Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν είναι μόνο σεξ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος dom2012, στις 11 Ιανουαρίου 2020.

  1. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Τα "πρέπει" των τρίτων δεν καταλαβαίνω α) τι λόγο έχουν να υπάρχουν και β) γιατί να παρεισφρύουν στην σαδομαζοχιστική αλληλεπίδραση των δύο. Γιατί βγάζουν έξω το κύριο ζητούμενο, την απόλυτη ελευθερία του Κ να επιβάλλει στο υ να είναι η αλληλεπίδρασή τους όπως αποφάσισε και καθιστούν το όλον μια άσκηση στην καθημερινή μικροαστική φθορά. Μένω σε αυτό και δεν μπαίνω σε θέματα στύσης, πέραν του ότι η στύση δεν είναι τόσο γραμμική υπόθεση εκτός και αν αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο Κ να καβλώνει από τις ματαιώσεις που επιβάλλει στο υ, για παράδειγμα.

    Το S/m είναι εξόχως σαρκικό και μπορεί η δύναμη των αισθήσεων που προκαλεί να καταστήσει περιττά όλα τ άλλα. Και πάλι το απρόσωπο του "απαιτείται" κατά τη γνώμη μου δεν έχει θέση.

    ____________________
    Σχετικό νήμα από τα παλιά: https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/bdsm-και-detachement-απο-το-σεξ.34513/
     
  2. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    Οχι.
    Είναι σχέση Κ/υ. Ο ένας οδηγεί, ο άλλος ακολουθεί. Το πότε και το εάν θα αποφασίσει αυτός που οδηγεί να ασχοληθεί /κυριαρχήσει στο σεξουαλικο κομμάτι είναι καθαρά και μόνο δική του απόφαση.

    Από ότι καταλαβαίνω και έχω ζήσει δεν αποτελεί για όλους τους Κ πρωταρχικό θέμα και αυτό είναι άσχετο με την όποια στυτικη δυσλειτουργια αναφέρετε.

    Σε κάθε περίπτωση η υ μπορεί να πάρει τα μπογαλάκια της και να φύγει εάν δεν η σχέση δεν την ικανοποιεί.
     
  3. espimain

    espimain Contributor

    Κανένας κανόνας και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι γουστάρει. Αλλά το τραίνο το λέμε τραίνο και το ποδήλατο ποδήλατο. Να μπορούμε να συνεννοούμαστε και να ξέρουμε τι λέμε.
    Άμα σου λέει κάποιος ότι καθάρισε καλαμάρια και έδωσε προσοχή καθώς αφαιρούσε τα λέπια, μάλλον δεν φταις εσύ που γνωρίζεις ότι τα καλαμάρια δεν έχουν λέπια.
    Κατά τα άλλα και στον κώλο του να βάλει τα καλαμάρια, δεν μας πέφτει εμάς κουβέντα. (αλλά λέπια δεν έχουν ότι και κάνει)
     
  4. sigh

    sigh .

    Στις ασύμμετρες σχέσεις, η δυναμική ρέει, χωρίς να περιορίζεται στα όρια του ερωτικοσεξουαλικού. Είναι το "ταξίδι" παρά ο προορισμός, η σχέση ανάμεσα στον "οδηγό" και τον "συνοδηγό", όλα όσα προηγούνται πριν την "κορύφωση", μερικές φορές, είναι μέχρι και η απουσία ή μάλλον η στέρηση αυτής.
     
  5. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    εγώ μένω εδώ σε ο,τι σας αφορά.

    και δεν θα αναλύσω ούτε ποια είναι η δική μου προσωπική προτίμηση ούτε τίποτα γιατί δεν έχει σημασία.

    Αυτό που ήθελα να γίνει κατανοητό είναι πως Κ είναι αυτός/η που μπορεί και θέλει να έχει τον έλεγχο, που το υ μέλος νοιώθει κυριαρχημένο.
    Το πως γίνεται αυτό σε ένα υ, αν επιτυγχάνεται και στην συνέχεια ρολλάρει μέσω σωματικού σαδισμού, σεξ, ψυχολογικού σαδισμού, αποχή από το σεξ, υπηρεσία, δανεισμούς μπλα μπλα μπλα δεν με αφορά γιατί ξέρω πως υπάρχουν τόσα Κ όσα και αντίστοιχα υ που θα νοιώσουν κυριαρχημένα από το ανάλογο Κ.

