Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Docklands

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Aeon, στις 28 Μαρτίου 2007.

  1. Aeon

    Aeon New Member

    Δεν είναι μια καθαρά BDSM εμπειρία. Είναι όμως η αρχή μιας BDSM σχέσης που κράτησε αρκετά και εξελίχτηκε πολύ. Αποφάσισα να την ξεκινήσω από εκεί που πρέπει, από την αρχή. Όταν σκέφτηκα λίγα χρόνια μετά τι παίχτηκε εκείνο το βράδυ συνειδητοποίησα ότι αν είχα κάνει λάθος στη κρίση μου για το υποκείμενο μπορεί να είχα μπλέξει πολύ άσχημα. Ευτυχώς δεν είχα κάνει.

    Η ουσία είναι όπως παρουσιάζεται. Οι λέξεις έτσι κι αλλιώς ήταν διαφορετικές αφού μιλούσαμε αγγλικά. Πώς να αποδώσω το slut καλύτερα δεν ξέρω. Θα γράψω και για τη συνέχεια όταν μου έρθει όρεξη.
     
  2. Aeon

    Aeon New Member

    Part 1

    Δεν υπάρχει βραδιά χωρίς ομίχλη στα Docklands, αυτό τουλάχιστον έχω συμπεράνει εγώ. Κάθε βράδυ μια λεπτή ψιχάλα που σου περνάει το παλτό και γεμίζει υγρασία σιγά σιγά το είναι σου. Κοιτάζω απέναντι το Τάμεση να κυλάει, τα φώτα με το αρρωστιάρικο κιτρινισμένο φως.. Πρέπει να βγω έξω πριν πάθω κατάθλιψη.

    Ντύνομαι βιαστικά και φεύγω για ένα κοντινό κλαμπάκι. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω από ένα ποτήρι αλκοόλ, αλλά νοιώθω ένα βλέμμα πάνω μου. Απέναντι μια καστανή, λεπτούλα θηλυκιά όχι πάνω από 20 χρονών με το βλέμμα που λέει πάρε με τώρα. Ροτάω τον Sergio στο bar, δεν την έχει ξαναδεί. Προσπαθώ να καταλάβω αν είναι μόνη της. Έτσι δείχνει, κανένα σημάδι ότι υπάρχει κάποιος και αν υπάρχει είναι μαλάκας που την έχει αφήσει έτσι καβλωμένη. Παίρνω μια ακόμα μπύρα και πηγαίνω διπλά της.

    - Η δικιά σου έχει τελειώσει
    Χαμογελάει πολύ πονηρά.
    - Με λένε Moira, εσένα?
    - Είναι ελληνικό το όνομα μου, δεν θα μπορείς να το προφέρεις. Φώναζε με sting.
    - Fan του τραγουδιστή?
    - Όχι, ένοιωσα σαν κεντρί μόλις σε είδα.

    Ξεραίνεται στα γέλια. Καλό σημάδι. Έπεσαν γρήγορα οι άμυνες. Είναι 19 χρονών τελικά, από το Lancaster, όχι τυπική μορφή Αγγλίδας. Μέτριο στήθος, μαλλιά στο ύψος των ώμων, γλυκούτσικο πρόσωπο και κυρίως καλό δέρμα.
    Πίνουμε άλλο ένα ποτό καθώς τη τραβάω στη κουβέντα. Τα χάλασε πριν ένα μήνα, είναι μόνη. Τη ρωτάω γιατί και παίρνω την πιο γλυκιά απάντηση. Καλό παιδί αλλά ήρεμο, αυτήν θέλει ένταση, κάτι πιο ζωντανό. Με ρωτάει για μένα, ψάχνει να δει αν είμαι διαθέσιμος. Ναι μωρό μου σήμερα είμαι, ίσως και αύριο αν είσαι καλή, η βραδιά έχει αρχίσει να φτιάχνει λέω μέσα μου. Της λέω ότι ζω μόνος, αρκετά κοντά. Της αρέσει πολύ η ιδέα ενός σπιτιού στα Docklands.

