Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άντε γαμήσου...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος cadpmpc, στις 5 Σεπτεμβρίου 2019.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Εν Χριστό αδελφέ @AuroraBorealis σαν γνωστός κάβουρας που είμαι, ξεκινώ την απάντηση μου από εδώ...

    Ας πούμε λοιπόν, ότι δεν θα μου φανεί το θέμα της παρτούζας, λίγο θα μου κακοφαινόταν η ιδέα της μύησης σε νεοναζιστική σέχτα/ομάδα ( όπως και σε οτιδήποτε το πολιτικώς/θρησκευτικώς ακραίο). Αλλά μέχρι του σημείου που δεν θα έκανε κακό σε κανέναν άλλο, παρά στον εαυτό του, αν θες με πιστεύεις, δεν θα έλεγα τίποτε. Δεν θα χαιρόμουν, αλλά θα ήταν επιλογή του. Την ερώτηση που έκανες στον εαυτό σου, την έκανα άπειρες φορές κι εγώ στον δικό μου, πριν αποφασίσουμε με την σύζυγό μου, να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες, για να κάνουμε παιδί. Και η απάντηση μου ήταν, γιατί ήθελα ένα πλάσμα, που να ενσάρκωνε την αγάπη μας, γιατί οι δύο μας δεν φτάναμε για να βρει "διέξοδο". Κάργα εγωιστικό και το ξέρω.
    Όπως γνώριζα - ή καλύτερα, φανταζόμουν - το μέγεθος της ευθύνης, που η απόφαση μας θα επέφερε

    2ο μέρος απάντησης ( μάλλον κάτι κάνω λάθος με τα quotes και μπλέκονται τα λόγια μας, γι' αυτό...το καλό το παλικάρι που λένε ) :

    @AuroraBorealis είχες γράψει:

    είμαι σφόδρα προσκολλημένος στην αντίληψη ότι η διαμόρφωση μιας υγιούς σεξουαλικότητας δύναται να απαιτήσει πολλές επεμβάσεις από την πλευρά του γονέα ειδικά κατα τα πρώιμα στάδια αυτής.
    Επεμβάσεις που έχουν να κάνουν με βοήθεια ως προς την κατανόηση της σεξουαλικότητας τους από τα ίδια, με την δημιουργία αυτοπεποίθησης (γενικά και ειδικά όσο αφορά το συγκεκριμένο θέμα), με την δημιουργία υπευθυνότητας όσο αφορά την σεξουαλικότητα και την σεξουαλική ζωή, με την δημιουργία σεβασμού στην σεξουαλικότητα του άλλου, με την δημιουργία υγιούς σχέσης με την πορνογραφία (με την οποία, σύμφωνα με τις τρέχουσες στατιστικές, οι πρώτες επαφές θα λάβουν χώρα μεταξύ όγδοου και ενδέκατου έτους), με την δημιουργία μιας καλής αντίληψης της γενικευμένης κοινωνικής αντίληψης σχετικά με την σεξουαλικότητα του ατόμου, και τα λοιπά, και τα λοιπά.

    Οπότε, αδιαμφισβήτητα εν Χριστό αδελφέ Τενέβρα, μπορεί οι αποστάσεις από την διαμόρφωση του "main sexual genre" του παιδιού να είναι ορθές, αλλά το πως ένα παιδί θα το βιώσει σωστά αυτό (όπου ως σωστά ορίζω το πως θα αντλήσει την περισσότερη ευχαρίστηση και θετικότητα και θα βιώσει την λιγότερη μάταιη προσπάθεια, απογοήτευση, ενοχή, μοναχικότητα και αρνητισμό) απαιτεί μεγάλη γονική συνδρομή κατα την προσωπική μου εκτίμηση.

