Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Dom me damn it

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 12 Φεβρουαρίου 2020.

  1. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @snoopy :
    Γιατί

     
  2. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Νομίζω πως έχει να κάνει με τον τρόπο που βιώνει κανείς το Κ/υ.
    Όμως στη σχέση την οποία αναφέρεστε έχει υπάρξει κυριαρχία στο παρελθόν, κατίσχυση; Έχει βιώσει και αποδεχτεί το υ την θέση του; Εάν ναι και προσωπικά μιλώντας πάντα δε νομίζω ότι αλλάζουν πολλά πράγματα. Η κατάσταση έχει εδραιωθεί. Το υ ξέρει, αισθάνεται. Ισως λίγο ταρακουνηθεί, ίσως ζητήσει βοήθεια, αλλά επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι εκτός κι αν το κ θέλει να αλλάξει για λόγους που δεν είναι της παρούσης.
    Εάν όμως δεν έχουν εδραιωθεί όλα αυτά νομίζω πως το υ χωρίς κυριαρχία είναι όπως και σε μια βανίλα σχέση με κινκυ χαρακτηριστικά. Κάτι λείπει αλλά δεν ξέρει τι. Εκεί ναι ίσως παύει να είναι υ αλλά μάλλον δεν ήταν και ποτέ.
     
  3. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @snoopy : για πόσο καιρό πιστεύετε μπορεί να λειτουργήσει ένα υ στον "αυτόματο" που περιγράφει το πρώτο σκέλος του ποστ σας, έχοντας χάσει την κυρία πηγή απόλαυσης και ισορροπίας του;
     
  4. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Κανένας δεν είναι (κατ' εμέ) φτερό στον άνεμο. Μπορεί κανείς να νιώσει έτσι στιγμιαία από αδυναμία (απώλεια, ερωτική απογοήτευση κτλ). Δεν συμμερίζομαι τον τρόπο επιβολής μέσω του οποίου προσπαθώ να κάνω το υ να νιώσει τόσο (ψυχικά) αδύναμο.
     
  5. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    Οιονεί Κ θα δημιουργήσει οιονεί κυριαρχία. Στη καλύτερη περίπτωση θα υπάρχει υπακοή όχι όμως υποταγή. Εφόσον για τον οποιοδήποτε λόγο δεν υφίσταται κυριαρχία από τον Κ το υ δύναται να κυριαρχηθει από εταιρο Κ.
     
  6. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Θα είναι στον αυτόματο; είναι προσωρινό ή οχι; Υπάρχει λόγος που αυτό συμβαίνει;
    Ένα υ χωρίς κυριαρχία και χωρίς να γνωρίζει γιατί έπαψε αυτή και με την προυπόθεση πως έχει αποδεχθεί τη θέση του απέναντι στον συγκεκριμένο κ νομίζω πως μπορεί να λειτουργεί ως υ για πολύ πολύ καιρό. Το αν θα είναι ευτυχισμένο με αυτό το καθεστώς είναι άλλο.  
     
  7. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    Συμφωνούμε στο δεύτερο μισό.
    Όσο αφορά το πρώτο αυτό που κατανοώ από την ανάγνωση "φτερό στιν άνεμο" του @espimain, είναι ότι ανά πάσα στιγμή το υ δύναται να κυριαρχηθει μέσω της κατισχυσης από άλλο Κ.
     
  8. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Mpaxari : λάβατε υπόψη ότι αναφέρθηκα σε εδραιωμένη Κ/υ συσχέτιση;

    Συνάγω πως η απάντηση σας στο ερώτημα "τι είναι;" είναι "διαθέσιμο". Δεκτή αν και δεν ήταν το πνεύμα του ερωτήματος.
     
  9. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Η έλλειψη υποταγής και υπακοής από κάποιον δεν αποδεικνύουν πως δεν είναι υποτακτικός. Το ίδιο και για την κυριαρχία. Έλλειψη αυτής δεν κάνει το άτομο μη κυρίαρχο.
     
  10. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Δεν μπορούν να υποτάξουν όλοι οι Κ όλα τα υ. Καθένα υ θέλει τον "δάσκαλό του" και αυτό δεν είναι καθόλου απλό και συχνό. Πόσο μάλλον όταν και αν έχει ήδη υπάρξει κατίσχυση από έναν.
     
  11. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Δεν είναι αυτό που προσπαθεί να κάνει το Κ. Δεν γνωρίζω με βεβαιότητα αλλά πιστεύω ότι έχει μετρήσει τις δυνάμεις του υ πριν το βάλει σε μια τέτοια διαδρομή. Πιστεύω ότι προσπαθεί να αυξήσει την συνειδητότητα του υ. Χρειάζεται απίστευτη ψυχική δυναμη για να περάσει το υ μέσα από μια τέτοια κατάσταση. Αν του το έλεγαν δεν θα πίστευε ότι θα μπορούσε και όταν τελειώσει κάποτε, απορεί πώς μπόρεσε. Δεν είναι απλό πράγμα να ζει ένας άνθρωπος χωρίς την παραμικρή απόλαυση για άγνωστο χρονικό διάστημα και χωρίς να μπορεί να κάνει οτιδήποτε για αυτό. Θα μου πείτε, γιατί μένει τότε; Επειδή θέλει πίσω την απόλαυσή του, είναι ο ένας λόγος και επειδή επιτρέπει στον εαυτό του να ονειρεύτεται την διαρκή κάλυψη των αναγκών του. Επειδή μπορεί, είναι ο άλλος λόγος. Που είναι μεγάλη ιστορία τι ακριβώς σημαίνει και οπωσδήποτε το υ μετράει απώλειες όταν βγαίνει από το τούνελ, άλλες προσωρινές, άλλες μόνιμες, έχει πάρει όμως πράγματα μοναδικά!
     
  12. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    @gaby_m
    Είναι πολλοί οι λόγοι που ένα κ θα έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία. Κάθε λόγος έχει και διαφορετικό πιθανόν αποτέλεσμα. Δεν θεωρώ την ίδια την υποταγή απόλαυση όμως. Από που προκύπτει το συμπέρασμα πως θα ζει το υ χωρίς την παραμικρή απόλαυση; Κάτι δεν καταλαβαίνω.