Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άντε γαμήσου...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος cadpmpc, στις 5 Σεπτεμβρίου 2019.

  1. Higita

    Higita Brain_alcoholic

    Κάτω απο 3 φορές την εβδομάδα και χωρίς μια παρτούζα τουλάχιστον ..
    Θεωρείται vanilla.
    Πού ζεις;
    Έχω σοκαριστεί.
     
  2. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Ναι
     
  3. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Δεν την βλεπετε διοτι δεν με γνωριζετε και δεν γνωριζετε τι περασα και ποιοι ειναι οι δικοι μου αγωνες απ την μια κι απ την άλλη φτιάξαμε αυτό το φόρουμ για να μπορουμε ακριβως να εχουμε χωρο να μιλαμε για όσα δεν τολμαμε (ακόμα!) εκεί έξω.

    Και την φωτο ενός πέους μπορώ να την βρω εξαιρετική, αλλά για να την αναρτήσω στον τοίχο μου στο facebook, ένα θάρρος θα το χρειαζόμουν. Κι αν διεγραψαν δική μου φωτο με γυμνο στηθος και βελόνα απο κλειστο bdsm γκρουπ του facebook, με μέλη bdsmers (συνεπως ενοχλησε η βελονα bdsmers και την κατηγγειλαν), τι θα συμβεί αν το αναρτήσω δημόσια και πόσο χρόνο θα χρειαστώ μετά να συζητω, καλή ωρα όπως τώρα, με τον καθενα που διαβασε κατι διαφορετικο, απ οτι εγω; Εχουμε και δουλειες.

    Το ασύστολα σας πειραξε. Ειλικρινα ευχαριστώ, με βοήθησε αυτό να κατανοήσω πολλές αντιδράσεις. Πίστευα ότι ήταν το γαμήσου μέχρι τώρα.

    Εγω δεν το έλαβα καν υποψη. Διοτι το προσπερασα προσπαθωντας να φτασω στο τελος να καταλαβω που θελει να καταληξει ο Π.. Τελικά ακόμα και τι κραταμε απ αυτο που διαβαζουμε, ποια λέξη μας "έγδαρε" πρώτη, που και ποια συναισθήματα ξύπνησαν είναι διαφορετικά! Εστιάστηκα προσωπικά στα ανταλλάγματα. Και στην προτροπή να γαμηθώ! χαχαχα

    Για να απαντήσω όμως: Θελω τα παιδια μου να γαμιουνται οπως θελουν, οταν θελουν, με οποιον θελουν επειδη εχουν επιθυμια να γαμηθουν κι οχι επειδη θελουν να βρουν γαμπρο, να βρουν σπονσορα, να βρουν την αγάπη κ.ο.κ. χωρίς ενοχές και χωρίς να λιθοβολουνται απο ατομα που απλα επιλεγουν να γαμιουνται διαφορετικα και για διαφορετικούς λόγους και με διαφορετικά κίνητρα.  

    Αν το ασύστολα ερμηνευεται ως: Αυτό που γίνεται ή λέγεται χωρίς (ηθικές) συστολές, τότε εννοείται εύχομαι ασύστολο σεξ σε όλο τον κόσμο! Διότι η ηθική είναι κάτι εκ των έξω επιβαλλομενο, ειναι κατασκευη μιας κοινωνιας, της οποίας την ηθική δεν αποδέχομαι ως κανόνα.
    Και νόμιζα ότι αυτό σχετιζοταν και με τον χώρο στον οποίο βρισκόμαστε.....αλλά όπως και νά χει ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ. Αν ανησυχώ; Και βέβαια. Αλλά εμπιστεύομαι πως είναι πλέον ικανά να διαχειριστούν σε μεγάλο βαθμό την ζωή τους. Μου πεφτει όμως λόγος στο τι αντιμετώπιση θα έχουν, αν αποφασίσουν να γαμηθούν ασύστολα, γι αυτό και ενεπλάκην σ αυτό τον διάλογο. Γιατί αν δεν πέφτει σε μένα, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν άλλο.

