Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Βανιλοποιούνται" τα κ όταν ερωτεύονται/αγαπάνε;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος vussinada, στις 16 Φεβρουαρίου 2020.

  1. espimain

    espimain Contributor

    Ένα νήμα καθαρά να’ χαμε να λέγαμε
    Εξ αρχής γραμμένο να προκαλεί αερολογίες.

    Συνταγή:
    Έρωτας (Ερωτεύονται)
    Αγάπη (Αγαπάνε)
    Συναισθήματα
    Συνειδητή αποχή από συναισθήματα (εξ αρχής με απαξιωτική τοποθέτηση, «αν όντως είναι εφικτό κάτι τέτοιο»)
    Βανιλοποιούνται οι Κ (επίτηδες γραμμένο με απαξιωτικό πεζό (κ)
    Ερώτηση άμεση για κυριαρχία χωρίς (αγάπη)
    Ανάγκη για «συναισθηματική εγγύτητα» νεολογισμός για να ταιριάζει στο αποτέλεσμα της «ντόπας» (πιάσ’ τα΄αυγό και κούρευ’ το).
    Μεγάλο δίλημμά αν τα (υ) που ερωτεύονται /αγαπάνε εκδηλώνουν τάσεις κυριαρχίας ή βανηλοποιούνται (τι σχέση έχει ο Φάντης με το ρετσινόλαδο; )
    Και τέλος το κύριο ερώτημα: «Μπερδεύει το συναίσθημα το στάτους;»

    Απάντηση :
    Αγαπώ πολύ το χάμστερ μου, αγαπώ πολύ το παιδί μου, αγαπώ πολύ τον σκύλο μου.
    Αν ερωτευτώ κάποιο από αυτά θα πάω φυλακή ή ψυχιατρείο.

    Ο Κυρίαρχος μπορεί ν΄αγαπά την υποτακτική του. Του κάνει τα κέφια, την γουστάρει, και την κατέχει, αν δεν του άρεζε δεν θα την είχε.
    Έναν άνθρωπο αν δεν είσαι ερωτευμένος μαζί του δεν σημαίνει ότι τον αντιπαθείς ή τον μισείς, κάλλιστα μπορείς να τον αγαπάς.
    Ο έρωτας είναι μια κατάσταση έντονης έλξης και ενθουσιασμού που σε κατακλύζει και αποτελεί την κύρια εκδήλωση ενδιαφέροντος για κάποιο άτομο. Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο οι μεγάλοι έρωτες να καταλήγουν σε μεγάλο μίσος ή σε παντελή αδιαφορία.
    Ο Έρωτας και το D/s προκαλούν μάλλον την έκκριση των ίδιων ορμονών ευχαρίστησης.
    Η παρατήρηση δείχνει ότι οι Κυρίαρχοι που ερωτεύονται κάνουν εκπτώσεις στην εκδήλωση της κυριαρχίας τους. Μπορεί να περνάνε καλύτερα έτσι, τότε όμως έκπτωση στην έκπτωση πάει «α μόντο» η σχέση και μετασχηματίζεται σε κάτι άλλο. Καλά να πάθουν και τους ευχόμαστε «βίον ανθόσπαρτον»

    Μέσα σε σχέσεις D/s δεν είναι σπάνιο φαινόμενο οι υποτακτικές να ερωτεύονται τους Κυρίους τους (δεν αναφέρομαι σε άνδρες υποτακτικούς, εκεί τα πράγματα είναι πιο συγκεχυμένα και δεν έχω προσωπική άποψη).
    Υπάρχουν γυναίκες που επειδή ερωτεύονται υποτάσσονται και άλλες που ερωτεύονται επειδή έχουν υποταχτεί. Στην μεν πρώτη περίπτωση υποφέρουν, γιατί λόγω του έρωτα τους αναγκάζονται να εμπλακούν σε σχέση Κυριαρχίας – υποταγής για να είναι καλές στον «γκόμενο». Στην δεύτερη περίπτωση είτε απολαμβάνουν ευτυχείς τον Έρωτα προς τον Κύριο ή γίνονται κτητικές και θέλουν να κάνουν τον Κύριο «γκόμενο». Φυσικά υπάρχουν και αυτές που ερωτεύονται τον Κύριο και μένουν υποταγμένες και ερωτευμένες, αυτές είναι οι «καλές».

