Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 26 Απριλίου 2016.

  1. Μυθοπλαστης

    Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

    αδερφε το αρχαιότατο ρητό " με τα λόγια χτίζουν ανώγια και κατώγια "  
     
  2. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Η μεγαλύτερη απάτη είναι αυτή ακριβώς.

    Απόσυμφόρηση των νησιών και δημιουργία δομών στην ενδοχωρα.

    Ώστε μετά στα αποσυμφορημενα νησια να ξαναστειλουν οι δουλεμποροι λαθρομεταναστες και τα νησιά να πηξουν πάλι και μετα να φτιάξουμε άλλη μια ανοιχτή δομή στην ενδοχώρα, κ.ο.κ.

    Επαναλαμβάνω μονοτονα: πίσω από το προσωπείο του ανθρωπισμού κρύβεται η προσπάθεια αλωσης της Ελλάδος από λαθρομεταναστες. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΊΤΕ.

    ΥΓ. Όποιος γουστάρει λαθρομεταναστες να τους πάρει σπίτι του. Κανένας όμως δεν το κανει, όλοι ψάχνουν ένα μακακα να του τους φορτωσουν. Επί παραδειγματι, στην περιπτωση μας, το Δήμαρχο Χαλανδριου.
     
  3. Kostas_sub84

    Kostas_sub84 New Member

    Πριν την κατάσταση με τον κορονοϊο, και ιδιαίτερα με την οικονομική κρίση, όλοι είχαμε τουλάχιστον από 1 γνωστό που έφυγε στο εξωτερικό να δουλέψει. Και η σκέψη αυτή στους περισσότερους φαινόταν απόλυτα φυσιολογική. Γιατί εξάλλου να είναι παράξενο που ένας νέος άνθρωπος ψάχνει κάποια ευκαιρία στο εξωτερικό; Είμαστε εξάλλου Ευρωπαίοι και μετακινούμαστε σε γνώριμα εδάφη. Εμείς έχουμε δικαιώματα που αυτοί οι ξένοι δεν έχουν! Ήρθα από αλλού, παράνομοι. Εμείς και οι Γερμανοί, εμείς και οι Γάλλοι, οι Ιταλοί, οι Ισπανοί. Όλοι ΕΜΕΙΣ είμαστε εντάξει άτομα. Όχι σαν και αυτούς; Γιατί; Είμαστε καλύτεροι; Ή μήπως οι νόμοι που λένε ότι εμείς μπορούμε κι αυτοί όχι είναι φυσικοί; Έχουμε κατασκευάσει ένα τοίχο, και ονομάσαμε παράνομο όποιον τον διαβεί; Πατάμε ένα κομμάτι γης, το ονομάζουμε δικό μας και μετά του δίνουμε μεγαλύτερη αξία από έναν άνθρωπο. Πήραμε λίγο χώμα, το χώσαμε σε ένα γαλανόλευκο πανί και το ανεβάσαμε σε αξία πάνω από την ανθρώπινη ζωή. Κάποτε οι Έλληνες μιλούνια με τα καράβια πηγαίναν στην Αμερική. Τότε μας έλεγαν εμάς βρωμιάρηδες, κλέφτες, βιαστές. Είμαστε περήφανοι που ο Ελληνισμός είναι σκόρπιος σε όλον τον πλανήτη, αλλά όταν κάποιος προσπαθεί να σώσει την οικογένειά του από τον θάνατο, αυτό δεν το αποδεχόμαστε;

    Και φυσικά δεν είναι δίκαιο, ούτε σωστό ένα τέτοιο μεταναστευτικό κύμα να προκαλεί τα προβλήματα που όντως προκαλεί, στις συγκεκριμένες περιοχές. Αλλά φταίνε οι συγκεκριμένοι άνθρωποι; Αν έβαζαν και όλους του Έλληνες που πάνε στο εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον, σε κέντρα συγκέντρωσης κάτω από άθλιες συνθήκες, με γονείς που βλέπουν τα παιδιά του να αρρωσταίνουν, να πεινάνε, να βιάζονται, ε εμείς δεν θα αντιδρούσαμε; δεν θα κλέβαμε; Ποιός από εδώ μέσα που θα έβλεπε το παιδί του σε τέτοια κατάσταση δεν θα έκανε το ίδιο; Σίγουρα δεν φταίμε εμείς για τον πόλεμο στη χώρα τους. Αλλά φταίμε για τις κυβερνήσεις που έχουμε και τις αποφάσεις που παίρνουνε. Φταίμε γιατί δεν δίνουμε καμία σημασία στις Ευρωεκλογές και τους ανθρώπους που στέλνουμε εκεί. Μην ξεχνάτε ότι η συντριπτική πλειοψηφία δεν θέλει να μείνει Ελλάδα. Φταίμε για όλα αυτά. Αλλά και πάλι είμαστε στην αρχή. Οι περισσότεροι δεν θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική και έννοιες όπως καπιταλισμός και παγκοσμιοποίηση, ίσως λόγω βαρεμάρας, ή αντίληψης ότι "έλα μωρέ τι δύναμη έχουμε", ή "ωχ αμάν κομμουνιστής είναι αυτός", κι αυτό είναι ακόμα χειρότερο. Άτομα που κράζουν μετανάστες, και μετά στο σπιτάκι τους προτιμούν να τον παίξουν με καμιά τσόντα αντί να διαβάσουν κάτι για την όλη κατάσταση.

