Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 4 Φεβρουαρίου 2007.

  1. Silvia

    Silvia Αυταρχική και Φιλελεύθερη

    Σε αντίθεση με πολύ κόσμο, δε θεωρώ το κατεξοχήν πήδημα ως την κύρια έκφραση Κυριαρχίας και υποταγής. Αν και καταλαβαίνω ότι κάποιες φορές βοηθάει τη ροή της επιβολής.

    Για να απαντήσω, όχι, δε θα μου φαινόταν αταίριαστο ένας Κ να ζητήσει από την υ του να ενεργήσει πάνω του πρωκτικά (με όποιο μέσο και εργαλείο εκείνος προτιμά).
    Λιγότερο Αφέντη στα δικά μου μάτια δε θα τον έκανε. Αλλά προφανώς ο ίδιος δε θα ενδιαφερόταν και πολύ για τη δική μου άποψη και αποδοχή του ως Κ, αλλά για τη δική της. Οπότε, η καθεμία ας ψάξει τις απαντήσεις με τον εαυτό της και της προτείνω να το κάνει όσο πιο ανοιχτόμυαλα μπορεί, τόσο για αυτό όσο και για πολλά άλλα ζητήματα. Αλλιώς ,αργά ή γρήγορα θα τη φάει τη στραπάτσα.

    Απορώ όμως για ένα πράγμα. Πώς σε μία τόσο φιλοσοφημένη κοινότητα με υπεραναλύσεις βαθυστόχαστων ζητημάτων, αφήνετε τόση δύναμη και αξία σε ένα εντελώς απογυμνωμένο πνευματικά στοιχείο, στον κώλο!
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    δεν ρώτησε να του ξύσει την αιμορροϊδα. να τον γαμήσει ρώτησε.
     
  3. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Έκλαψα 
     
  4. dimmus

    dimmus New Member

    Έχεις απόλυτο δίκιο και εγώ που θέλω δηλαδή να με πάρεις είναι τόσο κακό? Αυτό έλειπε να δίνουμε τόση σημασία!
     
  5. tithon

    tithon Contributor

    όχι αφέντη μου.
     
  6. D Q Juls

    D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

    ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
     
  7. Lucifer81

    Lucifer81 Wandering, but not lost

    Ξύνεται η αιμορροϊδα; fascinating!
     
  8. sw

    sw

    Η κολοβη αλεπου εκανε την αναπηρια της μοδα.
    Σ' αυτη τη μοδα μπορει να παρασυρθει μια αγελη.
    Ειναι η ψυχολογια των αντανακλαστικων τετοια: Οταν τρια βατραχια καθονται πανω σε ενα βραχο στην λιμνη και το ενα πηδηξει μεσα στο νερο, αντιθετα με την αριθμητικη πραξη, το αποτελεσμα ως γνωστον ειναι μηδεν στο ερωτημα ποσα θα μεινουν να καθονται στο βραχο.

    Μοναδες ειναι πιο δυσκολο να παρασυρθουν.
    Αυτες χρειαζονται συνηθως περισσοτερα στοιχεια για κατανοησουν κατι.

    Ο λογος ειναι απλος: Το μελος μιας αγελης εχει την υποστηριξη της αγελης αυθορμητα. Δεν αποφασιζει ουτε καν μετα απο απλες νοητικες διεργασιες. "Μπλουμ" παραυτα λοιπον. Οτι πει η αγελη.

    Μια μοναδα οταν κληθει να απαντησει στο ερωτημα του νηματος θα αντιληφθει πως δεν εχει αρκετα στοιχεια για να καλυψει με την απαντηση της το ερωτημα. Γνωριζει μαλιστα πως ειναι ξεχωριστη και ιδιαιτερη και φερει την ευθυνη των λογων της που απορρεουν απο τη σκεψη της .
    Αντιθετα απο τα αντανακλαστικα του μελους της αγελης που νοιωθει προστατευμενο μεσα σ' αυτην και οτιδηποτε αποφασιστει, ακομα και παρορμητικο, δεν του καιγεται καρφι αρκει να συμορφωνεται με την μαζα της αγελης, θα απαντησει : Δεν μπορω να ξερω!
    Θα πρεπει να τους ρωτησω! Για ποιους ακριβως ενδιαφερεστε; Πειτε μου να σας πω αφου τους ρωτησω.
    Διοτι οι γενικευσεις σε ζητηματα προσωπικης επικοινωνιας στην καβλα αναμεσα σε διαμορφωμενες σχεσεις ανθρωπων που εχουν και ζουν την δικη τους ζωη με την δικη τους ιδιαιτερη αλληλεπιδραση και τους δικους τους τροπους* δεν χωρουν.

    Το γκαλοπ που τρεχει σ' αυτο το νημα μπορει να ειναι μια απορια που να πηγαζει απο την αμφιβολια της υποτακτικης (οπως γραφει στο status της) που αν ανατρεξει κανεις στις διαδοχικες απαντησεις-ερωτησεις της στη συνεχεια καθοδηγει και αναζητα (εντελως θεμιτο και κατανοητο απο μενα) μια θετικη απαντηση απο το "κοινο" του BDSMικου χωρου εδω μεσα ωστε να απενοχοποιηθει η δικη της προτιμηση (ειτε μεσα της ειτε προς τριτους δεν το/την γνωριζω).

    Αυτο αποδεικνυει πως οι μοναδες πολλες φορες μπορουν να καταπιεστουν πολυ ευκολα οταν βρισκονται μεσα σε ενα περιβαλλον "Big Brother" και θα στιγματιστουν απ' αυτο και χρειαζονται την ετυμηγορια του ωστε να το αποφυγουν.
    Ομως ο καθενας που ειναι ενηλικος ειναι υπευθυνος για τον εαυτο του , για τον τροπο που σκεπτεται και για το πως και εαν "ακουει" το σωμα του και την ψυχη του και τι κανει γι αυτο και πως το εκθετει ή το ζητα απο το (/τους) σεξουαλικο του περτενερ .

    SW

    ____________
    * και δεν δινουν δεκαρα τσακιστη για τη γνωμη οσων δεν μετεχουν στη σχεση τους.
     
    Last edited: 23 Φεβρουαρίου 2020
  9. LilithOnTop

    LilithOnTop Regular Member

    Δεν θες να σου περιγράψω τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύτριες Αφέντρες που δεν μας «επιτρέπεται» κανενός είδους τρυφερότητα, οικειότητα ή οποιαδήποτε σεξουαλική ανάγκη. Πιστεύω ότι θα φτάσω στο απόγειο της Domm-ικής ζωής μου όταν θα καταφέρω να μεταμορφωθώ σε παγωμένη, κακιασμένη, asexual αλλά και σκληροπυρηνική λεσβία που θα ταιριάζει στις φαντασιώσεις των «γνήσιων» (μουεεχαχαχαχαα) σερνικών σκλάβων.

    Μήπως να ανοίξουμε όντως το νήμα να γκρινιάξουμε λίγο κι εμείς;
     
  10. Lucifer81

    Lucifer81 Wandering, but not lost

    Θα σου πω οτι ουτε ως λεσβία το σώζεις. Και θα δεις! Για σένα δουλέυω (νεο νημα )
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    τα έχει προβλέψει όλα ο @Mr__despicable , μόνον πλέξιμο.
     
  12. Lucifer81

    Lucifer81 Wandering, but not lost

    Βελονάκι ξέρω μόνο, μας κάνει;