Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περί "Βελτίωσης"...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος L_Strike, στις 24 Μαρτίου 2007.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Περί "Βελτίωσης"...

    Aγαπητε φίλε SadalMelik, έχω την αίσθηση ότι δεν έπιασες καλά το νόημα της λέξης "βελτιωση", που αφορά τον/την υποτακτικό/η στη σχέση D/s.
    Θα επανέλθω σύντομα για εξηγήσεις.
     
  2. female

    female Contributor



    Προς ποια κατεύθυνση;

    Μία είναι η "απόλαυση" της στιγμής. Να μάθει, για παράδειγμα, να τρώει περισσότερες για τη στιγμιαία απόλαυση αυτού που χρειάζεται να τις ρίχνει για να καυλώνει - κι όσες περισσότερες ρίχνει τόσο περισσότερο καυλώνει, άρα, καλό είναι να βελτιωθεί ώστε τώρα, αλλά και την επόμενη φορά (αν υπάρξει) να φάει περισσότερες. Ή, να γελάσουμε περισσότερο μαζί της. Τότε η "βελτίωση" είναι το κουτόχορτο που την ταΐζουμε, που τρώει μόνη της, και που είτε καταπίνει αμάσητο, είτε για κάποιους λόγους κάνει πως μασάει, ή λίγο και από τα δύο.

    Ή, αυτή η βελτίωση των ορίων και αντοχών είναι με σκοπό όχι μόνο να "τη βρούμε" εκεί και τότε, αλλά και για να "δέσουμε" πιο καλά τη σχέση, να βρίσκουν και οι δύο περισσότερη πλήρωση, όλο και βαθύτερη επικοινωνία, με το βλέμμα να κοιτάει και σε ένα πιο μακροπρόθεσμο "μαζί"; Τότε και οι ανάγκες των δύο τίθενται προς σκέψιν και συζήτησιν.

    Στην περίπτωση που υπάρχουν όντως συναισθήματα (και αυτά δεν γεννιούνται σύντομα, χρειάζονται καιρό - δεν αναφέρομαι σε τραλαλά επιφάνεια) και αληθινό ενδιαφέρον για τον άλλο, τότε, η vanilla λογική μου λέει οτι είναι εντελώς φυσικό το οτι επιδιώκεις την ευτυχία και του άλλου. Τότε η επιδίωξη βελτίωσης είναι επίσης εγγενής - και των δύο, χωριστά αλλά και μαζί. Τότε και στο επίπεδο της ερωτικής επικοινωνίας αλλά και της προσωπικής βελτίωσης, επιζητά κανείς μια πορεία προς τα μπρος - έχοντας κατά νου, ιδανικά, την ανάπτυξη της σχέσης. Με σκοπό τη διαρκώς βελτιούμενη επιβίωσή της. Ναι, και για να περνάνε καλύτερα και οι δύο, και μαζί – πραγματικά και όχι κατ’ επίφασιν καλύτερα. Η ευτυχία και η βελτίωση είναι υποκειμενικές - εξαρτώμενες από προσωπικές ανάγκες και δυνατότητες.

    Η κατεύθυνση αυτή είναι αρκετά ιδανική και ως τέτοια χρήσιμη για να καρπώνεται ως φιλολογικό κουτόχορτο, (είτε αυθορμήτως από αυτήν που τη μασάει, είτε δοσμένη με τέχνη μάστορα) όταν στην πραγματικότητα η... μη-κατεύθυνση είναι η κατανάλωση του άλλου.



     
  3. zinnia

    zinnia Contributor



    Y π ο κ λ ί ν ο μ α ι !!!!!


    τα λογια μου ειναι φτωχα για να πω κατι παραπανω...
     
  4. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Η ματιά σου , Θηλυκό μου , αρκετές φορές βλέπει από ψηλά .
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Δεν ξέρω αν το έχει κανείς σκεφτεί αλλά μία από τις πιό αγαπημένες φαντασιώσεις των πολύ νέων γυναικών είναι να τις πιάσει κάποιος από το μηδέν και να τις κάνει γυναίκες όπως τις θέλει.

