Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θεσσαλονίκη ακύρωση συνάντησης

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Kentavros, στις 15 Μαρτίου 2020.

  1. Lucifer81

    Lucifer81 Wandering, but not lost

    Μένω μόνο στο πρώτο σκέλος. Η Αγγλική προσέγγιση δεν είχε ποτέ σκοπό να μην υπάρχουν κρούσματα ή αύξηση. Το ακριβώς αντίθετο ήθελε και το πέτυχε. Ήθελε ραγδάια αύξηση ώστε να αποκτήσει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ανοσία/αντισώματα κάτι απέναντι στον ιο και μετά σιγά σιγά να νοσήσουν οι ευπαθείς ομάδες σε μια πιο ελεγχόμενη κατάσταση. Ο τρόπος που τον παρουσίασαν (βλέπε "ε καλά θα πεθάνουμε ούτως ή αλλώς) ήταν το πρόβλημα και η λογική που τους ώθησε εκεί.
    Το σενάριο θα ήταν σωστό και με λογική αν δεν υπήρχε καμία περίπτωση για θεραπεία, φάρμακα κλπ. Εκεί ναι τα θύματα αργά ή γρήγορα θα έφταναν τον ίδιο αριθμό Χ. Είτε σε 1 μήνα είτε σε 1 χρόνο. Από την στιγμή όμως που μπορεί να υπάρξει αντιμετώπιση, δεν υπάρχει λόγος να επισπεύσεις να φτάσεις στο Χ.
    Το 2ο πρόβλημα είανι οτι τα μαθηματικά τους αστοχήσαν αρκετά και το σενάριο έδειχνε εφιαλτικό. Υπολόγισαν οτι 70% του πληθυσμου θα νοσήσει άμεσα και από αυτούς με ποσοστό 1% περιπου 250-300,000 θα πεθάνουν. Εδώ όμως έρχεται το εξής λάθος. Το 70% που υπολόγισαν δεν σημαίνει οτι όντως θα νοσήσει, άρα τα 49 εκ. (νομίζω τόσα ήταν) που υπολόγισαν θα είναι αρκετά λιγότερα. Επίσης το 1% πάλι δεν θα είναι 1% (και ούτε 250,000) γιατί εκτός του οτι δεν είναι 70% οι νοσηλευόμενοι, στο σενάριο που θέλουν να παίξουν, οι ευπαθεις ομάδες είναι safe, και στοχεύουν σε νεαρες ηλικίες και αρκετά κάτω των 60. Άρα ναι θα υπήρχαν αρκετοί θάνατοι, αλλά καμία σχέση με το 250,000 που φαντάζει εξωπραγματικό.

    Η ιδέα να μην καταρρεύσει μια οικονομία σε βάθος χρόνου δεν είναι λάθος, λάθος είναι ο τρόπος που παρουσιάζεις την λύση που έχεις σκεφτεί και θεωρείς οτι είναι και απολύτως σωστή και δεν υπάρχει άλλη καλύτερη. Στις ΗΠΑ θα υπάρξουν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα.


    Αν θες να πετύχεις ανοσία σε τόσο μεγάλη κλίμακα, δεν μπορείς να το κάνεις και πολύ ελεγχόμενα, κακά τα ψέματα, και πόσο μάλλον σε έναν δυτικό πολιτισμό που είναι δημοκρατικός και ελεύθερος και έχει μάθει στο "εγώ θα κάνω το δικό μου fuck you Germany"  

    Γράφτηκε και παρακάτω κάπου πάντως, η Κίνα δεν πιστεύω οτι τελείωσε οριστικά με τον ιο. Γιατί ο ιος υπάρχει ακόμα και θα υπάρχει και κυκλοφορεί για μήνες. Όταν με το κακό κάποιος από έξω ξαναπάει στην Κίνα με μπαγκάζι τον ιο θα έχουν το ίδιο θέμα πάλι. Απλά τότε ΙΣΩΣ υπάρχει κάποιος τρόπος καταπολέμησεις ώστε να μην χρειαστεί να πάρουν τα ίδια μέτρα και θρηνήσουν τόσα θύματα.
     
