Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

To φλερτ στον χώρο του BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 15 Μαρτίου 2011.

  1. espimain

    espimain Contributor

    Όλοι να πηδήξουν θέλουν.
    Γενικά το πήδημα κατατάσσεται στις καλές προθέσεις.  
     
  2. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Αλλο η καλη προθεση,

    κι αλλο το αποτελεσμα !

     
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    δεν είχε πάει ο νους μου οτι δεν σου έγινε κατανοητό το:
    οπότε θα το προσπαθήσω με περισσότερες λέξεις:
    αν διευκρινιστεί, λοιπόν, οτι φλερτάρισμα δεν είναι το αυτάρεσκο "πέσιμο" ή και η αποπλανητική κολακεία (που επίσης στην αυταρέσκεια απευθύνεται), τότε μπορούμε να επεξεργαστούμε (και να μην ξέρουμε από πριν) εν σειρά και ενδεικτικά:
    αʹ αν το υ εξ ορισμού διαπράττει παραβίαση των επιλογών του την στιγμή που υπερβαίνει την τυπική επικοινωνία με τρίτο πρόσωπο
    βʹ αν και γιατί θεωρείται δεδομένο οτι αν υπερβεί την τυπική επικοινωνία θα το κάνει κρυφά
    γʹ αν ο (τρίτος) κ οφείλει (χωρίς να διαλέξει) να περιορισθεί στην "επεξεργασία" «λύστο εσύ, υπάρχει απαγόρευση, δεν ανακατεύομαι»
    δʹ αν το δίλημμα του υ "μάλλον θέλω αλλά ίσως δεν μπορώ (να απαντήσω, κοκ)" είναι κάτι που χρειάζεται να λάβουμε υπ όψιν ώστε να επιχειρήσουμε «δεύτερη ερώτηση»
    εʹ αν οποιοδήποτε από τα παραπάνω «μπορεί να» συνιστά αποσυμβολισμό του κολάρου. φανερό, όχι κρυφό.

    μπορούν να προστεθούν ςʹ και ζʹ και ηʹ και θʹ κατά βούληση και επιλογή, αλλά παραμένει το συνοπτικό ερώτημα:
    είναι το κολάρο (η ιδιοκτησία) οριστική απαγόρευση που καθιστά το υ άθικτο από και προς κάθε κατεύθυνση, χωρίς συνθήκες;
    είναι οποιαδήποτε συνθήκη διαχειρίσιμη εντος του πλαισίου; ή το πλαίσιο λειτουργεί μόνον σε ορισμένες συνθήκες;

    θέση που διατύπωσα είναι οτι το πλαίσιο λειτουργεί σε κάθε συνθήκη, κάθε συνθήκη είναι διαχειρίσιμη εντός του, δεν είναι το πλαίσιο αγκυλωμένο, καιτοι μπορούν να εμφανισθούν πουριτανισμός και αγκυλώσεις μέσα σ αυτό.
     
    Last edited: 12 Ιουνίου 2019
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Νομίζω ότι το κουράζουμε χωρίς λόγο. Για μένα τα κουκιά είναι μετρημένα: ο καθένας έχει το δικό του αξιακό σύστημα και σύμφωνα με αυτό κινείται.

    Τούτου λεχθέντος εφόσον το κολάρο υπάρχει και εφόσον αυτό δεν είναι training κολάρο οι πράξεις του υ/σ αντανακλώνται στο Κ του που ως ιδιοκτήτης φέρει και την ευθύνη που του αναλογεί.
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Kύττα...
    Δεδομένου πως "Σχέση είναι το τίμημα που πληρώνεις για την προσδοκία της" (ισχύει για κάθε σχέση, οποιαδήποτε σχέση) δεν χρειάζεται κάποιας μορφής υποβοηθούμενη ευθανασία, διότι την στιγμή που το κόστος είναι οριακό αυτομάτως η όποια σχέση καθίσταται ερασιθάνατη, αφού οι κώδικες επικοινωνίας των μελών της πρακτικώς κατέρρευσαν και έτσι προκύπτει η εξ αντικειμένου αδυναμία χωρικής αύξησης της σχέσης.
    Το αν το προκύπτον εμφανίζεται/αναδείχνεται παρουσία καταλύτη (διάβαζε φορέας που εκτιμάται ως αποδοτικότερη επένδυση στο διαθέσιμο κόστος προσδοκίας μας) είναι πρακτικώς αδιάφορον.

    Επί του πρακτέου η όποια νομοθεσία διέπει το "υποτακτικόν/δέσμιον ακίνητον", εξ αντικειμένου έχει μηδενικήν ισχύ, ασχέτως αν οι όποιες αιτιάσεις γίνονται από τους "παρόχους" παρενδεδυμένες με την όποια ελκυστική ρητορική.
    Ρητορική ή/και πρακτική, που ερείδεται στα απομεινάρια του αποδομηθέντος μεταξύ τους κώδικα και που αποκλειστικό σκοπό έχει την προσχηματική ελαχιστοποίηση αμέσων/αποθετικών ζημιών στο σκεπτικό ενός κάποιου αντιλαμβανομένου αμοιβαίου οφέλους.

