Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άντε γαμήσου...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος cadpmpc, στις 5 Σεπτεμβρίου 2019.

  1. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Αν φτάσουμε να:
    "Άντε γαμήσου σα σκυλί,
    Δηλαδή καν’ το σωστά,"

    Τότε αλίμονο μας. Μα γιατί ο κύριος αυτός επιθυμεί να μας κάνει να νιώθουμε ζωα?
    Έλεος δηλαδη, τόσο φθηνοί πρέπει να είναι οι στόχοι μας?

    Τα σκυλιά δεν έχουν καν φόρουμ να μιλανε, αν ο κύριος αυτός θέλει να μας κάνει να νιώθουμε σκυλια, ας κάνει αυτός την αρχή και ας πάει να ζήσει σας σκύλος και στα τσακιδια....

    Ποιο φθηνος, ποιο ξεφτίλας, πεθαινεις.
     
  2. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Είσαι πιο ακριβός απ' τα άλλα ειδη;
     
  3. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Μην μπαίνεις στο τρυπακι.

    Την ξέρεις την απάντηση.
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor


    Όταν γύριζαν παλιά "τσόντες" στην Ελλάδα, πάντα ήθελαν να νομίζουν πως έκαναν τέχνη...
    Το έλεγαν και στην "ρεκλάμα", άλλωστε...
    Οι ηθικολόγοι-πορνογράφοι ισχυρίζονται πως απενεχοποιούν τον πήδο.
    Είναι αυτοί που τον ευτελίζουν αγοραία και απαξιωτικότατα. Ποιος τους γαμεί..?
    Ως γεγονός είναι δύσκολο στο σύνολό του να γίνει αντιληπτό. Ποιος ασχολείται με τα ευκολάκια..?


     

    _________
    1. Μπορώ να το κάνω και χειρότερο... Πολύ χειρότερο... Αφενός δεν υπάρχει λόγος να το κάνω αφετέρου βαριέμαι τα τρίβια...
    2. Πηδώ κατά το εμόν δοκούν απαρεγκλίτως, διανέμω και ανακατανέμω γενναιόδωρα και κατ' επιλογήν οργόνην αν ζητηθεί, έχω περικυκλώσει τα σεχουαλικά παιδιόθεν, τελώ επαρκώς εν θέματι κι απ' όλα που με μέλλουνε, αντιλαμβάνομαι πλήρως πιέσεις και ζόρια, πλήττω δε αφόρητα με μαλακίες διαφόρων εξαγγέλων ... Και άλλα πολλά, αλλά είπαμε, βα-ριέ-μαι...
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    2019...έχει παρέλθει τουλάχιστον μία 30κονταετία από το τότε που άρχισε στον περιοδικό τύπο ( chicε ) καθώς και στην τηλεόραση ο βομβαρδισμός από βυζιά, κώλους, πέοντες και λοιπές μαλθακίες ( γιατί μαλθακίες κατήντισαν, μαϊμουδισμοί της πεντάρας, φθηνές και άγευστες τσιχλόφουσκες ).

    Δεν είναι θέμα πουριτανισμού αλλά άρνησης της κακογουστιάς. Ωραία γαμιούνται τα σκυλιά ( είχα κι εγώ κάποτε λοσκί και το περίμενα να τελειώσει την καβαλίκα. Ήθελα δεν ήθελα, έπεφτε που και που το μάτι μου. Αν μη τι άλλο, για να μην του έκανε κεφαλοκλείδωμα η Κερά που ήταν διπλάσια του σχεδόν σε μέγεθος ).

    Πάντως, αν ο πατέρας μου με πήγαινε ποτέ σε μπουρδέλο, για να με " μάθει " πως γαμάνε. Πιθανότατα να του έκοβα το κεφάλι ( το πάνω ντε ) με τα δόντια.
    Αφού θα το θεωρούσα τρομερή παρέμβαση στην ιδιωτικότητα μου.

