Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Mόνο που φαντάζομαι πως θα εφαρμοζόταν στην πράξη αυτό που προτείνεις, για πεζούς και εποχούμενους, με πιάνει ενα αβίαστο, ασταμάτητο και αναζωογονητικό γέλιο!.
    Να'σαι καλά! 

    υ.γ Αν όντως ο Πέτσας είπε αυτό που λές, (δεν το αμφισβητώ, απλά δεν έτυχε να το ακούσω) είναι για χοντρές σφαλιάρες. Όχι απο μένα κι από σένα, απο τον προϊστάμενό του.
     
  2. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    @underherfeet, και οι δυο ακριβείς αναφορές.  

    Για τον Ροβεσπιέρο: Nous sommes intraitables, comme la vérité, inflexibles, uniformes, από την ομιλία "Περί των αρχών της πολιτικής ηθικής που πρέπει να οδηγούν την Εθνοσυνέλευση", 5 Φεβρ. 1794. Και δεν έβαλα και το υπόλοιπο - j’ai presque dit insupportables comme les principes - "παρά λίγο να πω ανυπόφοροι σαν τις (ηθικές) αρχές".

    Για τον Πέτσα, ας μιλήσει ο ίδιος - η συγκεκριμένη δήλωσή του από το 15:20 περίπου.



    Last but not least: χαίρομαι που σε έκανα να γελάσεις. Πάντα χρήσιμες οι ενδορφίνες. Καλή συνέχεια.  
     
    Last edited: 10 Απριλίου 2020
  3. tithon

    tithon Contributor

    η κυρά σου μπορεί να διαλέξει (ή να της επιβάλεις) να υποφέρει λίγο γιά να σε «προστατέψει» από την πιθανή έκθεση σε μιά σχετικά επικίνδυνη ίωση. τους υπόλοιπους γιατί τους θέλεις κλειδωμένους;
    μιά εικόνα της αντικειμενικής πραγματικότητας σχηματίζει κανείς όταν συνθέτει εικόνες από διαφορετικές γωνίες με περισσότερες από μία παραμέτρους και διαστάσεις. όταν σχηματίζεται εικόνα αποκλειστικά από προσωπικό φόβο, με συνειδητή επιλογή να αγνοήσεις (κλάιν μάιν) οποιαδήποτε άλλη ανάγκη ή λειτουργία, οποιουδήποτε άλλου, συμπεριλαμβανομένου του 9χρονου να περάσει φυλακισμένος τον 9ο χρόνο της ζωής του, συμπεριλαμβανομένου του παπού του να περάσει τους τελευταίους μήνες της ζωής του φυλακισμένος, φοβισμένος, θλιμένος, μακρυά απ τα εγγόνια του και τους άλλους παπούδες, τότε, σωστά λές, παρασκευάζεις ατομική οπτική. έτσι κάνουν κι άλλοι, όχι όλοι. δεν είναι δικαιολογία.
    η γιατρουδάρα του ευαγγελισμού νηφάλια έκρινε οτι ανάμεσα στην κορτιζόνη και την αποφυγή της ίωσης, προέχει μάλλον η αποφυγή της ίωσης. αν σου τύχει γιατρός που κρίνει οτι ανάμεσα στην αποφυγή της ίωσης και την νοσηλεία γιά καρδιακό επεισόδιο, γιά κακοήθεια, γιά ιλεό κλπ κλπ, προέχει η αποφυγή της ίωσης, τότε φοβίσου τους μεθυσμένους.
    οι νηφάλιοι γιατροί ήδη έχουν διαπιστώσει, όχι χθες, οτι ο φόβος του ιού, αβάσιμα, έχει δραματικά μειώσει την προσφυγή των ασθενών στο σύστημα υγείας, οτι, και στην ελλάδα, τα άσκοπα μέτρα έχουν προκαλέσει θανάτους, γιατί οι ασθενείς έμειναν σπίτι. ειδικά στην ελλάδα, 6 από τους 80 «πέθαναν σπίτι». και συμβαίνουν και στην ιταλία ανάλογα. υποθέτω κι αλλού. αυτοί μετριούνται σαν θύματα του ιού, ενώ είναι θύματα των μέτρων.