    Και σου απαντώ:

    Αυτό το πέρασμα σου μου δίνει να καταλάβω, ότι μάλλον δεν διάβασες τις περασμένες μου δύο παρεμβάσεις. Γιατί σε κείνες ανέφερα και την υπευθυνότητα και τον σεβασμό και την αποδοχή ( σημαντική πηγή για την δημιουργία αυτοπεποίθησης ) και την ενοχικότητα και τον διάλογο. Την πορνογραφία ειλικρινά δεν την "ακούμπησα", όχι επειδή θα ήταν βδελυρή, αλλά απλούστατα γιατί δεν γίνεται να χωρέσω τον ωκεανό σ' ένα φλιτζανάκι του καφέ.
    Αφού αν καθίσουμε ν' αναλύσουμε στην παραμικρή λεπτομέρεια το ζήτημα "γονεϊκότητα και σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, διαφορές ανάμεσα στην διακριτική επίβλεψη/συνδρομή και την πνιγηρή επέμβαση. Καθώς και προβολές υποθετικών απωθημένων στα παιδιά μας. Όπως και επιβολή προσωπικών προτιμήσεων ως χειροπιαστό αντίλαλο του ελέγχου μας επάνω τους, οι διάφορες σχολές σκέψεις ", θα γράφαμε με τους μήνες και πιθανότατα άκρη δεν θα βγάζαμε.
    Πιθανότατα το παρόν ζήτημα το αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά, δίχως να σημαίνει ότι κάποιος απ' τους δυό μας έχει δίκιο ή άδικο.

    Εγώ πιστεύω, ότι η επίδραση του γονέα έχει το όριο της στην διαμόρφωση του χαρακτήρα του παιδιού ( σε όλες του τις εκφάνσεις ) και είναι αρκετά πιο χαμηλό, από κείνο που αρκετοί/ες θαρρούν πως θα ήταν.

    Μετά ομολογώ ότι ούτε το αλάνθαστο πίστεψα ποτέ πως είχα, ούτε το απόλυτο, ακόμη και για κείνο που θ' αφορουσε το ίδιο μου το παιδί. Άρα, μεγαλώνω μαζί του σαν γονέας κι εγώ και προσπαθώ ήδη, ν' ακολουθήσω περισσότερο εγώ τα δικά του "πατήματα", παρά να περιμένω εκείνο να καταφέρει, να προσαρμοστεί στον δικό μου "ρυθμό". Αφού πιθανότατα μια μέρα, να είναι ικανό να "τρέξει" πολύ πιο γρήγορα από μένα.

    Κλείνοντας τον ίσως ασύνδετο μου πάπυρο, επιβλέπω διακριτικά και αν μου ζητηθεί συνδρομή, είναι ένα. Παρεμβαίνωλόγω θεωρητικού μου δικαιώματος, είναι άλλο. Εύχομαι να μην πέσω ποτέ στην - κατ' εμέ - λούμπα του δευτέρου, όχι για κείνο που θ' αφορούσε την σεξουαλική σφαίρα του παιδιού μου τουλάχιστον.
     
    Last edited: 8 Σεπτεμβρίου 2019
  2. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Άριστα, η τροφή σας είναι "σχετικά περιορισμένη στην ποικιλία της": τρώτε επιλεκτικά λοιπόν. Η ένστασή μου ήταν στο "πολλές φορές να με δεις να τρώω ότι να είναι οποιαδήποτε στιγμή απλά πείνασα". Για το ασύστολα, που δεν έχει καμμία σχέση με το "ό, τι να 'ναι", δεν θα προέβαλλα αντίρρηση. Το ασύστολα αρέσει και στον Παραδείση  

    Νομίζω αποδίδετε τελείως διαφορετικό νόημα στην λέξη αντάλλαγμα απ' ότι ο συγγραφέας του άρθρου.

    Τα οποία δεν ανήκουν στον συγγραφέα του άρθρου, εικάζω πως το αντιληφθήκατε αλλά δεν είμαι σίγουρη.
     
