Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι Βασικοί τύποι εκπαίδευσης σκλάβου- υποτακτικού στο BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 6 Σεπτεμβρίου 2006.

  1. gaby

    gaby Guest

    Re: Απάντηση: Οι Βασικοί τύποι εκπαίδευσης σκλάβου- υποτακτικού στο BDSM

    Το ποιός θα παραμείνει και το τι θα γραφεί δεν το αποφασίζει η Κυρία SM_Art Lady, αλλά ο καθείς για τον εαυτό του. Το προσωπικό της κοινότητας απλά προσπαθεί να τηρείται στοιχειωδώς ένας κώδικας συμπεριφοράς.

    Από την άλλη πλευρά, η Κυρία SM_Art Lady αποφασίζει πώς και σε ποιόν και τί θα απαντήσει, όπως ο καθένας μας άλλωστε και δεν είναι αναγκασμένη να υφίσταται περισσότερη κριτική από τον καθένα μας εδώ μέσα. Γράφουμε αυτά που νομίζουμε και απ αυτά που γράφουμε κρινόμαστε.

    @ Grenadieros,

    "ανακρίσεις" από κανέναν και σε κανέναν και αν θέλεις να ενημερωθείς σε κάτι που δεν έχεις καταλάβει αλλά βλέπεις ότι οι άλλοι καταλαβαίνουν, τότε μπορείς να το κάνεις αυτό με πριβέ ή να ενημερωθείς από άλλες πηγές και να διαμορφώσεις σφαιρική άποψη. Δεν ήταν κατ ανάγκη για κακό η συμβουλή της SM_Art Lady στο ποστ #11.

    Τα υπόλοιπα που γράφεις στο ποστ σου #12 είναι flames 100% και παρακαλώ να τα διαγράψεις για να μη βρεθώ στη δύσκολη θέση να τα διαγράψω εγώ.


    @ SM_Art Lady,

    ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιες φορές εσείς οι κυριαρχικές με το που μπαίνει κάποιος με λίγο βαρύ βήμα, εντάξει, στο φόρουμ πέφτετε πάνω του. Θα του αλλάξετε τρόπους, χαρακτήρα, κατεύθυνση, λογική με λίγα επιθετικά ποστ; Έχετε δει ποτέ καλό αποτέλεσμα από τέτοιους "διαξιφισμούς";

    Προσπαθήστε σας παρακαλώ να μην ασχολείστε με τον Grenadieros, ότι που πήραμε μία ανάσα από παλιότερες εντάσεις σας με άλλους. Είναι νομίζω φανερό ότι η χημεία μεταξύ σας δεν είναι και πολύ θετική, τί το κουράζετε;
     
  2. Απάντηση: Οι Βασικοί τύποι εκπαίδευσης σκλάβου- υποτακτικού στο BDSM

    Μαλλον σηκωσα αναστημα εκει που δεν ειναι μαθημενοι να τους κανουν,παντως μην ξεχναμε οτι στην ζωη πρεπει να υπαρχει και η "αλλη αποψη" ασχετα αν χαλαει την σουπα κι οχι μονοπλευρα.Το τι συμβαινει το ξερω και το βιωνω,δεν χρειαζεται να ψαξω απλα ηθελα να δειξω στα μελη οτι κατι δεν κολλαει σωστα.
    Οκ θα τροποποιησω το κειμενο μου - λεω να αλλαξω και τον χαρακτηρισμο μου να τον κανω RAPER οπου θα περιγραφω σκηνες βιασμου και εκτελεσης καθως και την φιλοσοφια του Βιαστη (αστειο το λεω ε; )

    the Show must go on...............
     
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Θα μπορούσες να το αναλύσεις λίγο περισσότερο αυτό Εύα . Συμφωνώ στο τι σημαίνει , αλλά με ενδιαφέρει να μάθω στο πως εκπαιδεύεται κάποιος άντρας για τον συγκεκριμένο στόχο . Επίσης θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζεις , ότι κάποιος για να εκπαιδευθεί ως σκλάβος έχει σημασία το φύλο του εκπαιδευτή ως προς τη μέθοδο της εκπαίδευσης που θα ακολουθηθεί ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
     
  4. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Σε δουλειά με έβαλες Ηλία   ....