  2. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Προσωπικά πηγαινοέρχομαι σε ευρωπαϊκες χώρες με το δίπλωμα οδήγησης, no need for passport, αλλά ο καθένας με τις ευαισθησίες του. Για Θεσσαλονίκη εμποδίζομαι κάπως από την φρενίτιδα του ιού, μάλλον για καιρό.
     
    Last edited: 21 Μαρτίου 2020
  3. slave32

    slave32 Contributor

    Αγαπητε @tithon εχετε την διαθεση απο οτι βλεπω να κατευθηνετε τον συνομιλητη σας προς την αποψη σας. Αν και αρεσκομαι στο manipulation στον χωρο του bdsm, το απεχθανομαι εκτος αυτου.

    Ο κ. Τσιοδρας ειπε αυτο: "Μαθηματικά μοντέλα που δημοσιεύτηκαν εχθές από το Imperial College στο Λονδίνο και αφορούσαν την επιδημία του Γουχάν της επαρχίας Χουμπέι, έδειξαν ότι μόλις 15% των αληθινών περιστατικών καταγράφονταν στην επιδημία. Νομίζω ότι είναι ακόμα λιγότερο και έχουμε δικά μας ερευνητικά δεδομένα που δείχνουν αυτό."

    7 επι 15 = 105 7 επι 14 =98. Οποτε το 7 μια χαρα ταιριαζει. Μην ζητατε περισσοτερη αναλυση στα στατιστικα εδω. Γραφετε για μοντελα, συντελεστες και με συγχωρειτε για το ακομψο, αλλα αυτα ειναι αρλουμπες. Μια απλη κατανομη των στοιχειων που ειναι γνωστα στο ευρυ κοινο εκανα. Απο τη μια τα απολυτα νουμερα κι επειτα μια υποθεση.

    Ωραια φαση αυτη με το να κατακερματιζεται την απαντηση μου, δε ξερω πως το κανετε, για αυτο σας απαντω συνολικα. Δεν τιθεται θεμα γυρων κι επειχηρηματων, γραφετε πραγματα που δεν ισχυουν παρ ολο που τα δεχεστε σα πραγματικοτητα. Παραδειγματος χαρη η μεταλλαξη του ιου. Τα herds (αγελη) και τα σχετικα. Αφηστε δε που ο ορος ανοσια της αγελης ειναι τρεντ και οχι δοκιμο.


    Αγαπητε μου φιασκο ή οχι θα το δειξει η ιστορια. Τα μοντελα προβλεψης ειναι στατιστικες μελετες. Εργαλεια, αλλα οχι αποτελεσματικα τις περισσοτερες φορες. Δεν μπορεις ομως σε μια τετοια κατασταση να πηγαινεις a priori στην διαδικασια της αγελης χωρις να υπαρχει φαρμακο. Στην Κινα το locked down απεδωσε. Σε αλλες χωρες που εχουν την δυνατοτητα να τους ελεγχουν ολους και να απομονωνουν τα κρουσματα παλι απεδωσε, Νοτια Κορεα.

    Σε χωρες οπως Ιταλια, Ισπανια και ακολουθουν Γαλλια και Αγγλια που μπηκαν σε πιο ανεξελεκτη κατασταση θελημενα πχ Αγγλια και οχι πχ Ιταλια βλεπουμε οτι καλπαζει, νοσει η Αγελη λοιπον, νοσει χωρις θεραπεια και το που θα σταματησει αυτο κανεις δεν γνωριζει.

    Πολυ πιθανον να μην σκοτωνει ο ιος, αλλα να οδηγει στον θανατο μεσω επιπλοκων και ο ιος του HIV ακριβως ετσι λειτουργει.

    Επαναλαμβανω δεν χρειαζεται ουτε πανικος, ουτε εφησυχασμος.
     