    τα μέτρα που πάρθηκαν σε ελλάδα, ιταλία, ισπανία, και κάποιες ακόμη χώρες, δημιούργησαν και δημιουργούν πολλαπλάσια και μεγαλύτερα προβλήματα απ αυτά που θεωρητικά μπορεί να έλυναν. δεν έχει αποδειχθεί ούτε οτι αυξάνουν ούτε οτι μειώνουν τον επιπολασμό. είναι αποδεδειγμένο οτι προκαλούν μαζική δυστυχία.

    αν ενημερώνεσαι απ την τηλεόραση δεν θα βρεις, μόνο δυό φορές τους ξέφυγε κι έβγαλαν δύο, απ όσο είδα. το χειρίστηκαν γρήγορα, βέβαια. σε άλλα μέσα θα βρεις και γιατρούς που προβάλλουν κι άλλες γνώμες, και γιατρούς που διαμαρτύρονται οτι φιμώνονται όταν εκφράζουν διαφορετική γνώμη. ακόμη κι απ το fb έχουν κατέβει αναρτήσεις γιατρών που επικρίνουν τα μέτρα που έχουν παρθεί. δύσκολο να συνεχιστεί γιατί οι φωνές πληθαίνουν συνεχώς, οπότε θα ενημερωθείς. παρ όλ' αυτά δεν εξαντλείται στην ιατρική το θέμα, φαίνεται όλο και λιγότερο «ιατρικό», εν τέλει.

    ο απρόσεκτος συγχρωτισμός ακούγεται λογικό να επιταχύνει την αύξηση του επιπολασμού, αλλά δεν έχουμε στοιχεία, λένε σε όλους τους τόνους οι ασχολούμενοι. γι αυτό περιορίζουμε προληπτικά τον συγχρωτισμό. γιατί όταν ανάβει μιά φωτιά κάποιοι θα καούν. δεν γίνεται να νοσηλευτούν όλοι ή να φροντιστούν όλοι αν καίγονται πολλοί μαζί. ο περιορισμός του συγχρωτισμού είναι λογικό μέτρο. το lockdown δεν είναι. είναι καταστροφικό μέτρο. καταστροφικό σε πολύ μεγαλύτερη ένταση και κλίμακα από την απειλή του ιού.

    η μητρική φροντίδα της αστυνομίας και της φρενίτιδας, δεν δείχνει να αναστέλλει την διασπορά. δεν έχει συλλάβει, μέχρι στιγμής, τον ιό. παρ ότι μέχρι σήμερα έχει πεθάνει ένας άνθρωπος κάθε εκατό χιλιάδες ανθρώπους από τον ιό, με τον ιό, ή από τα μέτρα γιά τον ιό, μέσα σε 4 μήνες, φαίνεται πως είναι πιθανό να πεθάνει ένας άνθρωπος κάθε τρείς χιλιάδες ανθρώπους μέσα στους επόμενους μήνες. είτε είναι κλειδωμένοι οι άνθρωποι είτε όχι, όπως λες για την ουχαν. είτε καταστρέψουμε τις κοινωνίες είτε όχι.
    αυτό!

    υγ: το δραματικό «εκατοντάδες ημερήσιους θανάτους» ακούγεται πιασάρικο, αλλά εκατοντάδες ημερήσιους θανάτους έχουμε και χωρις τον ιό. στην ελλάδα τρισήμιση εκατοντάδες τη μέρα. ένας άνθρωπος κάθε χίλιους ανθρώπους πεθαίνει κάθε μήνα στον δυτικό κόσμο, χωρίς τον ιό. δεν φαίνεται να το άλλαξε ορατά αυτό ο ιός.

    --

    ζακέτα να πάρεις.