    Πιστεύω με τον τρόπο που αναλύω το θέμα πιο κάτω να καλύψω όσο περισσότερο μπορώ το θέμα της εκπαίδευσης υποτακτικού σε "σκλάβο"

    Βασικά σημεία πριν ξεκινήσει η εκπαίδευση ενός σκλάβου:


    Υπάρχουν πολλές διαφορετικές φιλοσοφίες πίσω από την εκπαίδευση ενός σκλάβου και πολλοί τρόποι αυτή να γίνει πράξη.

    Το πρώτο και κύριο πράγμα που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη από τον Κυρίαρχο είναι τα κίνητρα και οι στόχοι του υποτακτικού. Τι περιμένει ο υποτακτικός – σκλάβος από αυτή την εμπειρία; Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις θα κρίνουν το πόσο επιτυχής είναι αυτή η εμπειρία.

    Η συνεχής, ακατάπαυστη εκπαίδευση είναι πολύ δύσκολη για έναν υποτακτικό. Το να μάθει πως μπορεί να ικανοποιεί τον Κυρίαρχό του είναι δύσκολο. Αν δε, υποταχθεί από έναν άλλο Κυρίαρχο και μπει σε μια νέα διαδικασία εκμάθησης, με διαφορετικά ζητούμενα, με άλλο στυλ, που πιθανώς να εστιάζεται σε διαφορετικούς τομείς του BDSM, θα χρειαστεί πιθανώς, κάθε φορά, να ξεμάθει και αρκετά από αυτά που ξέρει.
    Σίγουρα πολλές φορές θα κληθεί ο υποτακτικός να βιώσει κάτι τέτοιο, κάθε φορά που μια σχέση τελειώνει και μια άλλη ξεκινά. Όμως μια περίοδος σοβαρής ενασχόλησης και εκπαίδευσης θα του χαρίσει ένα σταθερό υπόβαθρο για να κτίσει παραπέρα. Γιατί από αυτή την εμπειρία, σε αυτό το ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού τους, οι υποτακτικοί – σκλάβοι θα μάθουν τον εαυτό τους καλύτερα μέσα στον κόσμο του BDSM, όπως επίσης θα αναπτύξουν καλύτερα τις βασικές ικανότητες που αναμένει Κάποιος από έναν υποτακτικό – σκλάβου, καθώς και κάποιες προχωρημένες ικανότητες που πρέπει να κατέχει..

    Το να κάνει κάποιος την επιλογή του να ψάξει για εκπαίδευση, αντί για σχέση είναι μια δύσκολη απόφαση. Πολλοί από Ε/εμάς ψάχνουμε εδώ και πολλά χρόνια για να βρούμε κάποιον με τον οποίο μπορούμε να είμαστε πιο οικείοι, που θα μπορούμε να μεγαλώσουμε μαζί, ή και να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί τους.

    Το να αποφασίσει να θέσει κάποιος σε αναμονή αυτή την αναζήτηση για ένα χρόνο ή περισσότερο δεν είναι μια εύκολη απόφαση. Μπορεί δε, να είναι ακόμα πιο δύσκολη, αν ληφθούν τα οικονομικά και η καριέρα στην εξίσωση. Παρόλα αυτά, το να μαθαίνουμε είναι ένα από τα βασικότερα πράγματα που μας ολοκληρώνουν σαν άτομα. Πολλοί πηγαίνουν σε σχολές, κολέγια, πανεπιστήμια, για να μάθουν πράγματα που θα τους χρειαστούν για την δουλειά τους και για την γενικότερη καλλιέργεια τους.

