Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τέλος σχέσης

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 5 Απριλίου 2007.

  1. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Συνεπώς είναι καλον να γνωρίζει τις πραγματικές της ανάγκες ώστε να είναι και συνεπής σε αυτές προτού προβεί σε αποφάσεις που να μπορούν να χαρακτηρισθούν αποφάσεις ζωής. Αλλοιώς ας πάει βήμα βήμα μέχρις ότου οι πραγματικές της ανάγκες αποσαφηνιστούν φροντίζοντας να μαθαίνει σε κάθε βήμα ασχέτως δυσκολιών, ώστε να είναι αληθής ο ισχυρισμός "σέβομαι τον εαυτό μου".
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Το δικαίωμα μου να ζητήσω release το αποποιήθηκα όχι από την αρχή, αλλά μετά από αρκετό χρονικό διάστημα και μετά από την κακή χρήση που έκανα αυτού του δικαιώματος κατι που μετάνιωσα σχεδόν αμέσως και μου πήρε 4 μήνες πόνου, προσπάθειας και ικεσίας για να με Ξαναπάρει πίσω. Τότε μου Είπε πως θα με Δεχτεί πίσω μόνο αν αποποιηθώ του δικαιώματος να ξαναζητήσω release.
    Δεν απάντησα αμέσως, παρά μόνο όταν το σκέφτηκα και ζύγησα μέσα στο μυαλό μου πολλά πράγματα.

    Αφροδισιακό? Ίσως. Αλλά δεν ξέρω για μένα είναι κάτι πέρα απ΄ αυτό.
    Από τότε έγιναν πολλά, και πέρασαν στιγμές πολύ δύσκολες μοναχικές ακατανόητες και οδυνηρές, στιγμές που ούρλιαζα από την ανάγκη για υποταγή την οποία δεν έπαιρνα για κάποιους λόγους.
    Ποτέ όμως μέσα μου δεν αμφισβήτησα την εγκυρότητα της μη ύπαρξης του δικαιωμάτος μου να ζητήσω release. Αν θα ζητούσα release έχοντας το δικαίωμα δεν γνωρίζω. Απλά ξέρω πως ο μοναδικός τρόπος να βγω από τη σχέση είναι να με Διώξει. Υπήρξαν στιγμές που με Ρώτησε αν θα το ήθελα και πάντοτε απαντούσα όχι.

    Σίγουρα και συμβόλαιο να υπέγραφα δεν θα είχε ισχύ νομική. Αλλά συμβόλαιο δεν υπεγραψα και κολάρο με κλειδαριά επίσης δεν φοράω αλλά μέσα μου νιώθω λες και η υπογραφή μου στο συμβόλαιο μέσα στην καρδιά μου έχει χαρακτεί τόσο βαθειά που τίποτα δεν είναι ικανό να το αναιρέσει ή να το σβύσει.

    Πραγματικά δεν θέλω να ακούγομαι απόλυτη, δεν είμαι και δεν λέω πως αυτό που κάνω ή νιώθω προσωπικά εγώ είναι σωστό, ούτε προτείνω σε καμία να το ακολουθήσει και ούτε νομίζω να είμαι τρελλή όπως με χαρακτηρίζουν κάποιες σε προσωπικές τους συζητήσεις  
    Απλά ήθελα να εκφράσω λίγο πως εγώ βιώνω την αποποίηση του δικαιωμάτος μου αυτού.

    Ελπίζω να τα κατάφερα.
     
  3. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    άλλωστε το για πάντα είναι πάντα προσωρινό.
     
  4. Dolce

    Dolce Regular Member

    MasterJp σ'ευχαριστω για την απαντηση. Διαφωνω μεν, σεβομαι δε.