    Και τα παιδιά μου ΕΙΝΑΙ πλέον ενηλικα, οποτε μπορω να δω τι δουλεψε και τι οχι μέχρι σήμερα και η ενοχικότητα είναι και δική μου συνεισφορα εκ του αποτελέσματος...Βλεπω τις αστοχίες μου, τις παραλείψεις μου και βάλθηκα να τις διορθωσω.  

    Και λαμβάνοντας υποψη ότι:
    θα ελεγα πως προσωπικά εγώ εμπλούτισα κατά πολύ τις γνώσεις μου αναφορικά με την ανθρώπινη φυση, την δική μου αλλά και όσων τοποθετήθηκαν εντός και εκτός του φόρουμ. Υπήρξαν εκπλήξεις παντού! Αλλά εξαιρετικό data εμπλούτισε τις βιβλιοθήκες μου και γι αυτό ευχαριστώ όλους όσους τοποθετήθηκαν, άσχετα με τις προσωπικές μας θέσεις.

    Απο κει και πέρα. Ο καθενας κουβαλει τα μπαγκαζια του. Είμαι Κύπρια που γεννήθηκε το 1967 και έχω καταπιεστεί κι έχω λιθοβοληθει σαν έφηβη επειδή φιλήθηκα δημοσια και εγινα η πουτανα της πολης και με έλεγξε γιατρός για να επιβεβαιωθει η μη ρήξη του πολύτιμου υμένα και το σεξ που εκανα από κει και πέρα ήταν πλεον λογοκριμενο, γεμάτο ενοχές και ντροπή και ένιωθα αμαρτωλή. Η μάνα μου δε, όταν έμαθε στα 17 ότι έχασα ότι πολυτιμότερο είχα, με αποκαλεσε πορνη και μου ειπε οτι θα πεθανω απο συφιλη, ενω ο πατερας μου εκλαιγε και μου ελεγε οτι θα σταθει διπλα μου να με στηριξει τωρα που τα εχασα ολα.... Ημουν έφηβη και τώρα είμαι 52 ετων και η ενοχικότητα ΜΕΣΑ μου δεν εφυγε ποτέ. Εργαστηκα πολύ σκληρά και εκτός και εντός bdsm να την ξεπεράσω και γι αυτό σήμερα είμαι ικανή να προσπαθώ στον βαθμό που το προσπαθω, να προλαβω να παψω να τιμωρω το σωμα μου και το πνευμα μου για την υπολοιπη ζωή μου, γιατί εγωιστικότατα, θέλω να έχω μια γαμημένη φορά στην ζωή μου έναν απελευθερωμένο οργασμό πριν κλείσω τα μάτια μου και τα όρια μου στενεύουν. Για μένα είναι και πρακτικό το ζήτημα δεν το κοιτώ μόνο θεωρητικά από φιλοσοφική πλευρά. Όπως είναι και για άλλους, κρίνοντας από το έντονο κάποιων αντιδράσεων και που συγκεκριμένα εστιάσαν το "μένος" τους.

    Ένα λάθος μου (αν και ειλικρινα πιστεύω πως θα ειναι λάθος, αν δεν κανω κατι να το αλλαξω, προς το παρον ειναι προκληση προς υπερβαση) ήταν ότι η ίδια δεν ξεπέρασα μέχρι τώρα ΜΕΣΑ μου την ενοχικότητα και με κάποιο τρόπο το μετέδωσα.

