Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ως που????

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος amira, στις 15 Μαρτίου 2007.

  1. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    amiraki, σε μία τέτοια σχέση τα πράγματα δεν είναι ανάγκη να τα κάνουμε τόσο τεράστια και δύσκολα στο μυαλό μας. Όπως και σε μία vanilla σχέση , θα υπάρχουν νεύρα, ξεσπάσματα, παιχνίδια, χάδια, αγάπη, φροντίδα προσοχή. Ίσως βέβαια με διαφορετικό τρόπο, όμως εκεί κρύβεται η ομορφιά της διαφορετικότητας  Αλλά επειδή είδα πως είπες ότι χρησιμοποιήσες τα σωστά ρήματα, ίσως θα έπρεπε να ξανασκεφτείς το "κακοποιώ" και το "ξεσπώ". Ένας σωστός Κυρίαρχος δεν πράττει έτσι, γιατί πολύ απλά αυτός δεν είναι ο δρόμος της μάθησης!
    Όπου υπάρχει κακοποίηση χαρά μου άνοιξε την πόρτα και φύγε!!! Μία τέτοια σχέση βασίζεται στην εμπιστοσύνη και στην ασφάλεια και απο κει συνεπάγεται η ηδονή, η ευχαρίστηση και η πληρότητα 
     
  2. Afentis_Epi8ymiwn

    Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

    Απάντηση: Ως που????

    Την απάντηση που ζητάς μπορείς να την πάρεις μόνο από Εκείνον. Μόνο από Τον ίδιο. Και από τις αντοχές σου. Ρώτα Τον λοιπόν και δες αν θα αντέξεις την απάντηση
     
  3. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Μία σωστή D/s σχέση, υποτίθεται πως υπάρχει για να ικανοποιεί και τους δύο.
    Υπάρχει σωματική και ψυχολογική βία.
    Και τα δύο είδη, σαφώς επιδρούν αρνητικά στην ψυχολογία κάποιου.
    Το D/s δε βασίζεται σε τίποτε από αυτά τα δύο.
    Βασίζεται στην εκπαίδευση για πειθαρχία η οποία έχει σαν στόχο την υποταγή και υπακοή.
    Αν κρίνω από την ηλικία σου, είναι και ο αφέντης σου μικρός.
    Καλό θα ήταν να μάθετε και οι δύο περισσότερα πράγματα για το D/s γιατί έχω την εντύπωση οτι η σχέση σας είναι S/M και ξέρεις, η διαφορά είναι τεράστια.
    Το D/s απαιτεί ΣΥΝΕΣΗ και ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ. Δεν είναι παιχνίδι μιας ώρας. Είναι ιδεολογία, είναι στάση ζωής.
    Είναι άλλο το να εκπαιδεύεις κάποιον για να τον φτάσεις στο σημείο υποταγής που εσύ θεωρείς σωστό και, είναι άλλο το να εκτονώνεις τα αρνητικά συναισθήματα και τις διαθέσεις σου πάνω του ανά πάσα ώρα και στιγμή.
    Οποιοσδήποτε θέλει να ονομάζεται Κυρίαρχος, πρέπει πρώτα απ'όλα να έχει αυτοπειθαρχία.
     
  4. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Ως που????

    Ως πουθενά... καλο είναι να μαζευει τα νευρα του.
    αν κανει τετοια σχεση για να βγαζει ολη την κακη συμπεριφορα πανω στην σκλαβα τοτε κατι παει λαθος.
     
  5. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Καλή μου amira, ένας σωστός Κυρίαρχος δεν κακοποιεί την σκλάβα του ούτε το θεωρώ σωστό όταν έχει νεύρα να ξεσπάει επάνω της.
    Μία σχέση 24/7 είναι αρκετά δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη, θέλει όμως καλή επιλογή και φυσικά αρκετή προσπάθεια και από τα δύο μέλη.
    Εάν ο Κυρίαρχος έχει νεύρα μπορείς να τον καλμάρεις κάνοντάς του ένα μασάζ, προσφέροντας του ένα ποτό και γιατί όχι το κορμί σου, γιατί μην ξεχνάμε "με αυτό περνάνε όλα"  .
     