    Νομιζω οτι ολο αυτο που περιγραφεις μπορει θεωρητικα και υπο ιδανικες συνθηκες να ειναι καθολα αποδεκτο και αξιοσεβαστο, αλλα οτι οι συνθηκες, και κυριως οι ανθρωποι ειμαστε συχνα πολυ μακρια απο το ιδανικο. Και οι συνεπειες της συναντησης δυο μη τελειων ανθρωπων υπο μη ιδανικες συνθηκες οι οποιοι παιρνουν τετοιες αποφασεις... εμενα προσωπικα με τρομαζει το ποσο κακο μπορει να γινει. Κι αν η σκλαβα ειναι απλως σε μια ευαλωτη στιγμη και νιωθει πιεσμενη; Κι αν ο Κυριαρχος δεν ειναι και ο πιο ευαισθητος ανθρωπος του κοσμου και δε διακρινει την αναγκη της να αναθεωρηθει το οποιο συμβολαιο; Αυτο εν ολιγης που με τρομαζει ειναι πως τα περιθωρια λαθους που αφηνει κανεις με αυτες τις επιλογες ειναι πολυ μικρα. Και δεν εχω γνωρισει στη ζωη μου πολλους αλαθητους ανθρωπους, οποιασδηποτε ψυχοσυνθεσης.

    Συνυπογραφω. Αυτο ακριβως θεωρω το πιο ουσιαστικο σημειο, την συνεπεια ως προς τις πραγματικες αναγκες του καθενος μας. Αυτο θεωρω πως ειναι και το ζητουμενο τελικα.

    Προσπαθω στ'αληθεια να καταλαβω. Και καταλαβαινω την ψυχολογικη διασταση του πραγματος, το πως και γιατι μπορει κανεις να αποφασισει κατι τετοιο. Αλλα και παλι, συνεπαγεται οτι ο σκλαβος/η σκλαβα εχει αρκετη προσωπικη δυναμη για να μην αποφασισει να μπει σε ενα συμβολαιο μονο και μονο επειδη ειναι η πιεση τοσο μεγαλη, να μπει γνωριζοντας το τι κανει και το ποιον εχει απεναντι του/της. Και το να λες σε καποιον που ειναι σε υποτακτικη θεση "Ή αυτο ή φευγω" ειναι η μεγαλυτερη πιεση απο ολες.

    Ενα απο τα πρωτα πραγματα που εμαθα ηταν να προτιμησω να εγκαταλειψει ο Κυριαρχος μια σκηνη παρα να ξεπερασω ενα οριο που δεν μπορω/πρεπει να ξεπεραστει, για τους οποιους λογους. Ειναι επιπονο μαθημα και τρεφω απεραντο σεβασμο για τον ανθρωπο που μου το εμαθε. Ενας υποτακτικος/σκλαβος εχει προσωπικη ευθυνη των οριων του τελικα. Αλλα κι ενας Κυριαρχος πρεπει να εχει τον αυτοσεβασμο να μην "εκμεταλλευτεται" με την κακη εννοια, την ευαλωτη ψυχολογικη θεση στην οποια μπορει να βαλει εναν σκλαβο/μια σκλαβα.

    Απο εκει και περα... ο καθενας ειναι ελευθερος να ζει τη ζωη του τελικα. Σας ευχαριστω και τους δυο για τις εξηγησεις και τις αποψεις σας, με βοηθησαν να ξεκαθαρισω τη γνωμη μου.
     
  5. skia

    skia Contributor

    Για να αποποιηθεί το υποτακτικό μέλος το δικαίωμα να ζητήσει release, απαραίτητη προυπόθεση είναι ο Κυρίαρχος να έχει κερδίσει την απόλυτη υποταγή του. Όταν η σκλάβα (μιλώ σε θηλυκό, χωρίς να αποκλείω τους άνδρες σκλάβους) δεν αιαθάνεται ικανή να δώσει την υποταγή της παρόλο που έχει προσπαθήσει αλλά για κάποιους λόγους δε μπορεί και χωρίς να έχει αποποιηθεί το δικαίωμα, ποιος μπορεί να της απαγορεύσει να φύγει? Μήπως ο Κυρίαρχος δε μπορεί να τη διαβάσει?
     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Τέλος σχέσης

    Αληθεια τι ειδος σκλαβας ειναι αυτη που αναφερεις Jp ειναι ανθρωπινο ον η οχι......και για πιο συμβολαιο αναφεραισε αν π.χ ο Κυριαρχος επαθε εγκεφαλικο (πως λεμε το αφεντικο τρελαθηκε).....  και θελει να την κοψει φετες, η εχει και ομοφυλοφιλες τασεις εστω ενεργητικες και Κυριαρχικες,η του προεκηψε και το υποτακτικο του και θελει να τον μαστηγονει η σκλαβα του τοτε τι κανει αυτη?
    1ον Καθετε και την κοβει φετες....?
    2ον Πανε μαζι και καμακωνουν τις τραβεστι απο την Συγρου....?
    3ον Τον μαστιγωνει επι καθημερινης βασεως για να μην χαλασει το συμβολαιο....?

