Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Ένας π@π@ρας μηχανικός που δεν έχει κανένα έργο φέτος κι έχει άπλετο χρόνο, έκανε προσφυγή για να σταματήσουν όλα τα τεχνικά έργα. Αν μη τι άλλο ακόμα κι αν καμιά κρυφή ατζέντα δεν υπάρχει, πάντα θα υπάρχει η εμπάθεια. Μόλις κατέστη το έγγραφο Α που έχω σκουπιδόχαρτο. Με τέτοιους συναδέλφους whatever.
     
  2. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Αθώο μου παιδί που νομίζεις ότι σε ξέρεις!
     
  3. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Λυπάμαι για αυτήν την εξέλιξη. Όσο αναμενόμενη και προβλέψιμη να είναι η ανθρώπινη φύση, ποτέ δεν παύουν να σε εκπλήσσουν τα ποσά και η ένταση της τοξίνης που μπορεί να χυθούν. Αναμενόμενο στο βαθμό που ούτως η άλλως οι πιθανές αντιδράσεις σε μία κατάσταση μπορούν να κατηγοριοποιηθούν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο εν λόγω τύπος είχε μία από τις παρακάτω επιλογές:

    i. Αναζητά τρόπους να βρει δουλειά (είτε έχει πραγματική ανάγκη είτε όχι)
    ii. Αποφασίζει να αξιοποιήσει αυτόν το χρόνο επιτακτικής αγρανάπαυσης για να διοχετεύσει την ενέργεια του σε λοιπές δραστηριότητες
    iii. Αναζητά τρόπους η αγρανάπαυση να επεκταθεί πλήρως και στο δικό του κλάδο

    Στην πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία εντάσσεται η εκδοχή να μην καταφέρνει να πράξει διαφορετικώς, να τρώγεται μέσα του που δεν έχει δουλειά και άλλοι έχουν, αλλά αποφασίζει να διαχειριστεί αυτό το αίσθημα με τρόπο που δεν προκαλεί ζημία στους συναδέλφους του. Μπορεί να προκαλεί σε άλλους γύρω του, αλλά όσον αφορά τους συναδέλφους του επιλέγει να μην προκαλέσει αρνητικό αντίκτυπο.

    Στην τρίτη εκδοχή είτε δεν καταφέρνει να διαχειριστεί τη σύγκριση είτε δεν προσπαθεί καν.

    Συνήθως χρειάζεται ένας να επιλέξει την τρίτη εκδοχή για να ζημιωθούν περισσότεροι. Και συνήθως (ή σχεδόν πάντα) κανείς δε μαθαίνει για εκείνους που είτε εύκολα είτε δύσκολα επέλεξαν την πρώτη ή τη δεύτερη εκδοχή.

    Φτάνουν στα αυτιά μου ρουφιανιές σε όλα τα επίπεδα. Και ομολογώ πως δεν εμπιστεύομαι ιδιαίτερα τους ανθρώπους, ακόμα και αν φαίνομαι να έχω τους καλύτερους τρόπους απέναντί τους. Ακόμα και αν φαίνομαι να έχω κατανόηση για τη βιασύνη ή τον αμπνταουλισμό. Αυτήν την περίοδο η εμπιστοσύνη μου έχει πέσει ακόμα περισσότερο. Περπατώ στο δάσος και στέκομαι να χαζέψω και να σκεφτώ και κοιτάω με καχυποψία οποιονδήποτε περνάει, με το σκεπτικό ότι μπορεί να τηλεφωνήσει και να με καρφώσει ότι δεν τρέχω ή δεν κάνω ανατάσεις... Υπερβολική αντίδραση? Μπορεί. Συνήθως στις 99 φορές είσαι υπερβολικός, αλλά αρκεί μία για να επιβεβαιωθούν οι φόβοι σου.

    Μπορεί όλο αυτό που συμβαίνει να έχει και θετικά. Μπορεί να βγάλει σε όλους μας αυτό που πραγματικά είμαστε και το προηγούμενο διάστημα κρύβοταν περίτεχνα ή αδιάφορα. Σε κάθε περίπτωση, πολύ δύσκολα μπορεί να νοηθεί επιστροφή στην πρότερη κατάσταση.
     
