Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

D/s σχέσεις και πληθυντικός

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος snow_white, στις 5 Ιουνίου 2013.

  1. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Με μένα και τον πληθυντικό, κάτι άλλαξε με τα χρόνια.

    Αρχικά τον αξιοποίησα ως εργαλείο/δεκανίκι, για να μου "θυμίζει" την θέση μου, όταν ήμουν στο ξεκίνημα και δυσκολευόμουν. Μετά που η θέση μου ήταν ξεκάθαρη και κατανοητή, άρχισα να τον απολαμβάνω, ως υπηρεσία που προσφέρει επιπλέον απόλαυση στον πρώην Κ. Ένα απο τα πολλά κερασάκια στην τούρτα που ονομάζεται Power Exchange.

    (Ομολογώ πως όταν διαβάζω για έμπειρα υ ή Κ να λένε πως ο πληθυντικός ή όποια άλλα πρωτοκολλα, είναι η πεμπτουσία της Κ/υ και το μονο που μπορει να τους βοηθησει να κρατανε την θεση τους, προβληματίζομαι).

    Για μένα ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο βλέπω πλέον να μπορώ να τον αξιοποιήσω σε σχέση, γιατί εκτός σχέσεως, τον χρησιμοποιώ για να υποδείξω την απόσταση που κρατάω, από τον αποδέκτη του πληθυντικού μου, είναι και πάλι ως υπηρεσία, επειδη απολαμβανει το Κ και αμα απολαμβανει, απολαμβανω κι εγω.

    Πάντα όμως με ξένιζε η σκέψη, κάποιος να έχει ΑΝΑΓΚΗ τον πληθυντικό για να νιώσει την κυριαρχία. Ένα "δεκανίκι" μπορεί να είναι ένα πολύ χρήσιμο έως απαραίτητο εργαλείο εκεί που χρειάζεται. Και ας μην ξεχνάμε και το fake it till you make it, or till you become it. Απλά εγώ, λόγω ηλικίας και υποθέτοντας ότι όταν σχετιστώ, θα είναι με κάποιον κοντά σ αυτήν, θα προβληματιστώ βαθύτατα και σοβαρά, αν χρειάζεται πληθυντικό για να βιώσει κυριαρχία κι αν ο μοναδικός τρόπος που μπορεί να εισπράξει την υποτακτικότητα μου, είναι μέσω αυτού.

    Και γενικότερα θεωρώ σημαντικό, τα άτομα είναι ικανά να αναγνωρίζουν και να εισπράττουν τον σεβασμό ή/και την εκτίμηση όταν τους προσφέρεται, σε όλους τους αριθμούς., ασχέτως μάλιστα στάτους.
     
    Last edited: 10 Ιουνίου 2019
  2. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Ωχ ωχ ωχ ... δεν το ξέρεις παιδί μου πως τα υ δεν αξιολογούν, δεν κρίνουν, δεν σκέφτονται (όπως δεν πρέπει) ;
     
  3. MrEntropy

    MrEntropy Regular Member

    Πολλά υ και σ χρησιμοποιούν το πληθυντικό ευγενείας
    ως μέσο φλερτ αλλά και κέντρισης του ενδιαφέροντος.

    Εξάλλου, είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να καταλάβουν,
    ανάλογα με το πως χρησιμοποιείται από τον συνομιλητή
    τους, με τι έχουν κάνουν.
     
  4. angel42

    angel42 Regular Member

    Βρε καλό μου @underherfeet γιατί τα λες αυτά πάλι; Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας εδώ μέσα να λέμε, ότι αξιολογούν, κρίνουν, σκέφτονται, κάνουν και είναι must να κάνουν, όλες αυτές τις απαρραίτητες διαδικασίες στο μέγιστο δυνατό βαθμό έως να αποφασίσουν αν το συγκεκριμένο Κ είναι κατάλληλο. Όταν όμως πλέον αυτό έχει διαπιστωθεί, και θέλει και το υ να προχωρήσει στα πιο βαθιά της υποταγής, κλπ, ε, τελειώνει αυτό το στάδιο και πάμε για το επόμενο... Εκείνο που ενέχει πιά έμπρακτη αποδοχή, άφημα να οδηγηθείς, κλπ κλπ... Μην το κουράσουμε πάλι  

    Α.
     
