Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Apocryphos

    Apocryphos Γένεσις 4:9-15

    Προφανώς η προσωπική - διαφορετική από τη δική σας - προσέγγιση σε ένα θέμα "ποινικοποιείται" μέσα στο forum. Καλή συνέχεια σε όλους με Υγεία και Ηρεμία.
     
  2. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

    Να στε καλά επισης! Δεν είδα κάπου ποινικοποίηση πάντως
     
  3. gazza

    gazza Regular Member

    οταν ημουν 10 την εγραψα....που το ξετρυπωσες??? 
     
  4. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

     

    Είναι μυστικό    
     
  5. zoie

    zoie New Member

    Επιτελους The Handmaid's season 3
     
  6. Apocryphos

    Apocryphos Γένεσις 4:9-15

    Δυστυχώς δεν έχω μπει στη διαδικασία να το ξεκινήσω αυτό το σήριαλ. Γνωρίζω την υπόθεση και μου κλικάρει όντας fan post-apocalyptic σεναρίων. Ακούω συνεχώς εξαίρετα σχόλια και κριτικές. Όντως θα άξιζε η προσπάθεια στο να παρακολουθήσω τα 2 πρώτα seasons;
     
  7. zoie

    zoie New Member

    Σίγουρα αξίζει τη συστήνω ανεπιφύλακτα ! Η σειρά έχει πολύ ενδιαφέρουσες σκηνές αν και είναι περισσότερο non con από βδσμ, ωραία σκηνοθεσία και είναι αρκετά αλληγορική.
     
  8. Apocryphos

    Apocryphos Γένεσις 4:9-15

    Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ευελπιστώ μέσα στο καλοκαιράκι και δη Αύγουστο να το ξεκινήσω.
     
  9. Mortuus

    Mortuus ‎‎

    Οτι κατι πρεπει να γινει με τη ζεστη συντομα. Δε ξερω πως τα καταφερνουν κατι bbws ειδικα οταν σερνουν κατι βυζαρες ΝΑ! Θα θελα να τις γλυψω παντως οταν ειναι ιδρωμενες.
     
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Σκέφτομαι ότι οι ν. 4619/19 και 4620/19 που θα ισχύουν από 1/7/19, θα είναι η ταφόπλακα στο θέμα ασφάλεια ( και κυρίως δικαιοσύνη ) στη χώρα μας.
    Ότι όσο και σε πολλές περιπτώσεις να με βολεύουν, σαν πατέρα και σύζυγό ( και όχι σαν επαγγελματία ) μου προκαλούν φρίκη.
    Αφού δεν πρόκειται για εκσυγχρονισμό, αλλά για σχεδόν πλήρη εκφυλισμό της ποινικής δικαιοσύνης ( αν όχι για μέγιστο ξεχαρβάλιασμα της ).
    Σκέφτομαι ότι, όσο και να μην θεωρώ την αυτοδικοία λύση, υπάρχουν περιπτώσεις, που ειλικρινά δεν βλέπω άλλη εναλλακτική και ότι εύχομαι, ν' αποδειχτώ λάθος για αυτές μου τις σκέψεις και να μην εκτοξευθεί η εγκληματικότητα σε τέτοια ύψη, που να χρειάζεται τηλεσκόπιο ( το λιγότερο ), για να δει κάποιος που θα τελείωνε.
    Σκέφτομαι ότι, κάπου πρέπει να μπει τελεία στην κατρακύλα και ότι το ωχ αδερφέ και το δε πά να γαμηθεί το σπίτι του γείτονα, είναι πια κάτι παραπάνω από πολυτέλεια, αν όχι για όλους, για την πλειονότητα σίγουρα...
     
  11. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Αναφέρεστε σε συγκεκριμένα άρθρα ή στο σύνολο τους;
     
  12. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Στο μεγαλύτερο μέρος τους, ενδεικτικά σαν κάποια από τα πλέον επιβλαβή : κατάργηση των άρθρων που προέβλεπαν την υποτροπή, αύξηση της μετεφηβικής ηλικίας στα 24 ( άρθρο 133 Π.Κ. ), πρόβλεψη αυτοτελούς ελαφρυντικού για το μάκρος της δίκης που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του κατηγορούμενου ( φωτογραφική διάταξη του κερατά ) δηλαδή το νεοεκπονηθέν άρθρο 84 παρ. 3 του Π.Κ.
    Επιπλέον, ένα μεγάλο μέρος των τροποποιημένων ή νέων άρθρων βρίθει αοριστιών ( άποψη απλού επαγγελματία και σίγουρα όχι επαΐοντα ), που θα γίνει της πόπης με την αεροπαγιτική νομολογία μόνο για να βρεθεί ένας κοινός μπούσουλας.

    Βέβαια αν όντως καταργηθεί ο αλήθεια αναχρονιστικός ν. 1608/50 ( περί καταχραστών του δημοσίου ) ή καλύτερα "απαγκιστρωθεί" από κάποιες πράξεις ( βλέπε την γνωστή υπόθεση της καθαρίστριας ), θα ήταν όντως ένα βήμα μπροστά. Αφού είναι τουλάχιστον γελοίο πράξεις του είδους, να έχουν ισάξια ή βαρύτερη αντιμετώπιση από άλλες με μακράν χειρότερες συνέπειες για την δημόσια τάξη.
    Τελευταίο και ακόμη πιο "έμορφο", ότι δεν καταργήθηκε η υφ' όρον απόλυση.

    Ένας από τους πιο σίγουρους τρόπους για να ενθαρρύνει ή "ενθαρρύνει" κάποιος την διάπραξη αδικημάτων, είναι ν' αφήνει παραθυράκια αναφορικά με τις ποινές.

    Μπορεί να μου πείτε ανθρώπινα δικαιώματα και το ξέρω. Αλλά...

    Ειλικρινά δεν ξέρω ποιος "φωστήρας" εκπόνησε δύο κώδικες του είδους. Σίγουρα δεν ήταν ένα "έργο" των τελευταίων μηνών αλλά πήγαινε χρόνια πίσω. Και εξίσου σίγουρα, κάποιους εξυπηρετεί, όχι όμως το σύνολο που θεωρητικά θα ήταν ταγμένοι να προστατεύσουν...