  4. Ως πολίτης αυτού του κόσμου δεν εχω δικαίωμα να σκέφτομαι εγωϊστικά για την πανδημία ποιος πήγε καλύτερα από τοβ άλλον παραθέτω κάποιες χώρες με κάποια στοιχεία. Σε μία τόσο εξελισσόμενη κατάσταση έχουν βάση μόνο για αρχειακούς σκοπούς. Ελπίζω να ζήσουμε το πιο απλό σενάριο και όταν τελειώσει η πανδημία να μην αφήσει κατάλοιπα στην πολιτική , οικονομική και ψυχολογική κατάσταση του καθενός.
     

    Συνημμένα Αρχεία:

  5. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    το προβλημα με αυτη τη φακα(καθαρα δικη μου γνωμη)ειναι πως θα ερθουν μνημονια(με αλλη ονομασια βεβαια για να μην τρομαξουμε) αλλα δεν θα υπαρχει εχθρος να βριζουμε και να βγαζουμε το αχτι μας οπως η γερμανοι το ΔΝΤ κλπ
    Γιατι αυτα τα βοηθηματα και γενικα το παγωμα των παντων θα τα πληρωσουμε κλασσικα παλι εμεις
    Το ποσο κοστολογεις τη ζωη σου ειναι θα ελεγα ενα καλο κινητρο χεχεχεχε
     
  6. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    μου θυμιζει το να ψοφησει η κατσικα του γειτονα 
     
  7. Miss_Jojo

    Miss_Jojo My head is a very dark place

    Αυτή την στιγμή σκεφτομαι πόσο υποκριτές και ψεύτικοι είναι κάποιοι άνθρωποι! Μπαίνουν στην ζωή μας , μας τάζουν Τον ουρανό με τα άστρα και στο τέλος καταλήγουν να μας φέρνουν αηδία! Όλο ψέματα ,ψέματα και ψέματα! Τίποτα άλλο! Σου φτιάχνουν μια ζωή ψεύτικη, όπως την φαντάζεσαι εσύ υπέροχη για να πετύχουν τον σκοπό τους! Κάποιες φορές τον πετυχαίνουν κ φευγουν, ενώ άλλες δεν προλαβαίνουν και τους διώχνουμε εμείς (ευτυχώς). Αλλά τόσος χρόνος που τρως μαζί τους τσάμπα..τουλάχιστον μένει μαθημα
     
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    @estelwen
    Κανείς δεν είπε να δεχτείς άκριτα τα κυβερνητικά μέτρα , η κριτική σκέψη και στάση απέναντι σε κάθε μορφής εξουσία εξ άλλου είναι γνωστό , ελπίζω , από τις τοποθετήσεις μου ότι εμένα προσωπικά με χαρακτηρίζει... 

    Σε κάποια σημεία μάλιστα η κριτική σου στάση με βρίσκει σύμφωνο , όπως πχ η μη ενασχόληση με δομές όπου στοιβάζονται άνθρωποι στις δομές προσφύγων , στα γηροκομεία , στις φυλακές κλπ.
    Από την άλλη τα στοιχεία δείχνουν ότι αυτή η ... ολιγωρία, ή και αδιαφορία αν θες δεν έχει στοιχίσει ,μέχρι τώρα, σε αντίθεση με την Ισπανία και την Γαλλία. Κωλοφαρδια; Ενδεχομένως ...
    Τώρα οι άλλες κατηγορίες που λες αναγκαστικά θα εκτεθούν περισσότερο λόγω της φύσης της εργασίας τους, και πιο πολύ φυσικά οι υγειονομικοί στο σύνολο τους αλλά γι' αυτούς υπάρχουν συγκεκριμένα μέτρα και πρωτόκολλα για την προστασία τους.
    Εκεί όμως που θα διαφωνήσω ριζικά μαζί σου είναι στην δαιμονολογικη προσέγγιση κατασκευής ενόχων που αποδίδεις στη κυβέρνηση για τους απείθαρχους.
    Κανείς ποτέ δεν ισχυρίστηκε , ούτε καν υπαινίχθηκε ότι πρόκειται για βδελυρους τύπους που κυκλοφορούν εκεί έξω για να μεταφέρουν τον ιό.
    Αυτό πού τους απέδωσε η κυβέρνηση δια στόματος Χαρδαλιά είναι η κουτοπονηρια και ο εξυπνακισμος του Ελληναρα που προκειμένου να βολευτει κατά πως νομίζει ο ίδιος πρέπον γράφει στ' αρχιδια του νόμους, κανόνες και φυσικά τους διπλανούς του. Και πολύ καλά έκανε.(ο Χαρδαλιάς).
    Τέλος, είμαι σίγουρος πως αν όλοι μας ακολουθούσαμε το μότο σου #μενω σε απόσταση από μόνοι μας δεν θα υπήρχε η ανάγκη να μας φορέσουν τέτοια μέτρα καπέλο.
    Αμ' έλα που δεν....

