Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι Βασικοί τύποι εκπαίδευσης σκλάβου- υποτακτικού στο BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 6 Σεπτεμβρίου 2006.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Η παραπάνω βεβαιότητα από που πηγάζει; Η ικανοποίηση του puppet δεν είναι συνήθως στα ζητούμενα του puppet master.

    Ακριβώς, ποιος ακολουθεί ποιον. Αν λοιπόν με τους χειρισμούς πίσω από την κουίντα ο άλλος ακολουθεί, το αν το έχει πάρει χαμπάρι ή όχι, όπως το βλέπω εγώ, ελάχιστη σημασία έχει.

    Για να το θέσω με παράδειγμα: Στο topping from the bottom ο Κ είναι το bottom, ο τίτλος της ταμπέλας έχει ελάχιστη σημασία γι αυτόν που παίρνει αυτό θέλει.

    Η ουσία είναι πως ο ένας χτυπάει το νταούλι και ο άλλος χορεύει. Τι τον νοιάζει τον πρώτο αν ο δεύτερος καταλαβαίνει ότι χορεύει, εφόσον χορεύει;
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    δεν είναι. σε κανένός τα ζητούμενα δεν είναι. είναι όμως στα ζητούμενα αμφοτέρων η ικανοποίηση του pm. τα λέγαμε σε άλλο νήμα.

    ποιός πήγε πίσω απ την κουίντα; για να ικανοποιήσει ποιόν; ποιός είναι το μέτρο που παράγει κίνητρο να τρέχεις στις κουίντες;
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Το συναινετικό BDSM είναι πλεονασμός: Αν δεν είναι συναινετικό, δεν είναι BDSM και δε νομίζω ότι κανείς εδώ πράττει κάτι διαφορετικά.

    Θεωρώ απλά είναι δύο διαφορετικές μέθοδοι. Προσωπικά πιστεύω ότι χρειάζεται συνδυασμός και των δύο (η υπογράμμιση δική μου σε κάτι που θεωρώ ιδιαιτέρως σημαντικό: άλλο πράγμα η άσχετη ερώτηση και άλλο πράγμα η *φαινομενικά* άσχετη ερώτηση.)

    Στην περίπτωση που αναφέρεις οι πραγματικοί ρόλοι είναι αντεστραμμένοι, στην ουσία το "υ" Κυριαρχεί και το "Κ" ακολουθεί.
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αυτός που το αποφασίζει να πάρει με αυτό τον τρόπο αυτό που ζητάει, ομολογώ ωστόσο ότι δεν το λες κυριαρχία με την BDSMική της έννοια, αφού η συναίνεση σε αυτή την περίπτωση "κλέβεται".
     
  5. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Πολύ σωστά. Είναι φαινομενικά άσχετες οι ερωτήσεις, κριτήριο μου είναι κατά πόσο ακολουθεί η υποψήφια τον ρυθμό μου. Όλα πρέπει να τα λέω, πχια....


    Διαφωνώ. Αυτό ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά σε μένα ποτέ πέρα από μόνο *φαινομενικα*. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, σεβασου το.

    -----
    Αν ήσουν κι εσυ στο κότερο, θα το γνωριζες.
     
  6. tithon

    tithon Contributor

    το οτι διαφορετικά εκπαιδεύεις το καθένα ξεχωριστά το έχω διαπιστώσει κι εγώ, οι μισές ξέρουν ήδη να κάνουν μπακλαβά, μικροπαρεμβάσεις χρειάζονται. αν ανοίγω φύλλο πίσω από κουρτίνα αλλάζει τους ρόλους. αν γουστάρω ν ανοίγω φύλλο το κάνω άνευ κουρτίνας.
     
  7. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Σαφώς το πίσω απ' τις κουρτίνες και μπροστά είναι δυο διαφορετικά ''παιχνίδια'', ή καλύτερα στιγμιότυπα, από 'κει και πέρα όλα έχουν να κάνουν με τον πυρήνα αυτού με το οποίο ''τη βρίσκεις'' περισσότερο. Αν είναι η Κυριαρχία, ή ο ψυχολογικός σαδισμός.
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    έχουμε κανει εκτεταμένη συζήτηση, πάνω από μιά φορά, κι έχουμε σχεδόν καταλήξει οτι ο καθένας τη βρίσκει όπως γουστάρει και οτι ούτε η κυριαρχικότητα ούτε η υποτακτικότητα είναι ζητούμενα. να διακρίνουμε μόνον προσπαθούμε γιά να μην λέμε άλλα ο ένας κι άλλα ο άλλος. δεν έχω τίποτε εναντίον της κουρτίνας 3, ούτε καμμιάς άλλης κουρτίνας.
     
  9. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Εφόσον υπάρχει συναίνεση, με όποιον τρόπο κι αν αυτή αποκτήθηκε, γιατί να μη λέγεται κυριαρχία;
     
  10. -Volt-

    -Volt- Contributor

    το γνωρίζω αυτό και δεν το αμφισβητώ, το έγραψα μόνο για το ποιος πάει πίσω από την κουρτίνα, προφανώς και δεν είναι το υ. Θεώρησα πως χρειαζόταν ένα πιθανό γιατί.
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Γιατί η συναίνεση προϋποθέτει αυτός που τη δίνει να έχει καταλάβει σε τι συναινεί.
     
  12. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Η συναίνεση το προϋποθέτει. Η κυριαρχία το προυποθέτει; Σε τι αναιρείται η κυριαρχία αν υποθέσουμε οτι η συναίνεση έχει "κλαπεί" ;