    είναι σίγουρο πως θα μας ρίξουν (ήδη μας έχουν, σχεδόν όλους) σε βαθύ πηγάδι, vs μία στις τρείς χιλιάδες να μην επιβιώσω;

    έτσι είναι η ελεύθερη κυκλοφορία, έχει κινδύνους. από τους οποίους (και από την οποία) μας προστατεύει η μαμά με την ζακέτα της.
    διαλέγει κανείς μεταξύ μητρικής προστασίας και ελευθερίας, εκτός και είναι εξυπνάκιας και διαλέγει αλλιώς κάθε φορά.

    --
    δεν γνωρίζω συγκεκριμένα για ρεύμα και νερό, και δεν είναι η μόνη έλλειψη των αποσπασματικών μέτρων. ωστόσο το πρόβλημα δεν είναι η αποσπασματικότητα μόνον. το πρόβλημα είναι στην αντιφατικότητα και στα προτάγματα. διάλεξε η κυβέρνηση, χωρίς μάλιστα να φέρει αντιρρήσεις η αντιπολίτευση, να αναθέσει αποφασιστικό πολιτικό ρόλο σε γιατρούς, μονοδιάστατα και ευθυνόφοβα. έναντι ενός αμφίβολου κινδύνου που μονοπωλεί τις πολιτικές επιλογές. αποδιοργανώθηκε συνοπτικά κοινωνία και οικονομία, στο όνομα της φενάκης οτι είναι δυνατή η απομόνωση κάθε πολίτη γιά να ανασταλεί η διασπορά του ιού. με τρόπο μαγικό. η αντίφαση της ιδέας οτι θα γίνετε καλά μένοντες σπίτι είναι στα όρια του απόλυτα παράλογου. η ιδέα οτι χέστηκα αν θα 'χετε νερό και ρεύμα και φαγητό δεν περιέχει αντίφαση. είναι σχεδόν τεχνικό ζήτημα.  

    γίνεται μέρα τη μέρα φανερότερο οτι η υπόθεση εξελίσσεται σε φιάσκο. καταστροφικό φιάσκο. στη βρετανία ήδη συζητούν την άρση του λοκνταουν, ενώ στην ιταλία η αστυνομοκρατία έχει χτυπήσει κόκκινο, όχι χωρίς αντιδράσεις βέβαια, κάποτε εξ ίσου αντιφατικές. στην ελλάδα οι αστυνομικοί έλεγχοι είναι υποτυπώδεις μέχρι στιγμής, προσχηματικοί σχεδόν, χρησιμοποιούνται για να δημοσιοποιούνται ώστε να λειτουργούν αποτρεπτικά. το «κόλπο» εδώ παίζεται ακόμη στα μέσα ενημέρωσης· στην εντύπωση.
     
  4. Apocryphos

    Apocryphos Γένεσις 4:9-15

    3:41 = MONO AEK!



       
     
  5. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Αυτό ακριβώς. Δεν έχει σημασία αν συμφωνούμε με τους μεν ή τους δε. Όλες οι απόψεις είναι εύλογο να ακούγονται, διότι απόλυτη συμφωνία μόνο υπό την ισχύ στρατοκρατικών μεθόδων είναι αντιληπτή. Και αυτές όχι για πολύ, διότι πάνε κόντρα στη φύση των πραγμάτων.

    Όταν αποσιωπάτε ο αντίλογος, αυτό είναι πολύ αρρωστημένη ένδειξη. Αν και αναμενόμενη. Γνωστές οι τακτικές διαχείρισης πληθυσμού. Το ότι όντως υπάρχει η θέση πως δεν υπάρχουν αντίθετες απόψεις, με ξεπερνά! Εδώ μόνο σε αυτό το φόρουμ έχουν αναρτηθεί απόψεις γιατρών σε κομβικές θεσμικές ή ερευνητικές θέσεις που διατυπώνουν τις επιφυλάξεις τους ή την ανοιχτή δυσπιστία για ένα καθολικό κατέβασμα ρολών. Και μάλιστα επ' αόριστον. Πραγματικά δεν πέφτουμε πάνω σε αντίθετες απόψεις?