  6. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Πόσο μπορεί να αντέξει κάποιος ένα άτομο δίπλα του ;

    Η ερώτηση έχει ήδη δώσει την απάντηση μόνη της . Από την στιγμή που αναρωτιέται κάποιος πόσο μπορεί να αντέξει ακόμα , τότε βρίσκεται ήδη στο μονοπάτι της εξόδου . Επιλέγει αυτό τον δρόμο με ένα συγκεκριμένο άτομο γνωρίζοντας ή όντας υποψιασμένος το λιγότερο ότι αυτό είναι που τον εκφράζει .

    Μπορεί να μη κατάλαβα καλά το θέμα , αλλά στην περίπτωση που το έχω αντιληφθεί ορθά , μία είναι η άποψη μου και είμαι απόλυτος σε αυτή . Αν κάποιος αναρωτιέται μέχρι που μπορεί να αντέξει , είτε βρίσκεται στην αρχή , είτε όχι , τότε ας ανοίξει την πόρτα και ας πετάξει για αλλού…
     
    Last edited by a moderator: 15 Μαρτίου 2007
  7. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Από την πλευρά των Κυρίαρχων:
    Κανείς δεν έχει Ιώβεια υπομονή. Υπάρχουν και θα υπάρξουν στιγμές που Κάποιος θα "σπάσει" υπό την πίεση της καθημερινότητας και των υποχρεώσεών Του. Αναλογίστηκε αυτό το (πολύ πιθανό) ενδεχόμενο πριν ξεκινήσει μια D/s σχέση; Σκεφτήκατε αντίμετρα προς αποφυγή τέτοιων περιστατικών; Έχετε στην κατοχή Σας ένα πλάσμα που επιθυμεί την δική Σας ευχαρίστηση. Οι σπασμωδικές (και ενδεχομένως άδικες) εκρήξεις Σας μειώνουν την δική Σας εικόνα στα μάτια της υπό. Επιπροσθέτως, δημιουργούν ένα πρόσκαιρο "χάσμα" στην μεταξύ σας επικοινωνία, το οποίο παγιώνεται ανάλογα με την συχνότητα που εμφανίζονται τέτοιου είδους εκρήξεις. Ζημιωμένοι, λοιπόν, είστε Εσείς στην προκειμένη περίπτωση, καθώς κλονίζεται η αξιοπιστία της κρίσης και των αντιδράσεών Σας. όταν δεν υπάρχει νηφάλιος νους, καλό είναι να τίθενται σε λειτουργία "αμυντικοί μηχανισμοί" μέχρι να επανέλθει η ηρεμία. Έχετε εξουσία, αυτό δεν είναι απαραίτητο να σας μετατρέψει σε τύραννο... οι περισσότεροι άλλωστε έζησαν την "γλύκα" της εξέγερσης, πράγμα ανεπιθύμητο φαντάζομαι. Η καλή διαχείριση της εξουσίας είναι αυτό που διατηρεί τον Κυρίαρχο ψηλά.

    Από την πλευρά των υποτακτικών:
    Ο Κύριός σας είναι εμφανώς προβληματισμένος και ξεσπά. Αναλογιστήκατε αυτό ως ενδεχόμενο πριν δηλώσετε υποταγή; Σκεφτήκατε τι θα μπορούσατε να κάνετε για να κατευνάσετε τον θυμό Του; Προσπαθήστε να εκφράζεστε χαμηλόφωνα, ώστε να μην ενταθεί η εσωτερική Του δυσφορία. Παραμερίστε (όσο είναι ανθρωπίνως δυνατό) τα όποια δικά σας προβλήματα, επικεντρώνοντας την προσοχή σας στην αποσυμφόρηση της δικής Του πίεσης, με τρόπο τέτοιον που θα τον βοηθήσει να επανέλθει καλύτερα. Αν Τον δείτε να αντιδρά, δικαιολογήστε Τον καλοπροαίρετα (ο Κυρίαρχος δεν είναι υπεράνθρωπος). Υποτασσόμενη σε Αυτόν, η ζωή σας κινείται γύρω από την δική Του ευχαρίστηση καθ' όλη την διάρκεια της D/s σχέσης, όχι μόνο στις χαρούμενες στιγμές ή σε συνεδρίες. Δηλώσατε υποταγή σε Κάποιον, όχι στην φανταστική του εικόνα. Πράξτε ανάλογα...

