Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θεσσαλονίκη ακύρωση συνάντησης

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Kentavros, στις 15 Μαρτίου 2020.

  1. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Πράτεις/τε άριστα λοιπόν, κι εγώ οπαδός της πράξης είμαι.

    Παρόλαυτά, εδώ στο Forum, το δελτίο κίνησης είναι κάπως έτσι:

    ᾽᾽ Στην Λεωφόρο Θεωρίας παρατηρούνται χαμηλές ταχύτητες, με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουνε ουρές. Χωρίς προβλήματα η κίνηση των οχημάτων στην Οδό Πράξης᾽᾽.
     
  2. Master_Apprentice

    Master_Apprentice Regular Member

    Οταν λες ότι έχεις το αίσθημα της ατομικής ευθύνης εννοείς ότι κοιτάς μόνο τον εαυτό σου? Επειδή αυτό σημαίνει.

    Αν είναι να αφήσουμε τις ευπαθείς ομάδες να πεθάνουν για να αδειάσουν τα ταμεία των συντάξεων ας τους βάλουμε όλους μαζί σε έναν κλίβανο σαν τους ναζί να γίνει και ελεγχόμενα. Μονο ως πλάκα μπορώ να αντιμετωπίσω αυτην την άποψη.

    Όσον αφορά την εξομάλυνση της καμπύλης, σωστά τα λες. Με εξαίρεση την παρένθεση σου για την Αγγλία. Χωρίς να υπάρχει εμβόλιο δε μπορείς να μιλάς για άμεση ανοσία της αγέλης, για να γίνει αυτό χρειάζεται προσοχή και χρόνος, αυτό που κάνει ολόκληρη η υπόλοιπη Ευρώπη. Η Αγγλία παίζει ρωσικη ρουκέτα με 5 σφαίρες στη θαλαμη, γι'αυτό άρχισαν από χθες και αυτοί τις απαγορεύσεις

    Οταν λες επιφανειακή πληροφόρηση τι εννοείς? Να κυκλοφορούμε όσο το δυνατόν λιγότερο και να πλενομαστε καλά μας λενε. Τόσο δύσκολο είναι?

    Είπε κανένας να αδειάσουμε τα σούπερ μάρκετ και να στριμωχνομαστε στις παραλίες από τις 14 Μαρτίου?

    Από το παραπάνω μέχρι να χαρακτηρίζουμε χαζούς αυτούς που φοράνε γαντια και μένουν σπίτι όμως απέχει παρασάγγας.

    Υ.Γ. χιούμορ ήταν

    Υ.Γ. 2 δεν έχω κάτι να σχολιάσω, μου φαίνονται τυχαίες λέξεις.

    Υ.Γ. 3 δε θεωρώ ότι είμαι μαλακας με καλές προθέσεις. Δεν πήγαινε σε σένα, άλλου πήγαινε.
     
  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Αυτό το σκούρο στον κώλο, με κωλύει  
     
  4. Kaveiros

    Kaveiros Regular Member

    Ο καθένας ψάχνει να βρει νόημα στη ζωή του...είμαι σίγουρος πολλοί το βρήκαν το διάστημα αυτό  
     
  5. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    Το να πλένω τα χέρια μου συστηματικά και να φροντίσω να έχω σαπούνι στο σπίτι, να μεριμνήσω για τη σωστή πληροφόρηση μου, να επικοινωνήσω με το αρμόδιο κέντρο επί συμπτωμάτων, να αυτο-απομονωθω εάν κριθεί αναγκαίο και γενικά να συμπεριφερθω με σύνεση και υπευθυνότητα είναι μέρος της ατομικής ευθύνης του κάθε ενός από εμάς όσον αφορά τον Covid19.

    Δεν είπα πουθενά να αφήσουμε τις ευπαθείς ομάδες να πεθάνουν!
    Αναφέρεις ότι
    Και αναφέρω μια άλλη οπτική (Αγγλία)
    Τις εταιρείες τις αφήνω εντελώς έξω, ειδικά της φαρμακευτικες.....

