Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φεμινισμός και BDSM.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος ShaDowKill_GpR, στις 29 Δεκεμβρίου 2015.

  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    ΚΑΤΟ Ο ΦΑΙΜΕΙΝΥΣΜΩΣ...
    ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΑΙ...

     
     
  2. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Απορώ με αυτή την ανάρτηση. Πραγματικά. Δεν μπορώ να βρω, σε τι χρησιμεύει. Μπορεί να υπάρχουν προσωπικές έριδες από πίσω, κόντρες και αντιζηλίες, που δεν τις γνωρίζω και δεν με αφορούν, δεν χωνκμαι στις ζωές άλλων. Αν υποθέσω λοιπόν, ότι η ανάρτηση δεν είναι υποκινουμενη από μισή, αποκλείσω κουτσομπολιστικη δισθεση, απορρίψω ότι είναι απλά σπατάλη χρόνου, ανία, κακοήθεια, καταλήγω ότι πρέπει να υπάρχει ένα μεγάλο μυστήριο πίσω απ όλα αυτά! Άξιο λόγου!!!!

    Με μια απλή αναζήτηση στο παραθυράκι επάνω, εκεί που είναι ο μεγεθυντικός φακός, κι ας μην ξεχνάμε ότι ο λογαριασμός μου είναι περιορισμένος, βρήκα ότι το μέλος aethereal δεν είναι πλέον ενεργό. Το ίδιο ισχύει και για τον άλλον, natureblom η κάπως έτσι. και σταμάτησε να γράφει εκείνη τη μέρα που εμφανίστηκε το μέλος @sigh

    Επειδή δεν γνωρίζω ούτε το ένα μέλος ούτε το άλλο, υποθέτω ότι για κάποιο λόγο απλά άλλαξε λογαριασμό.

    ΑΝ τυχον κατάζητείται σε 2 Πολιτείες, μπορείτε να καλέσετε βάσει νόμου το FBI.

    Για κάντε την ίδια αναζήτηση να δείτε τι έγινε και με αλλους λογαριασμούς.


    Υ. Γ. Για να ασχοληθείς με ζωές άλλων, πρέπει πρωτα να υπάρχουν. Τι να ψάξεις σε κατεψυγμένους πλανήτες και φεγγάρια, το χρόνο σου και το σαλιο σου χαλάς. Χαμένος κόπος και χρόνος, χρήμα και ενέργεια.
     
    Last edited: 24 Δεκεμβρίου 2019
  3. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Φανερά  
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    ενδεχομένως οι μεγάλες αλήθειες για να εμπεδωθούν να χρειάζονται επανάληψη.
    μιά καλή πρακτική θα ήταν να ανεβάζαμε κάθε ανάρτηση δυό τρείς φορές, ή αντί για λάηκ να ξαναϋποβάλαμε μιά ανάρτηση τρίτου ή δική μας που μας άρεσε.

    θα μπορούσε να γίνει και φεμινιστικό σύνθημα¹, έτσι.  

    1. αν κάπως έστω καταφέρεται κατά του σιχαμένου αντρικού φύλου.
     
  5. Higita

    Higita Brain_alcoholic

    Είναι 2 τελείως διαφορετικά πράγματα τα οποία δεν έχουν καμία λογική στο να υπάρχουν μαζί στην ίδια πρόταση.
    Ο φεμινισμός είναι ένα κίνημα το οποίο βασικό και λογικό επιχείρημα του, είναι η ισότητα μεταξύ τών 2 φύλλων όχι στο κρεβάτι τους η στον τρόπο που ΕΠΙΛΈΓΟΥΝ από κοινού να ζούνε, αλλά όσον αφορά τα ίσα δικαιώματα στον εργασιακό χώρο, στα κοινά και στο κομμάτι της νομοθεσίας.

    Εν ολίγοις... λογικά πράγματα τα οποία δεν θα έπρεπε να αμφισβητούνται από κανέναν ΝΟΉΜΟΝΑ άνθρωπο.

    Τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με το BDSM;
    Αν ξεκινήσουμε από τον θεμελιώδη λίθο του BDSM..
    Ότι δεν μπορεί να υφίσταται χωρίς συναίνεση, τότε πολύ απλά η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί.
    Άλλο η ασυμμετρία με συναίνεση, άλλο η ασυμμετρία χωρίς επιλογή.
     
  6. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Μην ανοίγεις και άλλες πληγές ...
     