    Όταν η κόρη μου, έρχεται στην αρχή της ζωής της και μου λέει πως ένιωσε πουτάνα επειδή έκανε σεξ με κάποιον εκτός σχέσης και βλέπω το παιδί μου να υποφέρει και να τρώει τις ενοχές της, μονο στην σκεψη πως θα χρειαστεί να περάσει το 1/10000000 απ οτι εγω, να φτάσει 160 κιλα και να κοντεψει να πεθανει πριν αρχίσει να αναρωτιέται αν η κοινωνία στραβά αρμενίζει ή η ίδια, επαναστάτησα ενάντια σ αυτό που συντηρούσα μέσα μου -που είναι στην πραγματικότητα το μόνο μέρος που έχω να δώσω τις μάχες μου- κρυφά κι όλας από μένα, ομολογω είχα blindness, την πεποιθηση οτι η κοινωνία έχει δίκιο κι εκείνος που γαμιέται περισσότερο απ οσο ο μέσος όρος, με διαφορετικό τρόπο/φύλο ή με διαφορετικά κίνητρα οφείλει να λιθοβολειται και να του καταστρεφεται η ζωη, για να μην ξεβολευτει η κοινωνια. Που στην τελική είμαστε εμείς.

    Είμαι μια καταπιεσμένη γυναίκα που με την υπερβολή του Παραδείση, ενιωσε ανάμεσα σ άλλα πως αν εκείνος μπορεί να τολμήσει να αντέξει την χιονοστιβαδα που ερχεται, γιατι ήταν αναμενόμενη, ίσως υπάρχει χωρος και για κατι μικροτερης εμβελειας, οπως να τολμήσω εγώ να πεταξω απο πανω μου τις αλυσιδες μου, από μέσα μου τις ενοχές μου και να ζήσω ότι μου έχει απομείνει έχοντας μια υγιή σεξουαλική ζωη, καθαρή απο ενοχές και αυτό θα το νιώσουν και τα παιδια μου.

    Και τα παιδιά ακολουθούν τα παραδείγματα μας και όχι αυτό που τους λέμε ή διδάσκουμε. Και βλέπουν βαθύτερα απ ότι υποθέτουμε. Και νιωθουν... Το μονο που μπορουμε να κανουμε ως γονεις ειναι να αγαπαμε αρκετα τον εαυτο μας, ωστε να προσπαθουμε να γινουμε καλυτερα παραδειγματα προς μιμηση. Μέχρι να γινουν εκείνα τα δικά μας παραδείγματα προς μίμηση. Γιατί όσο κλισέ κι αν ακουγεται, τα παιδια μας είναι το μέλλον, ζουν στο μέλλον, ενω εμεις γινομαστε σιγα σιγα κομματι του παρελθόντος.

    Σας ευχαριστώ όλους για τον διάλογο και την τροφή για σκέψη, χρειάζεται να αποχωρήσω για ένα διάστημα, θα τα πούμε όμως σύντομα. Καλή αντάμωση.

    I believe the children are our are future
    Teach them well and let them lead the way
    Show them all the beauty they possess inside
    Give them a sense of pride to make it easier
    Let the children's laughter remind us how we used to be
     
    Last edited: 10 Σεπτεμβρίου 2019
  4. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

  5. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Αγαπητή @lara μην κάνουμε και ήρωα τον κύριο!
    Δεν μίλησε σε καμία μουσουλμανική κοινωνία για το δικαίωμα των γυναικών να γαμιούνται! Εκεί θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε την χιονοστιβάδα που λέτε.
    Απλά μέσω της υπερβολής που είναι και τις μόδας στην εποχή μας έγραψε την άποψη του σχετικά με ένα θέμα και μέσω της υπερβολής που είπαμε έδωσε μια ώθηση στην οποία φήμη του και διαφήμισε το μαγαζάκι που έχει ανοίξει.
    Τίποτα παραπάνω, τίποτε λιγότερο.
     
  6. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Δεν έχετε ακούσει όμως ότι η καλύτερη διαφήμιση είναι η δυσφήμιση .
    Χωρίς να είμαι ειδικός ...βλπ: γνωστή αλυσίδα παιχνιδιών όπου με κακόγουστα spots τα συζητάμε όλοι .
     
