Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. brenda

    brenda FU very much

    Δεν υπάρχει διαλογος όταν επικαλείσαι την "νηπιακή" μου αντίληψη της ελευθερίας. Βλέπω την δική σου και αυτό αρκεί.
    Αλλά είναι πολύ βολεμένη αντίληψη αυτή για να λέμε και του στραβού το δίκιο. Η ζωή δεν διακυβεύεται μόνο με τον τρόπο που εννοείς εσύ.
    Την πολιτεία δεν την υπονομεύει η αμφισβήτηση.
    Την υπονομεύει η τυφλή υπακοή.
     
  2. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Τι σας συμβαίνει και ξεκινήσατε αυτές τις προτάσεις με κεφαλαία???  
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    ξεκόλλησε το σιφτ, μαγικό το αζαξ.
     
  4. brenda

    brenda FU very much

    Συμφωνούμε σχεδόν σε όλα.
    Να το προσέξουμε αυτό, είναι ανησυχητικό!!!  
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Η απομόνωση/καραντίνα σε πανδημία είναι *πάντα* πετυχημένο μέτρο ανακοπής της. Μπορούμε να συζητάμε όσο θέλεις για τις επιπτώσεις αλλά όχι για την αποτελεσματικότητα της όσον αφορά την ανακοπή εξάπλωσης.
    Τελικά μας αρέσει ή όχι αυτό που έκαναν; Δεν μπορείς να έχεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.
    Αυτό είναι δική σου εκτίμηση, εγώ εξακολουθώ να εκτιμώ ότι οι κατοστάδες των νεκρών κάθε μέρα είναι μεγαλύτερος κίνδυνος για την κοινωνική αποδιοργάνωση του lockdown. Το ότι η παραγωγική μηχανή έχει χαιρετήσει εδώ και χρόνια δεν είναι ευθύνη του ιού και κανενός ιού, ήταν πολιτική επιλογή. Λέγεται καπιταλισμός και φτηνό εργατικό δυναμικό και μεγιστοποίηση του κέρδους έναντι οποιουδήποτε κοινωνικού κόστους and karma is a bitch.
    Εμπιστευτήκαμε αυτό που δουλεύει *ΠΑΝΤΑ* σε ανακοπή επιδημίας: Απομόνωση. Fan fact: Η ισπανική γρίπη στον πρώτο της γύρω σκότωσε 2-3 εκατομμύρια. Μετά χαλάρωσαν τα μέτρα απομόνωσης. Και μετά σκότωσε άλλα 20-70 εκατομμύρια.
    Τα ψυχρά νούμερα λένε άλλη ιστορία αλλά το τελικό fatality του ιού δεν είναι το θέμα, το θέμα είναι τι αντέχει το σύστημα υγείας όταν αυτός είναι αμάζευτος και σε έξαρση.

     

    data from COVID Tracking Project, CDC, NHTSA, Census Bureau
     
    Last edited: 22 Απριλίου 2020
  6. διύλιση του κώνωπα...22/4 και ακόμη κουβεντιάζουμε τα του μαρτίου σχετικά με τον covid-19 .
    είναι τελικά αναπνευστική νόσος?ε ναι , είναι , άρα η χρήση μάσκας βοηθά.
    πόσες μάσκες χρειάζεται ο καθένας σε καθημερινή βάση ? πολλές ,ας πούμε 3
    πόσες χρειαζόμαστε ? 450 εκ επί 3 μας κάνει 1,35 δις , ας πούμε 500εκ μάσκες
    μπορούμε να τις παράξουμε? όχι , άρα
    ecdc βγες και πες οι μάσκες δεν είναι απαραίτητες για τον πληθυσμό και εν ευθέτω χρόνω το διορθώνεις

    6 κρούσματα στη Μύκη , πλήρης καραντίνα με απαγόρευση εξόδου από το σπίτι
    150 κρούσματα στο Κρανίδι , για όλα φταίνε οι μαύροι(κυριολεκτικά όμως) και εμείς πετάμε χαρταετό.
    εάν ο πρόεδρος του εοδυ, ο επιστ. υπεύθυνος του εοδυ, ο υφυπουργός που κατάγονται από το ίδιο μέρος, δεν μπορούν να πείσουν τον κόσμο ότι δεν είναι ρετσινιά το να μπεις σε καραντίνα και υποκύπτουν στα μικροκομματικά συμφέροντα τότε είναι καιρός να πιστέψω πως το Τολό είναι ιδανικό μέρος για διακοπές.
     
