Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 27 Σεπτεμβρίου 2009.

  1. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    Εδώ ακριβώς αρχίζω να αναρωτιέμαι! Η Vanda έχει φερέφωνο ή απλά μου εξηγείς αυτά που ούτως ή άλλως καταλαβαίνω από τα όσα γράφει;
    Γιατί petran τα καιμένα τα κροκοδειλάκια που ταλαιπωρούνται αλλά ρισκάρουν, καλά παθαίνουν και ταλαιπωρούνται. Το διάλεξαν και καλά να πάθουν!
    Τα όλα όμως, ίσως πρέπει να μην αντιμετωπίζονται συλλήβδην, αλλά ως ειδική περίπτωση το καθένα τους; Ίσως δεν πρέπει να τα φτύνουμε σαν ανίκανα να ρισκάρουν; Ίσως να υπάρχουν αντικειμενικές συνθήκες σε μερικά από αυτά που ΔΕΝ τους επιτρέπουν να ρισκάρουν;

    Αυτό λοιπόν επεσήμανα στην Vanda, petran και σε αυτό περίμενα λογικά την απάντηση ... ή δεν συμφωνείς;

    ---------- Post added at 17:57 ---------- Previous post was at 17:49 ----------

    αφου το λες εσύ ρε petran δεν μου μένουν και πολλά περιθώρια!
    Η θα πηδήκω από το παράθυρο ή θα πάψω να υπομένω! Ζωή είναι αυτή (άλλωστε)

    Γενικώτερα .. μην προβάλεις σε όλους τους άλλους τις αξιακές σου κρίσεις- και δεν είναι ευγενικό, και πατάς κάλους εκεί που δεν πρέπει, και θα ακούσεις ίσως κανένα να σου απαντάει όπως πρέπει, και δεν λύνεις το πρόβλημα ... αν θες με ακούς δηλαδή  

    ---------- Post added at 18:15 ---------- Previous post was at 17:57 ----------

    Πες τα λάρα .. πες τα ..
    οι αντρες δεν υπάρχουν πια (πες) και οι γυναικες το ίδιο ...
    είμαστε κάτι φαντάσματα σε ρόλους άλλων ..
    πες τα .. που νομίζουν ότι όλοι είναι ίδιοι!

    ΟΥΡΤ Ξενέρωτοι!
     

  2. Όλοι έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας
    ενεργητικός μπορεί να είσαι μια εποχή και κάποια άλλη στιγμή περνάνε όλα απο πάνω σου και εσυ κάθεσε και τα κοιτάς

    Υπομονή σε πολλά πράγματα κάνουμε όλοι μας μην με παρεξηγης
    κάθε ένας με τα προτερήματα του και τα ελλατώματα του
    "ο καθένας με τα όπλα του" που λέει και ο Ελύτης
    Ο τύπος ο γαμαουα που δεν κολλάει πουθενα δεν μασάει και τέτοια είναι κουραφέξαλα δεν υπάρχει

    όσον αφορά για το κυνηγός εγω το βλέπω με έναν τελείος διαφορετικό τρόπο
    δεν χρειάζετε να χεις κανα ρόπαλο

    όταν νοιώθεις γεμάτος απο αγαπή για την ζωή ,δίνεσε, και αυτή σου δίνει ευκαιρίες
    Τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήση εγώ
     
