Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Somnophilia ή Sleepysex

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SadalMelik, στις 15 Φεβρουαρίου 2007.

  1. Lola

    Lola Regular Member

    Απάντηση: Somnophilia ή Sleepysex

    αρκετα ενδιαφερον θεμα sadalmelik. δε θεωρω σε καμια περιπτωση οτι οποιος τη βρισκει με το sleepysex ειναι και νεκροφιλος, σε καμια περιπτωση. το εχω κανει αρκετες φορες και στη θεση του "θυματος" παντα αν και γενικα δεν εχω τετοιες τασεις. ειναι τρομερα ερεθιστικο να νομιζει καποιος οτι σε εκμεταλλευεται ενω στην πραγματικοτητα εσυ το απολαμβανεις περισσοτερο απο αυτον. βεβαια το θεμα ειναι να γινεται σωστα, να μην υπαρχουν αντιδρασεις του σωματος η εκφρασεις, να σε κανει ο αλλος οτι θελει. να καυλωνεις οσο δεν παει και να πρεπει να παραμεινεις ανεκφραστος. και οσο πιο πολυ προσποιεισαι οτι δεν καταλαβαινεις τιποτα σα να εισαι σε κωμα τοσο περισσοτερο να καωλωνεις.. just a roleplay
     
  2. blindfold

    blindfold Contributor

    καταρχάς συγνώμη που άργησα να απαντήσω (χάνωμε στο χάος στου forum και δεν έχω χρόνο για ψάξιμο έντονο..)

    εγώ ήθελα να πώ για το αν είναι να κακό κάποιος που ξέρει ότι είναι νεκροφιλός να το εξασκει με υπνοτισμένους ή και κοιμισμένους τότε η απόλαυση είναι όλη δική του, αν το θύμα έχει τις αισθήσεις του τότε πιστεύω ότι η χαρά είναι πίο πολύ στο τεμπελή  
     
  3. naida

    naida Regular Member

    Δυστυχώς έχω υπάρξει τέτοιου είδους "θύμα" και "θύτης" μόνο σε vanilla σχέση , όμως ακόμα και σε μια τέτοιου είδους σχέση το sleepysex σε κάνει να νοιώθεις τελείως υποταγμένος/η χωρίς να μπορείς να αντιδράσεις. Φαντάζομαι πως σε μία D/s σχέση , οπου εκεί θα υπήρχε τυφλή εμπιστοσύνη, θα ήταν απο τα αγαπημένα μου role play   .
    Πολύ έντονα συναισθήματα (φόβος, διέγερση, γλυκιά αναμονή κ.α) γεμάτα απόλαυση, το χαρακτήριζαν.
    Δεν μπόρεσα να το συνδέσω με νεκροφιλία, αν και μοιάζουν είναι τελείως διαφορετικά νομίζω.
     
  4. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Συμφωνώ κι εγώ με τη naida ως προς τη σύνδεση με τη νεκροφιλία. Είναι δύο εντελώς διαφορετικές έννοιες.
    Στο θέμα μας τώρα.....
    Όταν τα μάτια είναι κλειστά, όταν το σώμα είναι παραδομένο - ακίνητο, κάθε άγγιγμα και κάθε πράξη προκαλόυν πολύ έντονα συναισθήματα. Η αγωνία του τι θα συμβεί και η άγνοια για το παρακάτω είναι άκρως ενδιαφέρουσες και ερωτικές 
     
  5. female

    female Contributor



    Ανεπανάληπτος σχολιαστής Fanshaw...

     
  6. Miss_Kirlian

    Miss_Kirlian Regular Member

    Δεν εχει τυχει να το δοκιμάσω.δεν νομίζω οτι θα με χάλαγε είτε το βίωνα ως θύτης είτε ως θύμα.για την εμπειρία κ μόνο που λέει ο λόγος.Δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό.