  7. tithon

    tithon Contributor

    η απομόνωση των υγιών δεν είναι μέτρο, γιατί είναι εντελώς ανέφικτο μέτρο αφ ενός, μιας και χρειάζεται να βγεις στην αγορά για λακέρδα και λάχανο, αναπόδραστα, κι αφ ετέρου γιατί η απομόνωση με χωροφύλακες είναι απλώς για τα μάτια. απομόνωση μόνον στον τάφο, κι εκεί παίζεται.
    αν εννοείς αποστάσεις έχουν όλοι αρκετό νιονιό να κρίνουν τι είναι πρώτο και τι δεύτερο, χωρίς ιό ή χωρίς λακέρδα. καμμιά δεκαριά μαλάκες θα διαλέξουν λακέρδα, και καμμιά εικοσαριά πιό μαλάκες θα θέλουν να τους κλειδώσουν χωρίς τη λακέρδα. σαράντα μαλάκες θα διακινούν υποχρεωτικά τη λακέρδα όσο και να χτυπιούνται οι πιό μαλάκες. και θα τους χειροκροτάνε με βιδεακια απ τον καναπέ. ηρωικά. γιατί η μαλακία περισσεύει. ο ιος έτσι κι έτσι. να υπενθυμίσω οτι δεν είναι αρκετά μαλάκες να χρειάζονται χωροφύλακα γιά τα κονδυλώματα. επίσης για να είναι αποτελεσματική η «απομόνωση» χρειάζεται και επιδημία υπαρκτή.

    ρωτηθείτε μεταξύ σας αν σας αρέσει, με όλες τις αντιφάσεις σας.
    ξεχώρισα εξ αρχής τι μ αρέσει, και με τι γελάω.
    τα καταστροφικά μέτρα είναι για τους μαλάκες. αυτό είναι το κριτήριο.

    γιά μιά προσπάθεια εξοικείωσης με το περιεχόμενο των αριθμών, που είναι ακατανόητοι και φανταιζυ, βάζω εδώ την πληροφορία οτι 3,5 κατοστάδες νεκρών είναι το στανταράκι στην ελληνική επικράτεια. κάθε μέρα. πεθαίνουν οι άνθρωποι αν έχει ξεχαστεί ή προσπαθεί κανένας να το ξεχάσει. ένας στους χίλιους πεθαίνει κάθε μήνα, εκ κατασκευής. λοιποί ιδεασμοί είναι εξ ίσου χρήσιμοι και βάσιμοι, και εξευμενιστικοί.

    η γρίπη σκοτώνει, εκ φύσεως, είτε με «καραντίνα», είτε με καραμπίνα, είτε με καμπαρτίνα, είτε χωρίς. σκοτώνει το πολύ έναν στους χίλιους, σε κάποια μονάδα χρόνου, η οτι να 'ναι καραντίνα σκοτώνει παραπάνω και δυστυχεί τους υπόλοιπους, σχεδόν όλους. εμπιστευτήκατε μόνον τον φόβο. τον άλογο φόβο  

    τα νούμερα, που δεν ανακατεύουν μήλα και πορτοκάλια, λένε οτι γιά τρεις εβδομάδες, όπου εκδηλωθεί η επιδημία, κάνει μέτρια σκορ, μέχρι έναν στους δυό χιλιάδες τον μήνα. εδώ, θα περιμένουμε να 'ρθει. εντυπωσιασμένοι, φοβισμένοι, ελπίζοντες και ανήμποροι. προσπαθούντες να ντοπαριστούμε γιά λίγο. ορισμένοι.