  7. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Έχει φθηνά κολάρα όμως.
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αυτό που μένει αναλλοίωτο είναι το "Όποιος είναι έξω απ'το χορό πολλά τραγούδια ξέρει."

    Απλά θυμάμαι την αντίδρασή μου όταν είδα την 15χρονη ανιψιά μου με super mini. Το τελευταίο πράγμα που περίμενα ήταν να πάρω το μέρος της μητέρας μου που της έβαλε τις φωνές όταν την είδε.

    Και όμως... με πίεση στο 24 πήρα το μέρος της μάνας μου και βάλαμε τις φωνές ντουέτο.

    Just saying...
     
  9. Η ελευθερία του παιδιού να επιλέξει μόνο του ανεπηρέαστο να σχηματίσει τη δική του γνώμη. Να μην εμπλακεί ο γονιός στις επιλογές του και το επηρεάσει. Όμως η αλήθεια είναι ότι το παιδί οποία στάση και αν κρατήσει ο γονέας θα επηρεαστεί και θα σχηματίσει την άποψη του έχοντας στο μυαλό του όλα όσα του πέρασε ο γονέας είτε είναι open mind απόψεις είτε συντηρητικές. Ακόμα και η οποία απουσία διάθεσης να έχει ο γονιός να μην καταπιέσει το παιδί του ή να μην θέσει τα οποία συντηρητικά πρότυπα ακόμα και με αυτόν τον τρόπο του δειχνει-επιβαλλει τον δικό του ανοιχτομυαλοντροπο σκέψης.
    Καλώς ή κακώς υπεύθυνος ακόμα και για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση του παιδιού είναι ο γονέας. Από αυτόν θα αντλησει πρότυπα και στάσεις ζωής αυτός θα το επηρεάσει..άρα η αμεροληψία και η το αίσθημα ότι δε θέλω να βάλω το παιδί μου σε καλούπια μήπως τελικά είναι ψευδαίσθηση; Η ίδια ακόμα η στάση του γονέα να δώσει στο παιδί του τα εφόδια να μη μπει σε καλούπια ακόμα και αυτό είναι αμέσως επηρεασμός του παιδιού προς το γονέα. Άρα απλά πρέπει να επιλέξουμε πως ο καθένας επιθυμεί να αναθρέψει το παιδί του
     
  10. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    ε καλά λέω είστε τρελές οι γυναίκες ...
    μπα κάτσε να αλαξω και στο στάτους τους να βάλω gay ... δεν συνεχίζω είστε τρελές όλες όσες το πιστεύετε αυτό και αυτές που κάναν λαικ στο ναι
     