    Μου αρκεί που υπήρχε στο σπίτι μας μια σεξουαλική εγκυκλοπαίδεια για παιδιά και δύο άνθρωποι πρόθυμοι, να μου εξηγήσουν την όποια απορία μου επί του θέματος ( και όχι με ζουζουνάκια, πεταλουδίτσες και λοιπά άκυρα ). Το να γαμιέσαι σαν το σκυλί, είναι απλά μια συνηθισμένη πια έκφραση. Τι χροιά της δίνει ο καθένας, εξαρτάται από τις περιστάσεις και του τι θα κουβάλαγε στην καρκάλα του.
    Όπως και το αν θα θεωρούσε το γουνί ή τον λούτσο του νόμισμα.

    Για μένα τουλάχιστον η όποια αγάπη ή έρωτας δεν μετρήθηκε ποτέ με μονάδες μέτρησης σπέρματος ή κολπικών υγρών, πόσο μάλλον βογγητών ή έλλειψης τους.
    Και έχω γαμηθεί και σαν το πομεράνιαν και σαν το ντόμπερμαν και σαν το γουέστ χάϊλαντ τεριέ, με έρωτα, χωρίς, με αγάπη ή δίχως. Πάντα χωρίς ν' αναζητώ προφάσεις, πάντα δίχως προβολές.

    Κι αν ποτέ αξιωθώ να δω τον υιό μου σε ηλικία, που θα ξεκινούσε τις σεξουαλικές του αναζητήσεις. Τα μόνα πράγματα που θα προσπαθούσα να του μάθω, θα ήταν η χρήση του προφυλακτικού, να μην κάνει ηθελημένα κακό στον/στην παρτενέρ του και ότι το σεξ δεν είναι κάτι το βρώμικο, αλλά ούτε κάτι το τόσο σπουδαίο, που να τον διαφεντεύει.

    Αλλά πάνω απ' όλα, θα προσπαθούσα να του μάθω, να μην ακούει κανέναν σε θέματα τόσο προσωπικά, ούτε καν τον ίδιο του τον πατέρα. Και να γαμιέται, να κάνει έρωτα ή όπως αλλιώς θα γούσταρε να τ' ονομάζει το σώμα και η καρδούλα του, αν και όταν το γούσταραν, με όποιον ή όποια θα το γούσταρε, σκυλίσια, κορακίσια ή ανθρώπινα ( με ή δίχως εισαγωγικά με ότι στα τσακίδια τα παραπάνω θα σήμαιναν ).
     
    Last edited: 5 Σεπτεμβρίου 2019
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    ..."...Κανένας δεν μπορεί να μάθει στο παιδί του να γαμιέται. Το μόνο που μπορείς είναι να μάθεις στον εαυτό σου να γαμιέται. Χωρίς αντάλλαγμα, χωρίς περιστροφές, χωρίς βαυκαλισμούς πως είσαι δήθεν κάτι ιδιαίτερο και γαμιέσαι καλά ή κατακτάς συντρόφους. Χωρίς ενοχές και χωρίς επάρσεις. Όπως ακριβώς όταν κάνεις οτιδήποτε άλλο που το θεωρείς νορμάλ.

    Τα παιδιά μαθαίνουν από το παράδειγμά μας, όποτε, σε παρακαλώ παρά πολύ, να πας να γαμηθείς..."...

    Έδιτ: Λέγεται και μάνατζμεντ δια του παραδείγματος, που σημαίνει.., που αυτό που σημαίνει με την σειρά του πα να πει.., κλπ κλπ...
     
    Last edited: 6 Σεπτεμβρίου 2019
  7. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Ως πωλητής καρπουζιών στο τελάλημα "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω" θα διέπρεπες, ως κήνσορας στην επικοινωνία ατυχώς όχι, θέλει το κάτι τις παραπάνω από το προφανές...

    "...Άντε γαμήσου σα σκυλί,
    Δηλαδή καν’ το σωστά,
    χωρίς μαγκιά ή ενοχή,
    Μα μετά άσε το θέμα να λήξει εκεί..."
     
