Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. tithon

    tithon Contributor


    αναφέρεται σαν ένας ανοιχτόμυαλος και χαρούμενος άνθρωπος, ευχάριστος και ευφυής συνομιλητής, λάτρης του καφέ και της παρέας.

    πέθανε στο σπίτι του το σάββατο, μετά από τριήμερο πυρετό, λεν φίλοι και γείτονες, στα 83 του χρόνια. η κηδεία του δεν έχει ακόμη προγραμματιστεί, εξ αιτίας των μέτρων απομόνωσης γιά την covid-19. στο new jersey που ζούσε αποδίδεται στον νέο ιό ένας θάνατος κάθε 4.000 ανθρώπους.
     
  2. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Cellular automata...
    Μεγάλη συμβολή στην εξωγαλαξιακη αστρονομία, ουράνια μηχανική και κοσμολογια!
    Τέλη '90, δειλά δειλά, άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στα συνέδρια, συμπόσια και workshops. Κάποια, συγκεκριμένα, "χάους και πιλυπλοκοτητας", υπό την προεδρία του Γ. Κοντοπουλου...
     
  3. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member


    τύπε δεν κατάλαβα λέξη από τι είπε




    πως τα πας με την καραντίνα
     
  4. tithon

    tithon Contributor

  5. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

  6. @Mpahari
    Η ευθύνη είναι κάτι συγκεκριμένο και προς τον ευατό και προς τους άλλους και έχει να κάνει με την ικανότητα και την ευαισθησία στην αναγνώριση και οριοθέτηση αρχικά των πράξεων και τελικά των συνεπείων. Είναι καθολική στη ζωή και δεν αλλάζει αναλογα με τις καύλες, άσχετα εάν προκύπτει από ατομικό συμφέρον ή ορίζεται από τον ηθικό κόσμο του καθενος. Αυτή τη στιγμή το υγιεινομικό προσωπικό δίνει έναν αγώνα, και όσοι δεν λαμβάνουν αυξημενες προφυλάξεις δεν είναι αλληλεγγυοι σε αυτόν τον αγώνα.
    Στην περίπρωση μιας ασσύμετρης σχέσης η ευθύνη που σταματά ? στον δικό μου ηλίθιο κόσμο η ευθύνη είναι καθολική σε κάθε παράμετρο της ζωής. Ασσύμετρη σχέση με άτομα που τελούν υπο ψυχολογική κούρα, εξαρτημένα, ατόμα που ψάχνουν για ένα έρισμα στη ζωή τους για μένα είναι εγκληματική. Στις κανονικές περιπτωσεις που ο/η υπο έχει φτάσει σε πλήρη έλεγχο και αδειοδότηση, δε γίνεται ξαφνικά να είναι υπόλογο των ευθυνών του αλλά την ολοκληρωτική ευθύνη τη φέρει το κυρίαρχο μέλος. Αυτό δεν είναι κακό , ο σκοπός του κυριαρχικού είναι αυτός , απλώς κάποιοι αναλαμβανουν την ευθύνη άλλοι πάλι όχι, και τι έγινε?
    Χαίρομαι που ανήκεις στην πλεονότητα που έχει διαπιστώσει εκθετική φροντίδα, στήριξη και νοιάξιμο, λίγοι είναι αυτοί που αδιαφορούν για το εάν προκαλέσουν κακό. Αλλά για αυτούς τους λίγους θα έχουμε μία μικρή παρατάση μέχρι την πρωτομαγιά για την άρση των μέτρων.
    Σήμερα 15/4 και σκέφτομαι πως η πρώτη μου ενασχόληση με τον corona virus έγινε πρίν τρεις μήνες αλλά βλέπω πως τα ερωτήματα για εναλλακτικές προσεγγίσεις θεωρίες είναι ακριβώς τα ίδια. α) είναι ο covid-19 κάτι επικίνδυνο? (θα ξεπέρασουν τους οπαδούς της επίπεδης γης?) β) το να μην παρθούν μέτρα θα οδηγήσει σε μείωση , σε στασιμότητα ή σε αύξηση θανάτων? Λογικά τα ίδια ερωτήματα θα πρέπει να απαντήσει ο καθένας και στο επομενο κύμα κι εκεί θα έχουμε και τη γνώση εάν υπάρχουν επιπτώσεις σε πολιτικό , κοινωνικό , οικονομικό προσωπικό επίπεδο.
    Οι δύο θάνατοι είναι η 41 ετών γύναικα με τρία παιδιά που δεν είχε καμία ιατρική φροντίδα , και ο ζακυνθινός κύριος που πέθανε ενώ έπρεπε να γίνει διακομηδή . Αυτοί είναι θάνατοι αποτελεσμα της διαχείρισης της κρίσης. Το να φτάσει κάποιος σε νοσκομείο είναι διαχείριση μετά ότι πουν και ότι κάνουν οι γιατροί. Όπου τα συστήματα υγείας δεν έχουν καταρεύσει δεν υπάρχει ελλειπης φροντίδα , γιατί οι θάνατοι να αυξηθούν? ακόμη και στην ιταλία και στην ισπανία η θεραπεία για covid είναι παράλληλη ή έστω έτσι ήταν στο πρόγραμμα.
    Γιατί να υπάρξει peak θανάτων ? εάν εννοείς πως μία καμπύλη θανάτων θα έχει ένα μέγιστο ναι αυτή τη στιγμή έχουμε 3 peak , αλλά στην ελλάδα μαλλον δε θα έχουμε καν καμπύλη θανάτων που να ακολουθεί καμπύλη κρουσμάτων ή αλλων στοιχείων.

    Τελικά όλες αυτές οι επενδύσεις του ελληνικού λαού στη γνώση και στο νέο στην υγεία δεν πήγαν χαμένες, μέχρι και νοσκομεία αναφοράς για το κορονοιο με ύπαρξη emco (αφού δούλεψε για Η1Ν1) και εφεδρικά στα ιδιωτικά είχε το πλάνο. Εκεί στο Σωτηρία φαίνεται να κατέχουν από πνευμονίες . Μία που είπα για αναπνευστήρες να πω και τον πόνο μου, έχουμε το καλύτερο μηχανουργείο του κόσμου αλλά δε δώσαμε μία εντολή να κάνουν αναπνευστήρες ,μην τυχόν και πάμε κόντρα στους κανόνες της ελεύθερης αγοράς.
     
  7. SAP

    SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

    με σκεφτόσουν;
     
  8. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Εθιστικά 
     
  9. mpaxari

    mpaxari Regular Member




      
     
  10. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Το ίδιο θέλουν τα... μικρά,
    το ίδιο και οι γέροι!

     
  11. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Δύο πράγματα που θα συμβούν μετά το πέρας της καραντίνας:

    1. Για τους άντρες, θα συμβαίνει αυτό με το παραμικρό άγγιγμα:

     

    2. Θα βγάζει ο καθένας τα σώψυχα του από το πουθενά:

     
     
  12. master8

    master8 New Member