  7. tithon

    tithon Contributor

    δεν είναι αυτό ο φεμινισμός, δεν θα ονομαζόταν φεμινισμός αν ήταν αυτό. η διάκριση ανάμεσα σε φεμινισμό και γυναικείο συνδικαλισμό έχει επιβληθεί κι απ τις ίδιες τις γυναικείες, μη φεμινιστικές, οργανώσεις. στις στοχεύσεις του φεμινισμού συμπεριλαμβάνεται και η κανονικοποίηση της ιδιωτικής ζωής. και δεν συμπεριλαμβάνεται η «ισότητα» των δύο φύλων  
     
  8. sigh

    sigh .

    Η aethereal ήταν το προφίλ που είχα στο φόρουμ απο 29.1.2014 εως 25.8.2015 που ζήτησα την διαγραφή του για προσωπικούς λόγους.
    Οπότε δεν τίθεται θέμα άδειας, μιας και πρόκειται για δικά μου λόγια.
     
  9. Higita

    Higita Brain_alcoholic

    Ελπίζω να μην μιλάς σοβαρά αυτή την στιγμή και να τρολαρεις  
     
  10. espimain

    espimain Contributor

    Μας τα επεναλαμβάνετε για να τα εμπεδόσουμε;
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    χθες βράδυ απολαύσαμε ένα φεμινιστικό κατσίκι. λουκούμι. αρσενικό ηλικίας 11 μηνών. ευνουχισμένο στον 5ο μήνα του. χρειάζεται λίγη υπομονή κι επιμονή στο ψήσιμο, αλλά τελικά μαλακώνει. γευστικότατο. δεν το πιστεύαμε.
     
  12. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Αγαπητέ @Higita,

    Τρία στοιχεία:

    - Όπως πολύ εύστοχα ανέφερες παραπάνω, ο σεβασμός σε όλα τα ανθρώπινα όντα (και λοιπά θηλαστικά αδέλφια και ξαδέλφια μας), είναι αυτονόητη σε αυτούς που μπορούν να αντιληφθούν το αυτονόητο του αλληλοσεβασμού. Σε όλους τους υπόλοιπους, τα όρια τίθενται δια της επιστρατεύσεως του φόβου.

    - Ο φεμινισμός, όπως κάθε -ισμός, προσβλέπει σε έναν τελικό σκοπό, σε μία ολοκληρωτική επίτευξη ενός σκοπού. Στην πραγματική ζωή δεν υπάρχουν ολοκληρωτικά επιτεύγματα. Γι' αυτό και κάθε -ισμός σε κάποιο σημείο της πορείας του διαρρηγνύει τη σχέση του με την πραγματικότητα από την οποία γεννήθηκε και στην οποία αρχικά απευθύνθηκε, και εκφυλίζεται σε προσπάθεια επιβολής της κοσμοθεώρησής του σε όλους τους υπόλοιπους.

    - Σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο και ακαταύπαστα κινούμενο χωροχρόνο (αγνώστου αριθμού διαστάσεων και Κόσμων), κανείς δε σταματάει σε ένα σημείο (διότι θα μαραζώσει και θα διαγραφεί από τις εξελικτικές διαδικασίες). Αντίθετα, κινείται όσο έχει και βρίσκει χώρο.

    Με βάση όλα τα παραπάνω, ο Φεμινισμός είναι ένα κίνημα που δεν προσβλέπει στην "ισότητα" των δύο φύλων, αλλά κινείται ανοιχτά πλέον για την ανάδειξη του θηλυκού ως του κυρίαρχου φύλου. Οι Καβάφειοι βάρβαροι είναι πάντα αναγκαίοι για να πολεμάμε μέχρι τελικής πτώσεως του αντιπάλου. Μην ξεχνάμε το Carthago delenda est και το συκαλάκι στη ρωμαϊκή Σύγκλητο.

    Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στην κυριαρχία του θηλυκού φύλου, αλλά είναι μεμπτός ο τρόπος και η ρητορική που μετέρχονται προκειμένου να προωθηθεί. Πολλά μπορούν να ειπωθούν σε αυτό το θέμα. Όρεξη και διάθεση για φρόνιμο διάλογο και ψύχραιμη ανταλλαγή επιχειρημάτων να υπάρχει από όλες τις πλευρές και όλα γίνονται.

    Χρόνια πολλά και καλά (αδιάρρηκτα ταυτόχρονη συνδρομή και των δύο) σε όλους.