    Πράγματι. Είναι χαρακτηριστική η έλλειψη ευαισθησίας των κρατικών μηχανισμών προς τους πολίτες. Στα ημέτερα δε γίνεται καν προσπάθεια για να τηρηθούν τα προσχήματα. Έτσι ακριβώς: τεχνικό ζήτημα. Και θα γίνει το κλασικό: οι μεν που συνεχίζουν να πληρώνονται κανονικά θα ακούνε εκείνους που διαμαρτύρονται για την οικονομική και επαγγελματική τους κατάσταση και θα δυσανασχετούν με αυτόν τον χαρακτηριστικά αστικό "ουφ πια" τρόπο, ανεξαρτήτως αν προέρχεται από "γόνους καλών οικογενειών των Αθηνών παλαιόθεν βεβαίως βεβαίως" ή προσφάτως πλουτίσαντες νεοτευχθέντες. Μήπως θυμίζει γοητευτικά πολύ μέρες μνημονίου?

    Α, παρεμπιπτόντως, ολοκληρώθηκε το eurogroup χθες και ως συνήθως κανείς δεν κουνήθηκε στη Γερμανία. Πάμε για καινούριο μνημόνιο κατά τα φαινόμενα. Εκτός αν τα λεφτόδεντρα που ανέφερα χθες παράξουν θαυματουργικά μη πληθωριστικό χρήμα. Αλλά και πάλι, ποια δέντρα? Μόνο η ΕΚΤ το κόβει, αφού. Τουλάχιστον θα έχουμε παρέα αυτήν τη φορά: τους Ιταλούς, τους Ισπανούς, τους Πορτογάλους. Όχι, τίποτα άλλο, να μη λένε πως τα θαλάσσωσαν πάλι μόνο οι τεμπέληδες ξυπόλητοι Έλληνες...  
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Στην παρακάτω σελίδα μπορείτε να δείτε αναλυτικά στατιστικά Projectections για κάθε χώρα.

    https://covid19.healthdata.org/

    Σχετικά με τον κορονοϊό, το άμεσο μέλλον της Ελλάδας φαίνεται καθαρά στις μετρήσεις και προβλέψεις για την Ελλάδα του έγκυρου IHME - Institute for Health Metrics and Evaluation των ΗΠΑ (https://covid19.healthdata.org/greece), το οποίο προς το παρόν έχει προβλέψει ακριβώς την μέχρι τώρα εξέλιξη της πανδημίας σε κάθε χώρα:
    1. Η κορύφωση αρρώστων και νεκρών ανά ημέρα στην Ελλάδα, θα είναι το διάστημα 16-23 Απριλίου.
    2. Στο διάστημα 16-23 Απριλίου, από τα 220 κρεβάτια που έχουμε στις ΜΕΘ στην Ελλάδα, θα χρειαστούμε στην καλύτερη περίπτωση 57 κρεβάτια και στη χειρότερη 200 κρεβάτια.
    3. Στο διάστημα 16-23 Απριλίου, από τους 180 αναπνευστήρες που έχουμε στις ΜΕΘ στην Ελλάδα, θα χρειαστούμε στην καλύτερη περίπτωση 49 αναπνευστήρες και στη χειρότερη 179 αναπνευστήρες.
    4. Στο διάστημα 16-23 Απριλίου, οι νεκροί στην Ελλάδα θα είναι στην καλύτερη περίπτωση 5 νεκροί την ημέρα και στη χειρότερη 26 την ημέρα.
    5. Από την 23η Απριλίου και μετά, στην Ελλάδα θα αρχίσει η μείωση των αρρώστων, με μηδενισμό των διασωληνωμένων και νέων νεκρών την 1η Ιουνίου.
    6. Την 1η Ιουνίου, οι νεκροί συνολικά από την έναρξη της επιδημίας στην Ελλάδα, θα είναι στην καλύτερη περίπτωση 264 και στη χειρότερη 636 με projected μέσο 400
    Το συμπέρασμα είναι ότι με τα μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση, φαίνεται ότι τα νοσοκομεία θα επαρκέσουν και ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν αβοήθητοι Έλληνες.