    Περπατάμε μαζί μέχρι το σπίτι μου, κάνει κάποιες κινήσεις να με αγγίξει αλλά δεν την αφήνω. Δεν θέλω άγγιγμα μέχρι να το κάνω εγώ. Φτάνουμε μπροστά στη πόρτα μου και κοντοστέκεται. Ανοίγω πριν γυρίσω πίσω να της μιλήσω. Δεν ήθελε να δει τη θεά από ένα σπίτι απέναντι από τον Τάμεση? Ναι θέλει αλλά βλέπει ότι εγώ έχω άλλα στο νου μου. Ω ναι έχω και της το λέω. Τη βλέπω να δαγκώνει τα χείλη καθώς μπαίνει μέσα. Παρατηρεί το χώρο καθώς προχωράει προς το μεγάλο παράθυρο του flat. Τώρα θέλω να την αγγίξω πια. Πριν φτάσει την έχω βουτήξει και την κολλάω στο τοίχο με το σώμα μου, ενώ με το αριστερό χέρι της κλείνω το στόμα. Της ψιθυρίζω από πίσω στο αυτί.

    -Σήμερα θα νοιώσεις ένταση. Αποκλείεται να σε έχουν βιάσει ποτέ γιατί δεν θα ήσουν μόνη σου στο κλαμπ. Σε έχουν γαμήσει ποτέ σαν να σε βιάζουν όμως? Σαν να μην είσαι τίποτα πέρα από ένας κώλος και ένα μουνί? Όχι? Αυτό είσαι απόψε. Ο κώλος και το μουνί που θα γαμήσω και θα σου αρέσει τόσο που θα παρακαλάς να σου ξανασυμβεί.
    Παλεύει να ξεφύγει. Δεν μπορεί. Την έχω πιάσει καλά στη λαβή χωρίς να παίρνω το χέρι από το στόμα της.
    -Μη το παλεύεις, δεν είναι όνειρο, σου συμβαίνει. Αυτό που μαλακιζόσουν τόσο καιρό χωρίς να ξέρεις αν θες να σου συμβεί η όχι, σου συμβαίνει. Θα πάρω το χέρι, και αν κάνεις έστω και έναν ήχο θα σε φιμώσω με τις κάλτσες μου γαμιόλα.

    Το παίρνω, το στόμα της ελεύθερο, η πιο κρίσιμη στιγμή. Με πονάς λέει με σιγανή φωνή. Όχι δεν σε πονάω ακόμα, αλλά μην φοβάσαι θα σε πονέσω όσο έχεις ανάγκη ακριβώς. Την γυρίζω πρόσωπο με πρόσωπο και τραβιέμαι ένα βήμα πίσω. Τέλεια! Το πρόσωπο της είναι ένα μείγμα πόθου και φόβου, η αδρεναλίνη της πρέπει να είναι στα ύψη! Τα μάτια έχουν υγρανθεί, τα χείλη τρέμουν λίγο, η αναπνοή γρήγορη. Την κοιτάζω ευθεία στα μάτια.
    - Βγάλε το μπουφάν
    Με κοιτάζει ακίνητη, όχι, απαντά και πάει να τρέξει προς τη πόρτα. Την αρπάζω εύκολα και τη χαστουκίζω στο πρόσωπο. Δεν φωνάζει, βγάζει μια πνιχτή κραυγή μόνο. Την ξαναβάζω στη προηγουμένη θέση της,
    - Βγάλε το μπουφάν
    Το βγάζει και πέφτει στα πόδια της.
    - Τη μπλούζα τώρα.
    Υπακούει σαν αυτόματο.
    Ωραίος κορμός, λεπτή μέση, σφιχτό στήθος. Νοιώθω να παίζω με τη κάβλα μου που δεν την βάζω κάτω εκείνη την ώρα. Την τραβάω λίγο να απομακρυνθεί από το τοίχο και πάω πίσω της. Της βγάζω το σουτιέν και πιάνω τις ρόγες τις. Είναι σκληρές σαν πέτρες.

