Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άντε γαμήσου...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος cadpmpc, στις 5 Σεπτεμβρίου 2019.

  1. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Η ισοπέδωση προς τα κάτω δε βοηθάει κανέναν και σε τιποτα.

    Το κείμενο είναι ισοπεδωτικό προς τα κάτω και έτσι λειτουργεί περαλκυστικα.
     
  2. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Είμαστε το μόνο είδος όμως, που νοιώθει ενοχικά για το γαμήσι.
     
  3. espimain

    espimain Contributor

    Και που το ξέρεις εσύ;
    Ρώτησες τις σαλαμάνδρες ή τ΄αλογάκια της Παναγίας;
     
  4. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Της Παναγίας δεν γαμιουντε. Έχουν κρίνους. Οι σαλαμάνδρες είναι τσουλιά ξετσιπωτα.
     
  5. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Ωπα!! Από που προκύπτει αυτο;
     
  6. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Βασικά τα θηλυκά αλογάκια της Παναγίας αποκεφαλιζουν τα αρσενικά κατά τη διάρκεια του σεξ. Δεν ξέρω αν νιώθουν κάποιες τύψεις μετά.
     
  7. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Tι..?
    Περίμενες να έχουν λόγο στη "ρεκλάμα" οι διάσημοι σκηνοθέτες/παρθενοράφοι/πλανάκηδες Τζάκσον (καλλιτεχνικό ψευδώνυμο νταβά/τσατσάς το κόβω), Οικονόμου, Μποντικούλης και Κοκκόλης..? Βραβευθέντες (πού?) άνθρωπες, δεν καταδεχονται να ασχοληθούν με την εταιρεία παραγωγής (διάβαζε οι ίδιοι και αυτός που παραμυθιάσανε, τύπου μεγαλομπακάλης κιετς) για τέτοια ποταπά, υπηρετούν την "τέχνη" αυτοί... Το ίδιο σαν τους ημεδαπούς, παρεπιδημούντες, συστημικούς, υπερασπιστές ανεμομύλων κλπ, τώρα τελευταία έχει στο φβ πάμπολλους και τσακώνονται για την ταινία του Γαβρά που ούτε οι κατακρίνοντες ούτε οι επικρίνοντες έχουν δει και νομίζουν πως "αντιπαρατίθενται ιδεολογικώς"... Ως επιδερμικοί αναγνώστες αφού, της σχολής κοπτικής - ραπτικής "Στυλ"... Προπαντός..! Στυλ νάναι κι ό,τι νάναι...
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    ο συγγραφέας πράγματι προσπαθεί να πει "γαμηθείτε πηγαία, χωρίς φορτία" αλλά είτε από ανάγκη διακηρυκτικότητας, είτε απο διαφημιστική ανάγκη είτε από παρεξήγηση, είτε όλα μαζί, δημιουργεί και προτείνει νέους ηθικολογικούς (πολιτικά ορθούς, μοντέρνους) κανόνες σωστού πηδήματος, στη θέση αυτών που (δήθεν; ) καταγγέλει. πολιτικοποιεί και φορτίζει εξ ισου το πήδημα.
    επιπλέον και συμβατά, αυθαίρετα συνάγει οτι τα άλλα είδη και ιδίως τα σκυλιά πηδάνε και πηδιούνται χωρίς μαγκιά, είτε αντίστοιχα αυθαίρετα συνάγει βολικά οτι "σε μια κοινωνία που για αιώνες το σεξ ήταν ταυτισμένο με ενοχές, αμαρτία, υπόσχεση γάμου κλπ", κάτι που προφανέστατα "δεν είναι για όλους δεδομένο", είτε συνάγει συλλήβδην οτι πάρα πολλοί πηδιούνται στραβά.
    η καταγγελία και η διακήρυξη δεν είναι διαπίστωση. παραμένει ισχυρή η ιδέα εκκίνησης του συγγραφέα. τα στολίδια της την ασχημαίνουν.  
    προσωπικά με πείθει επαρκώς το γαμήστε και γαμηθείτε πηγαία σαν τα σκυλιά, γνωρίζοντας οτι τα σκυλιά δεν πηδιούνται αδιάκριτα ή τυχαία. ούτε έχω τίποτε με όποιον πηδιέται τυχαία ή με όποιον δεν πηδιέται ποτέ με κανέναν.
    έχω τη βεβαιότητα οτι τα παιδιά θα βρουν τον τρόπο τους να πηδιούνται ή αν μην πηδιούνται, λιγο πολύ ανεξάρτητα απ τις συμβουλές θειάδων, παππούδων και δασκάλων «ακριβώς επειδή το σεξ είναι κάτι που μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε».
     
  9. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Με δεδομένο ότι οι ενοχές και οι τύψεις, είναι ανθρώπινη κατασκευη που συνδέεται άμεσα με την ύπαρξη καλού και κακού, είναι απίθανο να τα έχουν τα υπόλοιπα ζωα.
     
  10. tithon

    tithon Contributor

    όχι το είδος συλλήβδην, ορισμένες κουλτούρες μόνον.
     
  11. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Η " κουλτούρα " με το ζεστό νερό είναι, ότι δεν παύει ν' ανακαλύπτεται.
    Ίσως γιατί εκεί που μυριάδες πριν από μας ήταν, στην θέση τους βρεθήκαμε και άλλοι τόσοι στη δική μας θα βρεθούν μετά από μας.

    Γι' αυτό, ίσως και να έχει την πλάκα του να " πυροβολούμε τον πιανίστα ", αλλά μετά από ένα σημείο γίνεται σαν το νερό που κρύωσε ενώ θέλεις να κάνεις μπάνιο το καταχείμωνο, παντελώς άχρηστο/ανούσιο.

    Μεγάλη ξενέρα πάντως, να προσπαθείς να την χαλάσεις σε κάποιον, που πάει να γνωρίσει κάτι για " πρώτη φορά ", μόνο επειδή εσύ θα το γνώριζες ήδη.
    Ή για σένα θα ήταν από τζιζ σε νιαααμμ ( με την συνοδεία σαλακίου στην πρώτη, στη δεύτερη ή και στις δύο περιπτώσεις ).
    Μεγάλη ξενέρα αν όχι κόμπλα...Έκαστος στο είδος του και ο ωραιόπουλος στα κανταΐφια ( πολλά...να γιομίζει το αχόρταγο μάτι ένα πράγμα ).
     
  12. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Δεν διαφωνώ. Αυτές οι κουλτούρες όμως αποτελούν πια -δυστυχώς- το 90+% του είδους μας.