    Δεν ξέρω αν τελικά αποδειχτεί ότι στη Σουηδία (που έχουν αρχίσει να σκέφτονται ότι τελικά μπορεί να έκαναν και λάθος) έπραξαν σωστά ή όχι αλλά η σύγκριση της με την Ελλάδα με μια χώρα με ίδιο σχεδόν πληθυσμό και 3,5 φορές μικρότερη έκταση βρίσκω ότι είναι ιδιαίτερα διαφωτιστική.

    Ελλάδα: Projected τελικά θύματα του ιού 264 - 636 με μ.ο 400, Σουηδία: 6237 - 25986 με μ.ο. 13259
     
  7. tithon

    tithon Contributor

    εύχομαι ευστοχία στο ihme. έχω δυό τρεις ερωτήσεις:
    1. πώς και η «κορύφωση» έρχεται 5 εβδομάδες μετά τη «φυλάκιση» του πληθυσμού, με παραδεκτό κύκλο απ τους ίδιους τις 14 μέρες;
    2. πώς ο στόχος ισχυρίζονται οτι είναι το «άπλωμα», αλλά η «κορύφωση» παραμένει 7ημερη;
    3. ο συνολικός αριθμός ημερήσιων θανάτων πώς και αποφεύγεται να μετρηθεί απ' όλους όσοι μετρούν θανάτους που αποδίδονται στον ιό;
    4. πώς και δεν μετριέται η καταστροφή σε ζωές που προκαλούν τα μέτρα, αλλά μόνο ψελίζονται;
    πώς, με άλλα λόγια, υπολογίζουμε μόνον τον ιό; πώς έγινε ο ιός το μοναδικό μετρήσιμο ζήτημα;


    υγ: οι δικοί μου υπολογισμοί δίνουν άλλες σούμες, πολύ διαφορετικές, αλλά το ihme έχει άλλο κύρος. θα δούμε.
    υγ1: όσο μένουμε φυλακισμένοι θα «κρυβόμαστε απ' τον ιό», πιθανόν. κι από εμάς, επίσης.
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Το (1) δεν ξέρω να το απαντήσω καθώς δεν έχω πληροφορίες για το μοντέλο τους.

    Το (2) απαντιέται εύκολα, ως κορύφωση ορίζουν το επταήμερο με τους περισσότερους θανάτους το οποίο αντιστοιχεί και στο επταήμερο με την μεγαλύτερη ανάγκη σε ΜΕΘ. Πάντα θα υπάρχει peak, το θέμα είναι να ελεγχθεί το ύψος του.

    Για το (3) υπάρχει αβεβαιότητα ακόμα και αν μετρούνται πραγματικά όσοι πεθαίνουν από τον ιό, πολλοί ισχυρίζονται ότι τα νούμερα είναι αρκετά μεγαλύτερα αλλά δε φαντάζομαι ότι με το φόρτο που έχουν προλαβαίνουν να κάνουν νεκροτομές σε όλους όσοι πεθαίνουν. Επίσης δεν έχει εκτιμηθεί πόσοι θάνατοι ΔΕΝ οφείλονται στο Covid-19 αλλά στην έλλειψη ΜΕΘ σε άτομα όπως νεφροπαθείς, καρκινοπαθείς, ατυχήματα κλπ.

