Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. D Q Juls

    D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Θα ήσουν πολύ vintage αν είχες  
     
  3. lotus

    lotus Silence

    Έχω μια φωτογραφική lubitel κάνει?  
     
  4. Όσοι είχαν ταξιδέψει αεροπορικών τον Φεβρουάριο θα είχαν διαπίστωσει μία αυξημένη χρήση μάσκας στο Ελ Βενιζέλος από το επιβατικό κοινό. Άσχετα με την κουβέντα εάν η μάσκα βοηθά ή όχι , το να βλέπεις μάσκες σε ξυπνά , σε φοβίζει, σε βάζει σε δεύτερες σκέψεις και το πιο αυθόρμητο είναι να κρατάς μία απόσταση , ή έστω να κάνεις μισό βήμα. Την ίδια περίοδο στο μετρό παρατηρούσες ότι επιβάτες επέλεγαν να επιβιβαστούν στον επόμενο συρμό. Επίσης από τις αρχές Φεβρουαρίου άρχισε η έλλειψη μασκών χειρουργικό τύπου στα φαρμακεία. Αυτά και πολλά άλλα είναι ενδείξεις οτι η κοινωνία εχει αντιληφθεί το πρόβλημα που υφίσταται στην άλλη πλευρά της γης και γνωρίζουμε πως αργά η γρήγορα θα έρθει και στην ελλάδα. Θετικότατο που γνώριζε το πρόβλημα πριν την δημιουργία φόβου και τρόμου.

    Στα μοντέλα γεωγραφικής διασποράς (τα οποία κατά τη γνώμη μου απέτυχαν ) από τα πιο σημαντικά είναι η αρχικοποίηση και η αρχικοποίηση της γεννήτριας δεδομένων ώστε το μοντέλο να ανατροφοδοτείται με πραγματικά στοιχεία. Ο στόχος του κάθε μοντέλου συνήθως επιβάλλει και τα παραπάνω. Εγώ την αρχικοποίηση θα ήταν ξεκινούσα την ημερομηνία επαναπατρισμού των δύο Ελλήνων από την Κίνα και τη γεννήτρια στην ημερομηνία του πρώτου θανάτου.
    Τα μοντέλα πρόβλεψης γεγονότων όσο εξελλίσεται η πανδημία τόσο πιο ακριβή γίνονται και το g.error τόσο μηδενίζεται. Γνωστό και αυτό , αλλά στην περίπτωση των ΗΠΑ θα μας πουν ποτέ πιο είναι το έγκριτο κέντρο που προβλεψε 200.000 θανάτους και πάνω σε αυτό στηρίχθηκε ο πρόεδρος? Ok , its politics αλλά μήπως όλα μήπως όλα τα μοντέλα με μαύρα κουτιά εξυπηρετούν ιδίους σκοπούς? Γιατί στην Ελλάδα με το τεράστιο επιστημονικό προσωπικό που είναι σε ανεργία ή αργία δε δίνουν τα δεδομένα ? Όλο και κάποιος Postdoc που έμεινε άνεργος θα παρουσίαζε μία εναλλακτική ενυπόγραφη προσέγγιση. Αυτό που διαβλέπεται στην Ελλάδα είναι η αποφυγή peak θανάτων , το οποίο θα το εξηγούσα από την μη ύπαρξη cluster ασθενών.

    Τα μοντέλα διαχείρισης της κρίσης φαίνεται να δουλεύουν καλά, πάρολο που οριακά το ΕΣΥ δέχθηκε πίεση και δε θα μπορούσε να αναποκριθεί πλήρως εαν οι ασθενείς που χρειαζόταν ιατρική φροντίδα αυξάνονταν ραγδαία. Αυτή τη στιγμή πρέπει να έχουμε γύρω στους 200 αναπνευστήρες και 75 άτομα σε ΜΕΘ,μοιρασμένους σε 13(?) νοσοκομεία. Πόσους διαθέσιμους αναπνευστήρες είχε η Αθήνα την 3/4. Επειδή δεν ξέρουμε τους αριθμούς ροής ανα περιφέρεια Υποπτα Κρούσματα- Θετικά Κρούσματα – Κλινική Covid – ΜΕΛ ,ΜΑΦ – ΜΕΘ – θάνατοι , αποσωληνομένοι, αναρρώσαντες- δεύτερο τεστ – πλήρης ίαση δεν ξέρουμε πάνω σε τι βασίζεται το ΕΚΑΒ ή ΕΟΔΥ για τη δρομολόγηση των ασθενοφόρων. Βέβαια εάν το είχαν προβλέψει σωστά από τα τέλη Μαρτίου με μόνη εκκρεμότητα το Ε/Ο Ελ. Βενιζέλος, γιατί δε έστειλαν βοήθεια στην Ιταλία ή την Ισπανία?