    Το παραπάνω η κερα-Λένα Γλύκατζη-Αρβελέρ θα το αναγνώριζε αυτάρεσκα ως σημείο σαφώς υποδηλούν "ευρωπαϊκό διαφωτισμό", μμφφφ..!
    ____________
    Παρατηρήσεις:
    • Οτιδήποτε είναι πολιτικόν, ακόμα και αυτό που δηλώνεται ως μη (διασαφήνισις: αυτό που λέμε πολιτική δεν είναι υποχρεωτικό να έχει έστω και την παραμικρή σχέση με τους πολιτειακά συντεταγμένους φορείς της)...
    • Η χρήση του ουδετέρου άρθρου ναι μεν οριοθετεί και κατακρίνει, όμως η παραγωγή και χρήση ατόμων, που χαρακτηρίζουμε με ουδέτερο άρθρο, για στρατηγικούς/τακτικούς λόγους, είναι χρήσιμη, οι δε υλακές τους ...μουσική!
     
  6. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Περιττες πλεροφοριες, μη χανετε το χρονο σας. Εξ αλλου ειναι γνωστο. Βελανιδια αυτοι. Ακροπολη εμεις. Πεταλουδες, πεταλουδες παντου !

    https://en.wikipedia.org/wiki/Collar_(BDSM)
     
  7. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Αν είναι να μαθαίνετε το τι είναι τι από τη wiki, χρησιμοποιήστε τουλάχιστον αυτή του BDSM
    http://bdsmwiki.info/Collar
     
  8. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @tithon: πάντα μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που επιλέγετε να ερμηνεύετε τις λέξεις και γενικά η επιλεκτικότητα και η ασάφεια στον λόγο σας σας, όχι τυχαία δείχνει να έχετε γοητεύσει τον @cadpmpc, αν και, όπως βλέπω στην απάντησή σας προς τον @Master Electro-pain , όταν θέλετε γίνεστε σαφής.

    Επιλεκτικός ως συνήθως, ποια είναι η "άγνοια της άλλης πλευράς" που αποτελεί και την αιτία της επιστροφής στην αρχή στο πρώτο πόστ και χάθηκε στην μετάφραση στο δεύτερο;

    Η ερώτηση που σας έκανα ήταν επί δικού σας σχολίου. Ζήτησα την άποψή σας, απαντάτε ότι δεν έχετε άποψη,δεν επιθυμείτε να εκφράσετε έστω, σε αυτή τη συζήτηση τουλάχιστον. Αποφύγατε ν' απαντήσετε στην προηγούμενη ερώτηση περί αμελητέας ποσότητας που είχε να κάνει μ' εσάς σε σχέση με δεδομένη συμπεριφορά, όπως δεν απαντήσατε στην διαφορά της διεκδίκησης από την υφαρπαγή σε συνθήκες απουσίας αυτοδιαχείρισης / αυτοδιάθεσης, γνωρίζω όμως πως όταν δεν θέλετε ν' απαντήσετε δεν θέλετε ν' απαντήσετε. Δέχομαι πως αποφύγατε επιμελώς να εκφέρετε αξιακές κρίσεις. Περαιτέρω, όντως είναι μια ενδιαφέρουσα, δεν βλέπω όμως γιατί είναι μια ξεχωριστή συζήτηση, ως γνωστόν it takes two to tango.