    Περαν της πλακας, τα δικα μου πηστευω ειναι οτι αν ο Κυριαρχος δεν ειναι αξιος να Κυριαρχει την σκλαβα του με την θεληση της, αν οταν ακουη την φωνη Του δεν τρεμει ολοκληρη οχι απο φοβο αλλα απο ανακγη και καψα για Αυτον, αν οταν της επιτρεπει να σηκωσει τα ματια της να Τον κοιταξει δεν διακρινεις μεσα στα ματια της την λατρεια που εχει για Αυτον αλλα διακρινεις φοβο γιατι την αναγκαζει (αυτος) λεγοντας της οτι εχει χασει το δηκαιωμα να φυγει, τοτε γαι εμενα εχει χασει το παιχνιδι ο Κυριαρχος, και αν βαζη το συμβολαιο σαν μεσον για να την κρατησει αυτο για εμενα δειχνει αδυναμια του Κυριαρχου να μπορεσει να την εχει διπλα του και να την Κυριαρχη με την θεληση της, και τοτε παμε αλλου στην (κακοποιηση) της σκλαβας,και οχι στην Κυριαρχηση της,και τελος τελος τι θα της κανεις θα την δεσεις και θα την κλησεις σε κανενα υπογειο (βλεπε κωσταλεξι) για να μην σου φυγει?
    Εγω την σκλαβα μου θελω να την κανω να νιωθει και να ειναι, (η σκλαβα μου, η πουτανα μου, ενα ξευτιλησμενο κρεας,ενα τιποτα, ενα ερωτικο αντικειμενο που θα ικανοποιω καθε μου γουστο οσο ακραιο και να ειναι), αλλα ολα αυτα θελω να γινοντε με την θεληση της και μεσα απο τη Κυριαρχια μου και την εκπεδευση της απο εμενα αμα διαθετω και την αναλογη πειρα να την εκπεδευσω, να την φτασω εκει που μονη της δεν θα θελει να φυγει ποτε οτι και να της κανω εγω,και οχι να την κρατανε τα συμβολαια........
    Αυτες ειναι η αποψεις μου φιλε Jp για το θεμα, σεβαστες και οι δικες σου αλλα ακρως αντιθετες με τις δικες μου.
    Υ.Γ. Αμα εχει καταφερει και εχει κερδισει την εμπιστοσηνη της ο Κυριαρχος νομιζω ειναι το πιο ισχυρο συμβολαιο γι' αυτην και γι'Αυτον.
     
    Last edited: 11 Απριλίου 2007
  7. Syrah

    Syrah Contributor

    Καλησπέρα σας,

    α) Θεωρώ ότι μία σχέση λήγει είτε επειδή συμβιβάζεται με την vanilla καθημερινότητα και ξεθωριάζει, οπότε τα δύο μέλη αναζητούν ξανά τη συγκίνηση, είτε (το συνηθέστερο κατ εμέ) επειδή δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί ομαλά στην καθημερινότητα και τα δύο μέλη κατέληξαν να ξεσκίζουν καθημερινά τις σάρκες τους μπροστά στα τεράστια προβλήματα που επιφέρει μία 24/7 D/s σχέση στη ζωή δύο απλών ανθρώπων.

    β) Από όποιον παραιτηθεί πρώτος, ανεξαρτήτως status.

    γ) Βάσει των δικών μου εμπειριών θα έλεγα μονολεκτικά: λύπη.
     