    - Ξέρεις τι μου λένε οι ρόγες σου? Ότι θέλεις να σε γαμήσω σαν σκύλα. Μέχρι να λιποθυμήσεις, να σε συνεφέρω και να σε γαμήσω πάλι.
    Δεν λέει τίποτα αλλά η αναπνοή γίνεται ακόμα πιο γρήγορη, ακούγεται στη σιωπή του δωματίου. Το καβλί μου θέλει να τρυπήσει το παντελόνι. Όχι ακόμα.
    Κάθομαι στο καναπέ έχοντας την απέναντι.
    - Βγάλε τις μπότες σου Moira.
    Είναι η πρώτη φορά που τη λέω με το όνομα της. Σκύβει και τις βγάζει. Χωρίς να της πω τίποτα βγάζει και τις χοντρές κάλτσες της. Γυναικείος ναρκισσισμός για τις άσχημες κάλτσες σε μια τέτοια στιγμή ή κάτι άλλο πιο ενδιαφέρον? Θα δούμε!

    - Βγάλε το παντελόνι τώρα.
    Κολλάει μερικά δευτερόλεπτα και μετά αρχίζει να το ξεκουμπώνει μέχρι που φτάνει στα πόδια της. Φοράει ένα απλό βαμβακερό σλιπάκι. Σηκώνομαι και ανοίγω το ντουλάπι βγάζοντας τις δερμάτινες χειροπέδες. Τις δείχνω καθώς προχωράω προς το μέρος της. Πηγαίνω πίσω της και της δένω τα χέρια πίσω από την πλάτη. Ξανά μπροστά της, και αρχίζω να ξεκουμπώνω το παντελόνι μου κοιτώντας την στα μάτια.
    Δεν τολμάει να κοιτάξει κάτω. Ο πούτσος μου έχει ήδη βγει μόνος του από το σλιπάκι. Τραβάω πίσω το δέρμα και το πουτσοκέφαλο προβάλλει αγριεμένα κατακόκκινο.
    - Γονάτισε και τσιμπούκωσε με.
    Γονατίζει αργά, με τα χέρια δεμένα πίσω. Ανοίγει το στόμα και αρχίζει να μου το γλύφει. Δεν το παίρνει πολύ βαθιά, εστιάζεται στο πουτσοκέφαλο. Έχει τέχνη, νοιώθω να εναλλάσσονται τα χείλη της και η γλώσσα πάνω του. Το βγάζει και χαμηλώνει κι άλλο γλύφοντας μου τα αρχίδια. Κάβλα! Τα παίρνει ένα ένα στο στόμα, τα ρουφάει απαλά και μετά όλο μαζί με την γλώσσα μέχρι να φτάσει στο πουτσοκέφαλο.
    Χαμηλώνει κι άλλο, στη βάση των αρχιδιών. Θέλουμε και τέτοια? Ανοίγω λίγο τα πόδια και τη σπρώχνω προς τη κολοτρυπίδα. Τη γλύφει. Φυσικό ταλεντο!

    - Είσαι μια βρομιάρα ψώλα τελικά. Πόσο καιρό προσευχόσουν να σου συμβεί αυτό και έβαζες κεριά στο μουνί σου?
    Την αρπάζω και της το ξαναβάζω στο στόμα. Της το φτάνω μέχρι το λαιμό, της κρατάω κλειστή τη μύτη. Πνίγεται. Το σάλιο αρχίζει και τρέχει από τις άκρες των χειλιών της και καταλήγει να μουσκεύει τα πόδια της. Βγάζω έξω τη ψωλή και της δείχνω το μουσκεμένο από σάλιο πουτσοκέφαλο.
    - Δες πως το γυάλισες. Ξέρεις τι θέλω τώρα? Να σου γαμήσω το στόμα σαν κώλο. Σου έχουν γαμήσει τον κώλο Moira? Γνέφει όχι, με ένα βλέμμα λες και είχε πάρει LSD.
    - Θα σου τον γαμήσω σήμερα. Αλλά πριν, θέλω να γαμήσω το στόμα σου σαν κώλο. Άνοιξε το στόμα να σου λαδώσω τον λαιμό.