    Στην αρχική μου ερώτηση είχατε απαντησει
    που σημαίνει πως η μη φυσική θέση του κολάρου είναι αποτέλεσμα της δικής σας παρέμβασης, συνεπώς, υπό το δικό σας πρίσμα αυτό που απενοχοποιεί / νομιμοποιεί τη διερεύνηση (φλερτ) είναι η επιθυμία σας για δεδομένο υ ασχέτως αν αυτό αποτελεί ιδιοκτησία τη στιγμή που όταν ξεκινά η διερεύνηση δεν είστε ακόμη σε θέση να γνωρίζετε αν το κολάρο είναι σταθερό ή όχι. Λέτε
    Σε πραγματικές συνθήκες, κατά την γνώμη σας, πόσος χρόνος χρειάζεται για να διαγνωσθεί η πιθανή έλξη, οφειλόμενη σε σύνδεση σε κάποιο επίπεδο, αυτή η ενδεχόμενη συμβατότητα; Με άλλα λόγια, πόσος χρόνος χρειάζεται για να διαπιστωθεί ότι το έδαφος είναι έφορο για ν' αρχίσει η διερεύνηση (φλερτ) ; Περί της ξεχωριστής συζήτησης η θέση μου είναι όπως και παραπάνω.
    σε αυτό (που οδήγησε στο ανωτέρω) αναφερόμουν, όντως. Εξ ού (επανάληψις) το γιατί η βαρύτητα βρίσκεται στο αμοιβαιότητα και όχι στο φυσική (λειτουργία). Για να το πω απλά η αμοιβαιότητα σας δίνει το "ελεύθερο", υπό το δικό σας πρίσμα, να προβείτε στα όσα συζητάμε και όχι η φυσική λειτουργία την οποία επικαλεστήκατε αρχικά:
    Το BDSM βρίθει από φυσικές λειτουργίες που αναστέλλονται με απαγορεύσεις, πιο συχνά απαντώμενη αυτή του οργασμού.
    Στην εξιστόρηση μου περιγράφω μια συνήθη κατάσταση, ασχέτως αν υπό το σημερινό δημοφιλές πρίσμα φαίνεται σχεδόν ιδανική. Στο M/s (το real thing όχι το πιθανόν γιαλαντζί, που συζητήθηκε σε άλλο νήμα με τον @Manipulator ) η Ιδιοκτησία, όπως έχω αναφέρει και αλλού, μεταβιβάζεται, ενίοτε χωρίς να ερωτηθεί. Αν δεν πρόκειται γι' αυτή την περίπτωση της δίνεται η επιλογή της αποδέσμευσης ή της μεταβίβασης.Σε σημερινές συνθήκες με σημερινούς ανθρώπους. Τότε ήταν σύνηθες, σήμερα σπάνιο αλλά υπάρχον. Δεν βλέπω απολύτως κανένα λόγο να προκύψουν συγκρούσεις ή αναμετρήσεις. Προτείνετε να μονομαχήσουμε για την καρδιά του υ/σ;

    Το διεκδικώ έχεις τρεις σημασίες

    διεκδικώ, πρτ.: διεκδικούσα, στ.μέλλ.: θα διεκδικήσω, αόρ.: διεκδίκησα, παθ.φωνή: διεκδικούμαι

    • ζητώ να μου αναγνωριστεί η κυριότητα ενός αγαθού, η οποία αμφισβητείται από άλλους, και ασκώ νομικά μέσα προκειμένου να το επιτύχω
    • επιδιώκω να μου αποδοθεί κάτι επειδή το θεωρώ δίκαιο ή το αξίζω
    • ανταγωνίζομαι με άλλους και προσπαθώ να κερδίσω έναν τίτλο, αξίωμα κλπ

    Επιλέγω τη δεύτερη, επιλέγετε την τρίτη. Έχω αναφερθεί αλλού για τα Κ που βλέπουν το όλο θέμα ανταγωνιστικά και σκωπτικά στο ποστ που παρ' ολίγον να πνίξει τον @Marqui.

    Σε διάφορα νήματα έχει κατατεθεί απο κάποια υ η θέση πως θέλουν να τα διεκδικήσουν και θεωρούν την διεκδίκηση κριτήριο κυριαρχικότητας. Καθόλου παράξενο όταν τα Κ είναι ανταγωνιστικά. Ευχαριστώ, δεν θα κονταροχτυπηθώ. Έχω διατυπώσει επανειλημμένα την θέση πως το αδέσποτο υ αιτείται να το αναλάβουν και έχω εξηγήσει τους λόγους.

    Δεν υπήρξε πουθενά σύγχυση μεταξύ κολακείας και διερεύνησης (φλερτ) στην μεταξύ μας συζήτηση. Το φλερτ όμως είναι κάτι στοχευμένο, δεν είναι φιλική κουβέντα στην διάρκεια της οποίας, αν υπάρξει αρκετός χρόνος, πολλά μπορούν να συμβούν. Δηλώνει πρόθεση. Την νομιμοποίηση αυτής της πρόθεσης συζητάμε και τις προϋποθέσεις της. Αυτό που αποτρέπει την σύγχυση αναφορικά με το κολάρο, την υστεροβουλία και τον αν το κολάρο αποτελεί απαγόρευση ή όχι της συνέχισης της επαφής είναι η "άγνοια της άλλης πλευράς" για την οποία σας ρωτάω και ξαναρωτάω αλλά δεν έχω πάρει ακόμη σαφή απάντηση. Περί διεκδίκησης αναφέρθηκα παραπάνω.

    Ο όρος "πέφτουλας" αναφέρεται στην μεταξύ μας συζήτηση για πρώτη φορά από εσάς, τώρα. Αν υπονοείτε την παρομοίωση μου με κλειδιά και αυτοκίνητα, δεν έγραψα τυχαία "άλλα" και όχι "κάθε" ή "κάθε άλλο". Αυτό που παρουσιάζω εκεί είναι ο (παράνομος) "κυνηγός" ή προσομοιάζει στον "παίχτη" που είχε αναλυθεί διεξοδικά σε κάποια, προ δεκαετίας νομίζω, νήματα με παρόμοιο έναυσμα. Για κάποιους είναι ο μόνος πραγματικός κυρίαρχος.