    Το (4) νομίζω ότι είναι ακόμα νωρίς να μετρηθεί, είναι ο λεγόμενος λογαριασμός στο τέλος και υπάρχει φυσικά και μια τεράστια διαφορά μεταξύ της οικονομικής επίπτωσης και του θανάτου, για να διορθώσεις το πρώτο πρέπει να είσαι ζωντανός!
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    1. καλώς  
    2. καλά κάνουν και το ορίζουν, αυτοί το ορίζουν. εξακολουθεί να προκύπτει πολύ μέσα στην περίοδο που η μέθοδος υποτίθεται αναστέλει την διασπορά του ιού.
    3. η μέτρηση των συνολικών ημερήσιων θανάτων γίνεται στα ληξιαρχεία, δεν έχει διακοπεί βέβαια, αλλά δεν δημοσιεύεται.
    4. βλέπω κι εγώ οτι η μιά παράμετρος, η μείζονα και ουσιαστική παράμετρος «είναι νωρίς να μετρηθεί», παρ οτι είναι μετρήσιμη· αλλά μιά άλλη παράμετρος, η ήσσονος βαρύτητας όπως φαίνεται, είναι πολύ πρόχειρη να μετρηθεί και μετρίεται και προβάλλεται και υπολογίζεται και προβλέπεται και προβάλλεται και μεγεθύνεται και αποδομεί κοινωνίες και δευτερευόντως οικονομίες.

    θα πάρουμε βραβείο πιό καταστροφικής λύσης, όχι μόνον στην ελλάδα.
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Μα η αναστολή δεν έχει στόχο το μηδενισμό αλλά το χαμήλωμα του peak, το χαμήλωμα της καμπύλης. Είναι άλλο πράγμα το peak σου να έχεις 7 θανάτους την ημέρα και άλλο 700
    Δεν γνωρίζω το λόγο, αλλά φαντάζομαι ότι τα περσινά είναι δημοσιευμένα, οπότε μπορείς να κάνεις αντιπαραβολή, όχι απολύτως ασφαλή καθώς με τους περιορισμούς έχουν μειωθεί άλλες αιτίες θανάτου, όπως πχ τροχαία και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί άλλες, λόγω ελλείψεων σε ΜΕΘ
    Πώς προτείνεις να μετρηθεί;
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    σωστά. απ την αρχή ρωτάω: πώς η κορύφωση προκύπτει μέσα στην καρδιά των μέτρων απομόνωσης; την πέμπτη εβδομάδα, κι όχι μόνον στην ελλάδα.
    η ιδέα είναι οτι θα απλώσει η απομόνωση τους θανάτους, και θα τους πάρουμε πιό γλυκά. αλλά το peak τι δουλειά έχει μέσα στην απομόνωση;

    τα περσινά τα έχουμε, τα φετινά δεν τα έχουμε. δεν μπορούμε να δούμε αν υπάρχει κάποια ορατή αύξηση θανάτων σε σχέση με πέρυσι αφού δεν έχουμε τα φετινά. πόση αύξηση; για πόσες μέρες; διακινούνται μόνον εντυπωσιακοί απόλυτοι αριθμοί, εντελώς αφηρημένοι. 1,2 θάνατοι στους 100.000 ανθρώπους αποδίδονται στον ιό. 1 θάνατος στους 1500 ανθρώπους στη λομβαρδία που υποτίθεται οτι έχει αποδεκατιστεί.

    έχουμε ήδη στοιχεία γιά την απομόνωση των ανθρώπων, έχουμε στοιχεία για την δυσπιστία ανάμεσα στους ανθρώπους, έχουμε στοιχεία για την δραματική ελάττωση της προσφυγής των ασθενών στις δομές υγείας, έχουμε στοιχεία για την περιστολή της παραγωγής, έχουμε στοιχεία γιά την εκτίναξη της ανεργίας, έχουμε στοιχεία γιά την προωθηση της ιδέας του μητερναλιστικού ελέγχου της αστυνομίας και της κυβέρνησης για κάθε βήμα μετακίνησης, έχουμε στοιχεία για το ξύλο που παίζουν οι άνθρωποι εγκλωβισμένοι στα σπίτια, με λόγια και με χέρια, έχουμε στοιχεία για τη συγκέντρωση διακίνησης αγαθών στα χέρια αλυσίδων, έχουμε στοιχεία για την συνολική απορρύθμιση που έχει ήδη προκληθεί, αλλά δεν τα επεξεργαζόμαστε με το κύρος του ihme.
     
  12. lotus

    lotus Silence

    Που να χτυπιέστε ... δεν έχω βίντεο!!!