    Το ανοίγει και της στάζω σάλιο κατευθείαν μέσα. Δείχνει να εκπλήσσεται αλλά το καταπίνει. Την αφήνω να το πάρει πάλι μόνη της στο στόμα και κάνω ακριβώς αυτό που της είπα. Της γαμάω το λαιμό σαν να είναι κώλος. Νοιώθω το αντανακλαστικό, πάει να κάνει εμετό. Της το βάζω πιο βαθιά και μετά έξω. Προσπαθεί να κρατηθεί αλλά λίγη από τη μπύρα που είχε πιει προσγειώνεται στο πούτσο μου και το στήθος της. Πάλι στο στόμα. Νομίζει ότι θα χύσω έτσι? Δεν κατάλαβε καλά.
    Τον βγάζω απότομα και της λέω να σηκωθεί. Της βγάζω το σλιπάκι και βάζω το χέρι μου στο μουνί της.
    - Στάζεις. Το μουνί σου με παρακαλεί να το ξεσκίσω. Με κοιτάει στα μάτια χωρίς να μιλάει.
    - Έχεις γλύψει τις ρόγες σου πολλές φορές έτσι δεν είναι? Δείξε μου πως το κάνεις.
    Σκύβει το κεφάλι αλλά με τα χέρια δεμένα δεν φτάνει, προσπαθεί να φτάσει με τη γλώσσα. Πιάνω το αριστερό της στήθος και το τραβάω προς τα πάνω. Αρχίζει να πιπιλίζει.
    - Το κάνεις και με άλλα μέρη αυτό ψωλάκι? Γλύφεις τα πόδια σου και ονειρεύεσαι ότι παίρνεις τσιμπούκι? Με τα πόδια σου έμαθες να τον γλύφεις τόσο καλά? Δαγκώνει τη ρόγα της εκείνη τη στιγμή.
    - Μην σταματήσεις να παίζεις με τη ρόγα.

    Πιάνω στον αντιχείρα και τον δείκτη τη κλειτορίδα της και αρχίζω να την παίζω αριστερά δεξιά σαν κουμπάκι. Την δαγκώνει άγρια. Συνεχίζω για ένα περίπου λεπτό πριν σταματήσω.
    Την βάζω να σκύψει με το κεφάλι της να ακουμπά στο κρεβάτι. Την πιάνω από την μέση και με μια κίνηση βάζω όλη τη ψωλή μου στο μουνί της. Είναι τόσο εύκολο να μπει μέχρι τον πάτο, και οι δυο τόσο υγροί. Ουρλιάζει αλλά όχι από πόνο. Την γαμάω με κοφτές κινήσεις, αφήνοντας μέσα το πουτσοκέφαλο. Μετά από 5 λεπτά σταθερού ρυθμού το βγάζω όλο έξω και μένω ακίνητος. Ουρλιάζει πάλι.
    - Βάλτο μέσα!
    - Όταν θέλω εγώ θα συνεχίσω να γαμάω το μουνί σου τσουλα.
    - Σε παρακαλώ βάλτο μέσα.
    - Τι να βάλω μέσα?
    - Τον πούτσο σου.
    - Που να το βάλω?
    - Στο μουνί μου.
    - Θέλεις να σε γαμήσω κι άλλο?
    - Ναι!
    - Πες τότε τι είσαι, παρακάλα να στο βάλω μέσα και θα με λες κύριο.
    - Σας παρακαλώ κύριε βάλτετο μέσα! Είμαι μια γαμιόλα τσούλα, βάλτο μέσα!
    Ξανά με μια κίνηση της το πάω μέχρι τον πάτο. Ακούω τα αρχίδια μου να χτυπάνε στη κλειτορίδα της κάθε φορά που μπαίνει. Παίρνω την ζώνη και αρχίζω να τις χτυπάω το κώλο ρυθμικά με κάθε είσοδο. Το λευκό δέρμα γεμίζει κοκκινίλες. Σταματάω λίγο πριν τελειώσω.

