Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τρίο και συναισθήματα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος AmateurGuy, στις 7 Σεπτεμβρίου 2019.

  1. AmateurGuy

    AmateurGuy New Member

    Χαχα, όλοι μας νομίζω
     
  2. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Στο σεξ κανένα πρόβλημα. Βάλε όσους θες. Στα έξοδα αν βάλεις .... θα τον πιείς.
    Όλες - Ολοι θα μπορούσαν να μοιραστούν το σώμα τους, αλλος πιο εύκολα, άλλος πιο δύσκολα
    Ένα iphone ομως... κανείς  

    Προμπλεμ.
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Αν προκύψει και υπάρχει θέμα, απλώς δεν υπάρχει σχέση έτσι κι αλλιώς.
    Πες το νταραβεράκι, συνήθειο, καψούρα, σε δουλειά να βρισκόμαστε, κουμπάρες...
    Σχέση δεν είναι, όχι πως κάνει να σε προβληματίζει, οι συντριπτικά περισσότερες "σχέσεις" έτσι είναι κι έτσι πορεύονται... Κουλ... Και καλό παίδεμα...
     
  4. AmateurGuy

    AmateurGuy New Member

    Γιατί δεν είναι σχέση?
     
  5. Η είναι ή δεν είναι σχέση; Δεν είναι, τα συναισθήματα μοιράζονται σε δύο ανθρώπους. Όταν γεννιέται η επιθυμία να μπει και τρίτος έστω μόνο στο σεξ σημαίνει τα δύο αρχικά μέλη δεν καλύπτουν ο ένας τον άλλον..αν μιλάμε για τρίο η δε ξέρω γω τι άλλο δικαίωμα του καθενός είναι να το δοκιμάσει απλά δεν υπάρχει σχέση δεν υπάρχει ζευγάρι. Κατά βάση δεν υπάρχουν βαθιά συναισθήματα. Υπάρχει κυρίως το γουστάρουμε να περνάμε καλά. Δεκτό αρκεί να έχουν συμφωνήσει ότι αυτό είναι μόνο και τίποτα παραπάνω. Γιατί το δέσιμο χάνεται ιδιαίτερα όταν δε μπορούν δύο άνθρωποι να δαμάσουν τις επιθυμίες τους
     
  6. estarian

    estarian New Member

    Κοιταξτε, οι ανδρες λειτουργουμε τελειως διαφορετικά απο τις γυναίκες.
    Ενας ανδρας λειτουργει κυριως οπτικά, οποτε τα πραγματα ειναι πιο ευκολα.
    Η γυναικα απο την αλλη ειναι πιο εγκεφαλικο ον, και για να περασει καλά σε τρίο, επιβάλλεται να νοιωθει κ κατι για τον άλλον....

    Εχω δοκιμασει τρίο σε όλους τους συνδυασμούς. Με δυο γυναικες (την νυν κ μια πρωην) δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε καθόλου. Ηταν σαν να τρεχω σε δρόμο.... βασικά πρεπει οι γυναικες να παιζουν κ μεταξύ τους, αλλιως δεν ειναι κ τοσο ευχαριστο οσο ακούγεται....

    Απο την αλλη με δυο αντρες ειναι αλλη φαση...
     
  7. AmateurGuy

    AmateurGuy New Member

    Εγώ θεωρώ ότι μια χαρά σχέση υπάρχει . Απλά θέλουμε να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα.
     
  8. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Αγαπητέ @Akis87,
    Δια της θέσεως αυτής, διατυπώνεις προσωπική άποψη ή αποτυπώνεις ερευνητικά πορίσματα? Στη δεύτερη περίπτωση, θα ήταν εποικοδομητικό να αναφερθούν ορισμένες απ' τις πηγές σου.

    Επίσης, χρήζει διευκρινήσεως το "βαθιά συναισθήματα". Τι ορίζεις ως τέτοια?

    Τέλος, θα με ενδιέφερε να με καταστήσεις κοινωνό - εφ' όσον αυτό θα ήταν αρεστό από εσένα - της συλλογιστικής σου: το δέσιμο χάνεται όταν δε δαμάζονται οι επιθυμίες? Ποιο δέσιμο, τι δάμασμα, τι είδους επιθυμίες "πρέπει" να δαμαστούν?


