Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιός έχει τον έλεγχο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Lucifer81, στις 23 Φεβρουαρίου 2020.

  1. Και για να απαντήσω φυσικά στο ερώτημά που έθεσα, θεωρώ ότι ο καθένας έχει τον ελέγχο της απόλαυσης του άλλου και του εαυτού του χωρίς αυτό να υποβιβάζει την κυριαρχία του Κ . Κάνουν σεξ δυο (η και παραπάνω! )άνθρωποι! Δεν είσαι λιγότερο κυριαρχικός αν θέλεις και μπορείς να προσφέρεις στον άλλο την μέγιστη ηδονή! Ούτε το μέλος που έχει παραδώσει γενικά τον ελέγχο παίρνει κανένα παράσημο κυριαρχίας όταν καταφέρνει να του κάνει πχ το καλύτερό τσιμπούκι ever που θα τον κάνει να σπαρταρά σαν το ψάρι!
     
  2. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Συνοψίζοντας:

     
     
  3. Εχεις ταλέντο!
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Παράσημο κυριαρχίας μπορεί να μην είναι, αλλά παράσημο είναι και με το παραπάνω. Τσιμπούκι μου έχουν πάρει σε όλες μου τις σχέσεις και τις ξεπέτες. Τσιμπούκι μου έχουν κάνει και γυναίκες και άντρες. Καλό τσιμπούκι μου έχουν κάνει και γυναίκες και άντρες. Τσιμπούκι ωστόσο στο οποίο έχυσα χωρίς να κρατήσω την ανάσα μου, μου έχει κάνει μόνο η γυναίκα μου.
     
  5. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    It doesn't work like that. Υπάρχει ταίριασμα ναι, υπάρχει αυτό το "fuck we match" έλεγχο έχει το Κ, αν εμένα το Κ μου βάλει τείχο, δεν με αφήσει με τον τρόπο του, δεν με οδηγήσει κανέναν έλεγχο δεν έχω.
    Χαχαχαχαχαχαχχα

    Σοβαρά παίζει να είσαι τυχερή αν μπορείς να κάνεις "καλό" σεξ ενώ έχεις τον έλεγχο της απόλαυσης σου. Σου εύχομαι να μην δεις πόσο δύσκολη είναι η απόλαυση για κάποιους που δεν μπορούν να την διαχειριστούν και να την διεκδικήσουν.

    Αν το "υ" έχει έλεγχο δεν υπάρχει Κυριαρχία, τι να κάνουμε τώρα;


    @tithon σωστά! Ξεχνιέμαι, πάντα όμως... :/

    Άλλο θέμα. Τελείως όμως.
    Και όχι δεν είσαι λιγότερο, ειδικά αν μέσο αυτού το ελέγχεις ακόμα περισσότερο ..
    Όπως αν επίσης είναι ζητούμενο και για σένα.

    Αν δεν είναι απολαυστικό και ζητούμενο όμως, και κάνεις πράγματα που δεν γουστάρεις προκείμενου να προσφέρεις μέγιστη ηδονή, χμμμ...


    Once again, αν το Κ δεν θέλει να το λάβει και δεν θέλει να σπαρταρίσει, δεν.... Αν ένα Κ δεν θέλει να αφεθεί χαχχαχα σε βλέπω με πιασμένα σαγόνια.

    Υ.Γ
    Το
    καλό τσιμπούκι όπως λες έχει να κάνει με την απόλυτη λατρεία, δεν φτάνεις εκεί μόνη.
    Μέσα σε ένα Κ/υ, πάντα.
     
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Τσιμπουκολογία μετά μουσικής...
     
  7. Συνεχίζεις για κάποιο λόγο να επιμένεις στο αν το Κ δεν θέλει να αφεθεί, αν δεν θέλει να απόλαυσω κτλ..και εγώ σου απαντάω ότι θέλει! Δεν το λέω εγώ.το λέει εκείνος. Ευτυχώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Υπαρχουν και κάποιοι που δεν τους νοιάζει ούτε να σε ζορίσουν ούτε να κάνεις πράγματά που δεν απολαμβάνεις. Δεν είναι ζητούμενο όλων των Κ να ξεπεράσεις , τα όρια σου .ούτε να σε εκπαίδευσουν .αν ήταν αυτή η επιθυμία του ναι θα έμπαινα στην διαδικασία να σκεφτώ που μπορώ να κάνω πίσω. Ευτυχώς μέχρι στιγμής έχουν μπει στην ζωή μου άνθρωποι που δεν θέλουν κάτι τέτοιο. Είμαι τυχερή τι να πω!
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Μπορεί να φταίει η φαντασία μου αλλά αδυνατώ να φανταστώ Κ. που δεν θέλει να σε προσαρμόσει στα θέλω του, διάολε, νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά τους.

    Πως να το πω, μπορεί όλοι να έχουμε αυτοκίνητο, αλλά οι Κ. -για μένα τουλάχιστον- είναι αυτοί αγόρασαν το αυτοκίνητο που ήθελαν και μετά άρχισαν να το πειράζουν γιατί... βασικά, γιατί αυτό γουστάρουν να κάνουν!

    Και χωρίς να θέλω να σε προσβάλω τελικά αναρωτιέμαι: Έτυχε ή πέτυχε;
     
  9. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Σοκό το όλο θέμα είναι στο ζόρι.Αν κάνεις μόνο αυτά που απολαμβάνεις,τότε πως καταλαβαίνεις/νοιώθεις ότι είσαι μόνο για τον άλλον;
     
  10. Κι αν τα θέλω του ταυτίζονται σε μεγάλο βαθμό με τα δικά σου?!  
     
  11. Αγαπημένη μου βυσσινάδα δεν είπα πουθενά να κάνω μόνο ότι απολαμβάνω! Είπα ότι κατά διαολεμένη τύχη έχουμε ίδια θέλω.
    Δεν είναι σίγουρα κανόνας κάτι τέτοιο αλλά τι να κάνουμε αυτό το βίωμα έχω!
     
  12. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Άρα σου επιτρέπει...άρα δεν έχεις έλεγχο. Όταν κάτι στο επιτρέπουν ...δεν είναι ούτε έλεγχος από πλευράς σου, ούτε ελευθερία...για να είμαι επίκαιρη.


    Για τα υπόλοιπα δεν θα εκφέρω ειλικρινά και δημόσια την γνώμη μου, γιατί σέβομαι το βίωμα σου και άλλων με παρόμοια. .

    Καλή συνέχεια