    Πουθενά όμως στην απλή καθημερινότητα, δεν δίνεται η ευκαιρία σε κάποιο να εξερευνήσει τις σεξουαλική του πλευρά έξω από μια σχέση, η οποία εμπεριέχει πολλές ανάγκες, απαιτήσεις, και προσδοκίες

    Ένα καλό πρόγραμμα εκπαίδευσης εστιάζεται στην εξερεύνηση του ίδιου του εαυτού του σκλάβου, στο ποιες είναι οι επιθυμίες του και ποιες οι φαντασιώσεις του. Μια τέτοια εμπειρία μπορεί να προσφέρει πολλά σε εκείνο, ενώ του δίνεται και η δυνατότητα να μάθει χωρίς τις επιπλέον πιέσεις και προσδοκίες που θα συνόδευαν μια σχέση.
    Αν το δούμε από την οπτική γωνία ενός Κυρίαρχου, θα παρατηρήσουμε πως Πολλοί ψάχνουν στην τελική πρωταρχικά για μια σχέση. Αρκετοί δε, εξερευνούν και την κυριαρχικότητα τους καθώς προχωρούν μέσα σε αυτή, χωρίς να είναι σίγουροι τι ζητούν, ή πώς να διδάξουν, ή πως καν να ρωτήσουν τον υποτακτικό. Αφήστε πόσο χαμένοι μπορεί να νιώσουν αν ο υποτακτικός αρνηθεί στα θέλω τους! Η δε εστίαση τους είναι πιο πολύ στο να βρούν κάποιο που Τους ταιριάζει και συμπληρώνει και στην τελική συνεχίζουν να εξερευνούν με αυτούς τους υποτακτικούς μόνο ότι ενδιαφέρει τους Ίδιους.

    Πολλές φορές, το "πάντρεμα" που γίνεται από την επιλογή αυτή του Κυρίαρχου είναι πραγματικά ονειρεμένο, και τα ζευγάρια που προκύπτουν μπορεί να είναι ιδανικά. Όμως, πολλές φορές επίσης, και οι Κυρίαρχοι και οι υποτακτικοί ψάχνουν αρκετά πριν καταλήξουν με κάποιους συμβατούς συντρόφους. Η εκπαίδευση μπορεί να διορθώσει αρκετά, όμως δεν θα διορθώσει τα πάντα.

    Η εκπαίδευση BDSM είναι ένας ασφαλής και υγιής τρόπος για να εξερευνήσουν και τα δύο μέρη τους εαυτούς τους και το τι τους αρέσει και τους εξιτάρει. Όμως, για να γίνει μια επιτυχημένη εκπαίδευση, θα πρέπει οι Κυρίαρχοι να λάβουν σοβαρά υπόψη τους και τις ανάγκες και τις επιθυμίες του σκλάβου, πέρα από τις δικές Τους.

    Ξεκινώντας ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης

    Το πώς θα ξεκινήσει το πρόγραμμα εκπαίδευσης, εξαρτάται από το Ποιος κάνει την εκπαίδευση και από το ποιος εκπαιδεύεται σαν σκλάβος/α.
    Πολλές φορές ένα συμβόλαιο είναι απαραίτητο, για να μπορέσει να αρχίσει η πραγματική εκπαίδευση, μια και αυτό θα καθορίσει ολοκληρωτικά την εκπαίδευση, τι θα περιλαμβάνει, ποια θα είναι τα όρια και οι υποχρεώσεις εκατέρωθεν. Είναι επίσης χρήσιμο για να γνωρίζει ο Κυρίαρχος τι είναι αυτό που θα κάνει τον σκλάβο ευτυχισμένο.

    Πριν ξεκινήσετε να ζητήσετε ένα συμβόλαιο, καλό είναι να δουλέψετε αρχικά με μια αρκετά ελεύθερη δέσμευση – με το μόνο πράγμα που να χρειαστεί για κάθε μέρος για να τερματίσει την δοκιμαστική εκπαιδευτική περίοδο να είναι μια καλή αιτία.