    *****παρένθεση ( ο Edgar Allan Poe έιναι Θεός!)*******
     
  7. hugger

    hugger Regular Member

    Προσφατα ειχα την ευκαιρια απο πρωτο χερι να μιλησω εμπιστευτικα με ατομο που πασχει απο sleepsex. Ναι, ειναι παθηση σπανιοτατη, κατα την οποια ο ασθενης ειναι "sexo-βατης" κατα το υπνοβατης. Καθε βραδυ, στη μεση του υπνου του αναζηταει sex. Αν δεν υπαρχει συντροφος διπλα του, αυνανιζεται. Αν υπαρχει, τον/την βιαζει κυριολεκτικά, μιλωντας μαλιστα, στην προκειμενη περιπτωση χυδαια.Αν βεβαια τον/την ξυπνησει καποιος εκεινη την στιγμη, συνερχεται, με ολες τις παρενεργειες που εχουν και οι υπνοβατες. Ειναι κατι που επαναλαμβανεται καθε νυχτα, και οι συντροφοι ανθρωπων που πασχουν απο αυτο κυριολεκτικα ψαχνουν να βρουν χρονο να κοιμηθουν, οι δε σχεσεις με sexo-βατες συνηθως εχουν πολλα προβληματα και πολλες φορες διαλυονται τετοιοι γαμοι, γιατι μετα απο την πρωτη περιοδο που φαινεται διασκεδαστικο, μετα καταληγει μαρτυριο. Οι ασθενεις δεν θυμουνται εντελως τιποτα το πρωι, και αν κοιμουνται μονοι τους, μονο να συμπερανουν μπορουν για το τι εκαναν τη νυχτα, απο την κατασταση που βρισκουν το κρεββατι τους, τα ρουχα που φορουσαν στον υπνο κλπ. Συνηθως τα ατομα αυτα εχουν απο ελαφρως μεχρι εντονα αυξημενη σεξουαλικη λιμπιντο, και επομενως, την ημερα αποζητουν επισης σεγουαλικη επαφη, μια και δεν θυμουνται τιποτα απο τις νυχτερινες τους δραστηριοτητες. Συγκεκριμενα το ατομο με το οποιο μιλησα, ειχε προβλημα εξαιρετικου ερεθισμου των γεννητικων του οργανων απο την "καταχρηση" τους μερα-νυχτα.Εχοντας επιγνωση του προβληματος τους, προσεχουν παντα να μην κοιμουνται σε σπιτια ατομων που δεν τα εμπιστευονται, και γενικα η sexo-βασια τους προκαλει πολλα κοινωνικα προβληματα (π.χ. ανεξελεγκτες κραυγες τη νυχτα). Ο sexo-βατης ποτε δεν υπνοβατει, δηλαδη δεν σηκωνεται περπατωντας ενω κοιμαται, απλα επιτιθεται με αγριες διαθεσεις sex στο κρεββατι, ενω συγχρονως εξωτερικευει ανεξελεγκτα οποιαδηποτε σεξουαλικη του ιδιαιτεροτητα ακομα και αν αυτη ειναι κρυμμενη στο υποσυνειδητό του την ημερα.Δεν υπαρχουν φαρμακα για θεραπευτικη αγωγη, εκτος ισως απο καποια δυνατα υπνωτικα χαπια, με αμφιβολη αποτελεσματικοτητα και ειναι ακομα υπο επιστημονικη ερευνα σαν ασθενεια, αν και σπανιοτατη.
    Προσωπικα παντως το βρισκω υπεροχο, για πολλους λογους, με κυριοτερο οτι το να γνωρισει κανεις μια sleepsex γυναικα, ειναι σπανιοτατο (one in a million girl), και η κατασταση ειναι αυθεντικα kinky, αν υπολογισουμε οτι θα πρεπει να υπαρχει πληρης εμπιστοσυνη στο ζευγαρι, η προκληση στον ανδρα να ανταπεξερχεται ,αλλα και η σκια της αβεβαιοτητας απο τη μερια της "τι να μου εκανε αραγε στον υπνο μου" . Κι οποιος αντεξει..  
     
  8. blindfold

    blindfold Contributor

    δεν περίμενα να υπάρχει και τέτοιου είδους ιατρική ερμηνεία ..!
     
  9. hugger

    hugger Regular Member

    Ουτε εγω, αλλα να συμπτωση που μουτυχε, και αλλη συμπτωση, να βρω σχετικο thread εδω !!!

    Μηπως θαπρεπε γενικα να γινει ενα τμημα εδω με ασθενειες, οπως π.χ ιλαρα, κοκυτης, γαστρεντεριτιδα...  
     
  10. blindfold

    blindfold Contributor

    στο τελευταιό συμφωνώ μιάς και αρκετές αρρώστιες έχουν αμφίδρομου τύπου παρενέργιες και στο τρόπο που κάνουμε έρωτα από τις απλές παλινδρομικές κινησείς μέχρι τα ακραία βίτσια του σαδομαζοχισμού...
     
  11. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Somnophilia ή Sleepysex

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Έχω βιώσει το sleepysex,σαν roleplay game και μάλιστα το είχα ζητήσει εγώ από τον σύντροφό μου,σε μια προσπάθεια να βγάλω τον Κυρίαρχο από μέσα του.
    Η επιθυμία μου αυτή όμως,δεν είχε να κάνει καθόλου με νεκροφιλία. Ούτε καν σαν σκέψη. Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν,να δω πως θα μου συμπεριφερθεί εκείνος,όντας ακινητοποιημένη και πλήρως παραδομένη.