Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άντε γαμήσου...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος cadpmpc, στις 5 Σεπτεμβρίου 2019.

  1. tithon

    tithon Contributor

    υπάρχει σχετικό ταμπου;
     
  2. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Όχι αλλά υπάρχει μία κάποια λογική διαπαιδαγώγησης που λέει ότι καταβάλεις προσπάθεια στο μέτρο του δυνατού να επιτρέψεις το παιδί σου να αναπτύξει όσο πιο ομαλά και όσο πιο αρμονικά γίνεται την σεξουαλικότητα του με τις λιγότερες δυνατές παρεμβάσεις.

    Αυτό για μένα, και σε αντίθεση με τους περισσότερους που τον ασπάζονται, δεν σημαίνει ότι κρατάς αποστάσεις από την ανάπτυξη της σεξουαλικότητας του παιδιού σου, ότι απλά του μιλάς για την χρήση του προφυλακτικού και για του πως γίνονται τα παιδιά όπως λέει και εν Χριστό αδελφός Τενέβρας και ξεμπέρδεψες. Ειδικά την εποχή που διανύουμε και έτσι όπως προβλέπω ότι θα εξελιχθούν οι καταστάσεις θεωρώ ότι ο ρόλος μου ως γονέας είναι πολύ πιο περίπλοκος και πολύ σημαντικός όσο αφορά την αρμονική ανάπτυξη της σεξουαλικότητας του γιού μου.
     
  3. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Θέλω να μου δείξετε τη μάνα, που θα μάθει την κόρη της να γαμιέται σα σκύλα.
    Τι, Νο?

    Οι ασκήσεις επί χάρτου έχουν το κοινό τους.
     
  4. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Δυστυχώς υπάρχουν..ευτυχώς είναι μειοψηφία..
     
  5. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Ευκολάκι -> Εδώ

    Next level η μάνα που θα μάθει την κόρη της να γαμιέται σαν σκύλα με σκυλί. Εκεί είναι τα γούστα.
     
  6. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Εν τω Κρίσνα ξάδερφε @AuroraBorealis ο ρόλος του γονέα - όπως σωστά έγραψες - είναι περίπλοκος και μάλλον δεν μπορεί ν' αναλυθεί σε δυο αράδες, πόσο μάλλον για κείνα που αφορούν την σεχουαλικότητα του παιδιού του και την όποια εμπλοκή του γονέα σε κείνη. Εγώ στο κλάμπ των γονέων είμαι νιούφης ( σχεδόν έξι μήνες ). Αν προλάβω να δω το βλαστάρι μου σε ηλικία, που να ενεργοποιείται σεχουαλικά και έρθει να με ρωτήσει/συζητήσει κάποια πράγματα. Ευχαρίστως και στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, να του απαντήσω/συζητήσω μαζί του. Αλλά να το πιάσω και να του πω, γαμήσου με τον τάδε ή τον δείνα τρόπο. Ή ο τάδε τρόπος όμορφος, ο δείνα για τον πέοντα, γαμήσου αβέρτα κουβέρτα, ρίχτο στην εγκράτεια μέχρι να παντρευτείς ή να ερωτευθείς ή ν΄αγαπήσεις ή χίλια μύρια ότι. Έτσι επειδή μου κάϋλωσε και θα έπρεπε σώνει και ντε, να το παίξω πατέρας ή ακόμη χειρότερο, επειδή θα θεωρούσα, ότι είναι δικαίωμα μου να ελέγχω ή ακόμη πιο χάλια, να χειραγωγώ τη ζωή του. Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Το ότι θ' άφηνα τον μικρό μου ( που στο εν τω μεταξύ μικρός πια δεν θα είναι ) να βρει τα δικά του πατήματα, με μένα στα "πέριξ" αν και όταν θα χρειαζόταν την όποια συνδρομή μου, δεν το θεωρώ εύκολο ξεμπέρδεμα, ούτε πόντιοπιλατισμό.

    Σίγουρα δεν θα τον πήγαινα σε μπουρδέλο, για να "μάθει". Όχι γιατί έχω κάτι εναντίον κάποιων συγκεκριμένων ειδών πορνείας - "μάτι" στο συγκεκριμένων και δεν το αναλύω, για να μην ξεφύγω από το νήμα -, αλλά γιατί σε μένα - και για μένα - δεν άρεσε ποτέ η ιδέα της πληρωμής για να μαμήσω. Δεν ήμουν ποτέ Άδωνις, αλλά ούτε είχα τόσο την αυτοπεποίθηση στα πατώματα, που να μου χρειαζόταν η προσφυγή σε κατά τ' άλλα συμπαθέστατες δεσποινίδες του είδους. Τεσπα, κουβέντα να γίνεται, ο καθείς με τις απόψεις του. Πολύ "κωλόπαιδο" ο συγγραφέας του άρθρου ( που έλεγε και ο παλιός ηθοποιός στην Κούλα για τον Κυριάκο. Άσχετο αλλά κάνει μπούγιο ). Αν ήταν για διαφημιστικούς λόγους ή εντυπωσιασμού, κολοκυθόπιτα. Στο κάτω κάτω της γραφής, οι προθέσεις δύσκολα αποδεικνύονται και αν κάτι δεν σε αφορά άμεσα ή έμμεσα, μάλλον δεν έχει καν νόημα, να τις "σκαλίσεις" ( θέμα κοσμοθεωρίας και αυτό...πάντα ).

