Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

τροποι τιμωριας/εκδικησης του Αφεντη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος thaleia, στις 17 Ιανουαρίου 2011.

1. thaleia

thaleia Contributor

κοριτσια ! υποτακτικες και σκλαβες
    αγορια! υποτακτικοι και σκλαβοι

πως θα τιμωρουσατε τον/ην αφεντη/α σας αν σας επιτρεποταν ?
    πως θα περνατε την εκδικηση σας ?

πειτε τροπους με φαντασια και χιουμορ αλλα που να πονανε ...

π.χ, το πρωι που θα πηγαινε να παρει το αυτκινητο του να παει βιαστικα στη δουλεια του
    θα το εβρισκε με 4 λαστιχα ξεφουσκομενα (οχι χαλασμενα να εξηγουμαστε...) λεμε τωρα ...

ολα αυτα βεβαια σε επιπεδο φαντασιωσεως , διοτι οπως ξερουμε τιμωρια αφεντου δεν υφισταται ...
    εξ ου και νημα αναρταται στο off topic

2. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: τροποι τιμωριας/εκδικησης του Αφεντη

Αγαπητή μου θάλεια, να σου πω το άλλο με τον τοτό; 

3. SlaveRose

SlaveRose Regular Member

μπράβο Thaleia    με strap-on .. αφού έμαθα πρόσφατα τι είναι   νομίζω είναι η καλύτερη εκδίκηση για όποιον σε πληγώσει

4. lina

lina Regular Member

...μμμ... ίσως να πέθαινα, τιμωρία κι εκδίκηση οριστική κι αμετάκλητη και νομίζω θα πονούσε πολύ... 

5. kati

kati Regular Member

Απολαμβάνοντας (ή τουλάχιστον προσποιούμενη οτι έτσι συμβαίνει) τις τιμωρίες

6. thaleia

thaleia Contributor

ποιο λες? εκεiνο που οταν ξυπνησε ο Αφεντης φορουσε χειροπεδες και κολλαρο ????  

Last edited: 17 Ιανουαρίου 2011
  7. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Μμμμμ.....παριστάνοντας ότι με πήρε ο ύπνος κατά την διάρκεια session?     

8. thaleia

thaleia Contributor

καλα εσυ εισαι τοσο μουλαρα που θα τικανες στ αληθεια .. χαχαχαχα

9. Kat

Kat Regular Member

Α αυτό είναι νήμα-παγίδα!
    Φαντάζεστε τι έχει να γίνει έτσι και διαβάσουν οι Κ τις απαντήσεις των υ τους;

10. thaleia

thaleia Contributor

της υποτακτικης το πανηγυρι ......  

11. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

καποτε πριν απο πολλα πολλα χρονια , μια γκομενα πηγε και μου εριξε ζαχαρη στο μηχανακι (ενα παπι) μεσα στην βενζινη ....
    το χρησιμοποιησα για δικο μου οφελος λεγοντας σε ολες τις φιλες της ποσο καταπληκτικος ειμαι για να ζηλευει τοσο ... χαρη αυτου , κατορθωσα να πηδηξω την κολητη της και την αδερφη της ...

αυτο που με εχει τσακισει ποιο πολυ απο καθε αλλο πραγμα ηταν καποια αλλη φορα σε αλλη σχεση που σε εμενα τα εφτυνε και στον γαμοσταυρο , σκατοσαυρο , σιχτιρμπινε , τον μαλακοπιτουρα που τα εφτιαξε .. μου ειπε οτι αυτουνου τα καταπινε και κριμα που δεν το ειχε δοκιμασει νωριτερα διοτι ηταν πολυ ωραιο ... αλλα δεν της το εβγαζα ....... ητανε η μοναδικη φορα στην ζωη μου που σηκωσα χερι σε γυναικα και της εχωσα ενα χαστουκι που ηταν ολο δικο της .. εγινε πριν απο 15 χρονια ....

12. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Πολύ σωστά τα λες....Thaleiaaaaaaa θα σε φάω ζωντανή!
    Με βλέπω 1) κρεμασμένη σε φοίνικα στα Ψηλαλώνια και να με μαστιγώνει με κλαρί από το δέντρο 2)να μου κάνει σπονδυλοδεσία χωρίς αναισθησία και 3)....εμένα σκαμνάκι για τα πόδια του και τη Thaleia τραπεζάκι για το τασάκι του, το πούρο του δεν ξέρω που θα το χει....άτιμη,με κατέστρεψες πάλι!Δεν φταίω εγώ Κύριε, αυτή με παρέσυρε....