    Έχουν παρατηρηθεί και σπάνιες εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα, να υπάρχουν ζευγάρια ερωτευμένα και να ζουν σε σχέση Κυριαρχίας υποταγής. Αυτά (σπάνια λέμε) είναι κυρίως ζευγάρια που βρέθηκαν μαζί, ερωτευμένοι συνήθως σε νεαρή ηλικία και ανέπτυξαν την σχέση Κυριαρχίας υποταγής παράλληλα με τον ερωτισμό τους, μεγαλώνοντας και εξελισσόμενοι μαζί. Και σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ πιθανόν η αρχική έλξη και το ταίριασμα, να προκαλείται από τα Κυριαρχικά και αντίστοιχα υποτακτικά χαρακτηριστικά που αχνοφαίνονται σε νεαρές ηλικίες.
    Κάτι σαν τζόκερ ένα πράγμα.
     
    Last edited: 17 Φεβρουαρίου 2020
  2. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Θα με βοηθούσε πολύ αν απαντούσες στα ερωτήματα σου πρώτα εσυ  
    Κι έπειτα να γράψω την άποψη μου αν έχω κάπου διαφορετική άποψη .
    Σε ευχαριστώ
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    αν επιδιώξουμε συγκεκριμένα στερεοτυπικά αισθήματα, δημιουργούμε συμβατικές σχέσεις, κάτι σαν κοινωνική συμβατική υποχρέωση. προσχηματικά.
    αυτό, πάνω κάτω, το λέμε βανιλα.
    το άλλο, που δεν χρειάζομαι πρόσχημα για να την χρησιμοποιήσω γι αυτό που την θέλω, δεν το λέμε βανίλα.

    ασυμμετρία λέμε που η μιά πλευρά είναι βαρύτερη απ' την άλλη, ενίοτε αποπνικτικά βαρύτερη. αδιάφορο ή όχι που η μιά πλευρά απολαμβάνει να πνίγει κι η άλλη απολαμβάνει εξ ίσου, ή περίπου εξ ίσου, να πνίγεται.
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Συνήθως στον έρωτα το πάνω χέρι το έχει ο λιγότερο ερωτευμένος.
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Προτείνω να αποφεύγετε τον καψουροέρωτα , αυτό.  
     
  6. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    "Βανιλοποιούνται" τα κ όταν ερωτεύονται/αγαπάνε;
    Φυσικά και όχι. Δηλώνω ακόμα κυρίαρχος με κεφαλαίο κ...

    Γιατί κυρίαρχος πα να πει σταθερότης, συνέπεια, αντοχή!
    Ήμουν αρκετά σκληρός, ώστε να μπορέσω να διώξω τα άλλα υ (που απλά αγαπούσα) όταν, η αγαπημένη μου, μου άνοιξε τα μάτια και είδα πως δεν τα χρειάζομαι. Και γιατί όχι, άλλωστε? Αφού αυτήν και μόνο ήθελα! Αυτήν, που και μόνο στη σκέψη της ένιωθα τα πόδια μου να λυγίζουν. Κι όμως δεν γονάτισα!

    Αυτήν που στη θέα της ένιωθα να μου χαρίζουν τον κόσμο ολόκληρο. Που το χαμόγελό της με έκανε να θέλω να της δώσω τα πάντα. Και την υποταγή της. Και το ξύλο της. Και τα tasks της. Και όλα αυτά με τον σωστό, τον απόλυτα κυριαρχικό μου τρόπο. Γιατί κακά τα ψέμματα! Πρέπει να σε νοιάζει για να το κάνεις σωστά! Να ξέρεις πότε κουράζεται από τις διαταγές σου. Πότε ικανοποιήθηκε από τις βουρδουλιές και δεν θέλει άλλο. Να ξέρεις αν έχει συναινέσει για το task από λαχτάρα ή απλά επειδή βαρέθηκε να την πρήζεις. Τι νομίζετε πως είναι η κυριαρχία? Παίξε - γέλασε? Θέλει κόπο, σκέψη, αγωνία. Και είναι υπέροχο να βλέπεις τα απότελέσματά της στο χαμόγελό της. Να ξέρεις πως πέτυχες τον στόχο σου.

