Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

M/s συμβίωση.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Katemou, στις 20 Δεκεμβρίου 2019.

  1. tithon

    tithon Contributor

    έλεγα μήπως καταλάβω τι εννοούν.
    αν καταλαβαίνω καλά, εσείς εννοείτε οτι άλλο είναι να τον τρως στην μάπα, το οποίο συνιστά m/s, κι άλλο να αποφασίζει πότε θα τον φας στην μάπα, το οποίο ίσως δεν συνιστά m/s; αλλά και το να συνιστά m/s και το να μην συνιστά έχει τα καλά του και τα κακά του;

    αυτό συνεισφέρατε; κατάλαβα;
     
  2. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Εγώ είπα ξεκάθαρα αυτό

    Τώρα το καταλάβατε;
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    και τα δύο τα είπατε. δεν κατάλαβα περισσότερα απ' όσα είχα καταλάβει πριν. η συζήτηση είχε φτάσει στο σημείο που θα είχαμε μιά εξήγηση γιατί το m/s γίνεται απόλυτο αν συγκατοικούν οι εμπλεκόμενοι, ενώ υποβαθμίζεται σε d/s (ή κατ άλλους σε καυλάντα) αν δεν συγκατοικούν μονίμως ή καθόλου. είχε υποστηριχθεί οτι κάποιο συγκεκριμένο πράγμα γίνεται στην συγκατοίκηση, το οποίο αφορά καθοριστικά το m/s, που ίσως δεν μπορεί να γίνει χωρίς κοινή κατοικία, ή εν πάσει περιπτώσει χρειάζεται να υποδειχθεί πώς γίνεται. έμενε να διευκρινιστεί ποιό πράγμα ήταν αυτό. επ' αυτού επίσης δεν κατάλαβα περισσότερα.

    τις πληροφορίες για την προσωπική σας προτίμηση τις κατάλαβα, νομίζω. δεν μου πέφτει λόγος.
    το οτι έχουν διαφορές η μόνιμη συγκατοίκηση απ' την μη συγκατοίκηση το ήξερα. δεν με φώτισε σχετικά με το αν είναι ή δεν είναι m/s το ένα ή το άλλο.
     
  4. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Βασικά επειδή πήρα το νήμα από την αρχή πριν λίγο, γιορτινές μέρες και ατελείωτα δωδεκαωρα δεν μπόρεσα να το κάνω τις προηγούμενες μέρες βρήκα πολλά που συμφωνώ και διαφωνώ

    Γραφτηκε πως είναι απαραίτητη η συγκατοίκηση. Έτσι όπως τέθηκε διαφωνώ, εάν υπήρχε και το "για εμένα" θα συμφωνούσα.

    Νομίζω πως το ποστ που με εκφράζει περισσότερο είναι αυτό
    Επίσης διάβασα αυτό

    Δηλαδή όλοι αυτοί που δεν μένουνε μαζί το κάνουν για να μην μετατραπεί το M/s σε βανιλοσχεση; @Master Electro-pain θα ήθελα μια διευκρίνηση εάν δεν σας κάνει κόπο

    Και με αυτό συμφωνώ. Εάν κάποιος μπορεί να υποστηρίξει βανίλια, D/s σχέση εξ αποστάσεως, γιατί κάνει αυτό το διαχωρισμό με το M/s;

    Τώρα από εκεί και πέρα εγώ αφοριστικη δεν θα γίνω γιατί δεν ξέρω τι ζει - έχει ζήσει ο καθένας και δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Με το απόλυτο μάλλον εννοούν τα αρνητικά της συμβίωσης (εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα ή κάτι τέτοιο). Θα πρέπει όμως να αναλύσουμε ποιος είναι Μάστερ και ποιος όχι αλλά με τι κριτήρια; επειδή το δηλώνει ως στάτους στο φόρουμ; να βγω και να κουνάω το δάχτυλο όπως γίνεται τις περισσότερες φορές εσύ δεν είσαι σ, υ, Μ, Κ; δεν υπάρχει περίπτωση από μέρους μου

    Ίσως να ήταν καλύτερα εάν έγραφαν ότι για εμένα αυτό λειτουργεί ή δεν λειτουργεί, το δοκίμασα και πέτυχε /δεν πέτυχε και το θεωρώ απαραίτητο ή όχι και όχι ως την απόλυτη αλήθεια. Και τα δύο είναι M/s, ΕΓΩ θεωρώ πιο δύσκολο αυτό της συμβίωσης και ήταν μία χαρά ξεκάθαρο από την στιγμή που ανέφερα πως δεν την θεωρώ ως κάτι το υποχρεωτικό. Τώρα για ποιο λόγο συνεχίζετε να κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε δεν θα ασχοληθώ, προς το παρόν όμως.