    Last edited: 8 Σεπτεμβρίου 2019
  3. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Είναι η πέμπτη νομίζω μέρα που παρακολουθώ το νήμα αν δεν κάνω λάθος.
    Από την πρώτη μέρα κιόλας εμένα το κείμενο μου έβγαλε μια αίσθηση μοναξιάς ,μια αίσθηση μιζέριας,του γρήγορου σεξ του σεξ χωρίς ενοχές χωρίς τύψεις χωρίς αντάλλαγμα και αντάλλαγμα δεν εννοεί χρηματικό αλλα αισθηματικό !
    Σεξ χωρίς συναίσθημα ναι παίζει και αυτό μεταξύ ενηλίκων ,φίλων, συνεργατών κτλ κατόπιν συνεννόησης ότι δεν αναζητούν κάτι περισσότερο από αυτό.
    Επίσης σεξ χωρίς συναίσθημα είναι όταν πληρώνεις για αυτό,που και αυτό είναι μια ανταλλαγή όπως και να το κάνουμε ! Εφόσον ο Γ.Π μας προτείνει να ακολουθήσουμε τα λεγόμενα του η ακόμα χειρότερα να διδάσκουμε τα παιδιά μας να μην έχουν συναισθήματα κάνοντας σεξ γιατί δεν μας λέει απευθείας σταματήστε να έχετε αλληλεπίδραση με ανθρώπους να μην έχετε αισθηματα για να μην "πληγωθείτε" ...Κάντε σεξ με σεξουαλικά βοηθήματα η τώρα που εξελίσσεται η επιστήμη υπάρχουν και ρομπότ για σεξ ακόμα καλύτερα μάθετε τα παιδιά σας σε αυτά ... Έχουν βιολογική ανάγκη την καλύπτουν εύκολα γρήγορα χωρίς ενοχές χωρίς ανταλλαγές χωρίς τύψεις .
    Γρήγορη ζωή , γρήγορους ρυθμούς , πείνας ανοίγεις μια κονσέρβα , τρώς τέλος !
    Χωρίς αισθήματα δεν κινδυνεύουν να πληγωθούν η να ερωτευτούν να αγαπήσουν να πονέσουν στα πατώματα και να ξανασηκωθούν δυνατότεροι.
    Αυτά είναι κατ'εμε τα σημεία που θα πρέπει να εστιάσει ένας επιστήμονας παιδοψυχολόγος ,το πώς θα μάθουμε τα παιδιά μας να διαχειριστούν τα συναισθήματα τους και όχι να γαμιωνται
    ασύστολος ,αλλά από την άλλη είμαι απλά ένας γονιός και εκείνος ο επιστήμονας !

    Όσο αφορά την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών μου ...
    Θα τους δώσω να καταλάβουν πως δεν πρέπει να ντρέπονται ούτε για το σώμα τους ούτε για την σεξουαλική τους ζωή !
    Είμαι ανοιχτή σε συζητήσεις μαζί τους πάντα προσπαθώ να τους δώσω να καταλάβουν το πόσο σημαντικό είναι η ασφάλεια και η υγεία μας .
    Να καταλάβουν ότι μέσα από το σεξ μπορεί να γεννηθούν συναίσθηματα όπως έρωτας ,ηδονή, πόνος,αγάπη, λαχτάρα κτλ ότι μπορεί να πληγωθούν να πληγώσουν να πονέσουν και είναι απόλυτα φυσιολογικό !
    Να σημειωθεί ότι ήδη έχω ένα γιο στην εφηβεία ..
    Σίγουρα δεν θα επέμβω στην ιδιωτικότητα του θα ήταν αστείο με τόση πληροφόρηση τριγύρω...
    Και ούτε θα έχω τον λόγο να επιλέξω εγώ τους ερωτικούς του συντρόφους .
    Εμένα ο ρόλος μου είναι να είμαι δίπλα του ,αν θεωρεί πως θα χρειαστεί την βοήθεια μου θα μου την ζητήσει .
    Θεωρώ πως ο ρόλος του γονέα είναι να καθοδηγήσει το παιδί του μέχρι αυτό να κατανοήσει τι εστί σεξουαλικότητα ..
    Από εκεί και πέρα είναι το δικό του μονοπάτι που πρέπει να διανύσει .
    Όπως εμένα οι γονείς μου δεν είχαν εμπλακεί ποτέ στην σεξουαλική μου ζωή ,έτσι δεν θα εμπλακώ και εγώ στα παιδιά μου .
     
    Last edited: 9 Σεπτεμβρίου 2019
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Ομολογω πως δεν περιμενα τόσο πολλές απ τις αποψεις που εκφραζονται εδω, να μοιάζουν με τις απόψεις των βανίλλα που εκφράζονται εκεί έξω, για το συγκεκριμένο κείμενο.

    Το ότι θα σοκάρει η επανάληψη της λέξης γαμήσου τόσο πολύ που να κανει αδυνατο για πολλους να αντέξουν να διαβασουν μεχρι τελους, ωστε να κατανοησουν την ουσια του κειμενου, δεν το περίμενα!
    Το κείμενο το βρίσκω εξαιρετικό, για τον σκοπό που έχει γραφτεί, τόσο που μαζεύω θάρρος να το αναρτήσω επώνυμα δημόσια, τώρα που εμπέδωσα πως εδώ καμία σεξουαλική επανάσταση δεν πρόκειται να λάβει μέρος, αντίθετα εκεί έξω, οι εδω μέσα, συνεχίζουν να διαιωνιζουν την καταπίεση του σεξ, χωρίς να σκέφτονται τι κόσμο θα αφήσουμε στα παιδιά μας και τι ψυχοθεραπείες θα χρειαστούν για να υπερβουν τις ενοχές και τα συμπλέγματα, που προκαλούνται αναπόφευκτα, όταν το σεξ από ανάγκη μετατρέπεται σε αγαθό προς πώληση και ανταλλαγή.

    Εδώ ο ψευδοπουριτανισμος κανει παρτυ, κρυμμενος πισω απο την ψευδαισθηση της σεξουαλικής απελευθερωσης και χωνουμε στις τρυπες μας οτι βρουμε, βελονες στο σωμα μας, μιλαμε για πολυαμορους και δεν συμμαζευομαστε και ΣΟΚΑΡΙΖΟΜΑΣΤΕ απο το άντε και γαμήσου, ότι σκατα δικαιολογια κι αν βρηκε το μυαλο για να αιτιολογήσει τα απαραδεχτα που ακουγονται κατ εμε σ ενα βδσμ φορουμ.

    Υπάρχουν έρευνες που θα μπορουσαν να διαφωτίσουν όσους δεν ασχολουνται με νευροβιολογια, νευροψυχολογία, γιατι ο καθηγητής επελεξε αυτό τον τρόπο να γράψει το κείμενο. Τα συναισθηματα, μοναξιες και λοιπα που του προσαπτονται δικες σας προβολες. Αντί να δειτε την ουσία, προσπαθειτε να βρειτε αλλοθι για το οτι σοκαριστηκατε, που ήταν και ο στόχος του κειμένου, γιατί έρευνες δείχνουν ότι αυτό το σοκ, μπορεί να βοηθήσει στο να καταρριφθουν εδραιωμένα ταμπου.

    "In an effort to understand how swearing provokes a strong response in individuals, neuroscientists looked to the brain for answers. Using neuroimaging techniques such as PET (positron emission tomography) scans, they demonstrated that a small part of the brain called the amygdala is highly active when exposed to threatening words (Isenberg, 1999). The amygdala is part of the limbic system, one of the primitive parts of the brain responsible for processing emotion and memory... Therefore, it makes sense that the amygdala would be activated in association with unpleasant words such as swear words. The amygdala also makes several connections to memory and association centers in the brain, which could also be responsible for the increased memory skills when subjects are presented with swear words (Davis, 2001)."

    Εννοείται πως είμαι πλέον περήφανη να μπορώ να γαμιέμαι σαν σκυλί, χωρίς ενοχές και χωρίς να φορτώνω την αναγκη μου να χυσω, με καρδουλες και ροζουλια φαρμπαλαδακια και λοιπά άλλοθι και δεν είχα ποτέ την ανάγκη να χρησιμοποιήσω σαν νόμισμα και ως μέσο άσκησης εξουσίας το σεξ μου. Και αυτό θα ευχόμουν και στα παιδιά μου. Να καταλαβουν οτι ολα οσα εχουν φορτωσει στο σεξ, είναι για να μπει ταμπελάκι με την κατάλληλη τιμή. Πως το σεξ είναι μια βιολογική ανάγκη. Ναι γμτ όπως το κατούρημα! Αν συνδυάζεται και με άλλα πράγματα, αν για κάποιους είναι πιο έντονα όλα, όπως και θα αναμενόταν, όταν είναι ερωτευμένοι, δεν αναιρεί και δεν ακυρώνει το γεγονός αυτό.

    Δεν ήταν πάντα έτσι για μένα. Εχω λιθοβοληθεί από εκείνους που επιθυμούν να διαιωνίσουν το σεξ ως αγαθό προς ανταλλαγή. Επειδή δεν μπορεσα ποτέ να συγκρατήσω την αναγκη μου να γαμηθω, οταν ειχα απεναντι μου καποιον που με καυλωνε. Και για να επιβιωσεις και να σε σεβονται και να μην σε θεωρουν τρυπα, οφειλες να το παιξεις δυσκολη. Μια φορά το προσπάθησα. Μέχρι τώρα μετανιώνω σκεπτόμενη την απόλαυση που θα είχα λάβει τότε, ιδιαίτερα τώρα που με τα διάφορα δεν έχω επιθυμία καν και είμαι ασεξουαλική.

