Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποτακτικοι vs χαμηλών τόνων προσωπικοτητες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Κρουελα, στις 19 Ιουνίου 2019.

  1. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Υπάρχουν και σχέσεις με τον βαθμό παράδοσης που αναφέρετε και ακόμη μικρότερο. Γιατί πρέπει να προσαρμόσουμε τις 24/7 M/s σε φορεμένο συνολάκι κατά το δοκούν; Υπάρχει πληθώρα τρόπων σχετίζεσθαι για τον καθέναν από μας μέσα από τους οποίους μπορούμε να προσαρμόσουμε τα θέλω μας, στον βαθμό που επιθυμούμε ή μπορούμε.
     
  2. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Δεν έκανα κάπου αναφορά για προσαρμογή του 24/7. Και συμφωνώ ότι μπορούμε (και πρέπει) να προσαρμόζουμε τα θέλω μας. Η ζωή μοιάζει με μια ανάσα και αλίμονο αν δεν προσφέρουμε στον εαυτό μας λίγες ποιοτικές στιγμές  
     
  3. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Διότι αυτού του είδους η σχέση είναι αυτό που περιγράφει η ονομασία Μ/s 24/7 ίσως και 365 ημέρες τον χρόνο.

    Υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί αλλά λέγονται αλλιώς.
     
  4. sw

    sw

    Γνωριζω υ που επεξεργαζοταν εγκεφαλικα το υφος και την απο θεση "επιβολης" της προϊσταμενης της και της εδινε καβλωτικη ορεξη για δουλειά, αυξανοντας μαλιστα την παραγωγη της (και στις ποσοτητες λιπαντικου για τους προσαγωγους της).
     
  5. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Σίγουρα δεν κάνατε αναφορά στο 24/7 αλλά μιλήσατε για αυστηρά πριοθετημένο πλαίσιο. Μια σχέση λοιπόν με αυστηρά οριοθετημένο πλαίσιο έχει ακριβώς αυτό που θέλουν οι μετεχοντες σε αυτήν . Δεν βλέπω τον λόγο γιατί αυτό να σλλάξει κατά τον τρόπο που αναφέρατε. Για αυτό και η παρεμβαση μου. Κατα τα άλλα καλά κάνετε και δημιουργείτε το πλαίσιο που εσείς χρειάζεστε. 

    @blonde mermaid
    Απαντάτε απλώς για να κουνήσετε το δάκτυλο. Δεν έχετε καταλάβει τίποτα από οσα έχω γράψει.
     
  6. sw

    sw

    Ωχ!
    Ηρθε το κλιμακιο αξιολογησης της καβλας!
    Χυστε να το κομπλαρετε!
     
  7. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Απαντώ στα γραφόμενα σας...

    Το 24/7 δεν είναι συνολάκι φορεμένο κατά το δοκούν.
    Επίσης....

    Το τι θέλει και τι μπορεί ο καθένας είναι σχετικό, εφόσον σε μια Μ/s σχέση το ζητούμενο είναι να επιτευχθεί το 24/7 και ένα από τα δύο μέλη δεν μπορεί να αποδώσει απλά δεν μπορεί να υπάρχει 24/7.
    Αυτό λέω και τίποτα άλλο.
    Ας μην πλατειάσουμε άλλο όμως το ζητούμενο του νήματος είναι άλλο.
     
  8. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    @blonde mermaid εξακολουθείτε να απαντάτε σε κάτι άλλο. Δεν γράφω αυτά που νομίζετε και σταματώ εδώ.
     