    Προς Κυρίαρχους και υποτακτικούς:
    Πριν το ξεκίνημα υπάρχει ο ενθουσιασμός. Αναλογισθείτε, όμως, συνετά με τι συνεπάγεται η θέση σας πριν κάνετε το πρώτο βήμα.
     
  8. amira

    amira Regular Member

    Δεν μιλώ για αυτό που εχω, ούτε λεω εν μέσως πλήν σάφως οτι με κακαοποιεί. Το ΄τι συμβαίνει στην σχέση Μ/μας είναι δικό Μ/μας θέμα.
    Εγω μιλώ σε ενα γενικό. Ως που μπορεί να φτάσει μια υποτακτική για Τον Κυριο της. σε ψυχικά επιπεδα.
    Αν απο το νήμα μου, βλέπετε μόνο τα δυο "ρήματα" που είπα τότε λυπάμαι αλλα δεν μπορώ να σας δώσω να καταλάβετε την απορία μου.
    Ήλια απο την μια έχεις δίκιο αλλά απο την άλλη δεν νομίζω οτι είναι απαραίτητο να φύγει επείδη κοιτα το μέλλον και δεν είναι τόσο σίγουρη γι αυτό.

    Επαναλάμβανω για την σύνεχιση των παρεξηγήσεων. Δεν σκιαγραφώ αυτο που ζω.


    Υ.Γ. Σασ ευχαριστώ βέβαια για τις συμβουλές σας, αλλά είναι άκυρες.
     
  9. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: Ως που????

    Οσο για την επιλογη των λεξεων της φιλτατης amira,δε πιστευω οτι ειναι τοσο βαριες οσο ακουγονται.Και ο δικος μου σκλαβος ειχε χρησιμοποιησει ακριβως τις ιδιες παρακαλωντας μου να του κανω αυτα ακριβως τα πραγματα...να ξεσπαω πανω του αν εχω νευρα μονο και μονο για να μου φευγουν μετα και γενικοτερα ηθελε να με φοβαται.
    Δε πιστευω οτι μιλησε ετσι η amira με αισθηση παραπονου,απλα εθεσε ενα ερωτημα για τις αντοχες του καθε σκλαβου και ζητησε απο το καθενα μας να περιγραψει τα δικα του ορια και κατα ποσο τα εχει ξεπερασει με την αγαπη που εχει για τον/την αφεντη/αφεντρα του.
    Ετσι κι αλλιως χρησιμοποιησε τη φραση "Μετά απο συζήτηση με τον Κύριο μου" το οποιο σημαινει οτι εχει μια σχεση επικοινωνιας με τον ανθρωπο της...μονο και μονο που αρχισε ενα τετοιο θεμα μαζι του σημαινει οτι εχουν τη διαθεση να αναρωτηθουν παρεα για ζητηματα που δεν αφορουν αναγκαστικα τους δυο τους.
    (ΑΝ καταλαβα καλα.....  )
     
  10. amira

    amira Regular Member

    Re: Απάντηση: Ως που????

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ          
     
  11. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ως που????

    Τίποτις 
     
  12. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: Ως που????

    ΛΟΙΠΟΝ....το παιρνουμε απο την αρχη?(επειδη οντως ειναι πολυ ενδιαφερον θεμα και θα ηθελα να ακουσω σχολια απο τη μερια των σκλαβων και υποτακτικων....)