Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ασυνήθιστα Φετίχ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος James_Bondage, στις 2 Ιανουαρίου 2006.

  1. savra

    savra Guest

    Ήξερα κι εγώ έναν Μάστερ που είχε φετίχ το να ζωγραφίζει την κω_λάρα της σκλάβας του με μαύρες βούλες που να μοιάζει με ποδοσφαιρική μπάλα και δεν σταμάτησε να την κλοτσάει μέχρι να βάλει γκολ.

    Μάλιστα στο ένα πόδι του φορούσε αρβύλα και στο άλλο Adidas Predator με μυτερές τάπες.
     
  2. spanking με ζωνη και μετα μπάνιο σε παραλία γυμνιστών
     
  3. mds

    mds Regular Member

    Απάντηση: Ασυνήθιστα Φετίχ...

    Φετιχ? Μα όλη μας η ζωή γύρω από αυτό περιστρέφεται!
    Και τι δεν είναι φετίχ πιά! Τα suede γάντια της την ώρα που με χαιδεύουν,
    τα πόδια της μόλις τα βγάλει από τα παπούτσια και έχουν τη μυρωδιά του δέρματος,
    το άσπρο της βαμβακερό σουτιέν με τις τιράντες στον ώμο,
    οι σκληρές θηλές της στο μπάνιο, το άρωμα της στη γλώσσα μου όταν γλύφω τον ώμο της,
    το τελείωμα στο στόμα της και να στάζει ανάμεσα στα χείλη, η τρεμούλα που την πιάνει μόλις αντιληφθεί ότι η παλάμη μου θα κοκκινίσει τα οπίσθιά της,
    ο τρόπος που ανοίγει τα πόδια της και κάθεται στο πρόσωπό μου, ο τρόπος που κάθομαι εγώ στο προσωπό της....τι να σκεφτώ να πω.
    Ανάλογα με την στιγμή απολαμβάνει κανείς και το φετίχ του.
    Φετίχ είναι να περπατάς το καλοκαίρι με τα μάτια "κάτω", ακόμα και η καρώ κορδελίτσα στα μαλλιά της είναι φετίχ. Ολα είναι φετιχ!
     
  4. G_E

    G_E Contributor

    Τα περισσότερα posts αναφέρονται μάλλον σε γενικές προτιμήσεις παρά σε φετίχ. Με την κοινωνιολογική έννοια του όρου, φετίχ είναι ένα αντικείμενο, τεχνητό συνήθως, στο οποίο θεωρείται ότι έχει κάποιες δυνάμεις.

    Το ερωτικό φετίχ, είναι ένα αντικείμενο, ή ένα τμήμα του σώματος, προς το οποίο ο φετιχιστής επικεντρώνει το ερωτικό του ενδιαφέρον, υποκαθιστώντας το σύνολο. Ένα εσώρουχο στο πλυσταριό π.χ., θα ερέθιζε αφάνταστα το φετιχιστή εσωρούχων, ενώ η γυναίκα που το φοράει τον αφήνει αδιάφορο όσο επιθυμητή κι αν είναι.

    Ασφαλώς η ένταση του φετιχισμού ποικίλει. Πάντως ο απόλυτος φετιχιστής είναι εντελώς εντοπισμένος και δε δίνει σημασία σε τίποτε άλλο.

    Στην καθημερινή γλώσσα χρησιμοποιούμε τον όρο με πολύ γενικότερη έννοια – όπως φετιχιστική ενδυμασία, είσαι το φετίχ μου, κλπ.

    Στο profile μου έχω ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Ευγένιου Αρανίτση «Φετίχ» που δίνει το στίγμα του φετιχιστή, για όποιον ενδιαφέρεται.
     
  5. Syrah

    Syrah Contributor


    Κυριολεκτικά και μεταφορικά επιτέλους, διάβασα μία απάντηση που εκφράζει κατά μεγάλο ποσοστό τη δική μου ιδιοσυγκρασία. Για εμένα, φετίχ είναι οποιοδήποτε αντικείμενο ή σημείο του σώματος, το οποίο, ενώ για την πλειοψηφία των συνανθρώπων μου στερείται ερωτικής σημασίας, εμένα με ερεθίζει.

    Με αυτό το σκεπτικό το αιδοίο ή το πέος ενός ανθρώπου δεν είναι φετίχ. Επίσης τα αρκουδάκια, τα "ακριβά" αρώματα και οι δίαιτες (δεν θυμάμαι σε ποιο thread τα διάβασα αυτά) δεν είναι φετίχ, εκτός και αν υπάρχουν πράγματι κάποιοι που διεγείρονται ερωτικά κάνοντας για παράδειγμα δίαιτα.

    Για να απαντήσω και στο αρχικό ερώτημα, έχω αδυναμία στις γραβάτες, αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο μεγάλη ώστε να ονομαστεί φετίχ. Ίσως οριακά...
     
  6. Miss_Kirlian

    Miss_Kirlian Regular Member

    Φετίχ....ευτυχώς που έγινε η ανωτέρω παρατήρηση από τον KyriosG.
    Τώρα που το σκέφτομαι..δεν έχω..υπάρχουν πολλά που μου κενμτρίζουν το ενδιαφέρον και μπορούν να με ερεθίσουν εγκεφαλικά,αλλά τίποτε το ιδιαίτερο.
    Ίσως οι γραβάτες...
     
  7. G_E

    G_E Contributor

    Ο φετιχιστής, όπως είπα, κατευθύνει το ερωτικό του πάθος και αποκλειστικό ενδιαφέρον προς το συγκεκριμένο αντικείμενο (η τμήμα του σώματος). Αν πάτε σε σεχ shops θα δείτε ορισμένους τύπους που περιεργάζονται με τις ώρες τα κυλοτάκια. Έχουν συλλογή, τα γνωρίζουν ένα προς ένα, βελονιά τη βελονιά, έχουν το αγαπημένο τους, μέχρι και ονόματα τους δίνουν.

    Με την ίδια έννοια και οι φανατικοί συλλέκτες γραμματοσήμων, που στη ζωή τους το γραμματόσημο είναι μακράν το μεγαλύτερό τους ενδιαφέρον, θα μπορούσαν να καταταχθούν στους φετιχιστές.

    Υπάρχουν και ελαφρότερες μορφές φετιχισμού, σαν και του λόγου μου, που μπορεί μεν να κουτουλάω στις κολώνες το καλοκαίρι γιατί κοιτάζω χαμηλά, τα πέδιλα των γυναικών, αλλά έχω και πλήθος άλλων ερωτικών ενδιαφερόντων.
     
  8. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Ασυνήθιστα Φετίχ...



    Μήπως θα έπρεπε να σκεφτείς να αναθεωρήσεις το "Domme" και να γνωριστούμε καλύτερα;


     
     
  9. savra

    savra Guest

    Εμένα με ερεθίζει εγκεφαλικά η Τεμπελολαγνεία
     
  10. kinky

    kinky New Member

    Εμένα μου αρέσουν τα κομψά ποδαράκια! 
     
  11. nxilas

    nxilas New Member

    γεια crush fetish δεν ειπατε τιποτα το ξερει κανεις???
     
  12. Syrah

    Syrah Contributor


    Αυτό είναι πραγματικά ασυνήθιστο φετίχ. Πιστεύω ότι μαζί με την μακροφιλία, είναι η λιγότερο διαδεδομένη παραφιλία.