Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιός έχει τον έλεγχο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Lucifer81, στις 23 Φεβρουαρίου 2020.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Θεωρώ σοφό το να επιλέγεις να σχετιστείς με ανθρώπους που πάνε με τα νερά σου οπότε θα σε συγχαρώ για τις επιλογές σου.

    Μπορεί και να κάνω λάθος αλλά από αυτά που έχω δει και έχω ζήσει τελικά έχω καταλήξει ότι η πραγματική Κ/υ δεν είναι θέμα επιλογής, όχι εκ μέρος του υ.
     
  2. Δεν είναι θέμα σοφίας.τυχαίνει. αλλά αν είχα την δυνατότητα και στο μέλλον ναι σίγουρα έναν τέτοιο άνθρωπο θα επέλεγα πάλι γιατί ταιριάζει στον χαρακτήρα και στην προσωπικότητα μου. Δεν είμαστε όλοι για δύσκολα. Θέλει κάποιος να το σχολιάσει ειρωνικά? Ας το κάνει? Δεν με νοιάζει και πολύ.
    Δεν είναι όλες η περιπτώσεις ίδιες. Ούτε όλοι οι κυριαρχικοί με τα ίδια θέλω και γούστα.

    Αυτό για το πραγματικο κ/υ εντάξει με έκανε χαμογέλασα! Το αυθεντικό το ορθοδοξο κι έτσι! Εγώ αυτά που έζησα και έχω δει μου λένε αλλά πράγματά . Δεν θέλω ούτε να συγκρίνω ούτε τίποτα. Μιλάω βιωματικα and that's it! Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο!
     
  3. Εσύ λες μου επιτρέπει να απόλαυσω εγώ λέω τυχαίνει να απολαμβάνουμε τα ίδια πραγματα. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το θέσω. ειλικρινά!

    Καλή συνέχειά και σε σένα.
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν προκύπτει ως αυθεντικό ορθόδοξο από κάποια ιερά βιβλία αλλά από την ξερή παρατήρηση ότι όλες οι κυριαρχίες σε όλη την ανθρώπινη ιστορία είχαν ένα κοινό για τους υποταγμένους: Τους φοριόντουσαν στο κεφάλι.

    Αν το επιλέξουν δεν είναι Κυριαρχία, είναι παραχώρηση διακυβέρνησης και ΔΕΝ είναι το ίδιο.
     
    Last edited: 11 Απριλίου 2020
  5. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Αυτό το έθεσες μετά.
    Θεωρώ τελείως άλλο θέμα αυτό και όπως βλέπεις δεν μπαίνω σε διαδικασία να το ανοίξω μαζί σου. Άλλη φορά  

    Ευχαριστώ
     
  6. gazza

    gazza Regular Member

    Ας μας πει η @dina την αποψη της
     
  7. Μιλάς για κοινωνικόπολιτικόθρησκευτικες κυριαρχίες. Συγνώμη δεν σε κατάλαβα.
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Μιλάω για όλες τις κυριαρχίες, όλες. Η διαφορά είναι στον τρόπο: Στο BDSM υπάρχουν εναλλακτικές και το φόρεμα στο κεφάλι δεν γίνεται με το πιστόλι στον κρόταφο αλλά με τις συνειδητές και/ή ασυνείδητες ευλογίες του ίδιου του υ.

    Τούτου λεχθέντος δεν θα επιμείνω άλλο, στο τέλος της ημέρας σημασία έχει να περνάς καλά και όχι πως ονομάζουν οι άλλοι αυτό που ζεις.
     
  9. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Σοκό μου <3 Τυχαίνει να έχετε τα ίδια θέλω ή τυχαίνει να θες πάντα αυτά που θέλει;Καμιά φορά μπορεί και να είναι δυσδιάκριτη η διαφορά.Όλοι οι άνθρωποι διαφέρουμε μεταξύ μας,δεν γίνεται συνέχεια να έχουμε τα ίδια θέλω σε όλα μα όλα...αν γίνεται αυτό,μπορεί ίσως να δείχνει ότι είναι σωστότερη η δεύτερη έκφραση...Φυσικά κι εσύ ξέρεις καλύτερα που είσαι μέσα σε αυτό,εγώ κουβέντα κάνω,να χουμε να λέμε 
     
