Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Τι είναι 150 ευρώ μπροστά στην επανάστα και την αντίσταση κατά του συστηματος και των συνομωσιων του μάγκες μου; Έλα να σας δω  
     
    Last edited: 22 Μαρτίου 2020
  2. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    δεν βγαινουμε εξω, δεν θα θρεψουμε τον καπιταλισμο δινοντας χρηματα για προστιμα που προοριζονται για τις τσεπες των ολιγαρχων :Ρ
     
  3. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Λολ κάπως έπρεπε να δώσουν ένα κίνητρο και σε αυτές τις περιπτώσεις.
     
  4. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Ανταλλάσεις το χρήμα με ένα 24ωρο εργασίας που ούτως ή άλλως λες πως έχεις, με δεδομένη την προηγούμενη ανάρτησή σου? Λίγο να βγάζουν νόημα αυτά που λες (και στους άλλους δηλαδή, όχι στον εαυτό σου μόνο, διότι το λες και αυτιστική επικοινωνία αυτό...).

    Δε με απασχολεί αγαπητέ μου τι ανταλλάσεις και τι όχι.
    Όσο για τις υποδείξεις σου για το τι θα προσέξω ή όχι, καλοδεχούμενες. Μία δώρο και από μένα: Όταν γράφεις με στόμφο αυτά που γράφεις για τι εύχεσαι να γίνει και το ότι εσύ θα πας στην εργασία, έχε το νου σου πόσους ανθρώπους προσβάλλεις και κοροϊδεύεις κατάμουτρα. Εκτός αν η αυτόκλητη προσφορά για το συνάνθρωπο που ο καθένας βγαίνει και κάνει λάβαρο τώρα, είναι για να ικανοποιήσει το μικρό του... ο,τιδήποτε είναι αυτό.

    Επίσης, αν είσαι κάτι από αυτά που λες, υπάρχει μία πιθανότητα στις πόσες (?) να σε πετύχω εγώ. Μάλλον θα πρέπει να προσέχουν όλοι εκείνοι που θα πετύχουν στο δρόμο τους... Αλλά μάλλον, σύμφωνα με την αντίληψη που έχεις για τον εαυτό σου, μάλλον χάρη θα τους κάνεις να έχουν την τύχη να πέσουν στα χέρια του αυτόκλητου προασπιστή του συνανθρώπου.

    Όλοι μένουν και μένουμε μέσα, εκτός από λίγες εξαιρέσεις που χρησιμοποιούνται ως πάτημα για να έχει ο κάθε υστερικός με τα απωθημένα δεκαετιών να ξερνάει την αηδιαστική χολή του. Δεν είσαι το φωτεινό παράδειγμα εσύ, ούτε η εξαίρεση, εκτός αν έχεις τέτοια αυτο-εικόνα, επομένως I rest my case, ας σε αναλάβουν άλλοι. Κωλύομαι αυτό το διάστημα να αναλάβω περιπτώσεις αυτόκλητων αυτο-προσφερόμενων για το κοινό καλό, αυτόκλητων σοφών που ανακάλυψαν την έννοια της υπευθυνότητας τώρα που απειλείται το τομαράκι τους ή το τομαράκι των δικών τους.

    Θίγεται η ζωή μου συν η οικονομική μου υπόσταση. Σε αντίθεση με σένα που τσαμπουνάς τις αρλούμπες σου για κοινωνική προσφορά και που το μόνο που θίγεται είναι η ζωή σου (όπως όλων των υπόλοιπων) αλλά όχι η οικονομική σου υπόσταση. Και σου επαναλαμβάνω: τσαμπουνάς αεριτζίδικα κηρύγματα για υπευθυνότητα τώρα που απειλείται το τομαράκι σου ή το τομαράκι των δικών σου. Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης είναι φυσικό, θεμελιώδες και αντανακλαστικό. Θα μας βγει είτε μας αρέσει είτε όχι (εκτός από εξαιρέσεις χρήζουσες άλλης αξιολόγησης). Το να ανάγουμε το ένστικτο αυτοσυντήρησης που έχουν και οι κατσαρίδες και οι ίδιοι οι ιοί σε ύψιστη αρετή (βλέπε "υπευθυνότητα") έχει κάτι από γελοιότητα. Επίσης, όποιος μιλάει πολύ για κάτι, μάλλον αυτό ακριβώς του λείπει. Η υπευθυνότητα που κάνει κήρυγμα στους άλλους, για παράδειγμα.
     
    Last edited: 22 Μαρτίου 2020
  5. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    οι αριστεροί φταίνε για τα νέα μέτρα! και ειδικά... ο τσιπρας!!!
     