  4. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Καλα μην αγχώνεσαι δεν θα γινει αυριο συναντηση, οταν περασει η μπορα και μετα... δεκτο και το διπλωμα
     
  5. tithon

    tithon Contributor

    το μοντέλο που διάλεξε χθές ο κος τσιόδρας δίνει συντελεστή 7 (διαγνωσμένα κρούσματα επί επιπολασμού), και αφορά στην μεθοδολογία μέτρησης στην γιουχαν. ο κος τσιόδρας την τρίτη είχε αναφερθεί σε μοντέλα που ανεβάζουν τον συντελεστή στο 19. και χθες ισχυρίστηκε οτι ο συντελεστής 7 είναι μικρός. ο κος τσιόδρας δεν λέει αρλούμπες στο συγκεκριμένο σημείο, άλλα λεγόμενα είναι αρλούμπες. ξεκινήσατε κάποια αρλούμπα με την εισαγωγή οτι διαβάζω όπως μου αρέσει τα δεδομένα και, όπως λέτε, καταλήξατε σε μια υπόθεση, χρησιμοποιώντας όπως θέλετε τα δεδομένα. την λέξη αγέλη δεν την χρησιμοποίησα. οεδ.
     
  6. JOHN_athens

    JOHN_athens New Member

    Ειδικός, εξειδικευμένος πολυπραγμων πυρηνικός σεισμολόγος ιολογος υδραυλικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στη διαγαλαξιακή βιολογία, μουσαφίρης καθηγητής στο πανεπιστήμιο της άνω Ραχούλας και διάσημος μπλόγκερ συνταγών μαγειρικής, πρώην ράπερ και με γνώσεις οικονομικών και κοινωνικών θεωριων ... Αποκαλύπτει (λύνει) μυστήρια, συνομωσίες, κόμπους, καταπολεμά το βελιουρα και τη μουγριτσα, θεραπεύει τα πάντα όλα με νέες τεχνικές τηλε-εξορκισμου, παρασκευάζει γονιδιακές αλοιφές με ελληνικά (και μόνο...) βότανα ...
    Με αίσθημα προσφοράς κι ευθύνης αναλαμβάνει κάθε εργασία. Τίμια φιλικό. Δύο τερμηνα εγγύηση.
     
  7. slave32

    slave32 Contributor

    Παλι προσπαθειτε να αλλαξετε αυτα που σας εγραψα. Οι αρλουμπες ειναι αυτα που γραφετε εσεις περι συντελεστων και μοντελων, οχι αυτα που λεει ο κυριος Τσιοδρας, μην επικαλειστε την αυθεντια για να καλυψετε την ημιμαθια σας.

    Υ.γ. το imperial τις εχει ανοιχτα τις περισσοτερες δημοσιευσεις, οποιες ειναι κλειστα ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα οποιος ενδιαφερεται να του τις στειλω.
     
  8. espimain

    espimain Contributor

  9. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Τώρα με την καραντίνα θα δούμε καταστάσεις σαν αυτή που περιγράφεται παρακάτω. Σημεία των καιρών!

     

    Υ.Γ. Εννοείται πως ο καφές ορίζεται για μετά την περίοδο της καραντίνας, όποιο το μέγεθος αυτής.
     
  10. JOHN_athens

    JOHN_athens New Member

    Το tsakalokabouras.news.gr.com
    Είναι το site των έγκυρων αποκαλύψεων
    Αλλά και το lalakis.iologos.com είχε καλά αρθρα
     
  11. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Ποτέ θα σταματήσει η μεγαλύτερη μερίδα πολιτών ( πελατών ) να εθίζεται ( βολεύει και στην εξοικείωση με τους ακκισμούς πάντως είδους ) σε ειδησεογελοιογραφία τύπου star και ποντίκι; Είναι κι αυτό ένα δείγμα του μηχανισμού επιπολασμού ( παντός είδους και εδάφους ).
     
  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Ευχολόγιο..?
    Επίκληση στο σύμπαν..?
    Δημιουργία εντυπώσεων κενών περιεχομένου..?
    Δυσφορική διαπίστωση αδυναμίας αντίληψης..?
    Υπαινικτική ρεκλάμα υπεροχής..?

    Η απάντηση είναι ποτέ, ξεκουράσου..!