Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

  2. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Ήταν, είναι και θα είναι παντοτε 5-10 άτομα που καπελωνουν τους πάντες τα πάντα. Εμφανίζονται σε κλειστό γκρουπακι, λένε τα δικά τους κι έχουν απέναντι τούς 100 και τους κρατάνε σουζα.

    Και οι ναζί, οι ορίτζιναλ όχι οι σημερινοί γιαλατζι, επαναστάτες ήταν. Επανάσταση κάνανε, κατά του κατεστημένου. Και θα τα κάναν όλα σωστά και πολύ καλύτερα. Υπήρξαν αφελείς που το πίστεψαν, υπέκυψαν, ταυτίστηκαν, έφτασαν την κρίσιμη μάζα κι ολοι ξέρουμε μετά το τι ακολούθησε....

    Σας κουνιέται κάποιος? Σας ζαλίζει τι είναι σωστο και τι λάθος? Σας πείθει ότι μεσάνυχτα λάμπει ο ήλιος? Προπαγάνδα κάνει. Κατά ναζί πρωτυπα. Για δικό του/της όφελος. Για να στοχοποιησει αντιπάλους και να ξεφορτωθει ανταγωνιστές με τη μέθοδο του "χρήσιμου ηλιθιου". Τίποτ αλλο.

    Κλειδαμπαρωστε τους με τριπλό λουκέτο σε κάνα υπόγειο και ξεχάστε τη διεύθυνση. Το Σύμπαν θα σας ευγνώμονει και δε θα λείψουν σε κανέναν. Σε κανέναν! Θα ζήσετε ξεκούραστα κι απλά.

    Κλειδωνιες υπάρχουν. Όπως και "χρήσιμοι ηλιθιοι". Το ζήτημα πάντοτε ήταν, ποιο απ τα δύο υπερισχυει.
     
    Last edited: 5 Ιανουαρίου 2020
  3. Iagos

    Iagos Contributor

    Τι λέτε;
    Είστε καλά;

     
    Last edited: 6 Ιανουαρίου 2020
  4. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Ξαναδιαβαζοντας Όλο το κείμενο, αλλά και αυτό το απόσπασμα, δεν βρήκα κάτι μεμπτό που να αιτιολογεί αυτή την ερώτηση. Και επανάσταση πούλησαν οι ορίτζιναλ ναζί και φυλακή μπήκε ο μουστάκιας. Και τα αποτελέσματα της χειραγώγησης τους γνωστά. Υποθέτω ότι Ξες από ιστορία. Μια σύντομη ανασκόπηση εδώ. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Early_timeline_of_Nazism


    Παραθέτω κι όλο το κείμενο ξανά εδώ, βοηθώντας τα άτομα που έχουν δυσχέρεια στην ανάγνωση και κατανόηση (αγνώστων) κειμένων.
    Αφού απόκλείσαμε τα κενά στην ιστορία, τις προσωπικές επιθέσεις μιας και δεν γνωριζόμαστε, τις προσπάθειες εντυπωσιασμου μέσω επιλεκτικής ανάγνωσης και αποδοσης, οποιαδήποτε άλλη κίνηση χειραγώγησης καθώς όσοι ανταποκριθηκαν, σκέφτηκαν ώριμα και μεστα, άσε που μ έχουν και σε πολλαπλή εκτίμηση μιας κι σκοτώνονται για να έρθουν στα events που διοργανωνω, η μόνη λογική απάντηση που μπορώ να δώσω σε αυτή την ερώτηση είναι ότι σ αρέσει η ταινία και σκέφτηκες να την μοιραστείς μαζί μας με τυχαία αφορμη και χωρίς σοβαρό λόγο.

    "μια χαρά. Εσύ? Όλα καλά? Σιγουρα?"
     
