Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Γιατί συγχύζεσαι, καλέ μου άνθρωπε? Θεωρείς ότι έχεις αδικηθεί? Εξανίστασαι λες και σε πνίγουν από το λαιμό. Δεν υπάρχει λόγος. Σου είπα και πριν: κράτα την ορμή και τη φόρα σου για όταν χρειαστεί (που υπάρχει πιθανότητα κατά τα φαινόμενα να χρειαστεί. εκτός αν η αποδέσμευση των νομισμάτων από το χρυσό πριν μερικές δεκαετίες κάνει θαύματα στο σήμερα και τα λεφτόδεντρα που θα παραγάγουν άφθονο χρήμα σε λίγο καιρό δε θα οδηγήσουν σε μαζικές υποτιμήσεις).

    Αφού θεωρείς ότι πήγες να πέσεις θύμα ανεπιτυχούς προσπάθειας (βεβαίως-βεβαίως, διότι όπως πάντα κάθε ένας από μας είναι γατόνι που δεν μπορούν να του τη φέρουν. τους πιάνουμε στα πράσα τους πονηρούς. μόνοι κάποιοι άλλοι είναι πάντα εκείνοι που πιάνονται κορόιδα) να σε παγιδεύσουν, θα ανέμενε κανείς η ικανότητα αυτή να συνοδεύεται και από ανάλογη δυνατότητα διαχείρισης της "πρόκλησης". Διαφορετικές εκδοχές αντίδρασης δηλαδή εκτός από την αντίδραση "μη μου σφίγγετε το λαιμό, πνίγομαι". Θα μου πεις, βέβαια, το ένα δεν τελεί σε σχέση άρρηκτης συνδεσιμότητας με το άλλο για να το αναμένει κάποιος υπό κάθε περίσταση.

    Θα συμφωνήσω με τον @Arioch πως στον κάθε άνθρωπο πρέπει να προσφέρεται η δυνατότητα να εκφράσει τη θέση του. Δεν πιστεύω πως είσαι τρολ λογαριασμός. Βέβαια μπορεί να πέφτω έξω και η @D Q Juls να έχει δίκιο. Επίσης, από την αντίδραση του @espimain πριν λίγα λεπτά αντιλήφθηκα ότι έχει λάβει διαστάσεις ο διάλογος μας. Ο οποίος επί της ουσίας δεν είναι διάλογος. Έχεις φέρει τον κόσμο άνω κάτω για μία ερώτηση. Πράγμα το οποίο αναπόδραστα, όπως καταλαβαίνεις, με οδηγεί στο συμπέρασμα πως κάποια χορδή χτυπήθηκε.

    Μπορείς να βρίσεις, να χρησιμοποιήσεις προσωπικές προσβολές, να φωνάξεις, να κατηγορήσεις, να χτυπηθείς. Όλα αυτά είναι μέσα στο πλαίσιο. Είναι μέσα στις αναμενόμενες εκδοχές αντίδρασης. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, αναμένω από εσένα μία απάντηση. Η μία πλήρη απουσία απάντησης. Αμφότερα στις αναμενόμενες εκδοχές αντίδρασης.

    Σε ποιο τέλος αναφερόσουν?

    Υ.Γ. Καλή μου @brenda, σ' ευχαριστώ για την έξωθεν καλή σου μαρτυρία . Σε κάθε περίπτωση, ακόμα άποψη δεν έχω εκφράσει, διότι θέμα δεν έχει ανοίξει (τουλάχιστον θέμα ουσιαστικού διαλόγου). Διατύπωσα μόνο μία υπόθεση εργασίας.

    Επιτέλους! Πότε θα γινόταν αυτή η εύστοχη διευκρίνηση? Έχουμε πήξει στους αμερικανο-αφορισμούς στην εποχή μας 
     
  2. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    Ζήλεψα! Θέλω και εγώ να παίξω!  
    Θέλω να είμαι η εκπαιδευόμενη της @margarita_nikolayevna που θα είναι εκπαιδευόμενη της @estelwen  
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Το ωραίο θα είναι η @estelwen να ζητήσει να είναι δική σου εκπαιδευόμενη ώστε να κλείσει ο κύκλος!
     
  4. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    I do και πάλι 
     
  5. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Θα ήθελα πολύ να μάθω ποιός σας έδωσε την δικαιοδοσία να πείτε τι νομίζετε ότι πιστεύετε που σκεφτόμουν ότι θα ζητούσα! Τι είναι αυτη η πονηριά; Προσπαθείτε να με νουθετήσετε; Ορίστε, παρά λίγο να ξεχάσω τι θα έλεγα σχετικά με την... τον... εμμμ, άσχετα ποιά ηταν η ερώτηση, ενίσταμαι και διαμαρτύρομαι γιατί δεν σέβεστε τα σεβάσιμα, και αφήστε με να ξέρω καλύτερα από σας τι λέω.

    Ορίστε μας.
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Εγώ κοιτούσα τον @-Volt- που κοιτούσε τον @AlexanderV
     
  7. brenda

    brenda FU very much

    Δεν είναι φίλοι μου. Είμαστε όλοι συμμετέχοντες σε ένα φόρουμ. Εκφράστηκα βάσει όσων διαβάζω.
    Αν κι εσύ πάψεις να οργίζεσαι, θα αντιδράσεις πιο λογικά και πιο ψύχραιμα.
     
  8. charlotte

    charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

    Αυτό που με εκπλήσσει ευχάριστα εδώ μέσα, είναι που τόσα έξυπνα παιδιά είναι πάνω απ όλα καλοί και βοηθούν ακόμα και τον συμφορουμίτη που θέλει να βρίσει, γιατί φάνηκε η μαλακία που είπε, αλλά δεν θέλει να το παραδεχτεί, και μπαίνουν τα καλά παιδιά μπροστά, για να ξεσπάσει ο μαλακολεχθέντας, και τα καλά παιδιά κάνουν ότι δίνουν διευκρινήσεις, αλλά το κάνουν για να δώσουν ευκαιρία στον μαλακολεχθέντα, κι έτσι ξεσπάει κι αυτός ο άμοιρος.
    Ααααα νάσανα!!! 
     
  9. Galatée

    Galatée Regular Member

    Κλαίω   
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Το βλέπω να γίνεται πάλι επίκαιρο:

     
  11. καλημέρα αγαπητή μου , καθόλου οργισμένος δεν είμαι , ίσα ίσα λίγο πριν το ζεν είμαι , κι εάν δεν είχα να παώ σε κηδεία ( όχι τη δική μου) θα ήμουν κομμάτι της άνοιξης.

    θα τα πω σε σένα . Εξάλλου το σημαντικό δεν είναι να τα πεις? ξέρεις ποσο χαίρομαι που δε θα βρω γκόμενα. πωπωπω τελευταία φορά πρεπει να είχα γκομενα στο λύκειο. μετά ήμουν με την Α, την Β, τη γυναίκα μου , τον άνθρωπό μου, όποια κι εαν ήταν αυτή ελευθερη ή παντρεμένη είναι μέρος της ζωής μου , την ξέρουν οι φίλοι μου , όπως ξέρουν και τα βίτσια κι όσο περνά ο καιρός τόσο δε δίνουν σημασία. και από την άλλη βλέπεις κάτι γεράκους να κρύβονται από το φως του ήλιου. τι να χω κάνει λάθος άραγε?
     
  12. Iagos

    Iagos Contributor

    Ευχαριστώ για την συμμετοχή

    Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά την σημείωση Μου

    Το νήμα είναι ΜΟΝΟ για όσους ασκούν το M/s και το TPE