Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θεσσαλονίκη ακύρωση συνάντησης

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Kentavros, στις 15 Μαρτίου 2020.

  1. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Ρε σείς ... είμαστε σίγουροι ότι θα μας αφήσουν να ξαναβγούμε έξω;  
     
  2. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Πληροφορίες λένε πως το καλοκαίρι μας θα το περάσουμε ετσι:

     
     
  3. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Σε πολύ ενδιαφέροντες.
     
  4. goodevil

    goodevil arcade

    Χειροτερο τιτλο παντως σε νημα
    δεν εχω ξαναδει
    κ φωναζει τα εισαγωγικα δε
    α ξερω χιουμορ.
     
  5. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Πάλι αυτή η χώρα φταίει? Φαντάζομαι ότι τότε άλλες χώρες αποτελούν πρότυπο για να μιμηθούν οι ταλαίπωροι γηγενείς μπανανοφάγοι. Η Ιταλία για παράδειγμα... Η Γαλλία, η οποία άρχισε να παίρνει μέτρα μετά την Ελλάδα... Μήπως η μεγάλη και πρωτοποριακή Ολλανδία? Που άλλα κρατούσε ανοικτά και άλλα κλειστά μέχρι πριν λίγες μέρες? Μήπως η Αμερικανία που ξεχύθηκε ο κόσμος στις παραλίες? Μήπως η Τουρκία που μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε κατά θαυμαστό τρόπο ούτε ένα σύμπτωμα? Ή μήπως το περιώνυμο σιγκαπουριανό μοντέλο? Κάτι σα να αυξάνουν κι εκεί οι αριθμοί προσφάτως. Αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει κι εκεί. Άρα ποιο μοντέλο μένει να μιμηθεί η ημιμαθής, γεμάτη από άξεστους βλάχους, τελευταία των πάντων Ελλαδίτσα? Το Κινεζικό... Γιατί όχι? Έτοιμοι δηλώνουν οι πολίτες για αυτό το μοντέλο. Το κραυγάζουν κιόλας...

    Θα είχε ενδιαφέρον βέβαια να αναλυθούν και έννοιες όπως "ευθύνη" και "μάθηση ως αντιδιαστολή στην αμάθεια". Αυτά, ωστόσο, εν ευθέτω χρόνω.
     
    Last edited: 20 Μαρτίου 2020
  6. Master_Apprentice

    Master_Apprentice Regular Member

    Συμφωνώ με τον προλαλλησαντα.
    Ως χώρα το έχουμε χειριστεί καλύτερα από τους περισσότερους. Και ως κυβέρνηση που εφάρμοσε πρώτη μέτρα ( χωρίς να παραβλέπουμε ότι οι κυβερνήσεις άφησαν το σύστημα υγείας να ρημάξει) και ως πολίτες (άσχετα που μερικοί αρνούνται να συμμορφωθούν).

    Εδώ στη Γαλλία 3500 άτομα λέει ντύθηκαν στρουμφάκια και συγκεντρώθηκαν για να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες. Δηλαδή αυτό δεν το κάνεις ούτε στα κανονικά, πόσο μάλλον εν μέσω πανδημίας...

    Όσο για το κινέζικο μοντέλο... Μακάρι να μη χρειαστεί να φτάσουμε εκεί. Δε θα το ήθελα καθόλου.
     
  7. tithon

    tithon Contributor

    η ημιμάθεια, την οποία λέμε και επιφανειακότητα, διακρίνεται από το χαρακτηριστικό της απόσπασης, της αδυναμίας συνεκτίμησης παραγόντων, από την ενίσχυση (διόγκωση, μεγέθυνση) μιάς απομονωμένης παρατήρησης, έξω από πλαίσιο, κλίμακα και μέτρο. εν προκειμένω εκδηλώνεται με την περιεκτική φράση «κλειδωθείτε, θα πεθάνουμε». η φρανκική παράδοση στην ισπανία διευκολύνει τις στρατιωτικές λύσεις, που είναι μεγαλοπρεπείς και εντυπωσιακές. η αντίστοιχη ελληνική παράδοση φαίνεται ισχυρή και παρούσα. παίζουμε πόλεμο.
     
  8. katerina

    katerina Regular Member

    Συμφωνω , δεν αναφερθηκα ομως πουθενα για τον τροπο αντριδρασης της κυβερνησης . Μονο για αυτους που τα γνωριζουν ολα , παντα και για παντα. Ειδικα οταν υπαρχει αυτες τις μερες καταιγιδα πληροφορησης απο αρμοδιους. Σε καμια περιπτωση δεν θεωρω την Ελλαδα , Ελλαδιτσα γεματη βλαχους , αξεστους κτλ... Παρα ταυτα ειμαστε ασχετοι με το θεμα αυτο, ειναι ιατρικο! Ωστοσο, ιδιον γνωρισμα του Ελληνα ειναι παρα πολλες φορες να ειναι ξερολας!
    Δεν ειμαστε ειδικοι, για να διαφημιζουμε την αποψαρα μας διαδυκτιακα! Το κλεινουμε το στομα μας, και μας καθοδηγουν οι αρμοδιοι. Δυστυχως ομως δεν ισχυει οπως διαπιστωνω, και αυτο σημαινει παραπληροφορηση που εν προκειμενω ειναι επικινδηνη για την δημοσια υγεια.