    Όσο θα είστε σε αυτή την δοκιμαστική περίοδο, θα πρέπει να τεθούν οι κανόνες και να ξεκαθαριστούν οι προσδοκίες και να συμφωνηθούν. Αυτό θα προσδώσει μια αίσθηση του τι μπορεί να ακολουθήσει, χωρίς να υπάρχουν μακροχρόνιες προσδοκίες. Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, η προσοχή και των Δ/δύο θα πρέπει να είναι στραμμένη στο να μάθει τον Ά/άλλο, μέσα και έξω από το πλαίσιο του BDSM, ακόμα και αν αυτό γίνεται από απόσταση.

    Κυρίαρχοι μια συμβουλή: Πριν καν ζητήσετε από κάποιον να ακολουθήσει τους κανόνες Σας, καλό είναι να μιλησετε εκτεταμένα μαζί τους για το προς τα που θέλουν να πάνε, ακόμα και αν αυτό δεν είναι προς την δική Σας κατεύθυνση...

    Οι διαφορετικοί τύποι σκλάβου, ανάλογα με το επίπεδο και την μορφή υποταγής

    Υπάρχει ένας διαχωρισμός στα επίπεδα του σκλάβου. Ανάλογα, ακολουθείται και διαφορετική εκπαίδευση...

    Εδώ θα καθορίσουμε τα επίπεδα υποταγής στα οποία θα πρέπει να εκπαιδευτεί ο σκλάβος ή η σκλάβα. Σε αυτό το σημείο θα παραθέσω ορισμένες βασικές κατηγορίες που προκύπτουν, χωρίς όμως να σημαίνει αυτό πως δεν υπάρχουν και άλλες. Η κατηγοριοποίηση που κάνω γίνεται απλά για να Σ/σας κεντρίσω το ενδιαφέρον, ή και την επιθυμία!

    Οι ορισμοί που δίνω είναι προσωπικοί και δεν αποτελούν τους μοναδικούς και τους χρησιμοποιώ μόνο σαν σημείο αναφοράς. Οι ορισμοί βγάζουν νόημα μόνο αν τους δείτε κάτω από το πρίσμα της εθελοντικής υποταγής και της συναίνεσης σε μια σχέση D/s, και όχι βάσει των ορισμών του τι σήμαιναν κάποια εποχή.

    Ο σκλάβος:

    Για Μένα, ο σκλάβος έχει να κάνει περισσότερο σχετικά με το πώς θα με υπηρετήσει και με την χρήση που θα του κάνω, και το γεγονός πως θα το απολαύσει, λαμβάνοντας μεγάλη ευχαρίστηση από αυτά. Η εκπαίδευσή του θα πρέπει να περιλαμβάνει σεξουαλικές ικανότητες, μαγειρική, καθάρισμα, και ανάπτυξη της παρατηρητικότητας του.

    Ενώ Πολλοί Κυρίαρχοι μπορεί να επιθυμούν ένα σκλάβο που είτε να το "εξαναγκάζουν" σε δράση, είτε να αντιδρά στις εντολές Τους, κάνοντας μόνο ότι του ζητήσουν, το δικό μου όραμα για ένα σκλάβο είναι κάποιον που θα υπηρετεί ενεργά, που θα ψάχνει ευκαιρίες και τρόπους να υπηρετήσει και να ικανοποιήσει τον Ιδιοκτήτη του.

    Στο τέλος της εκπαίδευσης, ο σκλάβος θα πρέπει να ξέρει περισσότερα για τον εαυτό του, για τις ικανότητες του για να υπηρετεί, θα πρέπει να μπορεί να ικανοποιεί απόλυτα τις σεξουαλικές ανάγκες της Κυρίας του, μένοντας εστιασμένος στο να δίνει ηδονή. Θα πρέπει να είναι ικανός να παρατηρεί πως υπηρετούν άλλοι σκλάβοι, ενώ θα πρέπει να μάθει να αναγνωρίζει τα σημάδια που θα του δίνει η Κυρία του όταν χρειάζεται κάτι και το πώς θα χρησιμοποιεί τις ικανότητες και τα ταλέντα του για να υπηρετεί. Θα πρέπει να συνηθίσει να είναι απόλυτα ανοιχτός, ειλικρινής και να μην έχει ιδιωτική ζωή, χωρίς μεγάλο έλεγχο στην ζωή του (τον παραδίδει στο Κυρίαρχο).