    Καλή πρωτοχρονιά εύχομαι
     
  5. tithon

    tithon Contributor

    @Θρυαλλίς

    δεν απέχω ιδιαίτερα απ' τις αναγνώσεις που κάνατε, αλλά δεν είναι σημαντικό αν εγώ προσωπικά απέχω από, ή συγκλίνω με, την μιά ανάγνωση ή την άλλη. ούτε καθορίζουν κάτι τα προσωπικά μου γούστα ή οι προσωπικές μου εμπειρίες. η ανταλλαγή της πληροφορίας γιά την προσωπική αντίληψη του καθενός παραμένει πληροφορία και δεν μπορεί να συγκροτηθεί σε κάτι πιο οργανωμένο αν δεν καταφέρει να κατανοήσει ο κάθε αναγνώστης τι ισχυρίζεται ο άλλος συντάκτης.
    εκ τούτου δεν κάνω καθόλου πως δεν καταλαβαίνω. όσα καταλαβαίνω τα καταλαβαίνω κι όσα μου φαίνονται ασαφή ή δυσνόητα προσπαθώ, όσο είναι δυνατόν, να τα προσεγγίσω. εν προκειμένω έχει προκύψει ένας άγνωστος μέχρι τώρα σε μένα ισχυρισμός οτι σχέση m/s δομείται μόνον σε αποκλειστική σχέση συμβατικής συγκατοίκησης δυτικού αστικού χριστιανικού τύπου, κι ενδιαφέρομαι να κατανοήσω το περιεχόμενο του ισχυρισμού. για την πιθανότητα να κατάλαβα λάθος ρώτησα κιόλας σχετικά σε προηγούμενο ποστ. ισχυρίζομαι, πάντως, οτι το αν μιά σχέση είναι ή δεν είναι m/s δεν καθορίζεται απ την απόσταση της κατοικίας του αφέντη απ αυτές των σκλάβων. αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταδειχτεί μιά άλλη εκδοχή που να συνδέει το m/s με την απόσταση των κατοικιών.

    υγ: κατανοώ και το ενδεχόμενο κάποιοι να έχουν συμπεράνει ή να εννοούν οτι απόσταση κατοικιών σημαίνει, γιά παράδειγμα, παντελή έλλειψη άμεσης επαφής. υποψιάζομαι κι άλλα ενδεχόμενα, αλλά μόνον με διευκρινίσεις μπορούν να παραμεριστούν τέτοιες πιθανότητες παρεξήγησης ή αλμάτων, καθώς και άλλων αλμάτων.

    χαρούμενες γιορτές να έχουμε.
     
  6. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Κανόνες και πρωτόκολλα.
     
  7. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Τι εκφυλιζει, τι αλλοιωνει, τι καταστρέφει οποιαδήποτε σχέση.
    • Τοξικό περιβάλλον
    • "καλοπροαιρετες συμβουλές"
    • Μιζεροι, χειριστικοι "φίλοι"
    • Επιπολαιοτητα.
    • Τσίχλες με λάθος γεύση.
    Πέρα απ το τελευταίο, όλα τ άλλα λύνονται με απλό τρόπο.
     
  8. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Φυσικά και όχι! 
    Όπως,ακριβώς, δεν θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος πως όλοι όσοι μένουνε μαζί το κάνουν γιατί φοβούνται μην χάσουν τον έλεγχο.
    Ευχαρίστως.
    Ένα ερώτημα έθεσα, απλώς. Έχοντας δει κάποιες συμβιωτικές M/s σχέσεις να καταρρέουν με το πέρασμα του χρόνου ενώ κάποιες άλλες να αντέχουν σε αυτόν, προέτρεψα -όσους επιθυμούν- να μοιραστούν τις σκέψεις και εμπειρίες τους για τις πιθανές αιτίες που οδηγούν στην μία ή στην άλλη κατάσταση...
     
  9. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Στοιχεία απαραίτητα, φρονώ, σε οποιαδήποτε M/s σχέση.
    Αρκεί όμως η αρχική θέσπιση και εφαρμογή των άνωθι για να μην... ξεφτίσουν ή χαλαρώσουν σε βάθος χρόνου?
    Ή χρειάζεται και κάτι επιπλέον ώστε αυτά να συνεχίσουν να υφίστανται?
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    I knew that he was mine so I gave him all the love that I had
    And one day he took me home to meet his mom and his dad
    Then he asked me to be his bride
    And always be right by his side
    I felt so happy I almost cried
    And then he kissed me
     
  11. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Πετάγομαι.

    Συνέπεια και γειωμα στα αναπόφευκτα "βανίλοθέλω θέλω θέλω " του υ/σ , πριν αυτά γίνουν δηλητήριο στο κεφάλι , υπενθύμιση ουσιαστική με νόημα, όχι να χαμε να λέγαμε, του κοινού στόχου που είναι μια M/s σχέση.

    Θέληση και από τις δύο πλευρές να δουλεύουν, όχι βολεμα και βαρεμάρα γιατί οδηγούν αλλού.

    Γνώμη μου και εκ του ασφαλούς χαχ
     
  12. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory