Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Αθώο μου παιδί που νομίζεις ότι ο "σκεπτικισμός" είναι το κίνητρο  
     
  2. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Για να είμαι ειλικρινής, δεν κατάλαβα ούτε τι είναι η "διακρατική κοινωνία" ούτε ποιοί είναι "οι άλλοι που βρίζουν" και τι μέτρα έχουν πάρει και γιατί βρίζουν  
    "Πιο σοφή" είναι η συνειδητοποίηση απ' όλους (κυβέρνηση και πολίτες μαζί) ότι με ελπίδες ή με αποτροπαϊκά φτου φτου δύσκολα λύνει ένα άτομο υπαρκτά ζητήματα, πόσο δε ένα κράτος, ένα παραπάνω αν περιμένουν όλοι να φτάσει η επόμενη φορά μέχρι να ληφθούν μέτρα.
     
    Last edited: 8 Απριλίου 2020
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    I care not για τα κίνητρα, η ζυγαριά με ενδιαφέρει.
     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Μεγάλη κουβέντα έχετε ανοίξει με τον κορωνοιο. Τα καταφέρατε πάλι ορισμένοι/ες να τα ρίξετε όλα στις φοβικότητες στις τρομολαγνειες και τις συναφείς καραμέλες.

    Τα νούμερα όμως είναι αμείλικτα αποκαλυπτικά , όπως και η ερμηνεία που ο καθένας μας τους δίνει, του εαυτού μου φυσικά συμπεριλαμβανομένου.

    Τα κράτη που υποτίμησαν την απειλή την πληρώνουν ακριβά με εκατοντάδες ημερήσιους θανάτους σε σχέση με αυτά όπως η πατρίδα μας που πήρε τα αντίστοιχα λίγο πολύ , (αστυνομικά; ναι, αστυνομικά) μέτρα έγκαιρα.
    Θα μου επιτρέψετε να συνταχθω με την άποψη που θεωρεί την αποφυγή του συγχρωτισμου ως το ποιο αποτελεσματικό μέσο αντιμετώπισης του ιού σε αυτή τη φάση , όπου δεν υπάρχει ακόμα εμβόλιο και επιστημονικά πιστοποιημένη αποτελεσματική φαρμακευτική θεραπευτικη αγωγή.
    Πολύ απλά, ο συγχρωτισμός δημιουργεί ταχύτατα συνθήκες πανδημίας στις οποιες κανένα σύστημα υγείας στον κόσμο δεν μπορεί να ανταπεξέλθει.
    Μέχρι τώρα δεν έχω πάρει χαμπάρι κανένα μαχόμενο γιατρό να έχει εκφράσει αντίθετη άποψη,Έλληνα η ξένο.
    Από κει και πέρα είναι θέμα επιλογής, η θα προταξεις την κοινωνική και οικονομική κανονικότητα (βλέπε Τραμπ και Τζόνσον) με τα γνωστά αποτελέσματα, η θα επιδιώξεις να έχεις σημαντικά λιγότερα φέρετρα οπότε θα πρέπει να μαντρωσεις έγκαιρα τον κόσμο. Άμα είσαι και μάγκας κι έχεις φράγκα και τεχνογνωσία και δικιά σου παραγωγή κατέχεις άμα λάχει και , ικανά στον αριθμό διαγνωστικά τεστ που σου κάνουν λίγο πιο εύκολη τη ζωή.

    Άσχετο... η μπορεί και όχι:
    Η κυρά εσχάτως έχει παντρευτεί μια ρημαδορευματοειδη αρθρίτιδα που την ταλαιπωρεί πολύ. Εκτός της καθημερινής της φαρμακευτικής αγωγής πρέπει ανά τακτά μεν, αραιά δε χρονικά διαστήματα μια ενδοαρθρικη ένεση κορτιζόνης . Στον Ευαγγελισμό, εκεί εργάζεται ο γιατρός της , που δεν έχει ιδιωτικό ιατρείο.
    Αυτός λοιπόν ο γιατρός πρέπει να' ναι πολύ φοβικός και τρομολαγνος ρε παιδιά, κοτζαμαν διευθυντής του ρευματολογικου ιατρείου του νοσοκομείου, γιατί της είπε να μην τολμήσει να πάει εκεί προς το παρόν όχι μόνο για την δική της προστασία αλλά και για την δική μου, γνωρίζοντας ότι είμαι ανοσοκατεσταλμένος.
    Θα μου πουν κάποιοι πως προβάλλω την προσωπική μου οπτική ως αντικειμενική πραγματικότητα.
    Ανάθεμα κι αν ξέρω πως ορίζεται (πειστικά) αυτή η αντικειμενική πραγματικότητα αφ' ενός, κλαιν Μάιν αφ' ετέρου, έτσι κάνουν όλοι θα μου επιτρέψετε να ισχυριστώ, εκτός κι αν κυκλοφορούν ρομπότ ανάμεσα μας.

    υγ1
    Στην Κίνα μόλις τους αμολυκανε ξεχύθηκαν στα πάρκα και τση πλατείες.
    Για να δούμε ύστερα από 2-3 βδομάδες τι θα γενει...

    υγ2
    Οι υπερασπιστές της - αστικής- δημοκρατίας θα ήθελα να ξέρω τι σόι δημοκράτες είναι υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα τους να κυκλοφορούν ελεύθερα στις ταβέρνες και τις παραλίες γνώστες πλέον, ότι μπορεί να είναι ,ή να γίνουν , αδιαγνωστοι και ασυμπτωματικοί φορείς - μεταδότες του ιου. "Παραφοροι, ανυπόφοροι κι αδιάφοροι"..

    Υ.γ3
    @Koproskylo γουελκαμ μπακ.
     
  5. RAIN

    RAIN nefelibata

  6. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    @underherfeet

    Η ανάγκη μέτρων δεν συνεπάγεται ότι θα δεχτώ άκριτα την τωρινή διαχείριση της έκτακτης κατάστασης από την κυβέρνηση, τα media και τους υπόλοιπους συμπολίτες μου.

    Θα ασκήσω κριτική για την επιλογή των μέτρων που πάρθηκαν και την αποτελεσματικότητά τους, ειδικά όσον αφορά την συνοχή και νόημα τους, σε σχέση με το ρητά δηλωμένο σκοπό να περιορίσει την επιδημία, ξεχνώντας βολικότατα τους πολίτες δεύτερης κατηγορίας που αναγκάζονται να συνεχίζουν να εκτίθενται, από ιατρικό προσωπικό μέχρι ντελιβεράδες και εργάτες της αλυσίδας παραγωγής/διανομής μέχρι όσους δεν δικαιούνται το επίδομα, και όσους ξεχνάω εγώ τώρα.

    Θα δείξω την ρητορική του #μένουμεσπίτι που πάλι βολεύει όσους "μπορούν" (τι προβλέπεται από το κράτος για γέρους που μένουν μόνοι τους; για φυλακισμένους; παιδιά; οίκους ευγηρίας; δομές μεταναστών-προσφύγων; άτομα με ειδικές ανάγκες ή με ψυχιατρικές νόσους; για ευπαθείς ομάδες, όπως αναφέρατε; ), η οποία ρητορική επιπλέον ρίχνει διαστρεβλωμένα όλη την ευθύνη απάνω στον καθένα - μείνετε κλεισμένοι, τι να κάνουμε που δεν έχουμε δράσει έγκαιρα, να υπακούτε, και μην αναρωτιέστε. Η ίδια ρητορική δημιουργεί επίσης βολικότατους φταίχτες (με δικά σας λόγια: Οι υπερασπιστές της - αστικής- δημοκρατίας θα ήθελα να ξέρω τι σόι δημοκράτες είναι [...] μπορεί να είναι ,ή να γίνουν , αδιαγνωστοι και ασυμπτωματικοί φορείς - μεταδότες του ιου. "Παραφοροι, ανυπόφοροι κι αδιάφοροι"). Βδελυροί μολυντές, δήθεν σκεπτικιστές που μοναδικό σκοπό έχουν να βγουν και να φταρνιστούν χαιρέκακα στη μούρη κάθε περαστικού. Πιθανόν γνωρίζετε τι είναι o "ηθικός πανικός" και πόσο χρήσιμος είναι.