  9. DOOMLORD_GL

    DOOMLORD_GL New Member

    Καλησπέρα! Η τίγρη που έχει αποφασίσει να υπακούει έναν άνθρωπο δεν πάει να πει ότι δεν θα κατασπαράξει οποιονδήποτε άλλο! (τροφή για το μυαλό) Δική μου γνώμη καθαρά είναι ότι οτιδήποτε έχει σχέση με 2 άτομα και παραπάνω αλλά ας μείνω στα 2 ,υπάρχει ο άγραφος νόμος του δινω και παίρνω και πιστεύω για εμένα το σωστό είναι να γίνετε και με αυτή την σειρά! ακόμα και στην περίπτωση Κ/υ και οι 2 δίνουν αυτό που έχει ανάγκη ο άλλος και οι 2 παίρνουν !όταν αυτή η μαγιά χαλάσει αρχίζουν τα προβλήματα .το μεγαλύτερο βάρος ευθύνης πάντα πεφτει σε αυτόν που έχει την κυριαρχια διότι αυτός πρέπει να γνωρίζει τα όρια του (υ) και πρέπει να ξέρει πότε μπορεί να πάει τον υ του ένα βήμα παρακάτω και πως ,που στην ουσία κερδίζουν και οι 2,η πότε πρέπει να σταματάει! Κανένας δεν έχει κολλήσει σε κανένα πιστόλι στον κρόταφο για να τον αναγκάσει να κάνει κάποια πράγματα όλα γίνονται και πρέπει να γίνονται επειδη υπάρχει κοινή διάθεση .
    Όπως έχουν πει προλαλήσαντες υπάρχουν subs,υπό,slaves που στις δουλείες τους είναι κάτι το τελείως διαφορετικό όπως και στο στενό τους κύκλο, και είναι άκρως λογικό αλλά βέβαια υπάρχουν και αυτοί που είναι έτσι σε όλη τους την ζωή ,όπως είμαι σίγουρος πως υπάρχουν και Κ που στην δουλειά τους είναι αν όχι με το κεφάλι κάτω αλλά σίγουρα άνευ άποψης! επομένως για εμένα δεν υπάρχει λάθος και σωστό ,και βέβαια θα μου αρέσει περισσότερο όταν μπορώ να το πω ?αποφασίσει να το πω? όπως και να το πω τέλος πάντων μια γυναίκα ισχυρή να θέλει να γονατίζει μπροστά μου παρά μια άβουλη.
    Και τέλος τι είναι ένας Κ χωρίς τον υ? όπως και ένας υ χωρίς τον Κ ? ........Είναι μια σχέση που μπορεί να κατακτηθεί και μια σχέση που όπως οι άλλες να χαλάσει με ένα κλικ διότι είναι όλα θέμα μυαλού και συναισθηματος
     
  10. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Υποθετω οτι ενα σωστο Κ θα ηθελε το υ του να εξελισσεται και να προοδευει, ειδικα οταν προκειται για εργασια.
    υπαρχει και η περιπτωση (που συζητασαμε προσφατα αλλα δεν εχει να κανει) οπου το Κ μπορει να προσφερει τα παντα στο υ και να του ζητησει να τα παρατησει ολα και να ειναι ολη μερα στο σπιτι. Η επιλογη/αποφαση αυτη βαραινει το υ και μονο.

    Στο θεμα κοινωνικοτητας, σιγουρα η συμπεριφορα του υ δεν θα πρεπει σε καμια περιπτωση να φερνει σε δυσκολη θεση το Κ στην περιπτωση περισσοτερο βανιλα συμπεριφορας οταν βρισκονται εξω.Αυτο εχει να κανει και με τα οσα εχει συμφωνησει το ζευγαρι μεταξυ του (απο το θα κατσεις στη γωνιτσα σου και δεν θα βγαλεις αχνα, μεχρι το λειτουργεις οπως θες). Τωρα εαν θα μπορει η παρεα του Κ (με την συμφωνη γνωμη του Κ ασφαλως) να "εκμεταλλευεται" το υ (και οχι μονο στο σεξουαλικο κομματι, μπορει πχ να πανε ολοι μαζι για καφε και το υ να γινει το "παιδι για τα θεληματα" της παρεας) ειναι νομιζω θεμα του καθε ζευγαριου το πως θα το διαχειριστει. Η δικη μου καθαρα προσωπικη οπτικη ειναι οτι εφοσον εχω αποφασισει σαν υ να παραδωσω τον ελεγχο σε μια Κ, δεν θα μου αρεσε ουτε να με "δανειζει" αλλου, ουτε να εκμεταλλευονται τριτα ατομα την συνθηκη αυτη.

    Τελος να πω οτι απο τα υ ατομα που εχω γνωρισει, ειναι ολα πολυ δυναμικοι χαρακτηρες με ξακαθαρα "θελω" οποτε μονο χαμηλων τονων ατομα δεν θα τα χαρακτηριζα
     
    Last edited: 10 Φεβρουαρίου 2020
  11. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Αχ κακομοίρη μου.. Μη μου γνωρίσεις ποτέ τη Κ σου, γιατί αλλιώς θα μου φέρνεις μπύρες κάθε 20 λεπτά. Και θα σου αρέσει κιόλας!
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    αφήνω απ έξω και το κατουρημα, με τόσες μπύρες.