  8. skia

    skia Contributor

    Re: Απάντηση: Τέλος σχέσης


    Ο ΜasterJp έχει ήδη πει σε προηγούμενο post του :
    Και επειδή talking is different than walking, όχι, δεν υποστηρίζω πως δεν μπορεί ν' αλλάξει γνωμη, υποστηρίζω να προσέχει σε τι σχέσεις μπαίνει και πώς μπαίνει σε αυτές

    Όσον αφορά το τι προσωπικά θα έκανα, τα συμβόλαιά μου είτε γραπτά είτε προφορικά επανεξετάζονται / αναθεωρούνται κάθα φορά που θα διαγνώσω πως υπάρχει ανάγκη ακόμη και αν η σκλάβα δεν υποπτεύεται νοιώθει κάτι σχετικό. Επιπροσθέτως δεν δέχομαι ούτε προτείνω την απώλεια της δυνατότητος αίτησης release αν δεν θεωρώ πως υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
     
  9. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Τέλος σχέσης

    Όταν μια σκλάβα αγαπητέ Perri , υπογράφει αυτό που λέμε συμβόλαιο ,
    ( πράγμα που φυσικά είναι του σπανίου στην Ελλάδα , αλλά λόγος να γίνεται τώρα ) ,
    με την θέληση της το κάνει , δεν την εξαναγκάζει κανείς .
    Πριν συμβεί αυτό , και έχει σκεφτεί και έχει αποφασίσει .
    Δεν την βάζει κανείς με το ζόρι να υπογράψει , και το κάνει για ένα και μόνο λόγο ,
    γιατί τότε που το υπογράφει αυτό είναι το σημαντικότερο γι αυτήν ,
    ειναι το πιο σημαντικο να του ανηκει για παντα ,
    αλλά και ένα ‘’ δώρο ‘’ σε Εκείνον που λατρεύει και έχει υποταχτεί .
    Το αν θα αποποιηθεί η όχι τώρα κάποια στιγμή το release είναι ένα άλλο θέμα .
    Η λαρα έδωσε την μια άποψη , αλλά φυσικά υπάρχει και η … άλλη.
    Μέσα σε ένα συμβόλαιο λοιπόν δυο ανθρώπων που έχουν σώας τα φρενας και έχει συναποφασιστεί δεν νομίζω να ξεφύγει κανείς με το τρόπο που λες .
    Έχουν παρόλα αυτά όμως και οι δυο πλευρές το χρόνο πριν αποφασίσουν αν θα το κάνουν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο όσο καλύτερα μπορούν έτσι ώστε και η απόφαση που θα παρθεί να είναι όσο γίνεται πιο ορθή ,
    γι αυτό και η άποψη μου είναι πως κάτι τέτοιο αν ποτέ το αποφασίσουν και το κάνουν είναι να γίνει αφού η σχέση έχει δοκιμαστεί για τουλάχιστον ένα χρόνο .
     
  10. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    με παιρνει να ταραξω παλι τα νερα ? ..... ιδου η απορια ....
    για παμε και βλεπουμε ....
    ειχα βαλει και εγω αναλογο νημα παλια ... χαιρομαι που τα ξαναβαζει και ο Ηλιας ... οι ιδιες πανω κατω απαντησεις ... οποτε .. και επειδη πανω στην αποψη μου εχω στησει την βαση για το μελον μου (με το να επιλεξω βανιλα για συντροφο) ρωτω ευθεως το μεγαλυτερο φοβο μου (και μην τα μπορδουκλωσετε -παλι- με τις περιφεριακες απαντησεις σας ) ... : .....
    Σε μια γυναικα ..(για αντρες δεν ξερω δεν με αφορα) .. σκλαβα / υπο ... που θα της πιεις κυριολοκτικα το αιμα (μας αρεσει και το Β.Ρ...) ... προφανως θα το εχει δεχτει επειδη τα ορια της ειναι ... λιγο .... ξεχειλωμενα ... η σωστη αγγλικη λεξη ειναι streched ..
    μηπως οταν / αν ποτε ... ερθει η ωρα για "αποδεσμευση" ..... αυτα τα "ξεχειλωμενα" ορια βοηθησουν στον να βρεθεις το πρωι με το αποδεσμευωχαρτο κολαρο και το πουλι στην αποχετευση ? ....... α πα πα το χρειαζομαι ....
    εδω βανιλα εχεις και δεν το δεχεται με τιποτα το "μωρο μου sorry.." ... ξερω τι λεω γιατι εχω φτασει σε σημειο να απειλισω με μηνυση μια Γκλεν Γκλοουζ (Ολεθρια σχεση) να μην με ξαναενοχλησει ....
    σκεφτομαι πως αν μια βανιλα καθεται 5 βραδυα σερι εξω απο το σπιτι γιατι δεν το ανεχεται οτι την σουταρισες χωρις να υπαρχει αλλη και προσπαθει να βρει την "αλλη" παση θυσια ... τοτε υπο μια που εχει δεχτει κανα δυο αγριαδες παραπανω , τι μπορει να σου κανει ? ... πυρ γυνη και θαλασσα λενε ...
     
