Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Status Perv: To μεγάλο "χωνευτήρι"

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 4 Απριλίου 2007.

Tags:
  1. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    ναι blindfold ρίχνε λάδι στη φωτιά εσύ. Έχουμε τον agant provocateur, έχουμε τώρα και τον Boldrick που έχει ένα cunning plan  

    Νομίζω το θέλεις κι εσύ το χεράκι σου. Άντε τώρα lol lol lol
     
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά.

    Χωνευτήριο είναι η συσκευή στην οποία εισάγονται διαφορετικοί τελεστές και εξάγονται πανομοιότυπα. Κανένα status δεν είναι χωνευτήρι προσωπικοτήτων. Είναι μεν μία μεγάλη ομπρέλα που φιλοξενεί ανόμοιους ανθρώπους, αλλά δεν προκύπτει ποτέ ταύτιση των ανθρώπων αυτών. Καθένας από αυτούς εξακολουθεί να είναι διαφορετικός και να βιώνει το σαδισμό, το μαζοχισμό, τα φετίχ του κ.α. υπό το πρίσμα της δικής του μοναδικής ιδιοσυγκρασίας.

    Για ό,τι αφορά στις ερωτήσεις του thread γράφω τη δική μου άποψη:
    α) Δεν θα μπορούσαμε να ορίσουμε ούτε να βάλουμε στον ίδιο ασκό τις προσωπικότητες όσων δηλώνουν Perv. Διαφωνώ με τη διατύπωση «κρύβονται πίσω από το status Perv» της αρχικής ερώτησης, γιατί θεωρώ ότι μέσω του status μας δεν κρυβόμαστε, αλλά αντιθέτως δηλώνουμε κατά κάποιο τρόπο τη σεξουαλική μας ταυτότητα.
    β) Είναι μία κατηγορία (η λέξη κουβάς μου φαίνεται υποτιμητική όταν αναφερόμαστε σε ανθρώπους) που περιλαμβάνει πολλές σεξουαλικές συμπεριφορές, όχι όμως οποιεσδήποτε. Αν τις περιλάμβανε όλες, θα είμασταν όλοι Pervs.
    γ) Όχι, δεν είναι χωνευτήρι (εξήγησα παραπάνω τί σημαίνει αυτή η λέξη) αλλά μία κατηγορία που περιλαμβάνει ανθρώπους που θεωρούν ότι το status Perv είναι το πιο κοντινό στην ιδιοσυγκρασία τους. Δεν περιλαμβάνει ανθρώπους που στερούνται κατασταλαγμένης προσωπικότητας, ή που δεν γνωρίζουν τί status να δηλώσουν γιατί βρίσκονται σε σύγχυση, ή που έχουν ανεπίλυτα σεξουαλικά προβλήματα.
    δ) Κατά τη γνώμη μου οι Pervs είναι και kinky.
    ε) Η λέξη άλλοθι, προυποθέτει ύπαρξη κατηγορητηρίου. Ένας άνθρωπος που δεν προσποιείται στο σεξ, πράττει κάθε στιγμή όπως του αρέσει (όπως τον βολεύει έστω) και βάσει αυτής της αυθεντικής συμπεριφοράς του, επιλέγει το status του. Και αυτό δεν είναι μεμπτό. Δεν αισθάνομαι ότι έχω δικαίωμα να στήσω λαικό δικαστήριο για να κατακρίνω τους Perv. Επομένως δεν αντιλαμβάνομαι το status τους σε καμία απολύτως περίπτωση ως άλλοθι.
    στ) Δεν ξέρω αν έχω καταλάβει την ερώτηση περί παικτών. Αν κάνουμε λόγο για role playing, θα έλεγα ότι και αυτό θα μπορούσε να συμπεριλαμβάνεται στις δραστηριότητες των Pervs. Αν όχι, να αγνοηθεί η απάντησή μου.

    Θα έλεγα εν κατακλείδι ότι κατά την άποψή μου οι Pervs δεν διαφέρουν μεταξύ τους περισσότερο από ότι οι Masters ή οι slaves ή οι σαδιστές κ.α.
     
  3. latexduck

    latexduck Contributor

    μήπως να αλλάξω και εγώ και σε Perv τελικά   ?
     
  4. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Re: Status Perv: To μεγάλο "χωνευτήρι"

    Ναι φόρεσε το και εσύ είναι στην μόδα 
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Κάποιος που δεν καλύπτεται ή που θεωρεί ότι δεν τον εκφράζουν τα :

    Male slave
    Female slave
    Male submissive
    Female submissive
    Master
    Mistress
    Dom
    Domme
    Male switch
    Female switch
    Male Top
    Female Top
    Male bottom
    Female bottom
    Couple
    Transsexual
    Crossdresser
    Vanilla male
    Vanilla female

    δηλώνει perv , δε βλέπω το κακό . Εκτός αν υπονοείται ότι κρίνουν τους άλλους για τα status που δηλώνουν , ενώ αυτοί κρύβονται πίσω από την κάλυψη του δικού τους . Από την εμπειρία μου εδώ μέσα , βλέπω ότι αυτό συμβαίνει από άτομα οποιουδήποτε status .

    Δε βρίσκω το νόημα όμως στην παραπάνω πολεμική . Υποχρέωση μας είναι να φροντίζουμε για εμάς , να κρίνουμε εμάς , να διορθώνουμε εμάς και ας αφήσουμε τους άλλους στην δική τους πορεία . Πιστεύει κάποιος το αντίθετο ;
     
  6. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Ηλια, λειπουν καποια status oπως αυτο του Φετισχιστη που λειτουργει και μεμονομενα και του Kinky που το θεωρω ξεχωριστο. Υπαρχει δυνατοτητα να προστεθουν στην λίστα αυτη που ηδη υπαρχει?
     