    Αγαπητέ @AmateurGuy,

    Αν 99 μέλη σου πουν πως "δε γίνεται, μάγκα, άσ' το¨ θα την πατήσεις και θα το διαλύσετε το μαγαζάκι! Ασ' το σου λέω, το δοκιμάσαμε και δεν πέτυχε", και ένα μέλος σου πει πως πράγματι το δοκίμασε και λειτούργησε και λειτουργεί ακόμα. Εσύ ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσεις?
     
  9. Πάντα διατυπώνω προσωπικές απόψεις και χωρίς πρόθεση να θίξω κανέναν και καμμία επιλογή..όλοι ελεύθεροι να κάνουμε ότι θέλουμε είμαστε εφόσον δεν προκαλούμε κακό σε κανέναν. Επιστημονικές μελέτες που να καταλήγουν σε πόρισμα και συμπέρασμα σε ένα τέτοιο θέμα δεν υπάρχουν και δε μπορούν να υπάρξουν. Οπότε λοιπόν μιλάω για τη σχεση έτσι όπως έχει καθιερωθεί στο πέρασμα των χρόνων και για να σας προλλαβω έτσι όπως καθιερώθηκε στη συγκεκριμένη χώρα με τη συγκεκριμένη κουλτούρα και τα συγκεκριμένα ήθη και έθιμα.
    Βαθιά συναισθήματα λοιπόν μιλάμε για αγάπη ερωτική αποκλειστική ανάμεσα σε δύο και μόνο άτομα. Τα συναισθήματα έτσι όπως ως τώρα τα μάθαμε μέσα από την οικογένεια το σχολείο και τις προσωπικές μας σχέσεις.
    Επιθυμίες και δαμασμα λοιπον, επίσης προσωπική άποψη, για εμένα, οταν σε μια σχέση με μια κοπέλα που είμαι ερωτευμένος σημαίνει ότι επιθυμίες μου που δε μπορούν να συνυπάρξουν μέσα σε αυτή τη σχέση και εφόσον καλύπτονται ολοκληρωτικά σε άλλα θέματα θα τις απομάκρυνα ή ακόμα και θα τις έθαβαν..για εμένα λοιπόν είναι σημαντικότερη η κοπέλα που έχω δίπλα μου από την οποιαδήποτε σεξουαλική επιθυμία καθώς και σεξουαλική μου επιθυμία είναι η συγκεκριμένη και μόνο κοπέλα. Αυτό λοιπόν εννοώ με το δαμασμα.
    Και θα επαναλάβω ότι δε θέλω και δεν έχω πρόθεση να θίξω να προσβάλλω ή να κατακρίνω τις επιλογές του οποιουδήποτε.
    Πρώτον γιατί δε με αφορούν και δεύτερον γιατί προβάλλω μόνο προσωπικές απόψεις και βιώματα.
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ο έρωτας είναι ένα πράγμα, η αγάπη είναι ένα άλλο πράγμα και το σεξ είναι τρίτο πράγμα.

    Για να πετύχει το 3 or more πρέπει να μοιράζονται σε κάποιο βαθμό το mind-set που καταφέρνει να κάνει αυτό το διαχωρισμό ή να είναι αποτέλεσμα επιβολής με τον ένα ή τον άλλον τρόπο.

    Your life, your risk, your benefit, your potential loss.
     
  11. Katemou

    Katemou Εκτός λειτουργίας

    Παίδες.. αρχίζει κρύο!
    Καιρός για τρίο. 
     
  12. LilithOnTop

    LilithOnTop Regular Member

    Στη δική μου περίπτωση ποτέ δεν δούλεψε καλά όταν το τρίο ήταν στα πλαίσια του D/s. Στους δύο υποτακτικούς ο ένας ζήλευε τον άλλον, σε κάποια άλλη φάση η άλλη Κυριαρχική στράβωσε και μετά στράβωσε και το αντικείμενο της μοιρασιάς, κ.τλ. Δεν το ξαναδοκιμάζω, μόνο προβλήματα έφερε. Σε κάποιες -ελάχιστες- καταστάσεις που μοιράστηκα ως ζευγάρι μια υποτακτική, μου φάνηκε αδιάφορο. Αν πάλι ρωτάτε για (ας πούμε) απλό σεξ, με ενδιαφέρει μόνο όταν παίζουν μεταξύ τους οι άντρες και μπορώ να χρησιμοποιήσω όπως θέλω και τους δύο (δύσκολο), αλλιώς δεν μου κάνει καμμία αίσθηση.

    Είναι μάλλον προφανές ότι δεν είμαι του σπορ