    Κι εδω ήταν το σπίτι που βρήκα, όπου αυτό το οποίο είμαι δεν ήταν προς λιθοβολισμό. Αυτό πλέον εμφανέστατα δεν είναι το σπίτι που αγκαλιάζει την αξία, για μια σεξουαλικα απελευθερωμενη κοινωνια, αλλα χωρος να βρισκουμε ευκολοτερα να γαμιομαστε και γιατι οχι να βγαζουμε και τα κομπλεξ κατωτεροτητας κι ανωτεροτητας μας, κοροΐδεύοντας τους βανιλλα με τα "κλειστά" τους μυαλα.

    Αυτό εδώ είναι πλέον ένα τσίρκο.

    Κι είπα να κανω κι εγω την κωλοτουμπα μου.



    *https://harvardsciencereview.com/2014/01/23/the-science-of-swearing/
     
    Last edited: 9 Σεπτεμβρίου 2019
  5. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

  6. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Πάντως ο μπάρμπα Π κατάφερε μια χαρά τον σκοπό του.
    Μόνο εδώ συζητάμε τόσες μέρες για αυτό που έγραψε, κάτι που θα συμβαίνει και σε άλλα φόρουμ ή και συναθροίσεις ανθρώπων.
    Έβαλε το πιάσαρικο "εγώ μιλώ έξω από τα δόντια" στα κείμενα μου κάνουμε και έμμεση διαφήμιση στο μαγαζάκι του και όλοι είναι μια χαρά.
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Ακριβως και μπραβο του.  
     
  8. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Αγαπητή Λάρα ,με εκτίμηση και κατανόηση θα μου επιτρέψετε να απαντήσω από εδώ...

    Δεν σοκάρει η λέξη γαμησου αλλά το νόημα που θέλει να περάσει .

    Για το οποίον σκοπό και να έχει γραφτεί,
    απευθύνεται σε ενήλικες για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους .
    Επίσης το πώς το αντιλαμβάνεται ο καθένας έχει να κάνει με την πολυπλοκότητα και τον τρόπο που σκέφτεται .

    Εφόσον το βρίσκεται εξαιρετικό δεν βλέπω κάπου την ανάγκη να μαζέψετε θάρρος .

    Εχετε σκεφτεί το πόσες ψυχοθεραπείες θα χρειαστεί κάνουν αν τα αφήσουμε να πηδήξουν η να πηδηχτουν ανεξέλεγκτα στην πίσω αυλή του σχολίου ,η με το προπονητή τους στο μπάσκετ η με οποιονδήποτε βρουν μπροστά τους τέλος πάντων ...
    Υπενθυμίζω ότι μιλάω πάντα για παιδιά .
    Για παιδιά που ακόμα δεν ξέρουν τι θα πει σεξουαλική ζωή ,είναι επάνω στην ανακάλυψη όλου αυτού .
    Θεωρείται λοιπόν πως ο γονιός δεν θα πρέπει να επέμβει η να ακούσει η να προσπαθεί να συμβουλέψει προκειμένου να προστατέψει το παιδί από το φαινόμενο μπουλιγκ ;
    Χρειάζεται να ανατρέξουμε σε γεγονότα που όλοι μας γνωρίζουμε και έχουμε ακούσει για παιδιά που κακοποιήθηκαν η σκοτώθηκαν στον βωμό τις σεξουαλικής ελευθερίας ;!
    Λέτε πως εύχεστε ότι τα παιδιά σας να μην αντιμετωπιστούν σαν τρύπες για ξεκαυλωμα ..
    Όλοι μας το ίδιο ευχόμαστε !
    Αν μεγαλώσουν αρκετά και ενηλικιωθούν και είναι επιλογή τους να γαμιουνται
    ασύστολα με γεια τους με χαρά τους .

     
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απευθύνεται σε ενήλικους με σκοπό να αντιληφούν, να κατανοήσουν οι ίδιοι ό,τι και όσο ήθελε τους προκύψει, για την πάρτη τους...
    Και αν καταφέρουν κάτι, ίσως και να γίνει αντιληπτό από το στενότερο και ευρύτερο περιβάλλον τους.