     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αν είχαμε 10.000.000 εκατομμύρια tests και τα επιβάλλαμε σε όλο τον πληθυσμό ναι. Δεν είχαμε και δεν έχουμε οπότε το όλο θέμα έχει μονάχα ακαδημαϊκό ενδιαφέρον, στο πρακτικό η επιδημία έπρεπε να αναχαιτιστεί και ο πιο ασφαλής τρόπος αφού δεν μπορείς να ελέγξεις τους πάντες είναι να τους απομονώσεις.
    Κι εγώ θέλω μια πόρσε αλλά τα οικονιμικά μου μου επιτρέπουν το σεατάκι που έχω.
    Από πράγματα που δεν μεταδίδονται, όπως τροχαία, εμφράγματα, καρκίνοι, γηρατειά κλπ. Ο covid είναι άλλο φρούτο. Το αμέρικα χθες έγραψε +2804... και το κοντέρ θα συνεχίσει να γράφει.
    Σκοτώνει έναν στους χίλιους κολλάει. Στην Βρετανία (https://www.icnarc.org/DataServices/Attachments/Download/c9b491af-ea80-ea11-9124-00505601089b) το 50% αυτών που χρειάστηκαν εντατική, άφησαν τον μάταιο τούτο κόσμο (το οποίο είναι περίπου το διπλάσιο της απλής γρίπης). Το ποσοστό των ανθρώπων που θα χρειαστεί εντατική όταν ασθενήσει είναι μέχρι στιγμής 5-20%, της γρίπης είναι πολύ χαμηλότερο. Επίσης η γρίπη έχει μεταδοτικότητα για 4-5 μέρες, ο covid για 15+
    Τα νούμερα δεν ανακατεύουν μήλα με πορτοκάλια, είναι ψυχροί αριθμοί για σύγκριση. Αλλού φτιάχνεται η πορτοκαλομηλόπιτα, όχι στα νούμερα.
     
    Last edited: 22 Απριλίου 2020
  9. espimain

    espimain Contributor

    Είμαστε σε μια βάρκα με κουπιά και πιάνει τρικυμία.
    Ένα μεγάλο κύμα έρχεται και γεμίζει την βάρκα νερό.
    Λέει ο κυβερνήτης «οι ορισμένοι για την δουλειά να πάρουν τα μπουγέλα και να βγάζουν τα νερά, μέχρι να πιάσουμε στεριά, γιατί αν έρθει και δεύτερο κύμα θα πνιγούν πολλοί. Κι εσύ με τον κουβά που έχεις τα δολώματα πέτα τα και βγάζε νερά μαζί με τους άλλους».
    Ακούγετε μια φωνή «φασίστα κυβερνήτη» δεν βάζεις να λειτουργήσουν οι ηλεκτρικές αντλίες να βγούμε γρήγορα τα νερά.
    «Μα δεν έχουμε καν χειροκίνητες τρόμπες, όχι αυτόματες ηλεκτρικές, στην κωπήλατο λέμβο μας» λέει ο κυβερνήτης.
    «Πάρε τον κουβά και βγάζε νερά ή το κουπί και τράβα να πιάσουμε στεριά και τα κεφάλια μέσα μην σας πάρει το κύμα και σας σηκώσει».
    Μια άλλη γυναικεία τώρα φωνή, ωρύεται. «Χωρίς ηλιοθεραπεία θα έχουμε πρόβλημα από έλλειψη βιταμίνης D», «Αν πετάξουμε τα δολώματα δεν θα μπορούμε να ψαρέψουμε και θα έχουμε έλλειψη φωσφόρου»
    Άμα πνιγείς κοπέλα μου σου είναι άχρηστη η βιταμίνη D όπως και δολώματα και τα ψάρια και ο φώσφορος».
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Συμφωνώντας στα υπόλοιπα θα σχολιάσω το τελευταίο, και νομίζω ότι εκεί είναι και οι μεγαλύτερες ενστάσεις αυτών που διαμαρτύρονται: "Μα αν είναι να σωθώ από πνιγμό και να πεθάνω της πείνας πάλι δεν έκανα τίποτα, ίσα-ίσα ο πνιγμός είναι πιο γρήγορος θάνατος και λιγότερο βασανιστικός"
     
  11. espimain

    espimain Contributor

    Ο ζωντανός μπορεί να ψάξει για φαΐ, ο πεθαμένος όχι.
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Σωστά, εκτός και αν είσαι στο μέσω του ωκεανού χωρίς σύνεργα να ψαρέψεις.

    Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου, δεν είμαστε στη μέση του ωκεανού, είμαστε απλά μακρυά από την παραλία, ας μας πάει και πιο μέσα αρκεί να τη βγάλουμε καθαρή και μετά μας απασχολεί το πως θα γυρίσουμε πίσω και τι θα φάμε μόλις βγούμε.