    Last edited: 10 Σεπτεμβρίου 2019
  11. brenda

    brenda FU very much

    Είναι δικαίωμα της κάθε γυναίκας και του κάθε ανθρώπου να κάνει σεξ όσο και όπως θέλει.
    Το ότι κρίνουμε την ηθική και πνευματική τους συγκρότηση από αυτό, είναι μια κοινωνικά επιβεβλημένη διαδικασία, ντυμένη με τις δικές μας προκαταληψεις και ενοχές.
    Το πως θα διαχειριστεί ο άνθρωπος την σεξουαλική του ενέργεια, αφορά τον ίδιον και τον εκάστοτε σύντροφο του.
    Το λίγο το δικό μου είναι η υπερβολή του άλλου και πάει λέγοντας.
    Σε κάθε φάση της ζωής μας έχουμε προτεραιότητες που καθορίζουν την σεξουαλική μας ζωή.
    Αρα, αν μια γυναίκα θέλει να δοκιμάσει πολλούς συντρόφους, είναι δικαίωμα της.
    Αν θέλει να το κάνει σε μόνιμη βάση, είναι επίσης δικαίωμα της.
    Σε μια παρέα χρησιμοποίησα τον όρο "αντρού", σε αντιστοιχία με το "γυναικάς" και είδα πολλά ματάκια να με κοιτάνε με απορία.
    Δεν έχει θετικό πρόσημο, ούτε το ένα, ούτε το άλλο.
    Μάθαμε να χαρακτηριζουμε γυναικά κάποιον που δεν έχει μέτρο -αλήθεια, ποιος το βάζει αυτό το μέτρο αν όχι η κοινωνία και παλι- στις σχέσεις του με τις γυναίκες.
    Αλλά η γυναίκα όχι, είναι απλά πουτάνα κι ας μην πληρώνεται. Κι ας κάνει απλά το κέφι της.
    Δεν το θεωρούμε φυσιολογικό να εναλλάσσει συχνά τους σεξουαλικούς της συντρόφους.
    Αλλά ας μην το κάνουμε πάλι φυλετικό.
    Τα χαΐρια της ελληνικής κοινωνίας τα ξέρουμε, τα νιώθουμε στο πετσί μας συνέχεια.
    Το έχω ξαναπεί, πως το μόνο που θα ήθελα συνεισφέρουμε ως bdsmers είναι να μην αναπαράγουμε περισσότερα στερεότυπα από αυτά που υποτιθεμενα καταρρίπτουμε.
    Και σιγά τα ωά δηλαδή με την προτροπή του ντόκτορα.
    Μεταξύ μας πολύς κόσμος το χρησιμοποιεί σαν θετική προτροπή.
    Εντάξει, θα πει κι αυτός τα δικά του, αλλά γιατί τα συζητάμε με τόσο πάθος και τόση ζέση, ειλικρινά δεν το κατάλαβα.
    Μία είναι για μένα η λογική εξήγηση.
    Η ενοχή που κουβαλάμε για όλο το γενετήσια πανηγύρι.
    Και όχι, δεν βλέπουμε όλοι οι άνθρωποι το σεξ με τον ίδιο τρόπο, ούτε και θα πρεπε.
    Ας λέει και ας κάνει ο καθένας ό, τι θέλει.
    Και ας μεγαλώσει τα παιδιά του όπως νομίζει.
    Ευτυχώς ή δυστυχώς, κανείς δεν μπορεί να παρέμβει σ αυτό.
    Πως απειλεί αυτό την δική μας θέση και στάση ζωής;
    Γιατί η κοπέλα που θα πάει με 5 σε μια βδομάδα δεν είναι νορμάλ;
    Ποιος το κρίνει και με ποια κριτήρια;
    Ανοιχτά μυαλά για να αποδεχτούμε την επιλογή του καθένα;
    Δεν το βλέπω.
    Νοιαζόμαστε για την σωματική και την ψυχική υγεία των άλλων;
    Ούτε αυτό το βλέπω.
    Μία διάθεση κριτικής και αποδόμησης του διαφορετικού βλέπω και πραγματικά είναι εντελώς αναμενόμενο αυτό.
    Είπαμε, ζούμε στην εποχή της αμετροέποιας και της κριτικής του καναπέ.
    Βολεμένοι πίσω από οθόνες ντυμένοι με τα πέπλα της ανωνυμίας, εξαπολύουμε βέλη σε αόρατους εχθρούς.
    Οι στρατιές των haters θα μέμψουν τον κάθε Παραδείση και θα του δώσουν την πολυπόθητη δημοσιότητα που δεν ξέρω καν αν την έχει ανάγκη.
    Ε και;
    Το θέμα είναι σε κάθε τέτοια τοποθέτηση να βάζουμε το μυαλό μας να δουλέψει και να κατανοήσουμε ποια είναι τελικά η δική μας θέση.
    Χωρίς να εξαπολύουμε νέες επιθέσεις μισώντας εκ νέου τους haters.
    Βρίσκω την συζήτηση σαν χαρακτηριστικό παράδειγμα διαλόγου μεταξύ κωφών και τυφλών.
    Αν και έχω την υποψία πως αυτοί θα συνεννοούνται καλύτερα.  
     
  12. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Like στο gay! Ναι!