    Θα κατακρίνω λοιπόν το παρόν συνονθύλευμα πατερναλισμού, αυταρχισμού και κοινωνικού ελέγχου, γιατί πιστεύω ότι η ελεύθερη κριτική σκέψη είναι σημαντικό αγαθό. Χωρίς να σημαίνει ότι είμαι οπαδός του moshing, χωρίς να σημαίνει ότι δεν κατανοώ και δεν εφαρμόζω τα μέτρα που έχουν να κάνουν με προσωπική υπεύθυνη συμπεριφορά. #μένωσεαπόσταση #deprofundis
     
    Last edited: 8 Απριλίου 2020
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν το λέω εγώ, το λέει ο Γιάννης Ιωαννίδης (εδώ η συνέντευξη)και σχεδόν όλοι οι επιδημιολόγοι.

    Βέβαια δεν μένει εκεί, το συνεχίζει:
    Κοντολογίς αυτό που λέει "Καλά κάναμε και τα πήραμε, γλιτώσαμε μέχρι στιγμής τα χειρότερα, αλλά δεν αρκούν: Πρέπει να κάνουμε και άλλα πράγματα προκειμένου να μετρήσουμε το cost/benefit με στοιχεία και όχι με πανικό."

    Το cost/benefit δεν είναι κακό. Κακό γίνεται όταν παίρνονται εν κρυφώ αποφάσεις επ' αυτού.
     
  8. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

  9. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    Γνωρίζετε κάτι περισσότερο για μένα από εμένα την ίδια?
    Θα θέλατε να το μοιραστείτε?
     
  10. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Πολυαγαπημένε μου, με όλη την θέρμη οι ευχές να τελειώσει γρήγορα η περιπέτεια σου και αυτό πρώτα και πάνω από όλα!!! 

    Το κράτος που δεν μετρά ούτε 10 θανάτους είναι η Ισλανδία. Και μάλιστα παρά το ότι μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού της, σαφώς μεγαλύτερο, έχει επιμολυνθεί από τον SARS CoV2.
    Και αυτό γιατί κάθε μα κάθε πολίτης έχει πρόσβαση σε τεστ διάγνωσης αλλά και θεραπεία. Σημειωτέον πως μόνον οι έχοντες τον ιό απομονώνονται.
    Να, λοιπόν, και ένα άλλο παράδειγμα.

    Ο Ευαγγελισμός δεν είναι μέτρο αναφοράς. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, ταυτόχρονα νοσοκομείο αναφοράς για τους πάσχοντες από κορωναιο, που σημαίνει ότι είναι ένα μέρος με βαρύτατο ιικό φορτίο γενικά και ειδικά. Δεν είναι συγκρίσιμο με το άλσος Συγγρού π.χ.
    Δεν υποστηρίζω ότι καλά θα κάνουμε να αρχίσουμε τα γλωσσόφιλα με κάθε περαστικό στο δρόμο, ούτε να κλειστούμε να χοροπηδάμε όλοι μαζί στην ιστορική Αυτοκίνηση. Υποστηρίζω όμως ότι από εκεί, μέχρι τα οριζόντια μέτρα ολικού shutdown και ξεμυτίσματος από το χαλακι της εξώπορτας μόνον με χαρτάκι ή sms από το ανώτατο σοβιέτ είναι χαοτική απόσταση.
    Και η φάκα για το μετά χάσκει τρομακτική... για μένα τουλάχιστον...
     
  11. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Γενικώς τελευταία πολλοί γνωρίζουν πολύ περισσότερα από μας, για μας και κυρίως... για το καλλλλό μας... Αντιρρησία 
     
  12. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Γιατί δεν το παραδέχεστε; Ορίστε, θα τα ξεράσω όλα για μένα, να πάψουν επιτέλους οι νύξεις:

    1. ετήσια συνδρομή στους Illuminati, ακριβή αλλά έχουν ωραίες στολές, να λέγεται
    2. απλό μέλος στην Συνωμοσία του αίματος (είναι καχύποπτοι)
    3. ισόβιο μέλος του κινήματος Επίπεδη Γη (αυτοί είναι καλόβολοι)
    4. Νεοταξίτης τζούνιορ - πολύ γαμάτα βρε παιδάκι μου, λα κρεμ ντε λα κρεμ
    5. Man in black εδώ και μια πενταετία (ναι ναι, σεξιστικό αλλά τι να κάνουμε). Σημ. δεν έχουν neuralyzers, κρίμα
    σχεδόν 6. Στο QΑnon πέρασα τις εξετάσεις (παζλ 24 κομματιών) αλλά με διώξανε γιατί ρώτησα αν ο Τραμπ φοράει περούκα  

    Η @Seras Victoria θα μας πει αν ξέχασα κάτι