    Το να πετάμε σπόντες, τρεις φορές κιόλας μην τυχόν και δεν...δεν υπάρχει λόγος, τα πράγματα είναι απλά. Υπάρχουν υ που για να νοιώσουν πατημένα κάτω πρέπει να τα γαμάνε από το πρωί μέχρι το βράδυ με κάθε τρόπο ( που και πάλι αν μιλάμε για σοβαρό Ντι/ες και Μ/σ θα υπάρχουν και μέρες αν όχι και βδομάδες που θα βράζουν στο ζουμί τους και θα περιμένουν   ) και υπάρχουν υ που νοιώθουν κυριαρχημένα και στη θέση τους με το να τα αγνοείς πλήρως και να κάνουν το αντικείμενο στο σπίτι σου, ή να σερβίρουν και να περιποιούνται τον Κ με το όποιο άλλο υ ή πετ ή ή ή μπορεί να έχει.

    Κ/υ δεν είναι πάντα ένα ετεροφυλόφιλο σχήμα των δύο...ούτε μια κίνκυ εκδοχή του παντρεμένου ζευγαριού. Κ/υ για μερικούς είναι πολύ πιο περίπλοκο. As long as υπάρχει έλεγχος με συνοχή και συνέπεια, και όχι ''παιχνίδι '' είναι Κ/υ, άσχετα του πως ασκείται ο έλεγχος αυτός.

    Αυτά περί '' οι γυναίκες μισούν υποσυνείδητα τους άντρες από προηγούμενη ερωτική απογοήτευση κτλ κτλ δεν ξέρω αν θέλω να τα σχολιάσω γιατί θα γίνω κακιά . θα πω απλά   έχετε δει άντρα που του λένε '' nahh.. όχι δεν με ψήνεις'' πως κάνει...? γιατί εγώ έχω..! just that! δεν νομίζω ωστόσο κανείς από τους δύο να κυκλοφορεί στην ζωή του να μισεί το άλλο φύλο επειδή έφαγε μια ή δέκα χυλόπιτες. Αν είναι έτσι λυπάμαι για τους ανθρώπους δλδ..
     
  6. espimain

    espimain Contributor

    Νομίζω ότι άλλος αναφέρθηκε σε "παιχνίδια D/s" και όχι ο @Δίας, στον οποίο απευθύνετε την απάντηση σας.
    Μπορεί να μην αρέσει το σχόλιο του @Δίας (και σ΄εμένα δεν αρέσει), αλλά μην δείχνετε έμμεση συγκατάβαση στα "παιχνίδια D/s". Υποβιβάζετε τiς σχέσεις Κυριαρχίας/υποταγής, σε περιστασιακό φετιχιστικό roll play.
     
  7. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    εεεε;
    πως έδειξα έμμεση συγκατάβαση; επειδή δεν σχολίασα ΚΑΙ εγώ κάτι που σχολιάστηκε από συνομιλητές μου και έβαλα το ''λαικ'' μου ως συμφωνώ '; Δηλαδή τώρα τι μου λέτε ότι είμαι υποχρεωμένη να γράφω εκατό φορές κάτι που έχει ειπωθεί από προηγούμενους συνομιλητές ώστε τι; να μην θεωρηθεί ότι δείχνω έμμεση συγκατάβαση και υποβιβάζω τις σχέσεις Κ/υ, εγώ; εγώ ε; χαχα

    Έχουμε ξεφύγει λίγο νομίζω και ανησυχώ. ( γενικό αυτό, δεν πάει σε σας )
     
  8. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Κατά τη γνώμη μου (και όχι μόνο) η πρώτη αφορά την ιδιωτική σφαίρα, η δεύτερη την δημόσια. Διαφορετικά πεδία, στα οποία ο καθένας μας καλείται να συμμετέχει με διαφορετικές ιδιότητες. Καθοριστικός παράγοντας για τον διαχωρισμό των δυο πεδίων μου φαίνεται ότι στο (δια)προσωπικό οι θέσεις Κ-υ, Α/σ είναι μεταξύ τους συμπληρωματικές, χωρίς αντιπαλότητα, ενώ στο δημόσιο υπάρχουν συγκρούσεις ή συμμαχίες ανάλογα τα συμφέροντα, πολύπλοκες ιεραρχήσεις και αναμετρήσεις.
    Και μια και αναφέρετε "οποιαδήποτε άλλη εξουσία πχ κρατική": ενδεχομένως, για να διευκολυνθεί περαιτέρω ο διαχωρισμός, να είναι χρήσιμη η αντιστοίχηση κατίσχυση=προσωπική σφαίρα, εξουσία=δημόσια σφαίρα.
    Αν εννοείτε "που έχει τρόπο ζωής την υποταγή" στην ιδιωτική του ζωή, βεβαίως και γίνεται, για τον λόγο που ανέφερα παραπάνω.
     