  5. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Βρε χρυσό μου αγγελούδι μη με βάζεις να ψάχνω σε παρακαλώ....
    Είναι σαφώς ,ρητώς και πολλαπλώς εκπεφρασμένη η άποψη ο,τι τα υ δεν κρίνουν και δεν αξιολογούν το Κ και τις επιλογές του διότι άλλως δεν είναι υ ,ούτε έχουν D/s σχέση.
    Η Λουκία επίσης δεν αναφέρθηκε σε προ σχέσης αξιολόγηση του υποψήφιου Κ , αλλά σε αξιολόγηση του ήδη Κ που της απαγορεύει την χρήση πληθυντικού στον επι 10+ έτη παρελθόντα Κ .
     
  6. angel42

    angel42 Regular Member

    Εγώ πάντως από τα μέχρι τώρα γραπτά της @loutcia αυτό που κατάλαβα είναι ότι σε μία νέα σχέση με ένα νέο Κ στα ξεκινήματα, κι αφού τον ενημέρωνε για τη σημασία του επί δεκαετίας Κ κλπ αν η στάση του νέου Κ ήταν να απαγορέψει τη χρήση πληθυντικού στο πρώην Κ θα προβληματιζόταν το λιγότερο. Και κατά τη γνώμη Μου επίσης καλά θα έκανε... Επίσης από τα μέχρι τώρα γραπτά της @loutcia έχω καταλάβει ότι δεν εννοεί, οτί αφού είχε ενημερώσει και αφού είχε την άδεια να συνεχίζει τον πληθυντικό στο πρώην Κ, κι αφού είχε παραδόσει τον έλεγχο και κυλούσαν πλέον τα πράγματα εντός της συμφωνίας Τ/τους μια ωραία πρωί εσηκώθη ο νυν Κ και έρριξε την απαγόρευση... Φαντάζομαι ότι αν ήταν μαζί του σε εγκαθυδριμένο D/s η Μ/s κι αυτό γινόταν στα ξαφνικά μία ωραία πρωία, πριν αξιολογήσει και πριν κρίνει και πριν αρχίσει να βγάζει συμπεράσματα θα ρώταγε να μάθει τους λόγους... Φαντάζομαι... Και η συνέχεια θα πήγαινε βάση των όσων είχαν συμφωνήσει... Φαντάζομαι... Από τα μέχρι τώρα... Αλλά εδώ ανάμεσά μας είναι η @loutcia και αν το επιθυμεί φυσικά μπορεί να το αναλύσει λίγο παραπάνω για να μην τη χρησιμοποιείς ούτε εσύ γι αυτά που πιστεύεις, ούτε κι Εγώ για αυτά που φαντάζομαι ότι εννοεί... Φυσικά αν δεν το επιθυμεί, Εγώ από πλευράς Μου να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη που χωρίς να έχει μπει σε διάλογο μαζί μας, την εμπλέκουμε με την αναφορά μας στα λόγια της... Α.

    Υ.γ. Λατρεύω να Με λες "αγγελούδι σου" όταν διαφωνούμε και μάλιστα "χρυσό"...  ... Α.
     
    Last edited: 10 Ιουνίου 2019
  7. @underherfeet μια χαρά διάβασε και με "διάβασε" η @angel42. Μη τα ξανά γράφω απλά για να γράψω κάτι....

    Υ.γ. @angel42 υπέροχο το "ημερολόγιο" που κρατουσατε στο φόρουμ. Ελπίζω να ξανά γράψετε κάποτε    

    Υ.γ.2. @underherfeet το "εύφλεκτο" κόκκινο ερώτημα σας καλύτερα θα ήταν να γίνει Σ/Κ    
     
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Εντάξει, επειδή δεν μου αρέσει να φαντάζομαι, να το πάρω απο την αρχή:

    "Τι θα σήμαινε δηλαδή η επιθυμία του τωρινού Κ ατόμου να μην απευθύνεσαι στον πληθυντικό σε προηγούμενα Κ;"
    ...ρωτάει η @Dark_Explorer .