  10. D Q Juls

    D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

    @sokolata Υπάρχει και η πιθανότητα τα άτομα με τα οποία έχεις κάνει σχέση να μην είναι Κ.
    Μπορεί να πιστεύουν ότι είναι, μπορεί να το νιώθουν κιόλας αλλά να μην ισχύει.
    Μπορεί να είναι Top. Ή απλά να έχουν ισχυρές προσωπικότητες. Η Κυριαρχία υπάρχει και εκτός bdsm και αρκετές φορές μπορεί κι εμείς οι ίδιοι να συγχέουμε κάποια πράγματα. Ένας δυναμικός χαρακτήρας ή ένας άνθρωπος χωρίς ανασφάλειες δεν είναι απαραίτητα Κ. Το αν πιστεύει κάτι τέτοιο είναι άλλο θέμα. Κι εγώ πιστεύω ότι είμαι η Θερόν αλλά ρώτα τη @dina που με ξέρει και θα σου επιβεβαιώσει ότι διαφέρουμε όσο η μέρα με τη νύχτα.
    Η τάση μας να ανήκουμε κάπου, σε μια ομάδα ή ένα γκρουπ ανθρώπων είναι μια ανάγκη. Αν δε μπορούμε όμως να χωρέσουμε ακριβώς υπάρχουν συνήθως δυο επιλογές, είτε να προχωρήσουμε στην επόμενη ομάδα που μπορεί να μας χωρέσει πιο άνετα είτε να στριμώξουμε τους εαυτούς μας και να προσπαθήσουμε να ξεχειλώσουμε τα όρια της ομάδας στην οποία δε χωράμε ακριβώς.
    Συχνά έχω την αίσθηση ότι συμβαίνει κι εδώ μέσα.
    Δεν αντιλέγω ότι με αυτό που ζεις και τους ανθρώπους που επιλέγεις ότι περνάς καλά. Είναι όμορφο και μακάρι να έχεις πάντα κάτι τέτοιο στη ζωή σου.
    Η ένσταση μου είναι στο αν αυτό ανήκει στην ευρεία έννοια του bdsm, μιας και το kinky και τα φετίχ έχουν θέση στο χώρο ή αν ανήκει στο πλαίσιο των M/s και D/s σχέσεων. Για μένα υπάρχει διαχωρισμός και όχι με την έννοια καλύτερο ή χειρότερο. Απλά διαφορετικά πράγματα.
    Το θέμα είναι τι έχεις ανάγκη και που περνάς καλά.
    Δε δηλώνω domme ή mistress όχι γιατί μου το απαγορεύει κάποιος, αλλά από τη στιγμή που δεν κυριαρχώ, δεν ελέγχω και δεν έχω κάποιο άτομο υποταγμένο σε εμένα δε θεωρώ ότι ανήκω σε μία από τις δύο κατηγορίες.
    Το ότι έχω play partners με τους οποίους στο σεξ ή σε ένα σεσσιον έχουμε κοινά γούστα δεν κάνει ούτε εμένα mistress ούτε αυτούς slaves.
    Μπορώ να το αναλύσω επιπλέον αλλά νομίζω καταλαβαίνεις τη λογική μου και τι θέλω να σου πω.
    Βέβαια το πώς αντιλαμβάνεται κάποιος μια κατάσταση ορίζει και πως θα τη ζήσει και θα την παρουσιάσει στους άλλους.
    Για μένα είσαι τυχερή που ζεις αυτό που θες και το απολαμβάνεις αλλά όσο και να το ονομάζεις D/s δεν είναι και αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.  
     
    Last edited: 11 Απριλίου 2020
  11. Οχι δεν έχουμε ίδιες απόψεις σε όλα τα θέματα. Ούτε συμφωνούμε στα πάντα. Ούτε θέλουμε πάντα τα ίδια γενικά .Το θέμα όμως ήταν η απόλαυση αν δεν κάνω λάθος. Ετσι δεν είναι?
    Ούτε στην τέλεια σχέση είμαι ούτε είμαστε 100% συμβατοί.
    Στην απόλαυση όμως είμαστε! Θέλει να μου προφέρει και θέλω και μπορώ κι εγώ να του προσφέρω! Simple as that!
     
  12. Μιλάς σε άτομό που πάντα φώναζε πόσο διαφορετικο είναι! Και ποτέ δεν πήγε με το ρεύμα και την μόδα!

    Πολύ συμφωνώ γενικά με όσα λες και συμβαίνουν, τα έχω δει κι εγώ. Ανθρωποι που θέλουν να ανήκουν κάπου απεγνωσμένα και λένε ψέματα και υπερβολές απλά για να αποδείξουν ότι ανήκουν στο σύνολό που επέλεξαν..λυπηρό αλλά συμβαίνει ..

    Θεωρώ ότι βασική λεπτομέρεια για να καταλάβει κάποιος τι λέω είναι να συζητήσουμε αν υπάρχει ένας μόνο τύπος Dom. Η αν υπάρχουν πχ κατηγορίες όπως Daddy Dom . Για κάποιους δεν υπάρχουν ούτε τα brat! Για να το πω σωστότερα, αν όλοι οι κυριαρχικοί έχουν ίδια γούστα,θέλω, ανάγκες. Και αν λειτουργούν το ίδιο σε συγκεκριμένες συνθήκες.
    Οχι δεν μπερδεύω το kink με το status. Θεωρώ ότι είναι αλληλένδετα.

    Γενικά πάντως, ότι λέει ο καθένας είναι προσωπικό βίωμα και είναι λίγο άσχημο να προσπαθούμε να το ακυρώσουμε η να το μειώσουμε γιατί δεν ταιριάζει στην δική μας κοσμοθεωρία η σε ότι έχουμε συνηθίσει ως κανόνα!
    Να περνάμε καλά παιδάκια μου και να ζούμε όμορφες στιγμές! Αυτό έχει σημασία!