    Υ.Γ.

    Τα - θαρρώ - ευκόλως εννοούμενα, παραλείφθησαν.
     
    Last edited: 6 Σεπτεμβρίου 2019
  7. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Εννοείτε ότι όταν πεινάτε μπορείτε να φάτε πράγματι οτιδήποτε (έστω, βρώσιμο); Και τροφές που σας είναι αποκρουστικές; Ξεκαθαρίζω ότι η ερώτηση μου αναφέρεται στο δικό σας "απλά πείνασα", όχι σε ακραία κατάσταση, όπως κατοχή, ναυάγιο σε ξερονήσι και λοιπά δεινά.
    Ή μήπως εννοείτε "θα φάω ότι να 'ναι από αυτά που έτσι και αλλιώς θα έτρωγα", ενδεχομένως με λιγότερη επιλεκτικότητα; Θα μου πείτε. Αλλά υποψιάζομαι ότι το ίδιο μπορεί να συμβεί σε κάθε πεδίο. Όλα έχουν να κάνουν με συνθήκες.

    Αυτό δεν εφαρμόζεται μόνο στο σεξ, αλλά σε όλο το φάσμα των επιλογών στη ζωή ενός ανθρώπου. Μπορείτε να αναγνωρίζετε/διδάξετε ότι υπάρχουν άλλες διαστάσεις πιο ενδιαφέρουσες από την εντυπωσιακή επιφάνεια και σε μια τομάτα, σε μια ενασχόληση, στα ρούχα που φοράμε, ακριβώς όπως στα άτομα που θα μας συντροφεύουν στις ερωτικές μας επιλογές.

    Και είναι σε μένα εμφανές - με όλες τις πυροτεχνικές υπερβολές ενός πιασιάρικου άρθρου - πως ο Παραδείσης δεν λέει "βρες μια τρύπα και εκείνη στα κέφια της", αλλά "να φέρεσαι ['γαμιέσαι' στην συγκεκριμένη περίπτωση] χωρίς φορτία, χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα, πηγαία", το οποίο προσωπικά βρίσκω πειστικό. Στο σεξ και σε κάθε άλλο τομέα της ζωής.
     
    Last edited: 6 Σεπτεμβρίου 2019
  8. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Ο γονεϊκός ρόλος είναι κατ εξοχήν κοινωνική υπόθεση. Γελοιότητα είναι όταν σε πραγματικές καταστάσεις φαντάζεται κάποιος ότι μπορεί να μπει στο πετσί των εμπλεκομένων, είτε είναι γονιός είτε δεν είναι.

    Απαγόρευση αλλά ακόμα και απαγόρευση αναφοράς, βλ. ορισμένους από τους κανόνες αυτού του φόρουμ, υπάρχει όταν παραβιάζονται και προσβάλλονται τα όρια των γενεών. Εδώ υποθέτω ότι μιλάμε για στάσεις ζωής και αντιλήψεις που δεν οδηγούνται σε αδιέξοδα.

    Το περί μη παρέμβασης του γονιού στα ερωτικά του παιδιού είναι κατ΄εμέ πιο πολύ θέμα αισθητικής και αντίληψη των πραγμάτων που έχει πολλούς και συνειδητούς υποστηρικτές. Πιθανό να έχουν και κάποια αυτογνωσία οι άνθρωποι, εξαιτίας της οποίας να μη θέλουν να γίνουν ζώντα παραδείγματα ορθής και αξιέπαινης σεξουαλικής συμπεριφοράς για κανέναν, ούτε για τα παιδιά τους.
     
  9. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Κατι μου λεει, οτι καποιοι καυλωνουν στην ιδεα, οτι καποιες μαναδες θα μαθουν τις κορες τους να γαμιουνται σαν τις σκυλες στο ´´φιλικο´´ περιβαλλον. Ιδανικα, καποιο οργιακι μεταξυ ´´φιλων´´.
     
  10. Πραγματικά αυτό που διάβασα μου φέρνει τρόμο...
     
  11. Higita

    Higita Brain_alcoholic

    Σε όποιον η καύλα υπερβαίνει τού μυαλού του και του ελέγχου του..
    Τότε αυτόματα μπορεί να γίνει επικίνδυνος.
     
  12. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Με αμπελοφιλοσοφιες και υπομονη, ολα γινονται....