Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Μα αυτά κάνεις και με σκανδαλίζεις κι είμαι στα πρόθυρα να σου ζητήσω viber. Μονόκερως ε; Κοίτα γλυκό προσωπάκι να έχεις και μυαλό που ξυρίζει και σε δέχομαι και ρινόκερο. Λέω εκ του μακρόθεν ( στην πορεία βλέπεις άλλα και τρέχεις μακρία ειδικά άμα είσαι πολύ εγωιστής )..
     
  2. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Α χάσαμε... Στο παιχνίδι των γονιών πάντα απορριπτέος ήμουν, για σωστούς ή λάθος λόγους. Αλλά στο τσαγάκι σου ευχαρίστως να το πάρω να στο φτιάξω αλλά θα δεχτείς πως μ' αρέσει να πειράζω τα πράγματα και μάλλον ψήνομαι να σου βάλω και λίγο τζίντζερ.
     
  3. A να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω μέλι το πας; τζιντζερ; μα τζιντζερ;;;; βάλε λίγο σιροπακι καραμέλα ή σοκο, να φτερουγισει η καρδούλα μου  
     
  4. Δεν είχαμε πει τίποτα αλλα εντάξει εννοείται.
    Αν χάσεις θα σε υποτάξω, αν χάσω θα σε υποτάξω .
     
  5. -Volt-

    -Volt- Contributor

    ωραία λοιπόν να πάρω κάντμπουρυ; εκτός κι αν προτιμάς να σου βάλω δίπλα στο πιατάκι κομματάκια σοκολάτα... πες μου μόνο ποια προτιμάς ή να αυτοσχεδιάσω; Αν αυτοσχεδιάσω να ξέρεις πως θα ναι σοκολάτα με τσίλι.
     
  6. Never tried it, μπορεί να μου αρέσει  

    Αλλά πιάσε Cadbury καλύτερα να είμαστε σίγουροι  
     
  7. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Θα πιάσω, αρκεί να θυμάμαι πως πάντα μου αρέσει να πειράζω τα πράγματα, ακόμα και μόνο για να δω την έκφραση σου. Να γλυκαίνει ή να θυμώνει... ώσπου να σε μάθω και να ξέρω. Κι οι δρόμοι πάντα οδηγούν σε κάποια συνέπεια. Ακόμη και με μια σοκολάτα.
     
  8. Τι σαι συ καλέ... Μια σοκολάτα είπαμε να μου φτιάξεις της άρρωστης, μην καώ η έρμη  
     
  9. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Τρείς σελίδες πινγκ πονγκ σε δυο ώρες;;; Αλήθεια τώρα.
     
  10. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Μεγάλη και δύσκολη κουβέντα, άλυτη μάλλον. Όλοι με κάτι κουράζονται. Άλλοι με τις σοβαρές κουβέντες, άλλοι όταν αυτές κρατάνε σε μάκρος, άλλοι με τα οφφτοπικ, άλλοι με την επανάληψη συγκεκριμένου οπτικού θέματος  

    Προσωπικά με κουράζουν οι ριπές αναρτήσεων, είτε σε στυλ τσαχπίνικου τσατ ανάμεσα σε δυο άτομα είτε ως μονήρης αυτοπροβολή (συμπεριφορές που μου φαίνεται δεν διαφέρουν ιδιαίτερα κατά βάθος), αυτό που κάποτε αποκάλεσα ποσταναγκασμό. Και τα δυο για μένα αποτελούν ασύδοτη συμπεριφορά. Το πρόβλημα είναι ότι τέτοιες συμπεριφορές δύσκολα περιορίζονται μέσω κανόνων, οπότε και αφήνονται στον κοινό νου του καθένα. Φευ.

    ΥΓ Νομίζω είναι προφανές, αλλά το αναφέρω κι εγώ καλού κακού: με την συμφορουμίτισσα @Θρυαλλίς μιλάω, όχι με την mod.  
     
  11. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Υπάρχει το εκτός θέματος, όπως και τα off topic νήματα για να γράφει ο καθένας ότι του κατέβει, προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου, πολλές φορές μάλιστα δεν τα διαβάζω καν....
     
  12. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

      Αυτό είπα, ότι ο καθένας κουράζεται με κάτι άλλο.

    Για μένα παράδειγμα το εκτός θέματος έχει συγκεκριμένη χρησιμότητα: εκεί ανήκουν τα ποστ, όπως λέει η εναρκτήρια ανάρτηση, "για οτιδήποτε δεν ταιριάζει σε άλλα, ήδη υπάρχοντα νήματα", που δεν σημαίνει ο, τι να 'ναι, αλλά σχόλιο που θα ήταν οφφτοπικ σε άλλο νήμα σε σχέση με το εκάστοτε κεντρικό θέμα.

    Για τα υπόλοιπα νήματα οφφτοπικ, προσωπικά με κουράζει πόσες φορές, και πόσο απανωτά, θα γράψει κάποιος παραλλαγές του ό,τι του κατέβει, αλλά είπαμε, that's just me. Α, και για το τσατ ανάμεσα σε δυο, υπάρχουν και τα πμ, αυτά τα άγνωστα