    Αυτό που βλέπω σε ένα σκλάβο δεν είναι σίγουρα το ίδιο με αυτό που βλέπουν άλλοι Κυρίαρχοι. Η ιδέα της ενεργούς υπηρεσίας, σε αντίθεση με την παθητική ή την "εξαναγκαστική" είναι κάτι που χρειάζεται τεράστια επιθυμία και προσπάθεια από μέρους του συναινούντος σκλάβου. Η εκπαίδευση για αυτό απαιτεί σχεδόν 24 ώρες την ημέρα, και ο σκλάβος δεν παίρνει ποτέ άδεια από το να υπηρετεί συνεχώς. Για να αποδεχτεί αυτό το ρόλο, θα πρέπει αυτό να βιώνεται μέσα από την εκπαίδευσή του.


    Ο πραγματικός σκλάβος:

    Ο ρόλος αυτός είναι παρόμοιος με τον σκλάβο, αλλά είναι πιο σύνθετος. Ένας πραγματικός σκλάβος (ή σκλαβα) δίνει όλο του το είναι στο να υπηρετεί, χωρίς να αφήνει περιθώρια για τον εαυτό του. Ο μοναδικός σκοπός του είναι να υπηρετεί, αν ικανοποιεί και να εξασφαλίζει την ικανοποίηση του απόλυτου Κυρίαρχου του. Είναι μια ενεργή υπηρεσία, απαλλαγμένη από εγωισμό, απόλυτα αφιερωμένη στον Κυρίαρχο.

    Ο πραγματικός σκλάβος δεν περιμένει ποτέ ικανοποίηση, ή έπαινο. Το μόνο που τον κινητοποιεί είναι η πίστη του πως κάνει πάντα το καλύτερο που μπορεί. Η εκπαίδευση που περνάει είναι πολύ εστιασμένη στον εσωτερικό αγώνα που δίνει, όταν αντιμετωπίζει την προοπτική πως θα πρέπει να παραδώσει απόλυτα το έλεγχο σε κάθε τομέα της ζωής του, στο πως θα αποφύγει να μισήσει τον εαυτό του και πως θα κινητοποιείται συνεχώς.

    Περαιτέρω, εστιάζεται και στις βασικές δεξιότητες που πρέπει να έχει (Μαγειρική, καθάρισμα, σεξουαλική υπηρεσία, παρουσίαση, φόρμα). Κατά την διάρκεια αυτής της εκπαίδευσης, αφαιρείται όσο το δυνατόν περισσότερος έλεγχος από τον σκλάβο: Το πώς θα ντύνεται, πως θα γυμνάζεται, ο ελεύθερος του χρόνος, πότε και πως θα χρησιμοποιεί την τουαλέτα, κ.α. Ένας πραγματικός σκλάβος πρέπει να έχει μόνο την ηθική και τους περιορισμούς που θα του επιτρέψει η Ιδιοκτήτριά του. Για αυτό τον λόγο, για μεγάλο μέρος της εκπαίδευσης θα πρέπει να αφιερωθεί στο να εξαλειφθεί το κάθε τι που θα τον κρατάει πίσω, με μια διαρκή επέκταση των προσωπικών του ορίων, μέχρι (θεωρητικά) να μείνει μόνο ένας "κενός πίνακας" ο οποίος θα γεμίσει από την Αφέντρα του.

    Σαν ιδανικό, στον πραγματικό σκλάβο δεν πρέπει να ανήκει τίποτα, ούτε καν το ίδιο του το σώμα.