    @margarita_nikolayevna
    Σ' ευχαριστώ κατ' αρχήν για τις ευχές. Είθε να επαληθευτούν.

    Η Ισλανδία πράττει πολύ σωστά ,αν θες την γνώμη μου που ελέγχει με διαγνωστικά τεστ μεγάλο μέρος του πληθυσμού της.
    Για χορήγηση θεραπείας φαρμακευτικής έχω τις αμφιβολίες μου δεν υπάρχει ακόμα τέτοια επικυρωμένη με κλινικές μελέτες και εγκεκριμενη από κάποιο διεθνή η κρατικό οργανισμό φαρμάκων εξ όσων γνωρίζω.
    Μην ξεχνάς όμως πως η Ισλανδία είναι μιάμιση Πάτρα, πάνω κάτω...

    Ο Ευαγγελισμός και το άλσος Συγγρού από την άλλη μπορεί να μην είναι συγκρίσιμα μεγέθη, τι θα έλεγες όμως αν βάζαμε τον ευαγγελισμό απέναντι στην παραλιακή της Σαλονίκης η του Φλοίσβου την Κυριακή το μεσημέρι προ μέτρων;
    ...και σου χαρίζω και τις ταβέρνες και τα καφέ κλειστά για την σύγκριση...

    Ούτε εμένα μου αρέσουν τα μέτρα και είναι σίγουρο πως θα μας ρίξουν σε βαθύ πηγάδι οικονομικά και κοινωνικά , τουλάχιστον όμως έτσι θα έχουμε αρκετά περισσότερες πιθανότητες να επιζησουμε, αρκετοί από μας ,ώστε να μπορέσουμε να αγωνιστούμε να σκαρφαλώσουμε ξανά στην επιφάνεια.
     
    Last edited: 9 Απριλίου 2020
  9. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

     
  10. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    1. Εγώ έχω πιο ωραίες!  
    2. Φλεβικο ή Αρτηριακο?  3. Κάτι σε τρίγωνο υπάρχει? Π. χ. Τυρόπιτα  
    4. Ο ταξιτζής, ο ταξιτζής, είναι το καινούργιο σεξ σιμπολ της χώρας μας, ο ταξιτζής  
    5 woman in White! γιατί όχι? Εξουσία στις υ και με neuralizes 
    6. Για σολαριουμ έπρεπε να ρωτήσεις!  
     
  11. mpaxari

    mpaxari Regular Member



    Καλημερες  
     
  12. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Τις τελευταίες μέρες,δύο είναι τα επικρατέστερα όνειρα που θυμάμαι όταν ξυπνάω.

    Στο πρώτο λέει,κάνω σεξ με τον Κοντιζά κι εκεί που είμαστε "Τι σου κάνω Ντίνα μου;" "Τι μου κάνεις Σωτήρη μου;" τον ρωτάω με φωνή σαγηνευτική,για να μην καταλάβει πως τον χρησιμοποιώ "Να σου πω βρε μαναρι μου,εσύ που είσαι μέλος της παραγωγής,δεν μπορείς να βάλεις το χεράκι σου να διώξετε τον Γιώργο από το Μάστερ σεφ;"

    Και στο δεύτερο,είμαι λέει στο αυτοκίνητο και με σταματούν οι μπάτσοι κι εγώ έχω ξεχάσει να στειλω μήνυμα για μετακίνηση.

    Το καλύτερο δε όλων,όταν ο μπάτσος είναι ο Κοντιζας και καταλήγουμε να κάνουμε σεξ στο αυτοκίνητο για να μη με γράψει αλλά και για να τον πείσω να διώξει τον Γιώργο.

    Καλημέρα και σε σένα @Mpaxari