  9. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Παρατηρώ πως τολμάτε να αναφέρεστε σε πρακτικές που τείνουν να θεωρηθούν "απαγορευμένες" στο παρόν -κατά τα άλλα BDSM- forum.
    Κατακριτέες και... απαράδεκτες. Φτου φτου...
     
  10. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Τί είναι το D/s σκηνικό;

    Θεωρείτε το D/s διαστροφή; Γιατί;
    Ή μήπως ο Κυρίαρχος είναι φετιχιστής;

    Πολλές ταμπέλες από κάποιον που τις αποστρέφεται.
    Το by the book αποκτά νέο ανησυχητικό νόημα. Τώρα ποιο book είναι αυτό μάλλον το γνωρίζετε εσείς κι όχι εγώ.
     
  11. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Εξαρτάται σε τι φάση πετυχαίνουμε το bdsm και κατα επέκταση το φόορυμ.

    Στην παρούσα φάση και κατα τα παρόντα δεδομένα σκοπός της ασυμμετρίας, όπως τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι τα trends των καιρών, είναι η ομόρρυθμη και ποσοτικά ίση (ή εκεί περίπου) κατανομή της βιωματικής ευχαρίστησης, της καύλας και της ικανοποίησης αναγκών ασχέτως στάτους. Και κάπου εκεί μπερδεύεται η υπακοή με την συναίνεση και η πραγματική παράδοση με τις καύλες. Μην μου πείτε ότι κατέχεστε από προσδοκίες να διατηρηθεί το bdsm στην ενακαιρίσια ιδεολογία του Old school San Francisco, θα ήταν κάτι το ακραία απατηλό κάτι τέτοιο.

    Ακριβώς όπως λέει η πιο αγαπημένη μου mod όλων των εποχών :

    που όταν τα έλεγα εγώ αλλού διαφωνούσε, τα πάντα δείχνουν να είναι ένας συνδυασμός συνθηκών και ιδιοτήτων. Το νερό έχει την ιδιότητα να γίνεται εύκολα ατμός αλλά για κάτι τέτοιο χρειάζονται συγκεκριμένες συνθήκες θερμοκρασίας και πίεσης.Από την άλλη όμως στο bdsm το οποίο δεν είναι χημική ένωση (παρόλο που χρειάζεται πολύ χημεία) τα πάντα είναι ρευστά και οι ιδιότητες επηρεάζονται από τις συνθήκες και οι συνθήκες διαμορφώνονται από τις ιδιότητες.

    Οπότε το θέμα δεν είναι αν κάτι τέτοια είναι "απαγορευμένα" ή όχι αλλά το πόσο "απογραφημένα" είναι και σε πιο βαθμό (στην πράξη πάντα) αφορούν τα άτομα που απαρτίζουν το τρέχων φόρουμ και το τρέχων bdsm ευρύτερα.

    Σε αναλογία με το θρυλικό που ξεστόμισε ο μέγιστος Γιωργάκης κάποτε : Οι σκλάβοι άνευ κόκκινων γραμμών και κατ επέκταση με άρτιες ιδιότητες ανεπηρέαστες από συνθήκες ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Αλλά που είναι ??
     
    Last edited: 12 Ιανουαρίου 2020
  12. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Δεν νομίζω ποτέ, μα ποτέ σε αυτό το φόρουμ να έχω δηλώσει ότι είμαι κατά του ταιριάσματος.
    Θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να μου βρεις που το έχω γράψει αυτό.


    Αυτό που θα βρεις, σίγουρα γραμμένο από εμένα είναι, πως δεν μπορούμε να αλλάζουμε το τι σημαίνει Κ, τι σημαίνει σκλάβα κτλ κατά το δοκούν και ανάλογα τι βολεύει.

    Για τον καθένα υπάρχει το κάθε τι. Το Κ/υ και το Μ/σ δεν θα είναι ποτέ Τοπ/ μποτομ ούτε πλευ, όσο και να .... Ποτέ!

    Τώρα...τηρουμένων των Κ/υ συνθηκών υπάρχουν υ που νοιώθουν κατίσχυση και κυριαρχία από Κ (α) και δεν νοιώθουν στην θέση τους από Κ (β) τι θα πει; Ότι το Κ(β) δεν είναι γενικώς κυρίαρχος επειδή στο δικό μου ταιριασμα δεν με κατάφερε να είμαι κάτω;
     
    Last edited: 12 Ιανουαρίου 2020