Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι Βασικοί τύποι εκπαίδευσης σκλάβου- υποτακτικού στο BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 6 Σεπτεμβρίου 2006.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αν μου αρέσει να κάνω κάτι μόνος μου, δε χρειάζεται τίποτα περισσότερο από το να βρω όρεξη να το κάνω. Αν όμως το ζητούμενο είναι να βρω το φύλο έτοιμο χωρίς να χρειάζεται να τρέξω super market, έχει σημασία ο τρόπος ο οποίος τελικά το πήρα; Σημασία έχει ότι βρήκα το φύλο έτοιμο, το αν ο άλλος κατάλαβε τι έκανε και γιατί το έκανε, in the log scheme of things είναι αδιάφορο.
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

     
  3. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Εκτός και εάν κρίνω ότι ο μόνος ή ο καλύτερος ή ο βολικότερος τρόπος είναι το να ανοίξω το φύλλο πίσω από την κουρτίνα προκειμένου να φάω την πίτα που ξέρω ότι θα ευχαριστηθώ και επίσης ξέρω ότι και ο άλλος/η παρ όλες τις αντιδράσεις είτε θα την ευχαριστηθεί ή δεν θα του/την κάνει καμία διαφορά.
     
  4. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    @Arioch ,

    Τώρα θα μου πείτε πως βανιλίζω πάλι αλλά δεν μπορώ να μην αναφέρω πως (αποτελεί δική μου κρίση) δεν έχω συναντήσει ποτέ κανένα υ που να μπήκε στον χώρο δίνοντας απλόχερα την συναίνεση του. Σχεδόν πάντα αυτή αρπάχθηκε απλά ανά περίπτωση διαφερει ο τροπος.
     
  5. tithon

    tithon Contributor

    η πρόσληψη οικιακής βοηθού επ αμοιβή, εξασφαλίζει άφθονο φύλλο, αλλά δεν είναι κυριαρχία.
     
  6. tithon

    tithon Contributor

    δεν διαφοροποιεί ούτε προσδιορίζει αυτή η προσέγγιση ούτε κυριαρχικό ούτε βανιλα ούτε ζαχαροπλάστη.
     
  7. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Σας συνιστώ να γνωρίσετε περισσότερα υ και -κυρίως- σ και να συζητήσετε μαζί τους.

    Θα επαναλάβω για άλλη μία φορά πως το υ, όταν νιώσει (ό,τι κι αν είναι αυτό που θα νιώσει) αιτείται να το αναλάβει το Κ.
    Γιατί, εγώ, σε αντίθεση με αυτό που λέτε, δεν έχω δει ποτέ κανένα Κ να..."κυνηγάει" ένα υ για να το αναλάβει. Τουλάχιστον από τα Κ (αρσενικά και θηλυκά) που εγώ έχω αναγνωρίσει και παραδεχτεί ως τέτοια...
     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Προσωπικά Arioch δεν νομίζω ότι κλέβεται κάποια συναίνεση όταν αφορά σε θέματα κυριαρχίας/υποταγής και γενικά και ειδικά στο bdsm. Η συναίνεση δεν είναι κάτι που εννοείται, είναι κάτι που ζητείται συγκεκριμένα από κάποιον για συγκεκριμένη ενέργεια και παραχωρείται από αυτόν που του ζητήθηκε. Στις bdsmικες σχέσεις κυριαρχίας υποταγής δεν ρωτάει το κυριαρχικό μέλος το υποτακτικό αν συναινεί να κάνει κάτι. Του λέει κάνε αυτό. Και αυτό που ζητήθηκε είτε γίνεται είτε δεν γίνεται.
     
  9. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Αρτίως και ξεκάθαρα προσδιορίζει κυριαρχικό το ότι ο κυριαρχικός θα φάει την πίτα που θέλει να φάει τελικά. Το που θα ανοιχτεί το φύλλο πίσω ή μπρος από την κουρτίνα υπόκειται σε άλλου είδους κρίσεις.

    Αν μου επιτρέπετε ένα παράδειγμα (που πρέπει να μου επιτραπεί γιατί ως τώρα στον διάλογο μας δεν έφερα ούτε ένα) ο Φερστάπεν μια χαρά κωλοπαίδι είναι αλλά αυτό δεν τον κάνει λιγότερο κορυφαίο οδηγό. Το θέμα είναι τι ενδιαφέρει την φόρμουλα 1, ο χαρακτήρας του οδηγού ή οι οδηγικές του ικανότητες.
     
  10. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Αιτήθηκε μεν αλλά το αίτημα απέκτησε περιεχόμενο και βάθος αφού επικυριαρχήθηκε δε. Αν είχε αιτηθεί να το αναλάβει Κ και το Κ αυτό δεν επικυριάρχησε επί του υ που αιτήθηκε τελικά, θα υπήρχε S/m να έχουμε να συζητάμε;
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ναι, αν αποφασίσεις να πληρώσεις οικιακή βοηθό. Μπορείς να επιλέξεις να μην πληρώσεις και κάποιος να σου κάνει την οικιακή βοηθό χωρίς καν να το ξέρει. Who cares αν αυτός ο κάποιος το ονομάζει κυριαρχία, υποταγή ή βαγγέλη; Έπαιξε ο ένας, χόρεψε ο άλλος. Το αποτέλεσμα μετράει.
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    καλά κάνει και είναι κωλοπαιδι, δεν μας ενδιαφέρει, για να οδηγεί γρήγορα τον πληρώνουμε, και συμμορφωνεται άψογα.
    η κυριαρχία όμως δεν είναι πρωτάθλημα. στον ιδιωτικό χώρο κυριαρχεί εκείνος που τον ακολουθεί ο άλλος, που συμμορφωνεται ο άλλος, που προσαρμοζεται ο άλλος, που κόβει το τσιγάρο ο άλλος για να αρέσει στον πρώτο. ο πρωταθλητής που κόβει το τσιγάρο για να «επιβληθεί» αγωνιστικά στους γρήγορους οδηγούς, δηλαδή να οδηγεί γρηγορότερα, δεν κυριαρχεί στην φ1, παρ ότι μπορεί να νομίζει ότι κυριαρχεί. υπηρετεί το αφεντικό του μαζί με τα άλλα μέλη της ομάδας, και παίζει και τη βιτρίνα. πολλά τα φράγκα, πολλές οι οικιακές βοηθοί, αλλά έτσι είναι αυτά τα επαγγέλματα. κι αυτές οι δεξιότητες. η κυριαρχία στον ιδιωτικό χώρο δεν είναι πρωτάθλημα, είναι τρόπος αντίληψης των πραγμάτων, δεν χρειάζεται μεθόδευση.