    Η εκπαίδευση ενός πραγματικού σκλάβου είναι κάτι το ελκυστικό, αλλά πολύ δύσκολο να γίνει πραγματικότητα. Μια τέτοια εκπαίδευση θα απαιτούσε την συνεχή παρουσία του σκλάβου στην οικία μου, για να μπορέσει αυτός να αποκομίσει μια τέτοια εμπειρία. Γιατί θα πρέπει κάθε τομέας της ζωής του, κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης, να ελέγχεται από την Αφέντρα και Ιδιοκτήτριά του, η οποία θα θέτει απόλυτα και τους κανόνες οι οποίοι θα διέπουν την συμπεριφορά του.

    Ο υπηρέτης σκλάβος:

    Ο υπηρέτης είναι εστιασμένος στην υπηρεσία, και η σχέση Κυριαρχίας / υποταγής είναι συνήθως μη-σεξουαλική. Οποιαδήποτε δεξιότητα του μπορεί να τεθεί στην υπηρεσία της Κυρίας του. Λογιστικά, ανατροφή των παιδιών, μαγειρική, οδήγηση, ζωγραφική, συγγραφή, προγραμματισμός Η/Υ, κλπ. Η εκπαίδευση υπηρέτη εστιάζεται στο να μπορέσει να αναγνωρίσει ποια είναι τα σημεία εκείνα στα οποία μπορεί να προσφέρει, πώς να αξιοποιήσει αυτές του της υπηρεσίες, καθώς πολλοί μπορεί να μην κατανοήσουν το εύρος των ικανοτήτων τους.

    Ένας υποτακτικός που προσανατολίζεται προς την υπηρεσία είναι κάτι πολύ χρήσιμο για μια Αφέντρα. Το γεγονός πως μπορεί να μην υπάρχει ερωτισμός, είναι κάτι που καθιστά την σχέση εντελώς διαφορετική από τα συνηθισμένα.

    Καμία φορά, υπάρχει όμως και ερωτισμός σε μια τέτοια σχέση. Σε αυτή την περίπτωση, η Αφέντρα έχει την δυνατότητα να εκπαιδεύσει τον υπηρέτη με το να εξουσιάσει το μυαλό του και τον οργασμό του χρησιμοποιώντας ζώνη αγνότητας, ενώ παράλληλα τροφοδοτεί τον πόθο του, για να τον εκπαιδεύσει στην εγκράτεια, την αυτοθυσία και στην ταπεινοφροσύνη.

    Η εκπαίδευση ενός Υπηρέτη, αν εστιαστεί στην άρνηση της εκτόνωσης, μπορεί πολλές φορές να μετατραπεί σε εκπαίδευση αρσενικής καμαριέρας, με την παρέμβαση και εστίαση της Κυρίαρχης στην εξάλειψη κάθε μορφής ανδρισμού της αρσενικής καμαριέρας και μετατροπής της στην απόλυτη υπηρέτρια (βλέπε στο άρθρο Εκπαίδευση της Αρσενικής Καμαριέρας).

    Η σχέση Αφέντρας – υπηρέτη μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητική, μια και είτε δεν έχει ερωτικό χαρακτήρα, είτε υπάρχει το στοιχείο της άρνησης της εκτόνωσης, γιατί είναι πολύ εγκεφαλική.


    Περαιτέρω τομείς εκπαίδευσης ενός σκλάβου

    Πέρα από τις διαφορές που έχει η εκπαίδευση διαφόρων μορφών σκλάβου, υπάρχουν κάποιοι βασικοί τομείς που είναι κοινοί και αφορούν την ανάπτυξη της προσωπικότητας του σκλάβου (ή της σκλάβας) για να μπορέσει να υπηρετήσει απόλυτα την Ιδιοκτήτριά του. Αυτοί είναι:

    Ταυτότητα

    Πρώτα από όλα, ο σκλάβος πρέπει να αποδεχτεί τον ρόλο του, που είναι να υπηρετεί την Αφέντρα του. Τελεία. Επίσης θα πρέπει να μάθει να παρατηρεί και να προλαμβάνει κάθε ανάγκη της Κυρίας του. Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται χρόνο για να αναπτυχθεί, όμως οι βασικές αρχές μπορούν να διδαχθούν. Πολύ κρίσιμο σημείο εδώ είναι η προσοχή στην λεπτομέρεια (να μπορεί να παρατηρεί τα μικρά πράγματα), η καθαριότητα, ταχύτητα, και το να ξέρει πως δεν πρέπει να μιλάει χωρίς άδεια, εκτός και αν είναι σε φάση ανάπαυσης.