    Με λύγισαν, εμένα, όλα αυτά? Αντιθέτως. Μου έδωσαν δύναμη να αντέχω. Να αντέχω τις ώρες που δεν μου τηλεφωνούσε και εγώ έλιωνα μόνος μου. Να βρίσκω το κουράγιο, μετά από όλη αυτή την προσμονή, να της λέω πως θα την τιμωρήσω (με συναίνεση) αφού άργησε να με πάρει τηλέφωνο. Εσείς οι δήθεν κυρίαρχοι, μη γελάτε. Ξέρετε τι σθένος χρειάζεται αυτό?
    Με λύγισαν, εμένα, όλα αυτά? Αντιθέτως. Μου έδωσαν τη δύναμη να διαλέγω εγώ το εστιατόριο, το μπαρ, το κλαμπ, το καφέ που θα πάμε. Και να έχω το κουράγιο να κοιτάω έαν τελικά την ικανοποιούν οι επιλογές μου αυτές. Συνέχεια... Γιατί μόνο το ικανοποιημένο χαμόγελό της με κάνει να λάμπω!

    Αν θέλει δύναμη η κυριαρχία λέει...
    Πρέπει πρώτα να μπορείς να κυριαρχήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Πως αλλιώς ν'αντέξεις τον καθημερινό φόβο? Μην σε πάρει και σου πει ένα ξερό "τελειώσαμε". Μην σου πει δεν είσαι αρκετός και βρήκα άλλον! Και να βρει άλλον για τις καύλες της είναι ΟΚ. Αφού έγω, έτσι κι αλλιώς, ελέγχω την σεξουαλικότητα και τις ορμές της. Εγώ της ορίζω τα καυλοπαίχνιδα και εγώ της λέω τι να κάνει με όποιον πάει να γαμηθεί. Για αυτούς που με ενημερώνει τουλάχιστον. Για τους άλλους, που δεν μου λέει κουβέντα, φοβάμαι. Γι αυτό πρέπει να είμαι καλός στο ρόλο μου και κυρίως να μην της δείχνω αυτούς τους φόβους, Δύσκολο, αλλά οι σκληροί στα σκληρά φαίνονται!

    Τόσες βρισιές, τόσα πιάτα που μου έχει πετάξει (πάνω στα νεύρα του, το γλυκούλι μου). Αλλά εγώ, εκεί! Βράχος! Είμαι ο κυρίαρχος που θέλει. Τι κι αν την φοβάμαι μερικές φορές? Είμαι πιστός στο ρόλο μου. Ο κυρίαρχος που, αυτή, πάντα ονειρευόταν. Μόνο έτσι θα την κρατήσω για πάντα. Με το να μη γίνω βανίλα...


    Θέλει δύναμη να είσαι κυρίαρχος
    Με την... άδειά της!!!
     
  7. tithon

    tithon Contributor

    ο κυρίαρχός της.
     
    Last edited: 17 Φεβρουαρίου 2020
  8. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Αν δεχθούμε ότι συναίσθημα=αδυναμία και αν επίσης δεχθούμε, ότι συναίσθημα=βανίλλα. Τότε η απάντηση είναι ναι, το Κ αν "νιώσει", ξεπέφτει στους βανιλλοβούρκοι.
    Αν δεχθούμε ότι οι ως άνω "εξισώσεις", είναι αηδιαστικά υπεραπλουστευμένες ( καρά πλεονασμός ), άρα by default άκυρες και ικανές μόνο για...να λέμε και καμιά μαλθακία, για να περνάει η ώρα...Τότε...

    Ίσως και να επανέλθω ( για κακή τύχη όποιου διαβάζει    )
     
  9. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Respect.

    Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους.-
     
  10. ElatedMind

    ElatedMind Draco Dormiens Nunquam Titillandus

    Να πω την ταπεινή μου άποψη πάνω στο θέμα ,επειδή υπάρχουν διάφορα ερεθίσματα απο ότι βλέπω και αντάλαζουμε γνώμες . (Καλό αυτό)
    Ότι αφορά Βανίλιες κτλπ δεν νομίζω να αλλάζουν...εξαρτάται απο τον χαρακτήρα βασικά,άλλοι μπορεί να μαλακώνουν σε εισαγωγικά να γίνοντε πιο ελαστικοί κτλπ . Η άλλη κατηγορία μένουν βράχοι ,σκληροί,δυνατοί δείχνωντας αμείληκτοι χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν νοιώθουν. Αν κάποιος ανεξαρτήτως < θέσεως > δεν έχει συναίσθημα προφανώς έχει κάποιο πάνω χέρι στο να χειραγωγήσει τον άλλον τον οποίο νιώθει και κάνει προφανώς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις.
    Τώρα το σενάριο να νοιώθουν και οι 2 πολύ καλό και μακάρι να είναι έτσι σε κάθε σχέση εκεί έξω,αλλά όπως λένε και στο χωριό σας πάντα ο ένας αγαπάει περισσότερο ή πάντα ο ένας πονάει περισσότερο.
    Ότι αφορά το Υ να μην έχει αισθήματα και απλά να βιώνει μια α κατάσταση απο Κ προφανώς και δεν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα με το όταν το Υ θα είχε αληθινά συναισθήματα και θα έδινε παραπάνω καθώς και θα φτιαχνόταν η σχέση αλλιώς,ο δεσμός μεταξύ τους.
    Καλό είναι να μην υπάρχει έκπτωση συναισθημάτων και απλά να βρείς τον άνθρωπο σου, που έχετε ανεξαρτήτως κοινά στοιχεία και χημεία κτλπ κτλπ . Όταν δεν έχεις αισθήματα απλά δεν είσαι επιρρεπής σε side effects και φορτισμένες συναισθηματικά καταστάσεις ,ούτε πχ λυγίζεις επειδή βλέπεις τον άλλον να σου κλαίει ή κάνεις υποχώρηση έτσι εύκολα . Με άλλα λόγια το συναίσθημα άμα δεν μπορείς να το κοντρολάρεις ανάλογα και βάση χαρακτήρα ναι επηρεάζεσαι όποια θέση και αν έχεις.
    Βάση κανονικής θέσεως και αναλαμβάνοντας ένα σωστό Κ ένα Υ είναι υπέυθυνο για 2 ζωές αντί για 1 οπότε το θέμα θα γίνει πολύ μεγάλο και θα χρειαστώ Α5 τουλάχιστον . Οπότε το αφήνω γενικά έτσι(Ότι διευκρινήσεις θέλετε μπορείτε να με ρωτήσετε ελεύθερα)
    Ότι αφορά τα Υ πιστεύω ότι όταν ερωτεύονται απλά είναι σαν τα καρτούν με καρδούλες στα μάτια και απλά δίνουν ακόμα παραπάνω απο ότι ήδη έδιναν και αυτό καλό ήταν να γινόταν πάντα με το σωστό άτομο έτσι ώστε να είχαμε λιγότερα θύματα και δάκρυα και γιατί όχι εκμεταλεύσεις καθώς όντας 2020 ξέρουμε τι γίνετε γύρω μας και πως έχει γίνει η όλη φάση σχέσεων.

    • Ανακεφαλαίωση : Ναι το συναίσθημα επηρεάζει και τον έναν και τον άλλον. Οπότε παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας του καθενός η αντίληψη και το μυαλό του. Ώστε να μείνει υγιής η σχέση που έχει και να είναι όλοι χαρούμενοι.
    • Δεν αποκλείεται να υπάρχουν συναισθήματα και απο τις 2 μεριές και να συνεχίζουν τους ρόλους τους κανονικά ή και ακόμα καλύτερα.
    • Ναι υπάρχει και η εκδοχή κάποιοι να αλλάζουν κατόπιν εορτής. Όπως ανέφερα στην 1η σειρά παίζει το σύνολο περισσότερο ρόλο.
    • Ότι καλύτερο παιδιά η επικοινωνία και το να μπορείς να μιλήσεις με τον άλλον ανοιχτά,ευθεία ,ειλικρινά για όλα. Φυσικά να μπορεί και εκείνος να ακούσει και να καταλάβει.
      Δεν ξέρω άμα άφησα κάτι ακάλυπτο γιατί με πήρε λίγο η κατηφόρα .

    Ό,τι θέλετε στη διαθεσή σας...Ελπίζω να έριξα λίγο φώς στο θέμα.

    Υ.Γ. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
     
  11. ElatedMind

    ElatedMind Draco Dormiens Nunquam Titillandus


    Υπάρχει η πιθανότητα να νιώθει αδυναμία άμα το κάνει αυτό ή πιο ευάλωτος στο Υ και έτσι να νομίζει ότι θα χάσει κάποιου είδους κύρος απέναντι στο Υ.
    Εξαρτάται τελείως απο την κατάσταση και την επικοινωνία που υπάρχει και την άνεση μεταξύ Κ & Υ .​
    Άμα το Κ νοιώθει ασφαλής να το πώ απέναντι στο Υ για τον χ , ψ λόγο δεν αποκλείεται να δείξει και συναίσθημα και να μιλήσει και ότι άλλο βάζει ο νους σου. Όπως απάντησα και στο τέλος του πόστ υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν το σύνολο της διεπαφής των χρηστών μίας σχέσης.
     
  12. ElatedMind

    ElatedMind Draco Dormiens Nunquam Titillandus


    Πολύ ωραία απάντηση !