    Χρειάζεται να μπορούμε να αντιληφθούμε την όποια δυναμική της όποιας συμβουλευτικής και την διαφοροποίησή της με την χρηστομάθεια...
    Ένα παράδειγμα πολύ απλό:
    -Να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις (Συμβουλευτική)
    -Να πλένεις τα χέρια σου πριν φας (Χρηστομάθεια)
    Για το πρώτο, αν δεν κάνεις δουλειά με την πάρτη σου -δηλαδή να προσπαθείς να το καταλάβεις και να δεις πώς μπορείς να το καταφέρεις-, δεν πρόκειται να γίνει π-ο-τ-έ, θα παραμείνεις πάντα "κοκοράκι" που πετάγεται σαν πούτσα στο ξεκούδουνο επί παντός επιστητού με τις όποιες συνέπειες (που προφανώς δεν μπορείς να καταλάβεις και φτιάχνεις δικαιολογίες για να το καλύψεις, συνήθως επειδή "φταίνε οι άλλοι")...
    Για το δεύτερο, δεν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη δουλειά...

    Η επιλογή του συγγραφέα του άρθρου με τα "μάθε" τον γιο/κόρη να γαμιέται κλπ, προφανώς και υπονομεύει την γνώμη του σε ένα ευρύτερο κοινό, κι όχι ίσως τόσο σε ένα στενότερο κύκλο, που τα μέλη του πιθανόν να είναι εκτεθειμένα στην οπτική/ρητορική/συλλογιστική του.
    Δεν χρειάζεται δα, νάχεις και πέντε διδακτορικά για το προφανές "διδάσκεις/μαθαίνεις κάτι σε κάποιον/ους, αν το γνωρίζεις/εγκολπώνεις ο ίδιος", πα να πει για να "πει" για να μάθει κάτι ο "μεγάλος" στον "μικρό" χρειάζεται να το ξέρει πρώτα αυτός.

    Κάτι για το οποίο εντονότατα λοιδωρήθηκε ο συγγραφέας .
    Και μάλιστα από άτομα που τα ακαδημαϊκά τους (τύποις ή επί της ουσίας, αδιάφορο) παράσημα είναι βαρειά (σε μερικά μάλλον περισσεύουν και για καναδυό άλλους).
    Τα άτομα αυτά με την σειρά τους υπέπεσαν σε ακριβώς το ίδιο λάθος/οπτική από την "ανάποδη", δηλαδή επέλεξαν από το κείμενο το πιο "ευκολάκι/πιασιάρικο" (διάβαζε παιδιά) ως αφορμή και αίτιο της πολεμικής τους, αγνοώντας το προφανές (δεν χρειάζεται δα, νάχεις και πέντε διδακτορικά κλπ κλπ).
    Όπως δηλαδή ακριβώς ο συγγραφέας έβαλε τον γιο/κόρη και το γαβ-γαβ ως κράχτες, οι στο ίδιο ακαδημαϊκο επίπεδο ευρισκόμενοι, το κατάπιαν αμάσητο για τους δικούς τους λόγους ως μη ώφειλαν εξ αντικειμένου.
    Αααα, υπήρχαν επίσης και άλλοι ακαδημαικώς επαρκέστατοι συνομιλητές, οι οποίοι μάλλον σπεκουλάρισαν για την πάρτη τους, για άλλους λόγους αυτοί. (Τσα, ατιμούλικα)...

    Και επειδή βαριέμαι, δεν θα κάνω τον ράφτη για να ράψω τα κουμπιά της ρόμπας των μεν και των δε, δουλειά τους.
    Όσοι άλλωστε με ξέρουν, γελάνε με το πόσο κουλάδι είμαι στο ράψιμο.

    Ευτυχείτε...
     