    Οι υπόλοιπες ΜΕΘ λειτουργούν και ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες για τα λοιπά περισταστικά , οι κλινικές είχαν συγχωνευθεί από πριν και είχαν σχεδόν αδειάσει. Αυτή τη στιγμή δυστυχώς μετράμε δύο θανάτους χωρίς ιατρική φροντίδα , και αυτό είναι μελανό σημείο όταν οι μονάδες covid ήταν άδειες.
    Και φυσικά ο covid-19 είναι πολύ πολύ ύπουλος, με περίοδο μεταδοτικότητας που πλησιάζει το μήνα και μεγάλο ποσοστό ασυμπτωματικότητας η εξάλειψή του χωρίς φάρμακο θεωρώ πως είναι δύσκολη. Ελπίζω μόνο η ανοσία να ναι τουλάχιστον ετήσια. Εξακολουθω να πιστεύω πως όλο αυτό δε θα αφήσει σημάδια για πολλούς λόγους αλλά κυρίως επειδή την υγεία μας ως λαός την έχουμε πάνω απ'ολα.

    Μιλούσα προχθές με γιατρό ΜΕΘ εκτός Covid και κόντευε να πνίξει κάποιον. Αυτός ο κάποιος ελεύθερος και χωρίς σοβαρή σχέση έκανε ταξιδάκι για να πηδήξει. Και να ταν μόνο αυτός...Δεν ξέρω έαν έχουν πέσει στην αντίληψη σας ανλόγα περιστατικά αυτό το δίαστημα σession , τριο, παρτούζες , στη δική μου έχουν πέσει. Και το λέω οτι θα τον κάνω λάστιχο παρά να συναντήσω φίλη και ίσως ΄μικρή πιθανότητα' να μεταφέρουμε τον κορονοιο ο ενας στον άλλον όταν ξέρουμε πως στο περιβάλλον μας έχουμε ευπαθή άτομα. Δεν πας τη ία μέρα ντυμένος σαν αστροναυτης στο Μεταξα και την άλλη είσαι κουκουρούκου για ένα πήδημα. Κι επειδή είμαστε σε bdsm χώρο , ποιος τελικά είναι ο υπεύθυνος? Ο μάστερ ο ντοπ ο διοκτήτης είανι μονο για το χαβαλε και την καύλα ? Κι εάν η υπό είναι υγιεινομικό προσωπικό , οι ευθυνες του δεν είναι αυξημένες? Εκτός κι εάν ο ναρκισισμός του είναι υπεράνω της όποιας ευθύνης και απλά ο δόλιος προσφέρει πηρεσίες. Φυσικά και ο καθένας αναλάμβανει τις ευθύνες του , σκεπτόμενοι πολίτες ειμαστε, αλλά επειδή κάθε πράξη τον χαρακτηρίζει εσαεί και επηρεάζει και άλλους πέρα από τον κώλο του ας σκεφτεί λίγο παραπάνω
     
  5. Apocryphos

    Apocryphos Γένεσις 4:9-15

  6. goodevil

    goodevil arcade

    Μας έβαλαν τη ζωή μας σε αναστολή για να τη σώσουν
    και κάποια κακά παιδιά θέλουν να πηδήξουν
    άλλο πάλι κ τούτο....

     
    Last edited: 12 Απριλίου 2020
  7. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    Γνώριζε και η πολιτεία, η κάθε πολιτεία αλλά

    Αυτό με προβλημάτισε και με προβληματίζει


    Peak θανάτων θα υπάρξει. Εξ ορισμού.

    2 εντός νοσοκομείου? Γιατί εκτός νοσοκομείου δεδομένου ότι υπήρξε κατακόρυφη πτώση προσέλευσης σε τμήματα ατυχημάτων και πρώτων βοηθειών γύρω στο 70% ανά το παγκόσμιο, για τους θανάτους και την ανεπιστρεπτί επιδείνωση στο σπίτι, από οξέα συμβαματα ή και χρόνιες νόσους σε έξαρση οι επιστήμονες κρουουν το κώδωνα του κινδύνου εδώ και μέρες.


    Πιθανόν ρητορικα τα ερωτήματα σας, αλλά... 
    Ο κάθε ένας έχει την δική του ατομική ευθύνη. Αυτό δεν αναιρείται από τη θέση σε Κ/υ

    Μετά λόγου γνώσεως, όχι!

    Δεν είμαι σίγουρη για ποιες ευθύνες μιλάτε. Ως προς ποιον?
    Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι εκθετική φροντίδα, στήριξη και νοιαξιμο.
     
  8. lotus

    lotus Silence

  9. n0mad

    n0mad Dirty Forty

    34.

    Έχουμε καμιά καλή και γρήγορη βελόνα προς τα μέρη μας;
     
  10. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    Level up.....

    https://politis.com.cy/apopseis/telika-proedre-dioikeite-i-aplos-lamprynete/
     
  11. lotus

    lotus Silence

    Που να δουλεύει κίολας.... 
     
  12. n0mad

    n0mad Dirty Forty

    Work conditions at @lotus house.