  11. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    isnogood
    αναφέρεις ένα είδος ανθρώπου που μπορεί να συναντήσεις οπουδήποτε και προσωπικά σου (και μου) εύχομαι να μη συναντούμε.

    Η ανωριμότητα δεν κυκλοφορεί μόνο σε s μπουκαλάκια, ούτε μόνο σε θηλυκά μπουκαλάκια. Κοινωνικά βέβαια είναι πιο αποδεκτή σε θηλυκά μέλη, και φαντάζομαι πως για s θηλυκα μέλη είναι και λίγο πιο εύκολη.

    Αλλά εδώ πέφτει το ρητό νομίζω που λέει
    "φρόντισε να προσέχεις με ποιους κοιμάσαι".
    Εάν θεωρείς οτι οι γυναίκες είναι συνήθως έτσι, τότε μάλλον πάει να πει ότι προτιμάς και σε προτιμούν τέτοιες γυναίκες οπότε μάλλον πρέπει να το ψάξεις τί κανεις λαθος lol lol lol


    ΥΓ να επιμείνω πάντως πως το για πάντα είναι πάντα προσωρινό. Οπότε τα συμβόλαια που τόσο μπλέκουν και σοκάρουν πολλούς εδώ μέσα, έχουν πάντα ένα προσωρινό στόχο. Κι εμένα δεν μου αρέσουν προσωπικά, αλλά εάν τα δείτε ως ένα ακόμα εργαλείο του παιχνιδιού που λέγεται BDSM ίσως δεν σας φανούν τόσο απίθανα και αποκρουστικά. Δηλαδη το συμβόλαιο αποσκοπεί στο τώρα και το σήμερα άντε και το αύριο. Στο να δημιουργεί κάποια θετικά συναισθήματα στους συμμετέχοντες. Και το για πάντα είναι ένα τέτοιο εργαλείο. Ενα μέσο ηδονής και ευχαριστήσης.
     
    Last edited: 11 Απριλίου 2007
  12. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Τέλος σχέσης


    Μηπως ομως ομορφια μου εμεις οι ανθρωποι, γιατι και εμεις σε αυτο το ειδος εχω την εντυπωση οτι ανηκουμε και οτι δεν ειμαστε εξωγηινοι ουτε σουπερμαν, μηπως λοιπον για να παρουμε αυτο που θελουμε κρυβουμε πολλες φορες αυτο που ειμαστε και αφου παρουμε αυτο που θελουμε στην προκημενη περιπτωση παρουμε το συμβολαιο.. και μαζι και την σκλαβα (αληθεια υπαρχει συμβολαιογραφος οταν το υπογραφει η σκλαβα)....    τοτε λοιπον αρχιζουμε και δειχνουμε ενα αλλο χαραχτηρα μη Κυριαρχικο, τοτε εση τι κανεις μενεις με το συμβολαιο στο χερι .... και το υπερασπιζεσαι μεχρι τελευταιας ρανιδος του αιματος σου γιατι το υπεγραψες πριν ενα η περισσοτερα χρονια, η την κανεις με ελαφρια πηδηματακια, και δεν μιλαω ομορφια μου προσωπικα για εσενα αλλα γενικα.
    Και πως προσδιοριζεις τον χρονο δοκιμης της σχεσης σε ενα χρονο?
    Εδω υπαρχουν σχεσεις δυνατες δεκα χρονων και βαλε και καπου στραβωνουν.
    Και αν μετα τον χρονο γνωρισεις εναν αλλο Κυριαρχο καλητερο απο τον δικο σου και σου κανει κλικ τι κανεις, συνεχιζεις και τρως την φακη....., η θελεις να δοκιμασεις τον αστακο...... αλλα λογο συμβολαιου.... δεν το επιχειρεις ?