Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απειρες και έμπειρες...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 30 Σεπτεμβρίου 2011.

  1. Seduction

    Seduction Regular Member

    Ορμώμενος από την απορία της tender, αλλά και από αυτές που απευθύνω με την σειρά μου, ανοίγω το παρόν thread, για ανοιχτή συζήτηση

    Η γνώμη μου είναι πως οι νεοεισερχόμενες, όχι τόσο συχνά όσο γράφεις, νομίζουν πως βρήκαν αυτόν που χρειάζονται. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι τυχερές και όντως ακολουθούν τον κατάλληλο, -για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή- στις περισσότερες όμως όχι.

    Είναι πολύ φυσικό, το να κάνουν λάθος επιλογή. Συμβαίνει κατά πλειοψηφία στους νιόβγαλτους και πρωτόπειρους σε κάθε χώρο. Φρονώ πως και οι λάθος επιλογές είναι απαραίτητες στο διάβα του ανθρώπου.

    Θα σου εκφράσω κι εγώ "3" απορίες μου, τόσο για να διαβάσω την γνώμη σου, όσο και για να γίνει εκτενέστερη συζήτηση με την συμμετοχή κι άλλων μελών, στα εξής:

    Α. Πως γίνεται αρκετές από τις λεγόμενες έμπειρες* (για τις φερόμενες ή αυτοβαπτιζόμενες ως τέτοιες είναι άλλη κουβέντα), να έχουν περάσει από κάμποσες σχέσεις, τόσο D/s όσο και M/s (!) και τελικά σε καμία να μην βρίσκουν το χαΐρι τους; Να γράφουν για πλήρη αφοσίωση και ολοκληρωτική παράδοση και τελικά να μην χρονίζουν καν οι σχέσεις τους; Που είναι αυτή η εμπειρία τους στις επιλογές τους;

    B. Πως εξηγείς/τε το φαινόμενο σε κάποιες, που ενώ υποτίθεται πως έχουν καταλάβει αλλά και συνειδητοποιήσει την ταυτότητα τους, να μεταβάλλουν το status τους, πότε bottom, πότε sub, πότε slave, πότε perv, πότε switch; Ή το άλλο χαριτωμένο, εδώ να βρίσκονται για παράδειγμα με status bottom και στο CM να έχουν επιλέξει αυτό της slave; (!) Ή εδώ να γράφουν ιστορίες για τον Κ τους, αλλά στο CM να αναζητούν Κ; (!)

    (Η εύκολη απάντηση πως εκτελούν εντολές, σε κάποιες περιπτώσεις ισχύει, θεωρώ ότι γνωρίζεις πως δεν περιλαμβάνει όλες τις περιπτώσεις)

    Γ. Θεωρείς/τε πως ορισμένες, έχουν θεοποιήσει / μυθοποιήσει / απολυτοποιήσει κλπ την εικόνα τoυ Κ, αλλά και των D/s - M/s, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσουν -πρωτίστως στον εαυτό τους και δευτερευόντως στους άλλους- το ότι είναι μόνες, γιατί δήθεν αναζητούν χωρίς εκπτώσεις το τέλειο, το άρτιο, το άριστο, το πλήρες;

    *Εμπειρη δεν βαπτίζεται κάποια, από τον αριθμό των τοποθετήσεών της στο παρόν συζητητήριο, αλλά από τα βιώματά της. Ας μην πάρουμε ως δεδομένο το τι δηλώνει η κάθε μια. Αλλο πράγμα το γράφω, άλλο πράγμα το ζω. Αλλο πράγμα το να παρουσιάζονται θεωρίες και αφηρημένες - υποθετικές γενικολογίες, σε μια προσπάθεια να περιχαρακωθεί ο χώρος προς μια κατεύθυνση (βλέπε ιερά βιβλία του BDSM, ολικά πρωτόκολλα και λοιπές, κατά την γνώμη μου, αηδίες), και άλλο το να περνούν στην πράξη, εισπράττοντας όντως εμπειρίες βάση των φιγουράτων ή ολοκληρωτικών, θεωρητικών επαναλαμβάνω, απόψεών τους.
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Απειρες και έμπειρες...

    Η δική μου γνώμη πάλι είναι ότι δεν έχουν ιδιαίτερα περιοριστικές επιθυμίες, ιδίως όσες έρχονται για να κάνουν BDSM και όχι για να βρουν κάποιον και παρεμπιπτόντως να κάνουν λίγο BDSM στην ανάγκη. Είναι απλό και ιδιαίτερα απολαυστικό να βρουν κάποιον και να νιώσουν αυτά που θέλουν να νιώσουν.

    Βλέπεις πόσο απλό είναι να έχει κανείς αυτό που βλέπει ότι είναι;

    Για τα υπόλοιπα σωπαίνω. Δεν με αγγίζουν άλλωστε...
     
  3. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Απειρες και έμπειρες...

    Δώσαμε στίγμα της άποψής μας. Διαφωνούμε.

    Με κάθε ειλικρίνεια, ήταν αναμενόμενο.
     
  4. zou

    zou

    Απάντηση: Απειρες και έμπειρες...

    θελω να πω πως αυτο δεν ισχυει μονο για το χωρο μας αλλα γενικα για τις ανθρωπινες σχεσεις... φιλιες, ερωτικες σχεσεις, δουλειες κλπ..

    συμφωνω. Ο λαος λεει "απο τα λαθη μαθαινεις"

    εγω θελω να θεσω αλλα ερωτηματα... υπαρχουν σχεσεις οι οποιες ειναι οι σκλαβες παντρεμενες και οι Αφεντες παντρεμενοι και βρισκονται στα κρυφα για λιγες ωρες την εβδομαδα και αντε να μιλανε και καποια λεπτα στο τηλεφωνο για να δινει ο Αφεντης τις εντολες και η σκλαβα την αναφορα! Αυτο εγω δεν το θεωρω σιγουρα Μ/s σχεση και σιγουρα η μονη σου εμπειρια ειναι η υποταγη σε ενα τηλεφωνο και σε ενα μαστιγιο το ερχομενο σκ! που ειναι λοιπον απορω κι εγω η γαμ*(#&(*&#νη αφοσιωση και υποταγη???

    λολ... κι εγω ημουν δηλωμενη σκλαβα και τωρα δηλωνω vanilla! Οι ταμπελες ειναι κατι το περιττο στις μερες μας!!! και αλλοι γραφουν οτι ειναι Μαστερ και καρα Αφενταδες και το μονο μαστερ που εχουν ειναι στον αυνανισμο!

    γενικοτερα τους Κυριαρχους, ή μονο τον Κυριο τους? καλο ειναι να αναζητας το τελειο απο το να πληγωνεσαι συνεχεια απο αυνανες, μη σκεπτομενους, wanna be Αφεντες.