Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν είναι μόνο σεξ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος dom2012, στις 11 Ιανουαρίου 2020.

  1. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Έχετε ένα δίκιο.
    Ας μείνουμε στο ότι δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για τα ποσοστά και ας μείνουμε εδώ
     
     
  2. max martinis

    max martinis Sui generis

    Δηλαδή υπάρχει μόνο το ένα; Δεν μπορούν να συνυπάρχουν και τα δύο; Μπορεί κάποιος να έχει για παράδειγμα ένα φετίχ και όχι πολλά; Μπορεί να είναι μόνο Κυρίαρχος ή υποτακτικός και όχι switch; Όλο για πλαίσια και ταμπέλες διαβάζω. Φαντασία και όρεξη καθόλου; Όλα γίνονται με πρόγραμμα και τύπους; Σαν χολιγουντιανό πορνό ένα πράγμα;
     
  3. max martinis

    max martinis Sui generis

    Αυτό
     
  4. espimain

    espimain Contributor

    Αυτή είναι η αντίληψη των φετιχιστών ανδρών, και γενικά όσων δεν μπορούν να κατανοήσουν τι είναι η σχέση Κυριαρχίας υποταγής.
    Το σχόλιο για ταμπέλες είναι ατεκμηρίωτο, η δε αναφορά σας στα χολιγουντιανά πορνό παραπέμπει ακριβώς σ' αυτό που περιγράφετε, σαν σχέση D/s, ενώ δεν είναι τίποτε άλλο, από ένα σενάριο κατά παραγγελία, από έναν φετιχιστή προς μια επαγγελματία του είδους.
    Σας δικαιολογώ βέβαια, μια και μάλλον είστε νεαρός και άπειρος από ότι φαίνεται.
     
    Last edited: 12 Ιανουαρίου 2020
  5. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Τίποτε δεν πρέπει, γιατί δεν πρόκειται για κανόνα, αλλά για περιγραφή: αν μια σχέση χαρακτηρίζεται από μόνιμη κατεύθυνση ανταλλαγής ελέγχου (με αποδοχή θέσεων, συν όσο συναίσθημα θέλει ο καθένας), τότε λέγεται ασύμμετρη, D/s και M/s. Αν όχι, είναι απλά κάτι άλλο, ούτε καλύτερο ούτε χειρότερο. Διαφορετικό. Υπάρχουν τόσα είδη σχέσεων, όλες ικανοποιητικές, θαυμάσιες, υπέροχες, απλά δεν χαρακτηρίζονται όλες ως ασύμμετρες. Και ούτε χρειάζεται.
     
     
  6. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Αυτά τα γυρολόγια γίνονται όταν το σημείο G και η στυσοκεντρικότητα ορίζουν το σεξ, μαζί με ολίγη ψυχαναλυτικοφορφόρα  
     
  7. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Χωρίς να θέλω να σας προσβάλλω αλλά κάτι τέτοια λένε και κάποιοι που δεν έχουν στύση προκειμένου να πηδήξουν όπως μπορούν.
     
  8. max martinis

    max martinis Sui generis

    Ευχαριστώ τα μάλα για το "νεαρός", μου ανεβάζει το ηθικό. Η εμπειρία είναι σχετική, δεν θα την έλεγα με τίποτα μεγάλη αλλά έρχεται από πολύ πίσω με σχέσεις σαν αυτή που προανέφερα και ουδέποτε με επαγγελματία. Αυτό μας γέμιζε, αυτό θέλαμε, αυτή τη σχέση είχαμε
     
  9. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Συμφωνω με αυτο
     
  10. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Συγγνώμη ( πραγματικά δεν με αφορά το θέμα προσωπικά αλλά δεν γίνεται να μην σχολιάσω ) προσβάλλετε και μάλιστα πολύ αλλά οκ. Εγώ θα πω δυο πράγματα
    1. Ότι και να λένε, πηδάνε δεν πηδάνε αν θέλουν να έχουν υ να τους υπηρετεί και μποτομ να το σαδιζουν, μπορούν και το εχουν. Κυρίαρχος δεν γίνεσαι με το πουλί σου, θέλει και άλλα ...
    Αυτό υπάγεται στο bdsm άρα ποιο είναι το θέμα σας ;
    Και 2. Δεν κατάλαβα πως γίνεται να συνάπτει ο οποιοσδήποτε μια σχέση με κάποιον ( οποίου είδους ) ενώ κατά βάθος τον μισεί. What does that even mean? Και επίσης θα ήθελα πάρα πολύ να μου εξηγήσετε γιατί ένας άντρας που δεν γαμαει έχει θέμα στύσης άπαξ και ντε αλλά δεν μισεί τις γυναίκες και γιατί μια γυναίκα που γαμαει μεν τον υ Της αλλά δεν θέλει να την ακουμπάνε καν πχ , μισεί τους άντρες. Το ίδιο θα λέγατε αν η Κ αυτή γαμουσε μια γυναίκα υ, και πάλι δεν επιθυμούσε η υ να την αγγίζει ; Εκεί τι παίζει;
     
  11. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Στο πρώτο ερώτημα σας απαντάτε μόνη σας. Λέτε Κ δεν γίνεσαι με το πουλί σου θέλει κι άλλα. Εξυπακούεται όμως ότι μαζί με τ αλλά (που δεν διαφωνώ ότι πρέπει να υπάρχουν) πρέπει να υπάρχει και πουλί.
    Στο δεύτερο ερώτημα τώρα. Το μίσος δεν είναι απαραίτητο να είναι ενσυνείδητο μπορεί να είναι και ασυνείδητο. Μια ή επαναλαμβανόμενες ερωτικές απογοητεύσεις πχ.
    Για την ερώτηση στύση - μίσος δεν αποκλείουμε ότι μπορεί να συμβαίνει και το αντίθετο αλλά η εμπειρία αυτό δείχνει.
    Τώρα ως προς το τελευταίο ερώτημα με την γυναίκα Κ και υ θα έλεγα ότι δεν είναι μίσος αλλά όπως και με έναν άνδρα Κ υπάρχει κάποιο θέμα και δεν αγγίζει την υ έτσι και η Κ κάπου υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα.
    Θα μπορούσα να παραθέσω πολλά παραδείγματα από διάφορα νήματα και συζητήσεις αλλά θα φτάναμε σε μια "κοκοραμαχία" χωρίς λόγο.
    Τέλος η προσωπική μου θεώρηση πάνω στο bdsm είναι ότι εν κατακλείδι απαιτείται η σαρκική επαφή άσχετα με τον δρόμο που θα ακολουθήσει ο καθένας ως εκεί.
     
    Last edited: 12 Ιανουαρίου 2020
  12. dim1

    dim1 ®

    Ζητώντας προκαταβολικά συγνώμη και χωρίς να θέλω να θίξω τα πιστεύω οποιουδήποτε, θα ήθελα να υποβάλω δύο ερωτήματα:
    Ποιά η διαφορά της υποταγής κάποιου ή κάποιας σε άλλον άνθρωπο ( με ή χωρίς πουλί) με την υποταγή σε οποιαδήποτε άλλη εξουσία πχ κρατική, οικονομική κλπ.
    Μπορεί ένας άνδρας ή μία γυναίκα που έχει τρόπο ζωής την υποταγή, να συμμετέχει αν χρειαστεί σε κοινωνικούς, εθνικούς ή άλλης μορφής αγώνες ενάντια σε επιβουλεύουσα της ελευθερίας του εξουσίας;