  8. Galatée

    Galatée Regular Member

    Μου φαίνεται πως τέτοιου είδους κείμενα, τόσο για να γίνουν πιο δημοφιλή όσο και για να 'αγγίξουν' περισσότερο το κοινό τους, χρησιμοποιούν λεκτικές υπερβολές, τερτιπια εντυπωσιασμού, όπως είπε και η @Seras Victoria, και αποπνεουν μια απολυτοτητα. Είναι 'επιθετικά'. Για αυτό και δυσκολα θα μπορούσε κάποιος να ακολουθήσει αυτό ακριβώς που λένε, ακόμα και αν το προσπαθουσε πραγματικά. Όλο το πανηγυρακι όμως στήνεται συνήθως γύρω από μια βασική ιδέα.

    Στην προκειμένη περίπτωση εγώ δεν κατάλαβα πως αντιμετωπίζει το σεξ σαν κάτι φθηνό (διαφορετικές αναγνώσεις του ίδιου κειμένου, προφανώς, αγαπητέ @AuroraBorealis  ). Έμεινα στην προτροπή του συγγραφέα το σεξ να μην αποτελεί τρόπο χειραγώγησης αλλά μια πηγαία έκφραση συντονισμού και καυλας. Ειδικά σε μια κοινωνία που για αιώνες το σεξ ήταν ταυτισμένο με ενοχές, αμαρτία, υπόσχεση γάμου κλπ αυτό δεν είναι για όλους δεδομένο. Όσο για όλα τα υπόλοιπα, η αλήθεια είναι πως ούτως ή άλλως κάνεις μας δεν περιμένει ένα άρθρο, οποίο και οποίου κι αν είναι, για να το ακολουθήσει κατά γράμμα και να διαπαιδαγώγησει τα παιδιά του. Όλοι ξέρουμε ότι τα πραγματα είναι πολύ πιο σύνθετα και πολύ πιο δύσκολα. 
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    ούτε τότε ξέραν να χρησιμοποιοιούν τη λέξη "κτηνώδες" @cadpmpc
     
     
  10. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Μην κρύβεσαι στο τρυπάκι σου, μπές στο τριπακι να μου εξηγήσεις τι σε κάνει να νοιώθεις πιο ακριβός, γιατί δεν το ξέρω.
     
  11. espimain

    espimain Contributor

    Κανένας δεν είναι ποιο ακριβός από άλλο είδος.
    Το κάθε είδος όμως γαμιέται με τον δικό τρόπο.
     
  12. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Εκτιμω οτι ο συγγραφεας γραφει επιστημονικα και οχι προσωπικα. Προσπαθει να πει σε ολους εκεινους που το σεξ εχει ιδιαιτερη νοηματοδοσια και συνδεεται με προσωπα οτι δεν ειναι και κατι σπουδαιο αλλα μια αναγκη. Οποτε μην πληγωνεστε, αν σας πηδηξανε και σας παρατησανε η δεν προχωρησε το θεμα η δεν πηγε εκει που θα θελατε. Μην παθαινετε καταθλιψη, μην πινετε, μην τα βαφετε μαυρα.

    Και αν αυτη ειναι η εννοια του, να κανει αυτη τη πισωγυριστρουλα, αυτος ειναι απο τους επιστημονες που πρεπει να βαλει το πτυχιο στον πατο του.

    Ο πονος ειναι στη ζωη, μπορει να ερθει απροσδοκητα και πρεπει να τον δεις ως ειναι και να εξοικειωθεις μαζι του, αυτα θ πρεπε να λεει αυτος.

    Αναμενουμε το νεο επιστημονικο πορνημα του, σχετικα με το - αν πετυχει η μαλακια τυφλα να χει το γαμησι -  

    Γιατι ψυχουλα και συναισθηματα εχουν και οι τσουτσουνοπαικτες.
     
    Last edited: 5 Σεπτεμβρίου 2019