Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

  2. Apocryphos

    Apocryphos Γένεσις 4:9-15

    ΚΑΙ αυτό είναι υπό συζήτηση και υποκειμενικό. Ειδικά όταν η πανεπιστημιακή μας διατριβή είναι επί του θέματος. Καλή σου εβδομάδα.
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  4. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Την εναλλακτική που προτείνετε δεν έχω καταλάβει τόσο καιρό.. θέλετε να βγαίνουμε έξω και να ζούμε τη ζωή μας όπως πριν και να καταλήξουμε σαν την Ιταλία να πεθαίνει κόσμος κατά χιλιάδες ημερισιως;
    Γκρινιάζετε και γκρινιάζετε για φοβικοτητες και τέτοια αλλά υπέροχα επιχειρήματα τόσες μερες αλλά πείτε μας τι αντιπροτεινετε;
     
  5. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Last edited: 5 Απριλίου 2020
  6. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Αναγωγές και υποκειμενικότητας. Έτσι κάπως, κάνοντας τον «ορθολογιστή»ξεκίνησε ο Τζόνσον αλλά στην πορεία άλλαξε γνώμη, ο Τραμπ τρέχει τώρα και δε φτάνει και επιτάσσει φορτία με μάσκες που οι Κινέζοι έστελναν στους Γερμανούς, χώρια τα άλλα μέτρα που ετοιμάζεται να πάρει για να συγκρατήσει την διάδοση του ιού. Όχι τίποτα άλλο είναι κωλοθάνατος χώρια που δεν βλέπω να λέτε ότι με καραντίνα ή χωρίς οι μισοί από,όσους μπαίνουν στις ΜΕΘ πεθαίνουν.

    Απο τη στιγμή που βάσιμα και αυταπόδεικτα κηρύχτηκε πανδημία, τα μέτρα καραντίνας ήταν αναπόφευκτα, ως τα μόνα γνωστά με κάποιο αποτέλεσμα. Το ίδιο και οι αλυσιδωτές οικονομικές επιπτώσεις υφεσιακού ή και συντριπτικού τύπου. Άρα δεν έχουμε να κάνουμε με μία κατάσταση που ζυγιάσουμε αριθμό νεκρών (συν διαλυμένο σύστημα υγείας) vs. οικονομική καταστροφή, είμαστε στο σημείο που επιλέγουμε αν τις επερχόμενες οικονομικές αναταράξεις θα τις χειριστούμε με όσο το δυνατόν λιγότερους νεκρούς. Η επανεκκίνηση είναι δεδομένη εδώ και εβδομάδες. Είναι ένα ιστορικό σημείο αλλαγής οικονομικών πολιτικών, με δυνατότητες σύντομης ανάκαμψης. Άλλωστε, δεν είχα καταλάβει ότι η πρότερη κατάσταση ήταν τόσο καλή που δεν έπρεπε να χαθεί με τίποτα!

    Α τώρα με βάλετε στη θέση μου! Αν έχετε ειδικές γνώσεις στο πως ο Χίτλερ είχε δίκιο (πριν αυτοκτονήσει με όλη τη Γερμανία κεραμιδαριό και διαιρεμένη στα τέσσερα και σε διαφόρων ειδών καραντίνες επί δεκαετίες μετά) για το πως πρέπει να διαχειρίζεται τους λαούς, τότε μη διστάσετε, εκπλήξτε μας άφοβα, θα το αντέξουμε!
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

     

    Από την πολυθρόνα να μας το crisis management μπορεί να φαίνεται απλό. Συμφωνώντας τόσο μαζί σου όσο και με την @Seras Victoria περιμένω να ακούσω κι εγώ μια αντιπρόταση που να ΜΗΝ βασίζεται στην καλή θέληση του καθενός.
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    στην ιταλία που «πεθαίνει κόσμος κατά χιλιάδες (!) ημερησίως» έχουν πάρει ακριβώς τα ίδια μέτρα, μόνον λίγο αυστηρότερα ως προς την αστυνομική διάσταση, αλλά δεν συνέλαβαν, εν τέλει, τον ιό.

    πάρα πολύ σωστά. με καραντίνα ή χωρίς.
    αλλά με καραντίνα δυστυχούν κι οι απ έξω.
     
  9. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Δεν πρόλαβαν να αποφύγουν την "εκθετική" μορφή της διάδοσης, δυστυχώς, ίσως επειδή ήταν λίγες εβδομάδες νωρίτερα το ξέσπασμα εκεί.


    Και χωρίς θα δυστυχουσαμε, χώρια που μπορεί να ειμασταν μέσα λόγω επιθετικής διάδοσης.
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Με καθυστέρηση την οποία πληρώνουν τώρα γιατί ο covid είναι λαχείο που αργεί να κληρώσει. Η αποτελεσματικότητα θα αρχίσει να φαίνεται προς τα μέσα του μήνα, ωστόσο αν δεν είχαν παρθεί, τα πράγματα θα ήταν πολύ πολύ χειρότερα.

     

    Όλες οι επιδημίες με ένα τρόπο τελειώνουν: Τους τελειώνουν τα θύματα, το θέμα είναι πόσα θα επιτρέψεις να υπάρξουν διατηρώντας την κοινωνική συνοχή.

    Στο μεσαίωνα άντεξαν με απώλειες το μισό πληθυσμό. Από την άλλη στο μεσαίωνα μια εξαιρετικά έντονη ηλιακή καταιγίδα θα πέρναγε απαρατήρητη ενώ τώρα θα μας γυρνούσε βίαια πίσω σ' αυτόν.
     
    Last edited: 5 Απριλίου 2020
  11. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιός είναι αυτός ο κόσμος που πεθαίνει; Γιατί πεθαίνει; Ποιές είναι οι συνθήκες;

    Σημερινή ενημέρωση, ιταλικό Υπουργείο Δημόσιας Υγείας, στοιχεία ενημερωμένα μέχρι τις 2/4/2020, εδώ στ' αγγλικά.
    Σε σύνολο 15.887 θανάτων, το 97,3% των ασθενών τη στιγμή της εισαγωγής σε νοσοκομείο έπασχε από χρόνιες σοβαρές παθήσεις, τρεις πάνω από το 50%, αλλιώς δυο ή μια (23,9 και 22.1%): χρόνια υψηλή πίεση, καρδιοπάθεια, διαβήτης, άνοια και άλλα. Μέση ηλικία 78 έτη.
    Το 2019 οι Ιταλοί πάνω από 65 ετών ήταν περίπου 14 εκ, άλλα 8 εκ. οι 55-65.

    Αλλά φαντάζομαι ότι η ακριβέστερη διατύπωση "στην Ιταλία ένα πολύ μικρό μερίδιο ατόμων τρίτης ηλικίας, που είναι χρόνια επιβαρυμένο με βαριές ασθένειες, πεθαίνει όχι από CoV-2, αλλά με αυτό" δεν είναι εξ ίσου πιασιάρικη με το "εκεί πεθαίνει κόσμοςςςςς!!! κατά χιλιάδεςςς!!!"
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Και?

    Πότε αποφάσισαμε να τους ξεγράψουμε αυτούς?