    Last edited by a moderator: 7 Οκτωβρίου 2009
  3. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    πριν λιγες μερες ειχα μια συζητηση με μια κοπελα , αρκετα εμφανισημη ετων 30 περιπου ...
    αφου λοιπον μου ανεπτυξε τα σχεδια της και τις προσδοκιες της , την ρωτησα αν ειχε καποια περιουσια ή βοηθεια γονεων , διοτι με τα 1000 ευρω μισθο της , σπιτια και μεζονετες δεν αγοραζονται ..
    μου απανταει οτι "εεε ... θα βοηθησει και ο συζυγος ..." ... της λεω πως αν προσθεσει και εναν ακομη μισθο των 1000 ευρω του συζυγου (δεν υπαρχει ακομα) και παλι δεν φτανουν για ολα αυτα που θελει ... και μου απαντα : "Σιγα μην βρω συζυγο των 1000 ευρω ... "
    Οταν η σημερινη εμφανησιμη Ελληνιδα , κοιτα στον καθρεφτη και βαζει τιμη στο χχχχ της , για ποιον αντρα Αντρα μιλαμε ....
    Η εμφανισημη Ελληνιδα σημερα μιαλει πλεον για πακετο χαρακτηριστικων του συντροφου και το Αντριλικι την αφηνει παγερα αδιαφορη . Ειναι καλος γνωστης του ποσο δυσκολη ειναι η ζωη απο οικονομικης πλευρας διοτι πλεον μετεχει σε αυτη και συνδοιαζει/σχετιζει την συναισθηματικη ευημερια με την οικονομικη ...
    Καθημερινα θα δουμε τρανα παραδειγματα υπερηλικων ή νεαντερταλιων εγκεφαλων (ποδοσφαιρστες , τραγουδιστες) που συνοδευονται απο πολυ εμφανισημες και καλου επιπεδου γυναικες ....οχι πως δεν συνεβαινε και παλια σημερα ομως προκαλουν τετοια ζευγαρια προκαλουν τον θαυμασμο αντρων και γυναικων , αντι της αιδιας ... και οι θαυμαστες ολοενα και αυξανονται ...

    Σε μια κοινωνια οπου η ευτυχια ειναι δεμενη με την επιτυχια και μετριεται με τα ποσα χρονια εχει η ζωης μας και οχι με το ποση ζωη εχουν τα χρονια μας , οι συνθηκες που δημιουργησαν τον Αντρα εχουν περασει ανεπιστρεπτι
     
  4. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    Re: Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .


    Κύριοι μην πελαγοδρομείτε!!!!!

    Διαλέγεστε ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτου σας .. προωθείτε το προϊόν σας ανάλογα με την θέση που ελπίζετε να λάβετε στην αγορά - αυτή είναι η ουσία.

    Τα κριτήρια επιλογής του πελάτου σας δεν συμβαδίζουν πάντα με την άριστη ποιότητα του προσφερόμενου προϊόντος (πουτανιά - ξέκωλα - νεατερντάλιοι κλπ) Το γιατί κάποιοι πελάτες προτιμούν κατιμάδες από φιλέτο είναι ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ θέμα. Ας μην ταυτιζεται η αξία του προϊόντος με τις επιλογές τους, παρά μόνο αν μένει στο ράφι και νομίζει ότι πρέπει να επανατοποθετηθεί στην αγορά.

    Τα κριτήρια τοποθέτησης στην αγορά και η προσδοκία του προϊόντος δεν είναι πάντα σωστά: μπορεί να τοποθετηθεί με λάθος τρόπο ή σε λάθος χρόνο, μπορεί να μην έχει την κατάλληλη τιμή, μπορεί να μην κάνει διαφήμιση, μπορεί να απευθύνεται σε λάθος πελάτες, μπορεί να συμβαίνουν χίλια δυό που του στραβώνουν το πράγμα (και μένει μπακούρης) - το γεγονός ότι δεν τοποθετείται καλά στην αγορά δεν σημαίνει ότι φταίει ο πελάτης που δεν τον διαλέγει.

    Τα ίδια ακριβώς συμβαίνουν και από τις δύο μεριές των φύλων.

    Αρα αφορισμοί : οι άντρες δεν υπάρχουν πια - όλες οι γυναίκες είνια κουφάλες - που είναι οι άντρες που ήταν μια φορά - με θέλουν για τα λεφτά μου - χαζή γκόμενα ζητά σύζυγο - αγρότης μόνος παρακαλεί μπας και γ....σει κλπ στερούνται νοήματος.
     
  5. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. resilience

    resilience Regular Member

    Re: Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    Δυστυχως ομως, δεν στερουνται νηματος...
     
  7. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    Re: Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    Για αυτό δεν μπορώ να κάνω τίποτα  
    οι λόγοι αναφέρονται σε νήματα που ανασκολωπήστηκαν επανειλημμένως!
     