    Last edited: 7 Ιανουαρίου 2020
  5. tithon

    tithon Contributor

    οι ναζι δεν ήταν επαναστάτες. ήταν και παραμένουν φοβικοί φαρμακωμένοι αυτοκεντρικοί κλαψιάρηδες, που περιφέρουν την δυστυχία και το μίσος τους.
    βρίζουν ασταμάτητα. δεν μπορούν να το διαχειριστούν αυτό. και επαίρονται κωμικά.

    αισθάνονταν και αισθάνονται διαρκώς απειλούμενοι και ριγμένοι και προδομένοι, κι έχουν την εμμονή να θεραπεύσουν όσους δεν τους μοιάζουν. ανάμεσα στις θεραπείες που έχουν χρησιμοποιήσει συμπεριλαμβάνεται και η

    Gobineau wrote that racial mixing would lead to chaos. με το χάος ...
    είτε καθιερώνεις υποχρεωτικό πιστοποιητικό ψυχοθεραπευτικών φρονημάτων. πιό σοφτ; μπα, απλά έτσι αρχίζεις.


    οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική. η συμβουλευτική κι η θεραπευτική είναι χρήσιμες ανάλογα με τις ανάγκες. όχι καθολικά.
     
  6. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Και όμως. Αν και οι ναζί συγκεντρώνουν στο πρόσωπο ή στη συμπεριφορά τους όλα ή μερικά από τα παραπάνω που αναφέρατε, ετυμολογικά το γεγονός της κατάληψης της εξουσίας ήταν επανάσταση ενάντια σε μία δομή/κατάσταση: ενάντια στη δημοκρατία της Βαϊμάρης. Το να στερήσουμε το χαρακτηρισμό του γεγονότος ως τέτοιου συνιστά ιδεολογικοποίηση. Το γεγονός είναι τέτοιο, ανεξάρτητα πως χρωματίζεται από τις πράξεις των εμπλεκομένων.
     
  7. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Έχει κάποια διαφορά η εξέγερση απ' την επανάσταση.
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    κατανοώ πως θα μπορούσαν να θεωρηθούν ριζοσπάστες, εν μέρει. δεν είχαν σχεδιασμό δομικών αλλαγών, τουναντίον. συντηρητικοί ριζοσπάστες υπήρξαν. και αν. επαναστάτες δεν ήταν. η κατάληψη της εξουσίας δεν αποτελεί επανάσταση.

    εκφεύγουμε  
     
  9. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Ετυμολογικά ναι. Προφανώς συμβαίνει αυτό μεταξύ δύο λέξεων. Μεταξύ του γεγονότος του "επι-ανίστημι" προερχόμενου από ένα αριστερό κίνημα, μεταξύ του γεγονότος του "επι-ανίστημι" προερχόμενου από ένα δεξιό κίνημα, μεταξύ του γεγονότος του "επι-ανίστημι" προερχόμενου από ένα ακροδεξιό/ακροαριστερό κίνημα, μεταξύ του γεγονότος του "επι-ανίστημι" προερχόμενου από ορισμένες ή ενω τω συνόλω καταπιεσμένες τάξεις όχι δεν υφίσταται διαφορά. Η διαφορά έγκειται στην ιδεολογικοποίηση και χρωματισμού των λέξεων εξαιτίας ιστορικών εμπειριών ή προσωπικών πεποιθήσεων.
     
  10. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Η πράξη του να σηκώσω εαυτόν/ανάστημα επί ενός καθεστώτος είναι επανάσταση. Σε όλα τα υπόλοιπα που αναφέρατε δεν έχω κάποιο λόγο να διαφωνήσω.
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    με τον καηζερ και τις τράπεζες συμμάχους ή οδηγούς σε ποιόν σήκωσαν ανάστημα; σε ποιό καθεστώς;
     
  12. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Άρα εγώ ρώτησα έχοντας επηρεαστεί είτε από αριστερές, είτε από δεξιές πεποιθήσεις ή εχοντας διαβάσει αντίστοιχα επηρεασμένες θέσεις. Κι εσείς βέβαια, μου απαντάτε από μια a priori αντικειμενική σκοπιά. Αν μου απαντάτε.