    Την ξαπλώνω στο κρεβάτι, θέλω λίγο χρόνο για να ξαναρχίσω. Παίρνω το πόδι της και το διπλώνω μέχρι το στόμα της. Αρχίζει να γλύφει το μεγάλο δάχτυλο, της το βάζω πιο βαθιά, και παίρνει τη πατούσα μέχρι τη μέση στο στόμα της. Τις κρατάω το άλλο πόδι ανοιχτό ανάμεσα στα δικά μου και της χαστουκίζω δυνατά το μουνί με το άλλο χέρι. Ουρλιάζει αλλά δεν σταματάει να γλύφει. Την φιλάω για πρώτη φορά στο στόμα ενώ έχει τα δάχτυλα ακόμα μέσα. Δυο γλώσσες παίζουν γλύφοντας η μια την άλλη και τα δάχτυλα.
    Σηκώνομαι και παίρνω το μεταξωτό σκοινί. Δένω πρώτα τον αριστερό αστράγαλο, την διπλώνω, περνάω το σχοινί πίσω από τον λαιμό της και το φέρνω μια στροφή γύρω του και τεντωμένο το δένω στον δεξί αστράγαλο.

    Είναι διπλωμένη, με το μουνί και το κώλο εκτεθειμένο, αδύνατον να κινηθεί. Ανάβω ένα κερί και παίρνω τη ζώνη.
    - Μην με χτυπήσεις εκεί!
    - Εκεί που?
    - Στο μουνί μου! Μην χτυπήσεις το μουνί μου!
    - Θα σου το στάξω, θα σου το χτυπήσω και θα σου αρέσει.
    Δυο – τρία σταξίματα και ένα χτύπημα να πάρει το κερί που παγώνει πάνω στο δέρμα. Στο στήθος, στα πόδια, στις πατούσες, στο μουνί της. Ουρλιάζει να σταματήσω. Σταματάω απότομα.
    - Θες να σε λύσω να φύγεις? Με κοιτάει έκπληκτη σαν να βλέπει εξωγήινο. Της ανταποδίδω το βλέμμα πολύ σοβαρά. Κουνάει τα κεφάλι αρνητικά μετά από μερικά δευτερόλεπτα.
    - Θέλεις πάλι αυτόν? Της δείχνω το πούτσο μου, με το κεφάλι έτοιμο να σκάσει.
    - Ναι!

    Τρίβω το πούτσο μου στο μουνί της και γεμίζει από τους χυμούς της. Ακουμπάω το κεφάλι στη κωλοτρυπίδα της. Τρομάζει.
    - Σου υποσχέθηκα ότι θα σε ξεκωλιάσω σήμερα. Χαλάρωσε.
    Δεν ξέρει πώς να χαλαρώνει αλλά δεν με πειράζει. Με μια βίαιη κίνηση ο μισός μου πούτσος είναι μέσα. Φωνάζει από πόνο αυτή τη φορά, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα έτσι δεμένη. Πιέζω άλλη μια φορά και μπαίνει όλος μέσα. Σκύβω πάνω της καθώς της γαμάω το κώλο, ήρεμα στην αρχή, και τις ψιθυρίζω στο αυτί.
    - Η παρθενιά του κώλου σου είναι αυτή πουτανάκι? Την κρατούσες για να την δώσεις σε μένα? Νοιώσε πως μπαίνει η ψωλή, τώρα μέσα, τώρα έξω, τώρα πάλι μέσα. Σου αρέσει έτσι ήρεμα? Η μήπως θέλεις άγρια? Να σου τον σκίσω σαν ψώλα που είσαι? Πες τι θες. Ότι είσαι θα πάρεις. Είσαι καλό κορίτσι που θα κλαίει αύριο για το κακό που της έκανα? Η μήπως είσαι τσούλα που θέλει να της ματώσω τον κώλο? Τι είσαι?
    - Είμαι τσούλα! Είμαι η μεγαλύτερη πουτάνα που γεννήθηκε! Ξέσκισε μου τον κώλο! Μη σταματάς να τον γαμάς! Μάτωσε με!
    Σηκώνομαι και αρχίζω να τις γαμάω την κολοτρυπίδα βίαια, άγρια, πολύ γρήγορα. Έχει χάσει την αίσθηση, ουρλιάζει, βογκάει, φωνάζει την σκίσω, συσπάται. Κάβλα!
    Βάζω το δάχτυλο μου στο μουνί της και της γαμάω και τις δυο τρύπες μαζί. Χάνω και εγώ τον έλεγχο και χύνω σαν ποτάμι στο κώλο της ενώ της τσιμπάω δυνατά τη κλειτορίδα. Ο οργασμός της έρχεται εκείνη τη στιγμή και είναι σαν κατακλυσμός, τα μάτια της κοντεύουν να βγουν, η αναπνοή της κόβεται σε μια μακρόσυρτη εκπνοή – βογκητό, η τελευταία σύσπαση με πετάει έξω.