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    Δεν νομιζω οτι μιλαμε για σχεσεις που αφορουν προιοντα και ιδιοκτησιες
    και διαφωνω καθετα στο επιχειρημα της "λαθος τοποθετησης" ... αυτο μας ελειπε τωρα να θεσουμε και προτυπα για επιτυχημενη τοποθετηση .. σε λιγο θα ανοιξουν και γραφεια που θα πουλανε υπηρεσιες μανατζμεντ και image maker για επιτυχημενες προσεγγισεις του αλλου φυλλου ..
    Ο ανθρωπος πορευεται με την αναλογη δυναμικοτητα του χαρακτηρα του και οτι ιδιαιτερα στοιχεια αυτη συμπεριλαμβανει . Αποκρυπτοντας , τροποποιοντας ή παρουσιαζοντας ψευδη στοιχεια του , προκειμενου να εχει μια "σωστη τοποθετηση στην αγορα" .. το μονο που θα πετυχει ειναι χαμενος χρονος και λαθος συντροφος .
    Επισης δεν πιστευω οτι οι γυναικες σημερα εχουν ποιο χαλαρη ηθικη και κυνηγανε τα λεφτα ισως το αντιθετο να συμβαινει διοτι σημερα οσο ποτε δεν θελουν να εξαρτωνται ή να αισθανονται ιδιοκτησια καποιου .. αυτο που λεω ειναι πως σημερα θεωρουν οτι η ευτυχια περναει μεσα απο την οικονομικη ανεση περισσοτερο απο οσο ποτε πραγμα που προσωπικα πιστευω οτι ειναι λαθος .
     
  9. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    Μια αξιολογική κρίση για το άτομο σου (με όλο το σεβασμο) : είσαι ρομαντικός και, το χειρότερο, δύσκολα αποδέχεσαι ότι είνια πέρα από το τριανταφυλλί του.
    Μια αιτιολόγηση:
    όταν παρουσιάζεις τον εαυτό του σε μια κοπέλα, είμαι σίγουρος ότι παρουσιάζεις μόνο τα καλά σου και αποκρύπτεις τα κακά σου (διαφημίζεσαι) είτε το κάνεις συνειδητά είτε όχι (επιτυχημένη ή όχι διαφήμιση, φαιά ή μη φαιά) ..
    οταν ξοδεύεις κάρα λόγια για να ρίξεις κάποια, τότε ΠΡΟΩΘΕΙΣ τον εαυτό σου, με δόντια και με νύχια ..
    Όταν μάχεσαι / αντιμάχεσαι όλους τους άλλους επίδοξους εαραστές της τοποθετείσαι σε σχέση με αυτούς και εκείνη ..
    Όταν γλείφεις την κολλητή της για να πιάσεις κοννέ και να σε καλέσουν εκεί που θα πάνε, αυτό λέγεται public relation sτον έξω κόσμο ...
    όταν αξιολογείς μια κυρία ως ενδεχόμενη γκόμενα, η αξιολογική διαδικασία είναι της ίδιας ποιότητας με το να αξιολογείς ένα αυτοκίνητο πχ .. διαβάζεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά (ώρε κάτι βυζάρες) βλέπεις το γενικό κράτημα στον δρόμο (μα είναι όμορφη) διαλέγεις με την ψυχή σου (μ' αρεσει γαμότο αν και δεν είναι για μένα) δυσκολέυσαι να ανταπεξέλθεις (ακριβή γκόμενα, και δεν εννοώ οικονομικά), ζορίζεσαι αλλά σου αρέσει και στο τέλος το αγοράζεις το ακριβό αυτοκίνητο.
    Το ότι αυτά γίνονται συναισθηματικά και υποσυνείδητα δεν αφαιρεί / αναιρεί τον "οικονομικό" χαρακτήρα τους. Αν δε ο όρος οικονομία σημαίνει την εξεύρεση πόρων, δηλαδή μέσων, για να περνάς καλά τότε όλα πρέπει να είναι ξεκάθαρα και να μην διαφωνείς.
    Εκτός αν πιστεύεις στην τυχαιότητα, στο ότι ο καθένας μας βρίσκεται με κάποια και παραμένει μαζί της χρόνια ετσι, από αδράνεια, γιατί τίποτα δεν συμβαίνει και τίποτα δεν θα συμβεί.
    Μια παρατήρηση:
    Όλα όσα αναφέρεις είναι σωστά - με την έννοια ότι αφορούν τον ορθό (ορθό για ποιούς  δρόμο να κάνεις μια σχέση. Μόνο που εγώ δεν σχολίαζα αυτό, αλλά τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα αξιολόγησης. Αν σε ενοχλούν οι παραλληλισμοί, δες το ως τρόπο περιγραφής και μόνο. τίποτα παραπάνω!
     