  6. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    Υπό προϋποθέσεις, ασφαλιστικές δικλείδες.
    Η χρήση από την κατάχρηση δεν είναι πολύ μακριά.

    Πραγματικά με προβληματίζει ότι μόλις 2009 είχαμε Πανδημία Η1Ν1. Αρχικά δεν υπήρχε ούτε εμβόλιο ούτε αντιικο ούτε τίποτα. Αντιλαμβάνομαι και γνωρίζω τις διαφορές των δύο πανδημιών. Με προβληματίζει όμως ο τρόπος που παρουσιάζεται η συγκεκριμένη.

    Πριν μια δεκαετία δεν είχε επικρατήσει αυτό που ζούμε τώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ίσως γιατί βρίσκονταν σε νηπιακή ηλικία, πραγματικά δεν ξέρω απλά προβληματιζομαι.

    Καθημερινά βομβαριζομαστε όλοι οι πολίτες με νούμερα και αριθμούς, δηλώσεις για "Δαντικες στιγμές", εικόνες, βίντεο με επίκληση στο συναίσθημα, στο θυμικο του κάθε ενός μας. Αυτού του είδους "ενημέρωση" πάντα τη βλέπω με μισό μάτι.

    Ο πληθυσμός της γης γερνάει, είναι δεδομένο. Η κοινή γρίπη κάθε χρόνο θερίζει. Εξαψηφιος αριθμός. Κανείς δεν ασχολείται κανείς δεν το αναφέρει.

    Ναι, είναι μια καινούργια πανδημια. Ναι, οφείλουμε να το δούμε με σοβαρότητα. Ναι, να ενημερωθούμε τεκμηριωμένα από τα λάθη των άλλων και να μην κάνουμε τα ίδια (ως κράτος). Ναι, το κάθε κράτος να προετοιμαστει ως οφείλει να πράξει.

    Η πρόκληση πανικού όμως και η επίκληση στο συναίσθημα ποτέ δεν είναι σοφοί σύμβουλοι. (Διαβάζω από μέλη για πνιγμους και για πυροβολισμους. Πραγματικά με προβληματίζει.)
     
    Last edited: 22 Μαρτίου 2020
  7. slave32

    slave32 Contributor

    Εκτος απο την καυλα σας, εχετε πολιτικοποιησει και την αξια της ζωης σας! Καλα να παθετε! Περαστικα να ειναι!

    P.s. τα σουπερμαρκετ προσλαμβανουν κοσμο, μπρος λοιπον!
     
  8. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    Σε ποιους απευθύνεστε?
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    μόνος του.
     
  10. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Ο πανικός δεν είναι ποτέ καλός, πολύ καλά κάνετε να μην πανικοβάλλεστε.

    Για να βλέπετε πράγματα χρειάζεται γνωσιακό κεκτημένο, αρχές και αναλυτική ευχέρεια. Το να βλέπετε άλλ’ αντ’ άλλων, τα συγκεκριμένα άλλ’ αντ’ άλλων, είναι αντανακλαστικό φυτεμένο εδώ και 45 χρόνια. Το μπαλάκι στην εξέδρα είναι λίγο πιο παλιό έχει κανένα αιώνα που παίζει στα πολιτικά μας και επικοινωνιακά πράγματα, παλιότερα μόνον την γενική χλεύη συναντούσε. Ενδεχομένως ξεπερασμένο το αντανακλαστικό αλλά κυρίως δεν συνδεέται με την κατάσταση που ζούμε. Εκτός και αν έχετε κάποιο επιχείρημα, οπότε αλλάζει το πράγμα. Αλλιώς είναι ένα επιφώνημα, η δήλωση σας.

    Εβρέος γνωστό ότι όλοι έχουμε στην ψυχή μας τον φόβο του θανάτου. Πρώτη φορά το ακούτε;
     
  11. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Σε όσους θα κινδυνεύσει η υγείας τους αν νοσήσουν η θα κινδυνεύσει η εργασία τους λόγο της οικονομικής κατάστασης.
    Καλά να πάθουν λοιπόν . 
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    δεν κάνω πολύ παρέα με ιερωμένους για να είμαι εξοικειωμένος με ψυχές και παρόμοια.
    τον θάνατο τον αποφεύγουμε ενστικτωδώς, αλλά χωρίς δράματα, σαν τα άλλα είδη.
    το ότι μιά θεώρηση κρύβει "ανεπίγνωστο φόβο θανάτου" είναι προφανώς (και ευρύτατα γνωστό) οτι αποτελεί χειριστικό εξορκισμό της θεώρησης.