  10. tithon

    tithon Contributor

    @blonde mermaid
    ο συγγραφέας του άρθρου, ανάμεσα σε διάφορα διακηρυκτικά φτιασιδώματα, βάσιμα υποστηρίζει οτι ανάγκη ψυχοθεραπείας προκύπτει πολύ συχνότερα από την καλλιέργεια του φόβου απέναντι στο σεξ, παρά από την έκθεση σε αυτό, εδω κι εκατομμύρια χρόνια.
    το να πηδήξεις ή να σε πηδήξει ο φιλόλογος ή η γυμνάστρια δεν προξενεί κανένα κακό, λέει ο συγγραφέας, τονίζοντας τον συγχρονισμό της ανάγκης ή της επιθυμίας, ώστε να είναι πολιτικά ορθός.
    το πήδημα δεν κάνει κακό, αντίθετα ο φόβος (ή όποια ιεροποίηση ή δαιμονοποίηση) του πηδήματος κάνει, θα πρόσθετα εγώ. το πήδημα μπαρούφα, το πήδημα στο ορθάδικο, το ιερό πήδημα, το πήδημα (αυτο)επιβεβαίωσης, και λοιπά πηδήματα με φορτία και δεύτερες σκέψεις, δεν κάνει κανένα κακό να τα συζητάει ένας έφηβος με τους γονείς του και το λοιπό περιβάλλον του για να μπορέσει να ξεκαθαρίσει ευκολώτερα τις επιλογές του. ούτε ένας ενήλικας είναι κακό να τα συζητά και να τα επεξεργάζεται. δεν υπάρχει ταμπού σχετικά. ο συγγραφέας πάντως περισσότερο απευθύνεται σε ενήλικες λέγοντας πως οτι κι αν λέτε στα παιδιά, αφού κάνετε άλλα, και αναθέτετε στο πήδημα έναν σωρό φορτία, τα παιδιά τους φόβους σας θα εισπράξουν. το άρθρο είναι διακηρυκτικό και διάτρητο, αλλά περιέχει και θέσεις με βασιμότητα.  
     
  11. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    Στα πλαίσια του φαινεσθαι του American dream, είναι γνωστό ότι άπαξ ετησίως ο Λευκός Οίκος ανοίγει τις πύλες του σε Αμερικανούς πολίτες που έδειξαν στην οικουμένη τι εστι U.S off A.
    Ελα ντε όμως που από καιρού εις καιρον, ακόμη και στο πρωτόκολλο του Λευκού Οίκου παρεισφρυει κάποιο διαολακι και τα κάνει μπορντελο.
    Έτσι, κατά τη Προεδρία Reagan, βρέθηκε ένας τυπάς που στη λίστα έβαλε το όνομα του Miles Davis, έπαθαν στιγμιαία επιλεκτική τύφλωση και οι τύποι του NSA και βρέθηκε στο δείπνο του Λευκού Οίκου ένας νεγρος με πλεγμένες κοτσίδες.
    Τον έβλεπει η κυρα Nancy και με όλη την ειλικρίνεια της βλακείας τον ρωτα «Καλε, εσεις τί κανετε και είσαστε εδώ;» Η απάντηση έχει καταγράφει στην ιστορία. «Εγώ; Τίποτα σημαντικό. Άλλαξα την ιστορία της μουσικής 2-3 φορές. Εσεις είσαστε εδώ γιατί γαμειτε τον πρόεδρο ή κάνατε και κάτι άλλο;».
    Καθώς όμως όλοι όσοι έχουν αντιτακτούς αντίχειρες, δύνανται μεν να πληκτρολογούν αλλά υποσύνολο αυτών δύναται να κατανοήσει το παραχθέν κείμενο, από όλη την ιστορία παρέμεινε μόνο η τελευταία πρόταση.
    Έκτοτε, είναι πλείστες όσες οι περιπτώσεις όσων πίστεψαν, στα πλαίσια του πνευματικού υποσιτισμού τους, ότι η σοκαριστική επανάληψη του γαμαω/γαμω, θα τους εξασφαλίσει πρόσκληση στο Λευκό Οικο της αρεσκείας τους.
    Φεύ, πολλοί το κατόρθωσαν.
    Όσοι όμως δεν το κατόρθωσαν, αντέδρασαν με τον πασίγνωστο τρόπο των πιθηκοειδων, ο οποίος περιλαμβάνει αφόδευση εντός της παλάμης, εκτόξευση των περιττωμάτων και καθαρισμό της παλάμης δια της γλώσσης.
    Το ότι θα υπάρχουν και έτερα πιθήκια που χειροκροτούν, δεν αλλάζει πολύ τα δεδομενα
     
    Last edited: 9 Σεπτεμβρίου 2019
  12. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Ωστόσο αυτό που λέτε δεν μου αναιρεί το δικαίωμα να ενίσταμαι ως παραπλάνηση .