  10. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    σε αυτο εχεις απολυτο δικιο ... και οχι μονο δυσκολα αποδεχομαι , δεν θελω να αποδεχομαι καθολου οτι μου χαλαει το τριανταφυλλι ....
    Σε ολα τα αλλα ομως ειδικα με μενα επεσες στην περιπτωση ... ειμαι ακριβως το αντιθετο  
     
  11. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .


    Λογοπαίγνια λέγονται, μη με κάνεις να αισθάνομαι σαν σαλτιμπάγκος των γραμμών...  

    Και μετέφερα το διάλογό μας εδώ, γιατί το επόμενο λογοπαίγνιο, ταιριάζει μιά χαρά με πράγματα που γράφτηκαν σ' αυτό το νήμα...

    Θα έλεγα λοιπόν σε απάντησή σου και σύμφωνα με κάποια πράγματα που λιγότερο ή περισσότερο ανοιχτά εκφράστηκαν εδώ,
    that is not fair to eat the chickens just to defend ourselves. It's not there fault. It's the women that instead of trying to get laid by the right kind of man, chose lately to get laid with chickens...



    (Μας συγχωρείτε οι μη αγγλομαθείς, αλλά κάποια πράγματα, δεν μεταφράζονται...).




     
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    Σχετικά με τον προβληματισμό που θέτει το παρόν νήμα θα ήθελα να προσθέσω το εξής:

    Η απογοήτευση των γυναικών αναφορικά με τη σταδιακή μείωση των ανδρών κατά παραδοσιακά πρότυπα φαίνεται να εκδηλώνεται αρκετά επιλεκτικά. Αυτή η αφαιρετική δεινότητα ημών των γυναικων φαίνεται πως αποτελεί την αφετηρία της πτώσης μας σε αντιφάσεις.

    Ο παραδοσιακός ανήρ, νοσταλγικά ανασύρεται παραμοφρωμένος από τη μνήμη μας, άλλοτε ως θρυλικός greek lover / Master in flirting, άλλοτε ως ρομαντικός ιππότης σε λευκό άτι / Kawasaki, άλλοτε ως ανήρ / πατήρ / καταπιστευματοδόχος / executive ψυχαναλυτής, και άλλοτε σαν μέγας χορηγός.

    Ο greek lover δεν ήταν καλύτερος εραστής(και δεν ισχυρίζομαι ασφαλώς ότι ήταν χειρότερος) από το σημερινό νέο των 30 ετών. Η επιτυχία του βασίζονταν στο ότι είχε μεγάλο (τεράστιο) target group. Αυτό από μόνο του (το ότι είχε τον πήχη σχετικά χαμηλότερα) θα μπορούσε όμως να θεωρηθεί και όχι πολύ ελκυστική λεπτομέρεια από μια γυναίκα που τον αξιολογεί. Κάποιες γυναίκες θα προτιμούσαν να μην γνωρίζουν ότι ο νυν σύντροφός τους στο παρελθόν έχει συνευρεθεί με τα χαμερπέστερα των όντων επειδή έφεραν αιδοίο.

    Αντιστοίχως ο άνδρας - μέγας χορηγός δεν ήταν ακριβώς περισσότερο γενναιόδωρος από το σημερινό νέο 30 ετών (ούτε ισχυρίζομαι ότι ήταν περισσότερο φειδωλός), απλώς αγόραζε περισσότερα πράγματα από το πακέτο "γυναίκα". Οι νεαρές κυρίες που δηλώνουν ότι είναι παλαιών αντιλήψεων (και ως εκ τούτου προτιμούν να πληρώνουν οι κύριοι), ξεχνούν ότι βάσει των ίδιων παλαιών αντιλήψεων ουδέποτε θα έπρεπε να κάνουν λόγο για γυναικεία απελευθέρωση, ίσα δικαιώματα και λοιπές ανοησίες των διεφθαρμένων προοδευτικών.

    Ανεξάρτητα από το πιο μοντέλο ανδρός προτιμώ, θα έλεγα ότι θεωρώ πρέπον να υπάρχει μια συνέπεια σε όλες τις εκφάνσεις του μοντέλου αυτού.