    Υπακοή

    Η υποταγή δεν έχει να κάνει ποιος είναι ο πιο ισχυρός, αλλά ποιος είναι ο Κυρίαρχος. Η υπακοή σε ένα Κυρίαρχο είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία που κάνουν ένα σκλάβο και τον καθορίζουν.

    Το ότι καλείται να υπακούει τον τοποθετεί σε μια πολύ απαιτητική θέση. Ότι δεν μπορεί να ξέρει, τον εμποδίζουν να υπακούσει. Για αυτό η μνήμη είναι ένα κρίσιμο σημείο. Θα πρέπει να είναι σε θέση να θυμάται τους κανόνες, όσο απλοί ή σύνθετοι είναι αυτοί και θα πρέπει να θυμάται τα χιλιάδες πράγματα που απαιτούνται από αυτό κάθε μέρα.

    Μάθηση

    Στο μυαλό μου, ένας σκλάβος πρέπει να είναι επίσης και ένας συνοδός για την Κυρία του. Θα πρέπει λοιπόν να την ερεθίζει πνευματικά, και όχι μόνο σεξουαλικά. Για να το κατορθώσει αυτό, θα πρέπει να μπορεί να μάθει, πρώτα από όλα, τι αυτά που ενδιαφέρουν την Κυρία του, καθώς επίσης και να μάθει τα πάντα που τον ενδιαφέρουν τον ίδιο.

    Σε αυτή του την αποστολή, μπορεί να τον βοηθήσει αρκετά να είναι μορφωμένος και ενήμερος. Αυτό είναι ίσως ένα από τα λιγότερο προβαλλόμενα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ένας σκλάβος, όμως είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που χρειάζεται να κάνει, για να υπηρετήσει πιο σωστά την Αφέντρα του.

    Διαφάνεια

    Ο σκλάβος πρέπει να είναι διαφανής και ειλικρινής με την Αφέντρα του. Δεν πρέπει να κρύβει πράγματα, ούτε να λέει ψέματα για να την ικανοποιήσει (ένα συχνό φαινόμενο). Αυτό, πέρα από ένα κατακριτέο γεγονός, που χρίζει άμεσης τιμωρίας, είναι επικίνδυνο για τον ίδιο και για την ίδια την σχέση Αφέντρας – σκλάβου, γιατί την δηλητηριάζει.

    Ο σκλάβος πρέπει να είναι ανοιχτός με την Αφέντρα του για τις επιθυμίες του, τα όρια του, για την ζωή του, για αυτό που του αρέσει και αυτό που απεχθάνεται. Αυτές οι πληροφορίες είναι απαραίτητες για τον Κυρίαρχο, για να μπορέσει να προχωρήσει

    Ταπεινοφροσύνη

    Ένας σκλάβος θα πρέπει να είναι ταπεινός. Θα πρέπει πάντα να κρατάει χαμηλά τους τόνους και θα πρέπει να ξέρει την θέση του.

    Ο εξευτελισμός είναι ένα από τα βασικά εργαλεία που έχει μια Κυρίαρχη στα χέρια Της για να εκπαιδεύσει τον σκλάβο στην ταπεινοφροσύνη.

    Καθήκον

    Για πολλούς σκλάβους, ένα από τα βασικότερα καθήκοντα που πρέπει να μάθει είναι να θέτει την Κυρία του, τις ανάγκες και τις επιθυμίες Της πριν από τον εαυτό του. Αυτό μπορεί να είναι μια πηγή μεγάλης ικανοποίησης για τον ίδιο, ακόμα και δεν του δοθεί τίποτε άλλο από την Κυρία του σαν ανταμοιβή. Αυτό πρέπει να το κρατήσει εστιασμένο και πρόθυμο να συνεχίσει το βασικό του καθήκον και τίποτε δεν θα πρέπει να του αποσπά την προσοχή από αυτό. Πρέπει να θυμάται συνεχώς πως είναι εκεί για να υπηρετεί και να ικανοποιεί.

