Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προβληματισμός.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Katemou, στις 22 Ιουνίου 2019.

  1. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Να έχετε στην άκρη του μυαλού σας, οι αρμοδιότητες και ευθύνες του εν BDSM K, και το γράφω επίτηδες έτσι μήπως κάνει κλικ, είναι πολύ διαφορετικές από αυτές του "συντρόφου" με την αστική η θρησκευτική εννοια...

    Θα επανέλθω.
     
  2. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Μελετατε τας Γραφάς.

    Για τα εν BDSM, ανατρέξατε στις BDSM Γραφάς...

    Assumption is the mother of all fuckups.
     
  3. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Προφανώς και για τα δικά του θέματα η τελική απόφαση θα ήταν δική του και μάλλον θα πρέπει να εισαγάγουμε έναν νέο τύπο ασύμμετρων σχέσεων στο BDSM, τις D/s σχέσεις που ο καθένας αποφασίζει από μόνος του για την πάρτη του.

    Κάτι όπως σε κάτι μοντέρνους βανίλα γάμους που ο καθένας έχει το δικό του πορτοφόλι και τα δικά του πράγματα στο ψυγείο.
     
    Last edited: 23 Ιουνίου 2019
  4. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Και τους δικούς του fuck buddies...  
     
  5. Manipulator

    Manipulator Regular Member

    τέτοια λες και βλέπω να σε σταυρώνουν !
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    @Κρουελα Ο Κ. δεν είναι life coach. Είτε είναι Κ άρα αποφασίζει για σένα είτε αποφασίζεις εσύ οπότε είναι κάτι άλλο, πάντως όχι Κ.
     
    Last edited: 23 Ιουνίου 2019
  7. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Ας απαντήσω λοιπόν και από το δικό μου προφίλ για να τελειώνουμε:
    1)Το μέλος μας έθεσε μια ερώτηση. Ο καθένας απαντά βάση των δικών του λόγων πάνω στο θέμα που έχει τεθεί.
    2)Εάν διαφωνούμε με κάποια τοποθέτηση και να γίνεται διάλογος είναι απόλυτα θεμιτό. Εάν όμως κάποιο μέλος έχει πάρει από μόνο του τον τίτλο του θεματοφύλακα του Bdsm και απαντά τότε ίσως υπάρχει πρόβλημα.Γιατί εάν τα πάρουμε όλα κατα το γράμμα του Bdsm το 90% (για να μην πω παραπάνω) θα βγει εκτός ορισμών και κανονισμών.
    3)Ας πάμε επί της ουσίας όμως.Υπάρχει κάποιος εδώ που πιστεύει ότι μια τέτοια συμπεριφορά (όπως περιγράφεται) από έναν Κ είναι αποδεκτή; 'Η επειδή κάποιος λέει ότι είναι Κ και είναι με μια υποτακτική σημαίνει αυτόματα τυφλή υπακοή από το πρώτο λεπτό;
    4)Τέλος έχω αποδείξει με την στάση μου μέσα εδώ πως είμαι κατά των διαδικτυακών "κοκορομαχιών",προσκαλώ λοιπόν όποιο μέλος θέλει να αντιπαραθέσουμε τις απόψεις μας πάνω σε αυτό το θέμα ή σε κάποιο άλλο να έρθει σε μια συνάντηση και να τα πούμε από κοντά.
     
  8. Josie

    Josie New Member


    Δεν υπάρχουν Κ που θέλω τους είναι, τα υ τους να αποφασίζουν μόνα τους σε κάποια θέματα;
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    βέβαια διαλέγουν τι τους αφορά άμεσα και τι όχι. σε τι θέλουν να εμπλέκονται και σε τι θέλουν να ανταποκρίνονται επαρκώς τα υ από μόνα τους, σύμφωνα με ό,τι εκπαιδεύτηκαν, ή αν κάτι δεν τους νοιάζει καθόλου, ή αν το αναθέτουν. δεν φορτώνεται κανένας κανέναν.
     
  10. Mirage2009

    Mirage2009 Non Serviam

    Οπότε και οι επιπτώσεις αυτής της απόφασης. Δηλαδή αν δεν ακούσει το υ τον Κ και τα πράγματα πάνε λάθος και γίνουν χερότερα ο Κ δεν είναι υποχρεωμένος να ασχολήθει ξανά.
    Σε θέματα που αφορούν τη μεταξύ των δυο τους σχέση αποφασίζει ο Κ και δεν πέρνει αποφάσεις το υ.
    Σε θέματα που έχουν αποδεχθεί και οι δυο οτι δεν θα αφορούν τον Κ αλλά αποκλειστικά το υ ( τέτοια είναι συνηθώς τα οικονομικά του υ, παιδιά του υ, γονείς του υ κτλ) μπορεί το υ να ρωτήσει τη γνώμη του Κ, αν δεν την ακούσει όμως, δεν έχει μετά την απαίτηση ο Κ να "είναι εκεί" και να τρεχει να διορθώσει τα λάθη του υ. Φυσικά ισχύει και το αντίστροφο αν ο Κ πιέσει το υ σε θέματα όπως τα παραπάνω να κάνει οτι θέλει αυτός παρά τη θέληση του υ, τότε αν τα πράγματα πάνε λάθος είναι υποχρεωμένος ο Κ να τα διορθώσει. Γενικά αν συμφωνήσουν και οι δυο σε κάτι αντιμετωπίζουν τις επιπτώσεις και οι δυο αν μόνο ο ένας τότε αυτός που πείρε την απόφαση. Αν κάποια θέματα τα αποδέχονται ως ειδικής φύσης και αφορούν συγκεκριμένες πτυχές της ζωής μόνο τον ενός απο τους δυο (πχ παιδία) μπορεί ο άλλος να μη θέλει να πάρει θέση και αυτό πρέπει να γίνεται σεβαστό.
     
  11. Josie

    Josie New Member

    Άρα, μήπως αυτό εννοεί η @Κρουελα;  
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    θα το έλεγε.