    "Νοουμενου ότι θα επικοινωνούσα μαζί του για το ποιός ήταν ο προηγούμενος Κ στη ζωή μου. Τι μου πρόσφερε σε μια σχέση 10+ χρόνων. Επιμένει να διακόψω το πληθυντικό θα τον αξιολογουσα πιθανόν ανασφαλή και εμένα αγνώμονα αν το έκανα."
    ...απαντάει η @loutcia .

    Χωρίς να ερμηνεύω, υποθέτω, φαντάζομαι τίποτε, απο τα γραφέντα και μόνο διαπιστώνω οτι το υ στην υπόθεση εργασίας που έθεσε η νταρκ, έκρινε (αξιολόγησε) και το Κ και την επίπτωση της θέλησης του (να διακόψει με τον πρωην τον πληθυντικό) στην ίδια .
    Αυτό δα δεν νομίζω πως μπορεί να αμφισβητηθεί , έτσι δεν είναι;
    Για μένα και τις αντιλήψεις μου βέβαια είναι απόλυτα κατανοητό, φυσιολογικό και αποδεκτό , εξ άλλου θεωρώ πως το υ , κάθε υ , κρίνει να αξιολογεί το Κ καθ' όλη τη διάρκεια της σχέσης , είναι χόμο σάπιενς και ο εγκέφαλός του είναι φτιαγμένος για τέτοια πράματα, κρίσεις και αξιολογήσεις...
    Κατανοώ ασφαλώς οτι αντιβαίνει την πολιτική ορθότητα του ντιεσεμίου , που, κακή τη τύχη, γλώττα λανθάνουσα έκανε μια υπέρμαχό της, (τη Λουκία) να παραβιάσει .
    Κατανοώ και την προσπάθεια να μαζευτεί το πράγμα....
    Αλλά...τα γραπτά μένουν έτσι δεν είναι;


      
     
  9. Καθόλου άλλωστε έγραψα
    Στα πρώτα βήματα της σχέσης έγραψα.

    Για την ιστορία, ο πρώην Κ δεν θέλησε ποτέ να μειώσει τη κριτική μου σκέψη, το αντίθετο. Το πως να επικοινωνώ και εκφράζομαι ναι.

    ότι έμαθα, όπως το έμαθα, το έμαθα από αυτόν. Ίσως για κάποιους να είναι λάθος, να αντικρούει στα πρωτόκολλα. Δεν το γνωρίζω.

    Καμία προσπάθεια να μαζέψω το οτιδήποτε. Πράγματι τα γραπτά μένουν όπως και τα βιώματα μας συνοδεύουν.
     
  10. Ο πληθυντικός είναι πλέον ξεπερασμένος στην κοινωνία μας,...σε ποια 10ετια ζούμε?... Πιστεύω πως ο χώρος του bdsm χρειάζεται μια αναβάθμιση σε τέτοιους όρους...

    Άσε που και η προσφώνηση Κυρία σε μια 35αρα αφέντρα της προσθέτει και χρόνια και την κάνει να ακούγεται γηραιότερη...50 ετών...60! Απαπα... ούτε να το φανταστώ....εδώ όλες οι γυναίκες κάνουν πλαστικές για να αποφύγουν το κυριλικη και ....

    Φιλενάδα.... αυτό είναι! Φιλενάδα είναι καλύτερα!
     
  11. Είμαι ένα ύψιλον μικρό που δεν σκέφτεται....Είμαι ένα ύψιλον μικρό που δεν σκέφτεται....Είμαι ένα ύψιλον μικρό που δεν σκέφτεται....Είμαι ένα ύψιλον μικρό που δεν σκέφτεται....

    Ωχ...μα αφού δεν σκέφτομαι, πως γράφω αυτό που σκέφτομαι...    
     
  12. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Εμένα θέλω να με λέγει "Μπιμπελό".