    Μϊα από τις πιό έντονες κουβέντες που έχει ακούσει από στόμα αντρικό μία γνωστή μου ήταν, όταν στα 16 της, ο 20 χρονος εραστής της, ήταν δεν ήταν μία εβδομάδα που την είχε ξεπαρθενέψει, της είπε:

    "Δεν σε ανατρέφει η μάνα σου τώρα πιά εγώ σε ανατρέφω"

    Το αναφέρει, όχι το περιστατικό αλλά την φαντασίωση   και η Σιμόν Ντε Μπωβουάρ στο "Δεύτερο Φύλο".

    Και μου λέτε τώρα, με διάφορες λογικές εξηγήσεις, ή ηθικές - φιλοσοφικές αναλύσεις, ή πρακτικές προσεγγίσεις, ότι μία γυναίκα θα βρει να κάνει πραγματικότητα αυτήν την βασική φαντασίωση, που είχε στον πυρήνα της βιωμένης σεξουαλικότητάς της από τότε που ξεπαρθενέυτηκε και το παράπονο ότι δεν την συνάντησε, και δεν θα την βιώσει μέχρι τέρμα;

    Δεν φαντάζομαι να το εννοείτε, έτσι δεν είναι; 
     
  6. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Περί "Βελτίωσης"...

    @ tender lilly,

    Άμα πρόκειται για τόσο έντονη φαντασίωση κάποιας, κανείς δεν θέλει να την εμποδίσει να την πραγματοποιήσει, άμα θεωρήσει ότι βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο. Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι ο "πυρήνας" που αναφέρεις, λες και μιλάμε για κάποιο βασικό συστατικό της σεξουαλικότητάς μας. Να θυμίσω απλώς ότι -συνήθως- το κορίτσια που μόλις ξεπαρθενεύονται φαντάζονται επίσης εκκλησίες και νυφικά και πολλά παιδιά και εξοχικό με γάτες και σκύλους και ότι θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Σεβαστή ως φαντασίωση, αλλά μην την αναγάγουμε σε βασικό συστατικό του ερωτισμού μας.
     
  7. gaby

    gaby Guest

    @al nair,

    αναφερόμουν σε κάτι γενικότερο από μία "έντονη φαντασίωση κάποιας", αναφερόμουν σε μία φαντασίωση που υπάρχει στο συλλογικό υποσυνείδητο των γυναικών.

    Η αντι-φαντασίωση που αναφέρεις άλλωστε, γίνεται, όχι βέβαια αμέσως, μία κλασσική βανίλλα πραγματικότητα, έτσι δεν είναι;
     
  8. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Αυτιό θα πεί...διατριβή!!
     
  9. The_Ogre

    The_Ogre Me !

    Απάντηση: Περί "Βελτίωσης"...

    δεν υπαρχουν καλεσ τεχνεσ μονο... καλοι καλιτεχνεσ !
    αρα η βελτιωση ειναι η τελικη γευση που σου μενη μετα την τελαιυτεα ... μπουκια και την προκαλει αυτο που απλωνετε στισ αισθησεισ σου !
     
  10. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Περί "Βελτίωσης"...

    Είχα την εντύπωση ότι αυτό το forum κι αυτός ο χώρος γενικότερα, δεν απαρτίζεται μόνο
    από άντρες Dom και γυναίκες sub, αλλά και το αντίστροφο...

    Αναφέρει κάπου κάτι η Σιμόν Ντε Μπωβουάρ, περί του τι φαντασιώσεις ενυπάρχουν στο
    συλλογικό υποσυνείδητο των (υποτακτικών) ανδρών;
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Απ ότι γνωρίζω, όχι MindMaster  
    Και η Σιμόν Ντε Μπωβουάρ δεν αναφέρθηκε καν σε υποτακτικές γυναίκες αλλά σε γυναίκες.
    Σωστή η εντύπωσή σου για το φόρουμ, αλλά αναφέρθηκα σε αυτό που γνωρίζω μόνο.
     
  12. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί "Βελτίωσης"...

    Δεν είπα πως τα δίκα μου θέλω μένουν ανικανοποίητα ούτε πως δεν έχω απλά οι προταιρεότητες μας αλλάζουν. κάπου εδώ όμως υπάρχει μια σύγχιση, μέσα στα δικά μου θέλω είναι καταρχήν τα δικά Του θέλω άρα ικανοποιώ στην ουσία και τα δικά μου.
    Αυτά απο την πλευρά μου.