    Πραγματικα ειμαι εντυπωσιασμενη (με την κακη εννοια) με την Αγγλια και διαφορες αλλες χωρες οπως αυτες που αναφερεις παραπανω.
    Δεν θεωρω τους ξενους καλυτερους μας σε ολα. Σε καποια...

    Τι να αναλυσουμε ως προς την ευθυνη και την αμαθεια? η ευθυνη ειναι ευθυνη, και η αμαθεια , αμαθεια...
     
  9. Katemou

    Katemou Εκτός λειτουργίας

    Τι λογική OMG αφού θα πεθάνουμε κάποια στιγμή να γίνει μια ώρα αρχύτερα..αυτο δηλώνει ανεγκεφαλίτιδα. Αν είναι έτσι ας πέσουμε και από τον γκρεμό ρε παιδάκι μου.. έτσι για αλλαγή.
     
  10. katerina

    katerina Regular Member

    Ανεξαρτητα απο αυτα , για θεωριες σε δευτερο χρονο μια χαρα κανουν.
    Δυστυχως τα δεδομενα δεν μας δινουν τον απαιτουμενο χρονο να αμπελοφιλοσοφουμε... Να θυμησω οτι στην γειτονικη χωρα δεν προλαβαινουν να τους καινε... !
    Κι εγω πιστευω οτι ο ιος ειναι κατασκευασμενος, και μπορω να λεω διαφορα τσιτατα περι πολιτικης , αυτο πως θα προστατεψει την ανοσοκατασταλμενη μανα μου οταν ψαχνω να βρω ανοιχτα μαγαζακια ωστε να αραξω ολη μερα και να το παιζω αντιρρησιας και Highlander ?
     
  11. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Επομένως αναφέρεσαι σε ένα μοτίβο συμπεριφοράς που απαντάται σε όλο το ανθρώπινο είδος, στις όποιες ποσοστώσεις του ανά ομάδα πληθυσμού.

    Θέλεις να πεις πως έχεις άμεση γνώση ποια από τα μέλη αυτού του φόρουμ έχουν κάποια γνώση επί του αντικειμένου ως αποτέλεσμα ακαδημαϊκά πιστοποιημένων σπουδών είτε/και ως έμπρακτη εφαρμογή? Διότι προσωπικά ξέρω ελάχιστα μέλη σε αυτό το φόρουμ και δεν μπορώ να υποθέτω αυθαίρετα τίποτα για κανέναν.

    Παράξενο, διότι την ιδιότητα αυτήν την έχω πετύχει και σε αλλοεθνείς εκ της εσπερίας που έχω συναναστραφεί ή ακούσει θέσεις ή διαβάσει απόψεις...

    Μπορείτε απερίφραστα να οδηγηθείτε σε ένα τέτοιο Lockdown έκφρασης προσωπικών θέσεων που αναφέρετε. Μέχρι νεοτέρας, δηλαδή μέχρι να απαγορευθεί και η έκφραση απόψεων, τα μέλη εκείνα που έχουν αντίθετη γνώμη με τη δική σας, αλλά και με τη δική μου, θα μπορούν ελεύθερα να διατυπώνουν τις θέσεις τους.

    Φαντάζομαι ότι κάτι είναι και αυτό για τους καημένους τους Έλληνες, που κατά περίεργο τρόπο, από τον τόσο μικρό πληθυσμό τους, καταφέρνουν να στελεχώνουν νευραλγικές θέσεις σε ερευνητικά κέντρα σε όλον τον πλανήτη, σε ποικίλα επιστημονικά και τεχνολογικά πεδία...

    Επειδή σε εσάς η ευθύνη είναι μία τόσο ξεκάθαρη έννοια (εδώ δεν είναι άλλες και άλλες που παλεύει η ανθρωπότητα χιλιάδες χρόνια να τις ορίσει) και επειδή υποδείξατε ότι πρέπει το πόπολο να ακολουθεί με κλειστό στόμα (φαντάζομαι και κλειστά μάτια), ας παραθέσουμε μία άποψη του προέδρου του παγκόσμιου ιατρικού συλλόγου:

    https://www.in.gr/2020/03/18/world/...-o-proedros-tou-pagkosmiou-iatrikou-syllogou/

    Ευτυχώς ακόμα διατυπώνονται θέσεις. Δεν έχει σημασία αν είναι αυτές που συμφωνώ, αυτές που θεωρώ τις πιο ενδεδειγμένες ή ό,τιδήποτε άλλο. Σημασία έχει να διατυπώνεται ο πλουραλισμός θέσεων.

    Σε κάθε περίπτωση, αφού πήρες προσωπικά τον ορισμό της ευθύνης, θα με ενδιέφερε να μου ορίσεις αυτήν την έννοια σε γενικό επίπεδο και σε αναφορά με τη συγκεκριμένη ιστορική συγκυρία. Ορισμό του περιεχομένου της, όχι συναγωγή εξ αποσπασματικών πράξεων και υποδείξεων.
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    η απαιδευσιά είναι το δεύτερο σκέλος της αναφοράς σας, συνίσταται στο πρώτα κουτουλάω και μετά, που έχω χρόνο, σκέφτομαι κιόλας, όσο μπορέσω. κάνει κι εντύπωση η αμεσότητα.
    η προσωπική σας ανησυχία να κλειδώσετε ο,τι κινείται για να προστατέψετε την μαμά σας δεν επιδέχεται σχολιασμό, είναι προσωπική.
     
    Last edited: 20 Μαρτίου 2020