    Δεν μίλησα για άμεση ανοσία πουθενά, μίλησα για ανοσία αγέλης σε συνάρτηση με το χρόνο.

    Ο σχεδιασμός που είχε εξαγγείλει η Αγγλία έχει θεωρητικό υπόβαθρο μόνο. Θεωρητικά στέκει. Στη πράξη θα δείξει. Δεν έχει ξανά δοκιμαστεί σε παρόμοιες συνθήκες ούτε και καμιά άλλη χώρα τον υιοθέτησε. Γιαυτό και κατηγορήθηκε ότι το κάνει για να κρατήσει λεφτά στα ταμεία σε ένα σύστημα υγείας που ψυγορραγει.

    Πλύσιμο, αποφυγή συνωστισμου κτλ. Ναι.
    Οι μάσκες (που δεν προστατεύουν, ψευδαίσθηση είναι) και τα γάντια (επίσης) αποτελούν μέρος αυτού που είπα επιφανειακή και αποσπασματικη πληροφόρηση.

    Όσο αφορά το Υ. Γ. 2, να αποκτήσουμε ανοσία της αγέλης και όχι την νοοτροπία της αγέλης (και αυτό αφορά τη δική μας ατομική ευθύνη)
     
  6. brenda

    brenda FU very much

    Η Αγγλική προσέγγιση είναι επί ξύλου κρεμάμενη στα περί ανοσίας και εν τοις πράγμασι αναποτελεσματική, εξ'ου και η αυξηση των κρουσμάτων κατά 25% σε μία μέρα.
    Φυσικά για τα λεφτά γίνονται όλα.
    Απλά όχι μόνο στην Αγγλία, αλλά και αλλού, μόνο που δεν είναι η πρώτη ανάγνωση αυτή.
    Προσεχώς, θα γίνει σαφέστερο το που και το πως...
     
  7. Jaskier

    Jaskier Keep on Keeping on

    Τότε άλλαξε την ματιά που βλέπεις τα πράγματα, πες ότι είναι butt plug..
     
  8. tithon

    tithon Contributor


    γιά την σοβαρότητα της καινούριας γρίπης: έχουν καταγραφεί ως τώρα 8000 θάνατοι που αποδίδονται σε αυτήν. ένας θάνατος περίπου για κάθε ένα εκατομμύριο ανθρώπους, σε τρείς σχεδόν μήνες.
    την απόδοση των 8000 θανάτων θα την επιβεβαιώσουμε σύντομα με την επισημοποίηση των στοιχείων απο ευρωπαϊκά στατιστικά δεδομένα. οι πρώτες πληροφορίες (ανεπίσημες και ανεπιβεβαίωτες) λένε πως οι 300 θάνατοι τη μέρα που αποδίδονται στον ιό, δεν επιβεβαιώνονται ως πραγματική διαφορά στον ημερήσιο ρυθμό θανάτων στην γειτονική ιταλία. δεν είναι, με άλλα λόγια, 300 επιπλέον θάνατοι, κι αυτό ίσως προβάλλεται στους 8000, στον έναν στο εκατομμύριο ως τώρα. θα μάθουμε σύντομα κι από άλλες χώρες με ακριβή και προσβάσιμα στοιχεία.


    τα πολλά κεφάλαια που παίζονται και μετακινούνται στις αγορές, με την φρενίτιδα που έχει παραχθεί, εκφεύγουν της κλίμακας αντίληψης του μέσου πολίτη. δεν αφορούν σε φαρμακευτικές και κλίνες μεθ με εξοπλισμό μιζενς, αυτά είναι σχετικά λίγα.

