Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσο Κυρίαρχος Είσαι τελικά;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Katemou, στις 17 Απριλίου 2020.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Και όσοι το βρίσκουν ακριβό πλένουν στο χέρι. Επιλογή είναι κι αυτή, όχι η καλύτερη θα έλεγα, γιατί καλό το πλύσιμο στο χέρι, δε λέω, αλλά με το σεξ γνωρίζεις και κόσμο!
     
  2. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Το πλύσιμο στο χέρι βοηθά να μην χαλάνε και ξεχειλώσουν ειδικά τα πουλόβερ,αλλά δεν σημαίνει ότι τα πλένουμε όλα στο χέρι.
     
  3. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Στο πλυντήριο υπάρχουν κατάλληλα προγράμματα για όλα τα ρούχα.
     
  4. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Όχι για τούς μερακλήδες 
     
  5. Dimonius

    Dimonius Εγώ είμαι μην απορείς που δεν είσαι εσύ

    Να υπακούει η υποτακτική να της σταθεί ο κυρίαρχος, να πονέσει η υπό να την φροντίσει ο Κ και γενικά να κάνει ότι μπορεί καλύτερο για εκείνη. Όμως δεν τυχαίνει όλοι οι Κ να μαστε ούτε ψυχίατροι όυτε χορηγοί ούτε bodybuilder ούτε ρομαντικολι όυτε να ψάχνουμε μια υπό να γατζωθεί από πανω μας σαν βδέλα. Πιστεύω το νήμα πήγε πολύ και όλο πάει, ας πάμε στο επόμενο.
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Εγώ αυτό το ξέρω με γαργάρες, πάντως.
     
  7. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Είστε σίγουρος; Για το νήμα ρωτάω.
     
  8. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    So your fetish is right and mine not? 
     
  9. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Όταν βρέχει, εσείς περιμένετε πρώτα να βραχείτε και μετά θα σκεφτείτε να πάρετε ομπρέλα;

    Καθοριστικός παράγων συμπεριφοράς τα προβλεπόμενα αποτελέσματα, οι προσδοκίες που βασίζονται στην εμπειρία και την παρατήρηση. Όχι ο μόνος, πάντως.

    Οι προσδοκόμενες τιμές υποθέτω ότι έχουν να κάνουν με την αξιολόγηση του αποτελέσματος ανά στάδια και στο τέλος του project. Όχι άμεσα με την στοχοθεσία. Απίθανο να μην ενδιαφέρουν, το μαθηματικό Ε έχει πέσει σε αχρησία;

    Το υ λέει τι έκανε. Ρωτάει τι να κάνει και ποιες θα είναι οι προτεραιότητες του, αν έχει εμφανιστεί ένα πρόβλημα. Για να τα κάνει αυτά σωστά αν μη τι άλλο έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα και το έχει θέσει σε κάποιες βάσεις. Το Κ αποφασίζει αν αυτές οι βάσεις είναι οι σωστές και αν κρίνει ότι χρειάζεται δίνει κατευθύνσεις.

    Ο Κ μπορεί να κάνει την σύγκριση; Αν έχω καταλάβει σωστά είμαστε σε στάδιο consideration.

    Μετατοπίσατε κάπως το θέμα, ίσως επειδή το έχετε σκεφτεί άπειρες φορές. Δεν είπα να μη βγει απ’ το σπίτι του κανείς μέχρι να λύσει το πρόβλημα, είπα να βγει από το σπίτι του διαχειριζόμενο όμως συγχρόνως το δικό του πρόβλημα ως δική του ευθύνη που είναι προς το παρόν και αν ο Κ αποφασίσει να το απαλλάξει από την ευθύνη του προβλήματος είναι θέμα του Κ - και προσδοκιών του Κ -και όχι του υ. Να μην βάλει το πρόβλημα σε μία κούτα να περιμένει να το λύσει άλλος. Δείτε το και από την πλευρά αυτή, πόσο συνετό και πόσο αποδεκτό από το Κ θα ήταν να θέλει να υπηρετεί ένα υ ενώ για τεχνικούς λόγους δεν μπορεί; Το D/s δεν είναι μία μορφή απόδρασης από τα προβλήματα για κανέναν από τους δύο, μορφή αναπλαισίωσης ενδεχομένως να είναι, και αυτό δεν είναι λίγο, αλλά ως εκεί.

    Δεν αναφερόμουν σε αυτό. Δεν προτρέχω να βγάλω συμπέρασμα γενικό ότι περί αυτού πρόκειται, δεν υπέρ γενικεύω. Αναφερόμουν στην επιμέλεια εαυτού.
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Το scope του project είναι η προσδοκία: πχ θέλω να μειώσω το time to market κατά x και να αυξήσω τις πωλήσεις κατά y

    Μετά κάνεις το πλάνο που ορίζεις τα παραδοτέα και τα μετρικά του project. Αυτό είναι η στοχοθεσία σου καθώς εκεί καθορίζεις τι θα παραδώσεις, πότε θα το παραδώσεις και πώς θα το μετρήσεις και είναι αυτό που μετατρέπει την ευχή, την προσδοκία, σε projections και KPIs επ αυτών.
     
  11. Katemou

    Katemou Εκτός λειτουργίας

    Με άφησες χωρίς λόγια.. μπράβο. Σε ευχαριστώ πολύ 
     
  12. Katemou

    Katemou Εκτός λειτουργίας

    Υπάρχουν και μερικοί ακόμα όμως που όπως λέει και ένας φίλος που έχουν πείσμα και δεν το βάζουν κάτω και παλεύουν και αγωνίζονται για το καλύτερο.Απο μηχανής θεός δεν υπάρχει αν δεν κάνεις εσύ ο ίδιος το πρώτο βήμα. Αν δεν το τολμήσεις θα είσαι στον βούρκο και στον βάλτο. Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο το πρόσωπο.