Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. RAIN

    RAIN nefelibata

    Δεν νομίζω ότι αναφέρθηκε κάτι για τα παιχνίδια τα οποία διασκεδάζουν πραγματικά ένα τμήμα του φόρουμ και για αυτόν τον λόγο υπάρχουν.
    Όσον αφορά το πινγκ πονγκ όταν τραβάει πάνω από δύο σελίδες άσχετων συζητήσεων καλό θα ήταν να συνεχίζεται σε προσωπική συνομιλία. Άποψη μου πάντα.
     
  2. D Q Juls

    D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

    Εγώ πάντως όταν κάνω αυτό το πινγκ πονγκ δεν έχω σκεφτεί ποτέ το λόγο.
    Απλά αυτό θέλω να κάνω εκείνη τη στιγμή.
    Σίγουρα δεν έχω σκεφτεί πόσοι, ποιοι και αν θα το διαβάσουν.
    Επί της ουσίας με ενδιαφέρει το άτομο με το οποίο συζητάω, χαζολογάω κτλ.
    Δε με απασχόλησε ποτέ σοβαρά το γιατί δεν το κάνω με pm.
    Στο μυαλό μου είναι κάπως αυτονόητο ότι έτσι μας βγήκε εκείνη τη στιγμή.
    Και νομίζω ότι δε θα ήθελα να αλλάξει αυτό.
    Έχω τόσα σοβαρά θέματα που με απασχολούν που δε θα ήθελα με τίποτα να βαραίνει το κεφάλι μου σε ποιον αρέσει ή αν είναι βαρετό αυτό που κάνω σε ένα φόρουμ στο θέμα off topic.
    Γιατί για μένα είναι ξεκάθαρα εντός κανονισμών (κάτι που θέλω να κάνω) οπότε για μένα εκεί σταματάνε οι δεύτερες σκέψεις.
    Έχω δει πολλά πράγματα που δε μου αρέσουν εδώ μέσα και πολλά που με κουράζουν.
    Απλά τα αποφεύγω.
    Υπάρχουν τρόποι.  

    Και μιας και αναφέρθηκε το ότι το εκτός θέματος αφορά bdsm κομμάτια, άποψη μου είναι ας μπει κάτι αντίστοιχο και στο τμήμα των bdsm ενοτήτων.
     
  3. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    Και συμπονετικο κάθαρμα. Μη ξεχνιόμαστε   
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Προβληματιζεστε και στο οφτοπικ, χαλαρώστε , φάτε έναν κουραμπιέ!  
     
  5. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    χαχαχαχαχαχα, δράμα ε;

     
     
  6. mpaxari

    mpaxari Regular Member

  7. -Volt-

    -Volt- Contributor

    estelwen,
    όλες οι κατανομές είναι τεχνητές. Και δε χρειάζεται να υιοθετήσω το δικό σας απαξιωτικό ύφος, για να σας υπογραμμίσω το αυτονόητο. Όσο για τη διαστρέβλωση της τεχνητής κατανομής μου, πως μπορεί να αναγνωρίσατε την διαστρέβλωση αν δε γνωρίζετε ποια είναι η δική μου τεχνητή κατανομή; Εκτός κι αν εννοείτε πως πρέπει να ασπάζομαι τη δική σας, για να συνυπάρχουμε. Όσο για την ενημέρωση, δείτε, εγώ εστίασα στα παιχνίδια, απ' τα οποία ξεκίνησε και το πρώτο ποστ σας, ενώ εσείς συμπεριλάβατε όλο το φόρουμ κι αφού μιλάω εγώ και απαντάω επίσης εγώ για τον εαυτό μου κι αφού εσείς για τον εαυτό σας απαντάτε σ' εμένα, μάλλον θα γνωρίζετε ότι άηχα με κατηγορείτε για κάτι που σέβομαι σε ό,τι δεν είναι παιχνίδι και που αρκετοί άλλοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μη σέβονται, ή εν δυνάμει να αναγνωρίζουν πως πρέπει να ελαφραίνει το κλίμα, κάτι που και εσείς έχετε κάνει, άλλο που τα μηνύματα σβήνονται. Φοβάμαι πως έχω μνήμη ελέφαντα. Μυγιάστηκα όπως λέτε και το παραδέχτηκα μόνος μου, άρα δε χρειαζόταν να τονίσετε κάτι που βρισκόταν ήδη σε κοινή θέα, γιατί αφορμή ήταν ένα δικό σας μήνυμα, που αφορούσε το πινγκ πονγκ στα παιχνίδια, ένα συγκεκριμένο βράδυ.

    Seras Victoria, το ξέρω.

    RAIN, δεν αναφέρθηκα από εσάς, που απαντήσατε γενικά. Εγώ εστίασα σε κάτι συγκεκριμένο και έγραψα όποιος θέλει να μου απαντήσει.
     
  8. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Μπα. Το πρώτο ποστ μου, που είναι αυτό, αναφέρεται στο στενότατο πινγκ πονγκ που είχατε με άλλο μέλος στο Εκτός θέματος επί τρεις συνεχόμενες σελίδες, μέσα σε δυο ώρες, από εδώ μέχρι εδώ. Για τα παιχνίδια δεν θα ήξερα να σας πω γιατί τα έχω κάνει ignore εδώ και πολύ καιρό.
    Κάντε reboot τον ελέφαντα.
     
  9. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Ωραία, φέρατε σε κοινή θέα και το πρώτο σας μήνυμα όπως και όλα τα προηγούμενα. Δε βλέπω όμως να απαντάτε σχετικά με μηνύματα και δικά σας που σβήνονται ως off topic εκ των υστέρων και αφορούν πινγκ πονγκ μέσα σε διάφορα θέματα. Προφανώς, εγώ δε μπορώ να τα ανακαλέσω, αφού έχουν σβηστεί. Κρίμα ε; Πάω για το reboot που λέγαμε.
     
  10. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    το πρόβλημα είναι το ignore που δεν δουλεύει σωστά.
     
  11. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    @D Q Juls
    By all means, προφανώς και ο καθένας θα πράττει όπως προτιμάει, κι εγώ μαζί. Δεν έχω καμία απαίτηση ούτε να αλλάζει κανείς συμπεριφορά ή συνήθεια, ούτε να επιβάλλω τη γνώμη μου - πώς, εξ άλλου;  
    Διατηρώ όμως πλήρες το δικαίωμα να εκφράσω τη γνώμη μου. Αυτό κάνω, αυτό κάνετε, μου φαίνεται με ψυχραιμία και χαλαρά, πολύ ωραία - αλήθεια  

    Σπαστική διευκρίνιση: μόνο εγώ αναφέρθηκα στο εκτός θέματος, και δεν έγραψα ούτε εννόησα ποτέ ότι "αφορά bdsm κομμάτια" - τόσες μαλακίες έγραψα εκεί μέσα! - διατύπωσα ότι για μένα αφορά "σχόλια που θα ήταν οφφτοπικ σε άλλο νήμα σε σχέση με το εκάστοτε κεντρικό θέμα", γενικότατα.

    Καλή συνέχεια! <3
     
  12. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Γιατι ειναι Τεχνη να λες πολλα, πολλα νιαου για την εντυπωση της στιγμης, αλλα χωρις καμια απολυτως ουσια.

    bye.
     
    Last edited: 16 Δεκεμβρίου 2019