    Διερευνώ σημαίνει προσπαθώ να μάθω όσο περισσότερες πληροφορίες μπορώ για ένα θέμα, εξετάζοντάς το λεπτομερώς, από όλες τις όψεις και σε βάθος. Προσωπικά, για να συμπεράνω αν κάποιο υ/σ με αφορά, να αποφασίσω δηλαδή να το αναλάβω, το περνάω από ψιλό κόσκινο για αρκετούς μήνες, αδιάφορο αν η συγκεκριμένη διαδικασία αρέσει στο υ/σ ή όχι. Με αυτό που εγώ αντιλαμβάνομαι ως φλερτ (κατ' εσάς διερεύνηση) αυτό είναι αδύνατο να συμβεί, your mileage may vary of course, αλλά σε τι διάρκεια αναφέρεστε; γιατί με τα δική μου αντίληψη του "διερεύνηση" ναι θα αμφισβητήσω την συνέπεια στις επιλογές (στα θέλω δηλαδή που συγχύστηκε ο @lizard_ , που ψέγω ένα υ που δεν είναι συνεπές στα θέλω του αναγκάζοντάς το να είναι ασυνεπές στα θέλω του της στιγμής ενώ δεδηλωμένα (κολάρο) αυτό που θέλει είναι να μη κάνει ότι θέλει και δήλωσε πως μας εγκαταλείπει και ειλικρινα λυπάμαι γι αυτό) ενός υ in limbo για μερικούς μήνες με ταυτόχρονη "άγνοια της άλλης πλευράς", όπως και την εντιμότητα του Κ που το κρατάει in limbo. Επαναλαμβάνω πως το φλερτ είναι στοχευμένο, δηλώνει πρόθεση κατάκτησης, δεν είναι φιλική κουβεντούλα σε όποιο σύμπαν και αν το δω.
     
  9. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    @MasterJp αν δε σας κάνει κόπο,θα μπορούσατε να μου εξηγήσετε τη διαφορά μεταξύ αποδέσμευσης και μεταβίβασης σε μια τέτοια περίπτωση,όπως αυτή που περιγράψατε;
     
  10. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Αν επιμένουμε να μιλάμε για το υ, είναι θέμα προτεραιοτήτων και αισθητικής. Και να έχει ακόμη τελειώσει μέσα του με τον Κ το κολλαρο του οποίου φέρει δεν έπεται ότι θα δεχτεί το... συναρπαστικό ενδιαφέρον του τύπου, ας τον πούμε Τ   που το φλερτάρει. Το πιθανότερο είναι να αναζητήσει άλλον Κ. Και μπράβο του!
     
  11. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Στην περίπτωση αποδέσμευσης το σ είναι ελεύθερο να πάει στην ευχή του θεού, είθισται (και προτείνεται) το Μ να παραμένει διαθέσιμο και υποστηρικτικό για κάποιο χρονικό διάστημα (συνήθως εξάμηνο) μέχρι το σ να μπορεί να διαχειριστεί μόνο του αυτά που μέχρι πρότινος διαχειριζόταν το Μ ή να το αναλάβει άλλο Μ, σχετικό νήμα το περί διαχείρισης της υποτακτικότητας τη απουσία κυρίαρχου. Στην περίπτωση της μεταβίβασης το σ δίνεται σε νέο Μ που το πρώην Μ θεωρεί της εμπιστοσύνης του, το σ μπορεί να δοκιμάσει (σύνηθες) ή να επιλέξει οριστικά πλέον αποδέσμευση. Υπάρχει και η περίπτωση "παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω", όπου κάθε επαφή διακόπτεται. Όσες φορές το έχω δει να συμβαίνει, ελάχιστες, το σ επέστρεψε στον μήνα παρακαλώντας. Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, η πλήρης, μακρόχρονη παράδοση ελέγχου δεν είναι παιχνίδι, σε αυτή την δυναμική τα πράγματα δεν είναι όπως πιστεύουν ότι ξέρουν.
     
  12. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Συμφωνω,

    μονο που δυστυχως καποιες περιπτωσεις δεν ειναι μακροχρονια παραδωση εξουσιας, αλλα εφημερος κινκυ σεξοτουρισμος,
    απο ατομα που θεωρουν τα κολαρα "κοσμημα", τους Μαστερς κινκυ εραστες,
    και την εννοια της Κυριαρχιας σαν σεξυ παιχνιδακι με φτηνα χνουδωτα βραχιολακια σε ξενοδοχεια ημιδιαμονης.

    Been there, have seen that all.