    Πέρα από αυτό, για να πάμε σε πιο πρακτικά θέματα, πολλοί σκλάβοι καλούνται να υπηρετούν σαν οικιακοί βοηθοί, κάνοντας πλυντήριο και σίδερο στα ρούχα της αφέντρας του, θα πρέπει να ξέρει να ψωνίζει προμήθειες, να προετοιμάζει δείπνο, ρομαντικό, ή κοινωνικό για φίλους της Κυρίας του, θα πρέπει ξέρει να σερβίρει, να καθαρίζει το σπίτι, να φτιάχνει τα κρεβάτια. Κάποια από αυτά τα καθήκοντα είναι απλά, ενώ άλλα μπορεί να σπρώξουν και τον πιο επιδέξιο σκλάβο στα όρια του. Σίγουρα, ένα τέτοιο καθήκον δεν είναι χαρακτηριστικό μιας σχέσης M/s, μα είναι σίγουρα παρόν σε πολλές από αυτές.

    Ένα επίσης κρίσιμο σημείο είναι τα σεξουαλικά καθήκοντα και οι ικανότητες. Η ικανότητα να ικανοποιεί χρησιμοποιώντας το κορμί του με τον καλύτερο τρόπο, για να ικανοποιήσει την Αφέντρα του, είτε μέσω στοματικού έρωτα (θα πρέπει να μάθει να τον κάνει τέλεια και να δίνει πολύ ηδονή), παθητικού πρωκτικού έρωτα, ή με το να χρησιμοποιείται από Εκείνη σαν ένας ανθρώπινος δονητής για την ικανοποίησή της. Επίσης, πολλές φορές, μπορεί να υπάρχει η απαίτηση να αποδώσει κάνοντας έρωτα με γυναίκες, με άνδρες, σκλάβους, σκλάβες, ή ακόμα και με αντικείμενα. Αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνει πραγματικότητα, και συνήθως χρειάζεται πολύ εξάσκηση και υπομονή.
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Θα το διαβάσω Εύα ξανά και πιο προσεκτικά και θα επιστρέψω . Σε ευχαριστώ και πάλι ...
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Πολύ ενδιαφέρον βρισκω το τελευταίο κείμενο, σ ευχαριστούμε SM_Art_Lady.
    Είναι μετάφραση από κάπου ή είναι δική σου πνευματική ιδιοκτησία?
     
  7. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    lara[E-p] αυτο το κειμενο ειναι δικη συνθεση εχοντας υποψιν πολλες αναφορες απο αρθρα, βιβλια και φυσικα τις προσωπικες μου εμπειριες.
    Ενα μεγαλο μερος ειναι απολυτα δικο μου κειμενο.

    Αν ηταν απο καποια συγκεκριμενη πηγη θα την ανεφερα.
    Ευχαριστώ!  
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Εμείς ευχαριστούμε για τα τόσο ενδιαφέροντα άρθρα  
     
  9. WildRose

    WildRose New Member

    Πολύ όμορφη περιγραφή !
     
  10. τασος0

    τασος0 Regular Member

    πολυ ενδιαφεροντα κ πολυ χρησιμα ολα αυτα! ενα μεγαλο ευχαριστω
     
  11. matador-3

    matador-3 New Member

    Συγχαρητηρια Κυρια,ηταν μια απο τις πιο πληρεις περιγραφες της πιθανης εκπαιδευσης υποτακτικων.Φαινεται οτι μαλλον εχετε εντρυφησει στο θεμα, και εχω την αισθηση οτι ασχολειστε με την ψυχολογια στην καθημερινη σας ζωη.
     
  12. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Δεν λές τίποτε matador!