  7. G_E

    G_E Contributor

    Πολύ καλή τοποθέτηση Syrah. Η αλήθεια είναι πως ενώ για τον Master, Dom, slave κλπ. υπάρχουν βιβλιογραφικές αναφορές με περιγραφές των βασικών χαρακτηριστικών, για το status Perv δεν υπάρχουν. Οπότε δικαιολογημένα, το εύρος των προσωπικοτήτων που μπορεί να συναντήσει κανείς είναι ίσως μεγαλύτερο απ’ ότι στα άλλα status.

    Οπότε ας ξεκαθαρίσω πως τα επόμενα δεν είναι κάποιες θέσεις που υπερασπίζονται ή εκφράζουν το status Perv, γιατί όντως ένας “Perv” δεν εκφράζει παρά μόνο τον εαυτό του.

    Σ’ αυτό αλλά και στο παράλληλο thread περί του «πως τη βρίσκουν οι Perv” τίθεται το θέμα της «τοποθέτησης στο χώρο», της «καθαρότητας», και της «ευθύνης- ανευθυνότητας».

    Ο καθείς τοποθετείται τελικά στο χώρο με τα γραπτά του (εδώ) και την προσωπικότητά του (εδώ και στις σχέσεις του) ανεξάρτητα από το status.

    Ενδεχομένως και το “Perv” να είναι μια καθαρή τοποθέτηση. Παίχτης, εκμαυλιστής εκ πεποιθήσεως, όχι αρκετά σαδιστής για να δηλώσει καθαρόαιμος, συστηματικά αρνούμενος να υποστεί το ζυγό μιας αιώνια αφοσιωμένης σκλάβας ή μιας αιώνια σιωπηλής συζύγου, άτομο που πιστεύει πως η υποταγή δικαιωματικά του ανήκει χωρίς συγκατανεύσεις, απλά γιατί την άρπαξε, άτομο που βλέπει στα μάτια που τον κοιτάζουν με λατρεία να καθρεφτίζεται ο επόμενος εραστής και το δέχεται και την προετοιμάζει γι’ αυτόν, άτομο που προκαλεί την ηθική του και των άλλων δίνοντας μια ευκαιρία για πέταγμα, άτομο που χαστουκίζει φιλώντας και φιλάει χαστουκίζοντας, άτομο που αναλαμβάνει την ευθύνη της υπαρξιακής μοναξιάς του χωρίς δεκανίκια ….

    Και θα κάνω μια αναφορά στο φίλο μου, αξεπέραστο (όντως), Dolmance….

    Και επιπλέον θα επαναφέρω το θρυλικό thread «Παίχτες»…
     
  8. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Re: Status Perv: To μεγάλο "χωνευτήρι"

    Παικτης !

    χμ !

    Πολυ κακος ρολος στο bdsm ,
    αν εχεις τοση αυτογνωσια , τιμη σου φυσικα !

    Παικτης=μαλακας ....

    Υπαρχει και αντιστοιχο νημα , να το διαβαζες καλυτερα θα ελεγα !
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Re: Απάντηση: Re: Status Perv: To μεγάλο "χωνευτήρι"

    που κανείς σχεδόν δεν έλεγε σε εκατόν τόσα πόστ ότι Παίκτης = μαλάκας, αν θυμάμαι καλά  

    Τώρα, γιατί πέσαμε ξαφνικά όλοι να φάμε τους περβ, όταν όλοι είμαστε πρώτα περβ και μετά μία συγκεκριμένη υποκατηγορία περβ, πχ υποτακτική ή Ντομ ή, ή, ή,... είναι μία άλλη ιστορία. Προσωπικά εκτιμώ ιδιαίτερα κάποιον που λέει ότι "όχι δεν επιθυμώ να είμαι Μαστερ", θεωρώ ότι κάπου σέβεται τον Μάστερ και μπράβο του.
     
  10. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Status Perv: To μεγάλο "χωνευτήρι"

    KyriosG....



     
  11. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Status Perv: To μεγάλο "χωνευτήρι"


    σωστα !

    δεν το λεγαμε γιατι ειμαστε ευγενικοι , απλα το λεγαμε ... σικ !  


    Υ.Γ

    Εγω δεν την επεσα στους περβ , αλλα στους PLAYERS ,
    για μενα καμια σχεση το ενα με το αλλο !
     
  12. gaby

    gaby Guest

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Status Perv: To μεγάλο "χωνευτήρι"

    διαφωνώ, δεν τους λέγαμε ούτε καν κομψά μαλάκες. Υπήρχαν λίγοι, που δεν τους ενέκριναν, μαλάκες δεν τους είπε κανένας και δεν θα γίνονταν τόσα ποστ για λίγους μαλάκες  

    ως προς το υστερόγραφό σου, αναφερόμουν στο νήμα γενικά, όχι στο ποστ σου  

    Αλλά αν οι περβ χαρακτηρίζονται από αυξημένη ελευθεριότητα, όπως κατ εμέ και οι ολοκληρωμένοι λαιφσταιλερς και από μία κάποια αστάθεια στις σχέσεις τους, να μη μένουν για πολύ καιρό επί τα αυτά, τότε έχουν σχέση με τους Παίκτες, πιθανά μείον το θέατρο...

    Τέλος πάντων, πολύ το απλώνω, δεν θα ήθελα να γίνει κανένας σκοτωμός, πάνω που κλείνει το θέμα...