    Την λύνω και τη πηγαίνω για μπάνιο καθώς τρέμει.
     
  3. Maley

    Maley Contributor

    καλο..συνεχισε..
     
  4. MasterTheo

    MasterTheo Regular Member

    Πολύ καλή ιστορία....
    Τελικά τα Docklands έχουν έναν αέρα μυστηρίου...
     
  5. mds

    mds Regular Member

    Απάντηση: Docklands

    Ωραια ιστορία πράγματι.
    Εχω όμως μια απορία! την εποχή που σπούδαζα στο Docklands, κάναμε "κρα" για μα δούμε
    έναν λανθρωπο, πόσο περισσότερο μια ωραία γυναίκα.
    Αν εξαιρέσουμε βέβαια τις κοπέλες του πανεπιστημίου.
    Πως διάολο είσαι τόσο τυχερός και την βρήκες εκεί???????
     
  6. xoisnic

    xoisnic New Member

    ιστορίες για 18αρηδες γραφεις?
     
  7. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    ιστοριες για την καβλα του. εαν δεν σου αρεσουν μπορεις να είσαι πιο ευγενικός ή να το κρατησεις για τον εαυτο σου ή να μην την διαβασεις. Δεν μου αρεσει να την μπαινω σε καινουργιους (ειδικα οταν κι εγω καινουργιος ειμαι) αλλα εισαι αγενης 
     
  8. Oralee

    Oralee New Member

    Φοβερά καλογραμμένη ιστορία, με έφτιαξες μεσημεριάτικο..

    Κατά τα άλλα Mesodo λίγα είπες..  
     
  9. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Αγαπητε πολυ καλη η ιστορια σου αλλα θα σταθω στο οτι εισαι τυχερος που σου ηρθαν ετσι τα πραγματα και δεν σε βλεπαμε να σπουδαζεις σε κανενα κελι καμιας λονδρεζικης φυλακης!Η τυχη τελικα βοηθαει τους τολμηρους!!!ΕΥΓΕ 
     
  10. Aeon

    Aeon New Member

    Re: Απάντηση: Docklands

    Ηταν μισο-κελτισα. Και παλι δεν ηταν κουκλα. Sexy μαλλον και κοντα στα φετιχ μου. Πες μου ποιος που εμεινε UK δεν ενοιωσε το ιδιο με τις θηλυκες της χωρας. 8 στις 10 unfuckable. Ευτυχως υπηρχαν τοσες άλλες φυλες!  

    Η τυχη βοηθησε τον ανοητο αγαπητε Δια. Το γραφω και στην αρχη. Δεν ηταν τολμη, ηταν σκετη καβλα και καμμια σκεψη για τις συνεπιες. Τωρα δεν θα το εκανα ποτε και ισως και γι αυτο μου εχει μεινει εντονα η μνημη.


    Ηταν απο τα πρωτα πραγματα που μου ηρθαν στο νου οταν μπηκα στο forum. Η αρχη πιο πολυ απο τη συνεχεια. Μετα απο τοσα χρονια υπηρχε η μνημη και αποσματικες εικονες. Προτιμησα να αφησω τη σκεψη να τρεχει απο το να τα παραθεσω στεγνα. Καλο ειναι αν σε εφτιαξα  
     
  11. mds

    mds Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Docklands

    Ευτυχώς...Λιβανέζες, Τουρκάλες.... ξυπνούσαν απίστευτα ένστικτα!
    Μιλάμε για εξωτικά πλάσματα!!!
     
  12. Aeon

    Aeon New Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Docklands

    Γαλλιδες, εβραιες, κινεζες..   Προτιμω αυτες.