    Σίγουρα είναι κακό αυτό που συμβαίνει στις περιοχές που είναι και τα κέντρα συγκέντρωσης και στα σύνορα και παντού. Κι εγώ μαζί σας να κυνηγήσουμε τον εχθρό.
    Αλλά να βρούμε τον σωστό εχθρό να κυνηγήσουμε. Με νοιάζει να προστατευτούν οι άνθρωποι και όχι οι πατρίδες. Τις πατρίδες τις έχουν ανάγκη αυτοί που τις έχουν αγοράσει. Δεν μας ανήκει κανένα χωράφι.
     
  4. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    τελικά η βλακεία είναι πιο ενοχλητική ακόμα κι απο ακραίες θέσεις.
     
  5. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Δεν το λες και... αρχαιότατο!!!
    Ούτε καν αρχαίο.

    Ανιστόρητε...
     
  6. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Εσείς ειστε, που δεν αφήνετε ποστ μου ασχολίαστο...

    Μιλησατε για... εμμονές???
     
  7. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    αυτό θα μπορούσες να το πεις αν κάποιος σε ανάγκαζε να τους πάρεις εσύ σπίτι σου. εκτος εν θεωρείς ότι είναι δικό σου τ αμπελοχωραφο γενικότερα...
     
  8. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Δεν είναι ετσι. Πετάνε το πρόβλημα στην πλάτη των αλλων. Για ποια αλληλεγγύη μιλανε?
    Να λύσω το πρόβλημα εις βαρος.των υπολοίπων κατοίκων αυτής της χωρας?
    Σήμερα ο νησιώτης και αύριο ο χαλανδριωτης και μεθαύριο ο λαμιωτης?
     
  9. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Κοροϊδία και υποκρισία στο έπακρο.
     
  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    Σας αρέσει δεν σας αρέσει, τα ερωτήματα που έθεσε ο @ilias1 είναι η επιτομή του ρατσισμού.
     
  11. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Χρατσανίζοντας τσιπς, διαπιστώνω πως μέρες πούναι, υπάρχει η αδήριτη ανάγκη του καθενός να "κοινωνικοποιηθεί"...
    Πετάει λοιπόν μια παρόλα που ψιλοπροσδιορίζει το στίγμα του, την πιάνει ο άλλος που την γουστάρειμ την πετάει πίσω ο άλλος που δεν την γουστάρει...
    Δεν είν' κακό...
    Κακό είναι, που απλώς πετιούνται παρόλες/ατάκες/συνθήματα, γιατί έτσι ...μας αρέσει, σάμπως και ξέμε γιατί και πώς..?
    Ζ'μί καπούτ, αλλά με το όπλο παρά πόδα, μη και μας θίξουν στερεότυπα, πεποιθήσεις, προκαταλήψεις και αφηγήματα που έχουμε καταπιεί αμάσητα, ζ'μι καπούτ αφού, δεν γλιστράει...

    Ή αλλιώς το "παίζουμε αφέντες και δούλοι καλέ παιδάκι, εγώ θα σε βαράω κι εσύ θα κάθεσαι, ναι?" σε λανθάνουσα καταπιεσμένη εκδοχή για ...δυνατές μουχρίτσες, τις λες και προσοχοπουτανίτσες, ασχέτως φύλου..!

    Κατά τα άλλα, γαμούν και δέρνουν τα Τσακιροστίκς, γιέα..!
     
  12. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Το να εισαι αλληλεγγυος με την πατριδα σου, φοριεται πολυ να το αποκαλουν καποιοι/κάποιες 'ρατσισμο'.

    Δεν με πειράζει καθόλου , γιατί ξέρω ότι όταν κάποιος σε κατηγορεί επί προσωπικού χωρις επιχειρηματα, ειναι επειδη δεν μπορει να πει τιποτε αλλο.