    η ευκολία που έδωσε η φρενίτιδα να μαντρωθεί κόσμος, να φοβηθεί, να κλειδωθεί αναντίρρητα και να διακόψει κάθε κοινωνική (και άλλη) δραστηριότητα, και να πείσει τον εαυτόν του οτι αυτό είναι και ωριμότητα, είναι το πιό ενδιαφέρον δεδομένο που θα μελετήσουμε το επόμενο διάστημα. θα έχουμε άφθονο χρόνο γιατί για να «εξομαλυνθεί» η καμπύλη χρειάζονται μήνες φοβικού, καθηκοντολογικού και ευπειθούς κλειδώματος στα διαμερίσματα, και πολλά αντικαταθλιπτικά. (ότ)αν βγούμε απ τις τρύπες η γρίπη θα συνεχίσει τον κύκλο της, πιό ήρεμα, με άλλα τρεντς.

    ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς.

    υγ: κάποια στιγμή μπορεί να σκεφτούμε οτι κάπως πρέπει να πεθαίνουμε κιόλας, δεν είν κακό.
     
    Last edited: 20 Μαρτίου 2020
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Η μυλωνού θέλει να βάλει στα ίσα τον άντρα της με τους πραματευτάδες, διότι αν και όταν το καταφέρει θα είναι κι αυτή σύζυξ πραματευτή...

    Πλήν όμως ο, κατά τα άλλα, αξιογάμητος κώλος της πραματευτούς, όλα τα ο/ω τα γράφει με ωμέγα, καταπώς δηλώνει η άλλη παροιμία (αυτή που λέει "περιμένεις ορθογραφία απ' της μυλωνούς τον κώλο")..?

    (Επισυνάπτεται αποτύπωση της σταθερής προσήλωσης στο ω του κώλου της μυλωνούς. Το αν η μυλωνού εμφορείται υπό "βουδουσουμικών" τάσεων, ελέγχεται ανά περίπτωσιν)...

     
     
  10. slave32

    slave32 Contributor

    Νομιζω διαβαζετε καπως τα νουμερα οπως βολευει τα συμπερασματα σας. Οι νεκροι ειναι 10.033 σε 244950 κρουσματα. Αυτο αντιστοιχει περιπου οτι πεθαινουν 4 στους 100. Ακομα και αν θεωρησουμε οτι τα πραγματικα κρουσματα ειναι 7πλασια και δεν αυξησουμε των αριθμοντων θανατων εχουμε 7 νεκρους ανα 1000 κρουσματα. Αυτο σημαινει οτι ειναι μικροτερη η θνησιμοτητα απο οτι βγαινει προς τα εξω, απο την αλλη η διασπορα ειναι πολλες φορες μεγαλυτερη.

    Ασφαλη συμπερασματα θα βγουν στο τελος της καταστασης. Ο ρυθμος αυξησης των κρουσματων ειναι ανησυχητικος σε σχεση με τον χρονο. Ναι εχουμε συνεχη αυξηση και στα απολυτα νουμερα και στα στατιστικα ελεγχομενα.

    Η ανοσια της αγελης ειναι η μεγαλυτερη πιπα που εχω ακουσει και ξερω καλα απο πιπες. Ποιος μπορει να ειναι σιγουρος οτι δεν θα μεταλλαχθει ο ιος? Αλλα κι ετσι να ειναι ας κοιταξουν στην Ιταλια τι γινεται.

    Δεν χρειαζεται πανικος, αλλα οχι και εφησυχασμος.
     
  11. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Αναρωτιέμαι, όσοι και όσες έχουν βγει θετικοί στη βλακεια, σε τι καραντίνα θα μπουν.
    Αν μπουν. Γιατί η βλακεια εξαπλώνεται πάντα πολυ πιο ραγδαία ....
     
    Last edited: 20 Μαρτίου 2020
  12. katerina

    katerina Regular Member

    Σε μια χωρα ημιμαθη και απαιδευτη,
    κακως δεν εχει απαγορευτει η κυκλοφορια στους δρομους ακομα...
    δυστυχως κυκλοφορουν αναμεσα μας, ανοσολογοι, λοιμωξιολογοι ,επιδημιολογοι και γιατροι που η μελετη τους στο αντικειμενο μετραει μερικες μερες και οντας στον αυτοματο της αντιρρησης αποτελουν με την σταση τους κινδυνο για τους περισσοτερους απο μας !

    Ευχομαι να μη το πληρωσουμε ακριβα!